עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים, המחשב שלי נפל (כנראה) על וירוס רציני שחסם לי גישה לכל הדברים בכונן ולכן חשבתי שכדאי להתקין מחדש את ווינדוס. עשיתי בוט מדיסק און קי, (גרסה של ווינדוס 8) והלכתי על הכיוון הקיצוני ופרמטתי לחלוטין את הדיסק. עכשיו, כשאני מנסה להתקין על הדיסק הריק הוא אומר שאין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה, כי הדיסק כולל מחיצות מסוג mbr. במערכות efi ניתן להתקין את ווינדוס בדיסקים מסוג gpt בלבד. מיותר לציין שזה סינית מבחינתי.... אשמח מאוד לעזרתכם, כרגע אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Xx Gg666,

נשבר לי מסך בLaptop אם אני קונה מסך באינטרנט בחנות מחשבים איפשר רק להתקין את המסך???

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by אוורסט,

שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by RayZ,

יש לי כל מיני בעיות קודאקים כאן.. חלק מקבצי האודיו \ וידיאו לא עובדים לי. אני לא ממש חושב שזה קשור בפורמט, כי יש קבצי AVI שעובדים למשל, ויש כאלה שלא. חשוב לציין שלאחרים זה רץ מצויין. בכלל, יש כל מיני הפרעות וידיאו לפעמים, שיבושים, סרטוני וידיאו שרק שומעים בהם ולא רואים.. ניסיתי להוריד K-LITE קודאק, וזה לא עזר. גם ב MSN Plus למשל, צלילי ההבעה לא מתנגנים בכלל.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by oshri-d,

בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by asypeer,

שלום קיבלתי מחשב נייד של לנובו דגם C200 בשבוע שעבר, המחשב עבר שנמוך ל-XP במעבדה שלהם, שמתי לב שכאשר אני גולש באינטרנט הסמן של העכבר נהיה איטי בטירוף. ממש מקבל דיליי מנקודה לנקודה, גם שמשמתמש במשטח של העכבר במחשב וגם כשמשתמשים בעכבר USB חיצוני. בדקתי וירוסים - אין, בTASK MANAGER אין עומס מיוחד זה קורה בעיקר כשטוענים דף אינטרנט באקפלורר. הורדתי את 7.0 וחזרתי ל-6.0 וזה לא עזר. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך (INTEL GMA 945) ולא עזר. יש לחבר שלי מחשב זהה עם מעבד יותר ישן ואין לו את הבעיה הנ"ל, זה לא יכול להיות במחשב חדש.. משהו לא תקין שם. יש למישהו הצעות ? חשוב לציין שהחליפו לי את המחשב הראשון שקיבלתי מהם בגלל שהיציאה למסך חיצוני לא עבדה, וגם בראשון העכבר סבל מדיליי. בתודה, אסף

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by רות מלכה,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ווינדוס 10 ויום אחד הוא כתב לי נא ללחוץ איפוס על הרשת ולחצתי ומאז המחשב לא מכיר את המושג אינטרנט ואפילו לא נותן להיכנס למסך הגדרות רשת ואינטרנט אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by shlomo1441,

שלום חברים אני משחק במישחקים די כבדים עם חלונות 7 BIONIC COMMANDO BATMAN ARKHAM... ובכל מישחק שאני משחק בו המישחק ניסגר .כל פעם אחרי זמן שונה וכותב לי "GAME" STOPED WORKING וWINDOWS 7 SEARCHING FOR SOLUTION ולא מוצא פיתרון לבעיה. כל פעם זה קורא בזמן שונה. שמעתי שזה קורא להרבה אנשים.ןאין לאף אחד פתרון בVISTA הכרטיס מסך היה קורס לי (HD 4850) והייתה לי הודעה של CATALYST והכרטיס היה עושה RECOVERY אחרי בדיקה במעבדה הכרטיס נמצא תקין.(כל הדריברים מעודכנים) יש למישהו פתרון לבעיה? יכול להיות שהכרטיס פשוט קורס?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by ot,

לפני כמה חודשים נתקלתי בתופעה ואיני זוכר איך הבעיה נפתרה. אם אני זוכר נכון אז נתקלתי בשאלה דומה בשבוע האחרון היכן שהוא בפורומים ברחבי הרשת (בארץ). בקיצור אני זקוק לפתרון מהיר של הבעיה, המחשב אינו לידי כך שהעזרה תהיה טלפונית. הרבה פרטים לא אוכל לספק מלבד שהתופעה היא לא כתוצאה מהפעלת תוכנית כלשהי, אלא אקראית לחלוטין. איתחול של המחשב לא עוזר, בדיקת וירוס אפשרי לא ניתן לבצע מפני שלא קיים אנטי וירוס. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מערכת הפעלה windows 10 כונן קשיח חיצוני wd my passport 5TB אחרי שניתקתי את הכונן בלי ההוצאה הבטוחה של ווינדוס, החזרתי יום למחרת, המחשב כן מזהה שהכונן מחובר, אבל מעבר לשם שלו אי אפשר להיכנס לכונן, כשלוחצים עליו הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו ועדיין אי אפשר להיכנס לכונן, ולא רואים כלום במאפיינים כמו כמה זיכרון יש לו וכ' ניסיתי את הפקודות בCMD של DISM וזה לא תיקן את המצב, ובמנהל התקנים אני מקבל על הכונן Error 10 מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by סויה,

לחבר שלי יש בעיה במחשבו מדובר ב2 מחשבים מחוברים ברשת, המחשב שלו דפוק והשני בסדר הוא ניסה תוכנות להסרת ספייוור ואנטיוירוסים כמו Ad-Aware Spybot search & destroy Spysweeper Reg supreme pro ונורטון אנטי וירוס. וכלום לא עזר. הבעיות הן (ציטוט שלו ממסנג'ר) "כל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי אינטרנט לסביבות 10 דקות, ומהעשר דקות והלאה הוא מאט עד שהוא מפסיק לפעול ואני לא מצליח לפתוח שום אתר או להוריד כלום ורק האיסיקיו והמסנג'ר עובדים" יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה או איך מסדרים את זה? (הוא חושב על פירמוט אבל הוא ביקש ממני לשאול אותכם קודם) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by K_D,

מישהו פה ניתקל בבעיות עם הלוח הזה? הבעיות הם מסוג: BSOD וNO POST אחרי ניתוק קבל מספק הכוח

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by jud22,

שלום, יש לי בעיה. אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. פעם יכולתי באיזה שהוא שלב זה נחסם. בהתחלה הוא כותב שהגוגל בר שלי חוסם אותו וכשאני מנטרלת זה עדיין לא עובד. אולי זה הנורטון אנטי וירוס חסם לי באיזה אפדייט? בכל מקרה ניסיתי דרך כמה אתרים-מיבזקון, האתר של גלי צה"ל וזה תמיד חוסם. כותב לי במדיה פלייר שזה לא נותן להיכנס לurl ןאז זה כותב שהכתובת מתחילה בhttps ולא בhttp. מה המחשב הזה רוצה ממני? בכל מקרה כל מי שיכול לעזור, אשמח.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by mastercod,

כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. שלום, אני אסביר. ברשותי מספר כרטיסי זיכרון. אחד מהם, Samsung CF 32GB מתנהג מוזר. בכל מחשב, עם כל קורא כרטיסים, כולל במחשב הנוכחי (בהתקנה אחרת של ווינדוס או לינוקס) הכרטיס עובד, מופיע, נקרא, נכתב, הכל. גם במחשבים אחרים, עם קוראים אחרים, ביציאות USB שונות - בקיצור, בכל קומבינציה אפשרית הכרטיס מתפקד מצויין. רק בהתקנה הנוכחית של הווינדוס (8.1) - הוא לא מופיע במחשב שלי. בדקתי בDisk Management, והוא מופיע שם ללא אות כונן. כשמנסים לפרמט אותו או להחליף אות כונן (שתי האפשרויות היחידות שלא אפורות), נתקלים בשלל הודעות שגיאה, לדוגמא: Cannot find the File specified וכו'. בדקתי עם Acronis Disk Director - מופיע ועובד, ניתן אפילו לסייר בקבצים. לא ניתן לפרמט בטענה שהוא לא מזוהה במערכת ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה יש לי בעיה בהרדיסק שלי ! כל פעם שאני מחבר חומרה (הרדיסק אחר ,כרטיס מסך...) ואחרי זה מדליק תמחשב אז ההרדיס המשני עושה מין רעש כזה מציק "קכ קכ" יעני שהוא נכבה ... מה זה החרא הזה ?? ואחרי איזה 50 פעם המחשב עולה ועוד משהו אם אני קונה הרדיסק חדש אם חיבור seta 2 או מה שזה לא יהיה יש מצב שיהיה 3 הרדיסקים על המחשב ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by blacklupos,

לא חשוב הבעיה נפתרה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by nati246,

.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. חברי הפורום שלום, רכשתי כונן קשיח מסוג Caviar Green WD30EZRX 3TB. הכונן מוגדר כ-GPT ועובד מצוין ככונן פנימי ומזוהה ע"י מערכת ההפעלה ללא כל בעיה windows 8 64 bit. כאשר אני מחבר אותו לתחנת עגינה התומכת 3TB הביוס מזהה את הכונן וכך גם ה-device manager אך הוא מופיע כ- Unallocated. הדיסק מיועד לשמש כדיסק פנימי בסטרימר ולכן חשוב לשאוכל עדכן אותו, לשם כך עליו לשמש כדיסק חיצוני. אשמח לקבל עזרה תודה טל [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה בHD פתאום אני מדליק את המחשב והמערכת לא עולה והוא עושה רעשים. ניסיתי להשים אותו על SLAVE ולהפעיל אותו במערכת תקינה והמערכת בכלל לא זיהתה את הHD עכשיו בלי שום קשר לחבר שלי היית בעיה בHD באחד הPARTITIONים והצלחתי בעזרת תוכנה מסויימת לשחזר את כל המידע! (110GB) הבעיה בHD הזה שהמערכת בכלל לא מזהה אותו ובגלל זה אני לא יכול לשחזר (ע"י כל מיני תוכנות). האם למישהו יש פתרון?! נ.ב- מעבדה כלשהיא אמרה שאפשרי לשחזר רק שזה יעלה 4,000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Celerox,

שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.