תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי. מאיזה שהי סיבה הכרטיס מסך הפסיק לעבוד מוצג error 28 מהdevice manger מוצג הerror הזה Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) התקנתי דריוורים מחדש אפילו פירמטתי וכלום לא עוזר. למיש'ו יש פתרון או שזהו הלך הכרטיס? הכרטיס זה NVIDIA GeForce 8800 GTS אני אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האלן יש לי מחשב חדש עם זיכרונות G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-1333 7-7-7-21 1.5v מעבד I5 לוח אם GIGABYTE UD3 בתחילת התקנה של מערכת הפעלה הופיע מסך של תקלה בזיכרונות MEMORY_MANAGEMENT הרצתי MEMTEST ויש המון תקלות הגיוני שזיכרון פגום או בעיה עם מתח? תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל את זה פה שוב שאלתי בפורם Windows אבל לא ענו לי, אולי טעיתי בפורם. יש לי שאלה בקשר לtimefrezz של toolwiz מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם אסרוק conroe945 הוא עם בעל תושבת 775 של אינטל היו לי כמה בעיות עם חיבורי הSATA שלו אז החלטתי להעיף מבט כולל על המערכת גיליתי ש2 מהשיניים בתוך התושבת הזדקרו ? חבר אמר לי שזה יתכן כשמעבד מתחמם יתר על המידה, יש בזה אמת ? או אולי יש איזה סיבה אחרת... ? כי אני בהחלט לא משכתי בכח את המעבד... אשמח לעזרה. נ.ב המערכת עצמה עובדת טיפ טופ למרות השיניים הזקורות.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכרטיס פייר ואייר שלי מובנה על הלוח אם של asus m2n sli deluxe במנהל ההתקנים הכל נראה בסדר אין שום סימן צהוב של תקלה או משו. בכל מקרה שאני מחבר את המצלמה (שכמובן תקינה) לכבל (שהוא גם תקין בטוח) המחשב לא מזהה שום חומרה חדשה. מה שאני חייב להדגיש זה שבדקתי קצת בפורומים אחרים והבנתי שיש בעייה מסויימת עם זה שהווינדוס בsp2 עושה בעייות עם הפייר ואייר , בנוסף משהו לגבי הפייר וואל של הוינדוס שחוסם את הפייר וואיר. אך למרות שביטלתי את הפייר וול של הוינדוס עדיין לא עבד... למשהו יש מושג מה עושים כדי שהמחשב יזהה את המצלמה שכחתי לציין גם שהדרייבר של המצלמה מותקן למרות לפי מה שאני יודע זה לא משנה בקטע של פייר וואיר תודה לכל העוזרים ! עדי
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שלא השתמשתי במחשב פתאום אין לי sound ואין לי כרטיס קול זה on board מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך? החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח 2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי? הלוח הוא ASUS P5GD1-VM 3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עוד היום לגבות שני דיסקים 320 GB לתוך דיסק 1 TB במחשב שלי שעד עכשיו היו עליו רק כונני IDE... בלוח שלי P4P8X יש שתי יציאות SATA ואני רוצה לחבר את הכוננים דרכם ... מה הדרך לעשות זאת??
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה, נגעתי ב CATALYST במהירות של הכרטיס הכרטיס לא שינה טמפרטורה ממש אחרי כמה דקות החזרתי לרגיל ועכשיו שאני ניכנס למישחקים המסך מהבהב צבעים,וזה רק במישחקים,מה יכול להיות שקרה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב. פירמטתי את המחשב לאחרונה . ואחרי שמערכת הפעלה עולה צריך לחכות אוליי דקה ועד אז איאפשר לעשות כלום כאילו משהוא עולה אם מערכת הפעלה נכנסתי ל MSCONFIG ל BOOT אין משהוא רציני חוץ מאנטיוירוס .דרף אגף גם בלי אנטיוירוס הוא אותו דבר . תעזרו בבקשה אוליי זה כולה הגדרה קטנה תודה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי את הצורב חיברתי אותו למחשב הווינדוס מזהה אותו שאני מעלה את המחשב אבל הוא לא קורא לי דיסקים בכלל מה הבעיה יכולה להיות יש לי עוד כונן של צורב רגיל של אסוס שהוא עובד רגיל זה צורב עם חיבור sata הסמסונג עזרה לכל מי שיודע תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
חברה יש לי מודם של adsl 150 usb ולפעמים המחשב נתקע העכבר לא זז לא כלום ודולקות שלוש נורות במודם ועכשיו אני בטוח שזה קשור משהו למודם ..בבקשה תעזרו לי למצוא מה הבעיה! בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד לי על המחשב והדריברים מותקנים שום דבר לא נמצא על מושתק אז בדקתי אותו על מחשב אחר כדי לראות אם הוא עובד והוא עובד אז מה אני צריך לעשות כדי לסדר???
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, עכשיו התקנתי את הדריברים של REALTEK ומשום מה כשאני מגדיר לו 5.1 הוא רוצה 2 רמקולים צדדיים ולא אחוריים. כשאני מגדיר לו 7.1 הוא מסכים לקבל רמקולים אחוריים + צדדיים כאשר אני יכול להוריד את ה V מהצדדיים וככה להשאר רק עם 2 אחוריים. יש לי CREATIVE INSPIRE 5.1 עם 4 רמקולים וסאב. כיצד הכי כדאי לי להגדיר את הרמקולים שם? בתור צדדיים או אחוריים? בנוסף מישהו יודע איך אני מפעיל את ה DOLBY בלוח הזה? מישהו יכול לעזור לי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 14:43:06 O.K עכשיו זאת הפכה להיות בעיית תוכנה.כיצד ניתן להעביר את האשכול?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, הגיע אליי היום המחשב החדש - החיבורים נבדקו והם בסדר גמור, גם של הכרטיס מסך ללוח וגם של המסך לכ.מסך ואני לא רואה כלום. אני מדליק את המחשב, הכל מתחיל לפעול אבל המסך נשאר עם אור כתום. יש לי Q6600, GA-P35C-DS3R, SAPPHIRE X1950PRO 256MB. מה לעשות ? תודה מראש. נ.ב: הווינדווס לא מותקן, HD ריק. אבל לא אמור להופיע איזה מש'ו של הביוס?
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי CASE(ככה רושמים? :s05:) עם מלא סרטים כדי שלא לבזבז דיסקים התחלתי להעתיק אותם למחשב ואחרי הסרט השני התחילה הבעיה כשאני מכניס לCD ROM או לצורב דיסק ולוחץ PLAY או העתק או כל דבר אחר המחשב מפסיק להגיב ניסתי לעשות ריסטים(וכמובן זה לא עזר) מחקתי את הCD ROM ואת הצורב מהDEVICE MANAGER וזה לא עזר מה שכן עזר פעם אחת היה SYSTEM RESTOR אבל גם זה היה רק לסרט אחד אחרי זה הבעיה חזרה ניסתי עוד פעם לשחזר את המערכת אבל הפעם זה לא הצליח יש למישהו רעיונות? זה ממש דחוף לי :-\
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום כבר חודש שיש לי בעיה מוזרה במחשב, לפעמים המחשב פשוט נתקע ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט ואז הכל חוזר לעצמו עד התקיעה הבאה :-\ בהתחלה חשבתי שזה בגלל הטמפ' הגבוה של המעבד אז ניקיתי את ה-HSF ומרחתי משחה טרמית חדשה, הטמפ' ירדה בהרבה אבל הבעיה עדיין נמשכת. רצית לדעת האם יכול להיות שכרטיס הקול נדפק והוא גורם לכל הבעיות, אני נתקל בהרבה הודעות שגיאה בזמן צפייה בסרטים, בהתקנת ווינאמפ, ב-Flahs player שלא הופיעו אף פעם וחשבתי שאולי שני הדברים קשורים והכרטיס קול גורם לכל הבעיות (מדובר בכרטיס מובנה על הלוח).
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-