תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בעיה מוזרה לאללה ב Z77 MPOWER שלי. רק בהדלקה שנייה השקעי USB3 מתחילים לתפקד.. לפני זה כאילו מת. במנהל התקנים לא מופיעים אייקונים צהובים. ההשערה שלי למה שקורה: בהדלקה הראשונה, הקבלים של הלוח נטענים, אבל לא מספיק בשביל שהלוח יזהה אותם ב initialize שהוא עושה להתקנים. מישהו נתקל בבעיה הזו או בבעיה דומה? אני יודע שיש לנו בפורום חבר'ה מומחים באלקטרוניקה ושיכולים לתת השערה יותר מושכלת. אני פשוט רוצה לוודא שאני ממצה את כל האפשרויות שעומדות בפניי לפני שאני מתקשר עם היבואן לטפל בבעיה במסגרת האחריות. התמיכה של MSI היו אדיבים, אבל לא הצליחו לפתור את הבעיה, שהיא כנראה ברמת החומרה. מבחינת ביוס וכאלה, אני מעודכן לאחרון ביותר. תודה לעוזרים. עריכה: נראה לי שפרסמתי במקום הלא נכון.. צרי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום הבאתי הביתה בשמחה ובששון לוח חדש (abit nf7) מעבד חדשדש (athlon xp tbredb 1700) חיברתי אותם לradeon9500pro וחיכחתי ידיי בהנאה והתבאסתי ....המערכת פועלת לאט מאוד ויש בעיות סאונד עם ה-live! שיש לי, (אחד מהרמקולים לא עובד עם הכרטיס ועם הסאונד של הלוח הוא עובד חלש מאוד , אז זו לא בעיית חומרה) אפילו ב3dcrap03 קיבלתי ב-300 נקודות פחות ממה שקיבלתי עם הגרוטאה שהיתה לי לפני כן....ולכן הגעתי למסקנה המתבקשת שיכול להיות שזה ספק הכוח הקטנטן שלי (250) שעושה את כל הבעיה, האם זה באמת כך? הספק יכול לגרום לעבודה איטית של חומרה? ואם כן למה כדאי להחליף ל-300 או ל400? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ועליו חלונות xp . מפעם לפעם קורה לי שאין לי אפשרות לגשת לפלופי. אם אני מכניס דיסקט ומסמן לגשת לA אין שום חיווי שמתבצעת גישה לA הנורית לא נדלקת וכלום.כאשר אני ניגש ל"מחשב שלי" יש שם את הסימן של הפלופי אבל כאמור הוא לא ניגש אליו. בפעמים אחרות אין כל בעיה. אין לי גם שום דבר שיכול להיות קשור לתופעה כמו הפעלת תוכנה מסויימת או כל דבר אחר. התופעה פשוט אקראית לחלוטין. אשמח לקבל תשובות עיניניות.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
במחשב של גיסי יש בעיה לא מוסברת.. חשבתי בהתחלה שזאת תוכנה אבל גם אחרי פירמוט מלא הבעיה נשארה בווינדוס המחשב עוד עובד בסדר, אבל ברגע שנכנסים למשחק כלשהו בין אם זה GTA IV או JC2 המשחק עובד בקושי רב! גם עם הורדת גרפיקה והכל עדיין עובד ממש לאט ..משהו כמו 5-10 FPS וכמובן שהמשחקים האלה עבדו חלק בגרפיקה סטנדרטית לפני. מפרט: C2D 4600 9600GT 512MB 2GB 800MHZ מה יכולה להיות הסיבה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט. אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום מה אני עושה?????
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לכרטיס קול של Creative Sound Blaster live24 bit באתרים של הטופיק לא מצאתי .. מומלץ לינק ישיר x;
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של fujitsu siemens amilo 7405. מאז שאני זוכר שקניתי אותו הוא עושה בעיות : - מאוורר לא מפסיק לעבוד (אבסורד שיש כפתור שמשתיק אפילו אותו..) - איטי בטירוף (גם לאחר התקנה של תוספת 700 מגה זיכרון לא חל שיפוי ניכר.) במעבדה של CPM החליפו לי לוח אם לפחות פעמיים וניקוי מאווררים. גם סוללה הוחלפה. השאלה שלי היא אם יש איזה כלי / תוכנה שאני יכול להריץ ולבדוק האם המחשב עובד כמו שצריך או שעדיין יש איזו בעיה, אולי עם המאוורים או המעבד או שאולי הם החליפו ללוח אם משומש???
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחר פירמוט והתקנה דרייבים USB לא מזהה אף אתקן חיצוני או עכבר אלחוטי מה ניתן לעשות אם זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר כיבוי המחשב/כניסה למצב שינה,המחשב לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור הPOWER,המחשב נדלק רק לאחר שאני לוחץ לחיצה ארוכה על הPOWER במשך 15 שניות, רק אז המחשב נדלק בלחיצה רגיל על הPOWER.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נורטון 360 חדש שקניתי אתמול ניסיתי לבטל את החומת מגן והוא עדין ממשיך לחסום לי אתרים איך אני מבטל את האפשרות שהוא לא יגע לי בגוגל כרום או בכל דפדפן אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי לוח חדש בגלל קבלים נפוחים\ הלוח הישן היה של FOXCON סוקט 775 DDR1 החדש הוא של ASROCK DDR2 SOCKET 775 מערכת ההפעלה מסרבת לעלות ואני לא יכול לפרמט בשום אופן (מה שיפתור את הבעיה) המערכת עולה ושאני לוחץ על START WINDOWS NORMALY הוא מרסטט מייד. לא נכנס לSAFE MODE ברור שאקספי לא יודע להבחין בין ציפסט לציפסט אז ניסיתי להכנס דרך ERD MINI XP כדי למחוק דרייברים אבל במנהל ההתקנים שם אני רואה רק דרייברים בסיסים כמו דיסק מקלדת עכבר וכדומה מישהו מכיר קומבינה איך אני מצליח להחיות את המתים בלי לפרמט? אגב בביוס ניסיתי הכל שום דבר לא עוזה מבחינת הגדרות. הדיסק הוא IDE בלי ג'אמפרים יעני מאסטר תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר מספר התקנות כושלות של חלונות 10הגעתי למצב שאני לא מצליח לאפס את הכונן SSD 120GB , דרך מהדיסק ה-ISO של חלונות 10. פתור בעיות > איפוס המחשב: "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" אני מבין שדרוש כלי ניהול מחיצות חיצוני שיעבוד ללא חלונות מתוך דיסק חיצוני / USB: אשמח לקישור לכלי חינמי פשוט לתפעול ואמין שיאפשר לי לפרמט את הכונן, +הנחיות בססיות מה צריך לעשות. *אחרי חודשיים, אני די מפורק כבר מכל העניין הזה של כישלון התקנת החלונות 10, מוכן לחזור אפילו לחלונות 7, אבל עכשיו גם הדיסק לא ניתן לפירמוט...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מקל זיכרון אין לי מושג איך אינ בודק כמה MB הוא וכמה MHZ, תודה על התשובה שתיתנו.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי את הLCD החדשה שלי לחדר. חיברתי אותה למחשב בעזרת כבל רגיל ( שחור , פשוט - כניסה אחת לLCD כניסה אחת למחשב שכחתי איך קוראים לו ) .. ... בכל מקרה הגדרתי באפשרויות של הכרטיס מסך שיראו שני צגים ובאמת רואים את הדסקטופ גם במסך של המחשב וגם בLCD. הבעיה היא שאני בא להפעיל סרטים- רואים את הסרט רק במסך של המחשב בעוד שעל הLCD החלון של הנגן נפתח אבל הוא שחור ( הזמן זז אבל אין תמונה) . ניסיתי לחבר רק את הLCD בלי המסך וכן ראו את הסרט - משמע הסרט עובד רק שהLCD מחוברת לבד.. עכשיו הבעיה פה היא שכדי להגדיר רק את הLCD צריך לנתצק את המסך ולעשות ריסט .. מישהו שמע על הבעיה? ואם כן איך פותרים אותה? אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הנגן שלא מסוגל להציג בשני צגים שונים .…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום הצורב שלי (LG GH20NS10) צורב על CD טוב, אבל כל DVD יוצא עם שגיאות (נרו 9). מה צריך לבדוק/ להגדיר אם אפשר לסדר אותו לפני שאני הולך לקנות חדש? עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהוא מזהה DVD כמערכת קבצים RAW וCD לא. תודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחשב נדלק, מאווררים עובדים. המסך מראה no signal. נשמע שאין boot sequence. כרטיס המסך עובד על מחשב אחר, מסך אחר לא פותר את העניין, המסך עובד על מחשב אחר. למישהו יש רעיונות/מושג מה זה?
-
- 10 תגובות
- 9.2k צפיות
-