עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני כרגע משתמש בכרטיס הקול הבנוי ALC850 של REALTEK( ) הוא בעל 8 ערוצים,בכל מקרה כשאני מפעיל שירים יש לו DELAY מסויים ושומעים כל מיני רעשים מהרמקולים (אך ורק בשמיעת שירים ובהרצת משחקים!) מה שיותר מוזר זה שהרעשים הולכים וגדלים עד שבקושי שומעים את השיר כאשר אני משתמש בגלגלת באתרים באינטרנט,אני יודע מה אתם חושבים(הבעיה היא בעכבר) אבל לא,החלפתי עכבר והבעיה עדיין נשארת,חשבתי שהבעיה היא ברמקולים וגם אותם החלפתי ונשארה הבעיה הזאת,שיחזרתי את המחשב ללפני שבוע שאז הסאונד היה עובד מעולה ועדיין יש רעשים מעצבנים כאלה מהרמקולים,מה עושים?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by ido2005,

רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by ely2001,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ויש לי בעיה הביוס לא מזה לי את ההארד דיסק וגם כאשר אני רוצה להתקין את האקספי זה לא מוצא את ההארד דיסק לוח האם שלי הוא gigabyte ga k8vm800m w.d 80 gb 8 mb cach sata אשמח מעוד לקבל תשובה איך מסדרים את העסק.

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  4. טוב שלום. דבר ראשון נתחיל בפירוט הטכני: יש לי לוח אם- Tyan S1854(-A) Trinity 400 והציפ שלו הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A עכשיו לבעיה: הלוח אם תומך ב 4x ( וכן, הגדרתי בביוס enable) וגם הכרטיס מסך שלי תומך ב 4x אבל משום מה הוא תמיד עבד על 2x לא משנה מה ניסיתי לא הבנתי למה זה ככה...חשבתי אולי עידכון ביוס? לא עזר כי הביוס שלי היה עדכני..חשבתי עדכון כרטיס המסך..עוד משהו שלא עזר. ופתאום לילה אחד בעודי מסתכל בaid 32 אני רואה שהציפ שלי תומך רק ב x1 X2 ישר נכנסתי לעצבים והרגשתי מרומה... למה? כי הציפ הזה אמור לספק תמיכה מלאה ב x 4 ! הרי זה הפיצר החדש שלו ( בזמנו שנת 2000). http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/apollo-pro133a.html ואני לא מבין למה הוא עו…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by just_me,

אוקי זה התחיל היום אחרי שהורדתי 2 מאוררים בתוך המארז כי הם עשו רעש. חיברתי הכול חזר כמו שצריך ובדקתי את החיבורים כבר 3 פעמים ועדיין יש את הבעיה: כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ואז אחרי שנייה הוא עושה RESET ואז עולה כמו שצריך. זה משגע אותי ואני מפחד שזה עלול לשרוף לי משהו. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? לפחות תנו לי כיוון לסיבה ומשם אני כבר יסתדר לבד.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by MAMZ BOY,

יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by shuky123,

הבאתי מהחנות את המחשב החדש שרכשתי לשימושי אופיס. המחשב הגיע מותקן עם ווינדוז מהחנות וכולל את המפרט הבא: מעבד AMD 2800 לוח אם ASUS M2NPV-VM 1 גיגה זכרון צורב LG דיסק של מקסטור 80 גיגה כמו שאמרתי רכשתי אותו עם מערכת הפעלה מותקן מהחנות (KSP) המחשב לא זורם מהרגע הראשון: ה-DVD נתקע החלונות לאחר עלייה מדי פעם קופאים לחיצה כפולה על כפתור ה-START תוקעת את המחשב לעיתים אני מנסה להבין מאיפה נובעת הבעיה ב-Event Viewr לא מופיעות הודעות שגיאה חשובה לי ההתקנה של החנות כי המחשב עובר למישהו שאינו מבין במחשבים ואיני רוצה לתת לו תמיכה מעבר לסיוע הראשוני

9. Started by Flame of Udun,

שלום. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב, ובו צורב DVD של optiarc. הכונן התחיל לעשות בעיות בחודש שעבר, כשניסיתי להעביר קבצים מדיסקים אל המחשב והוא הציג לי "שגיאת יתירות מחזורית". חשבתי שהבעיה בדיסק... לאחרונה זה קורה יותר ויותר, גם בדיסקים חדשים, יום אחרי צריבתם. ניסיתי במחשב של חבר שלי, ושם אין בעיה והקובץ עובר. הצורב גם לפעמים נתקע באמצע צריבה, לפעמים לכמה שניות ולפעמים לדקה, ואז ממשיך כרגיל... עכשיו, אני לא בטוח מה לעשות. ללכת לKSP, שם קניתי את המחשב ואת הכונן? אני מפחד שהם יבדקו אותו והוא יהיה בסדר, ויגידו שהבעיה בדיסקים, ואז אכלתי אותה. אני יודע מסיפורים של אנשים שהם לא ממש חברה שבאה לקראת הצרכן בנושא האחריות... מה אתם מציעים לי לעשות? אני מרגיש קצת אבוד.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by Sango,

שלום.. יש לי בעיה קטנה במחשב של חבר שלי .. הוינדווס שלו לא עולה אז הוא ביקש ממני לפרמט לו הכל אז הבעיה היא שכשאני מפעיל את הדיסק של וינדווס בזמן שהוא טוען את הקבצים { שלב לפני שאני בוחר כמה מקום יהיה בכל מחיצה } בזמן למטה כתוב "KERNEL DUBUGGER DLL" קוראים מספר דברים: 1. לפעמים זה פשוט נתקע ואז צריך להפעיל את המחשב מחדש 2. רוב הזמן זה כותב שגיעה "FILE ntkrlmp.exe could not be loaded. The error code is 4 ולפעמים זה כותב The error code is 7" Setup cannot continue.Press any keys to exit היה גם פעמיים שזה כן קרא את הקובץ אבל לא ניסיתי "את המזל" ורציתי לעשות REPAIR וזה לא עזר ואחרי זה כבר לא הצלחתי להגיע אפילו לשלב שאני בוחר לעשות בו REPAIR .. עכשיו מה שניסיתי לעשות זה להחליף …

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי לוח אם ab9 pro (כרטיס קול 7.1 onboard) ורמקולים x-530 . מערכת הפעלה vista 32 . בעיה ראשונה, אחד הרמקולים האחוריים לא מנגן. בעיה שניה, הרמקול האחורי השני והסנטר מתחלפים, לוחצים בבדיקה של הרמקולים על ניגון של הסנטר והאחורי מנגן ולהפך. בדקתי את החיבורים, נראה תקין. (קשה לטעות עם הצבעים) למישהו יש מושג מה מקור הבעיה, חומרה? ואם כן איזה חלק, MB או רמקולים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. היי, במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D. כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים? PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default. FSB Bus Frequency LDT/FSB Frequency Ratio CPU/FSB Frequency Ratio תודה מראש, ברוך

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. קודם כל מדובר במפרט הבא... DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 2XKINGSTON 512 400MHZ CL3 כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E המחשב כל הזמן עושה בעיות נתקע מרסטט את עצמו ומה לא.... עכשיו כמה תמונות שמעלות חשדות ראשית כל ביצעוים עם התוכנה AquaMark3 עכשיו תמונות כלליות בקשר למעבד...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. יש לי בעייה כבר איזה שבועיים במחשב: משום מה כל איזה חצי שעה פתאום העכבר והמקלדת נכבים (לא מקבלים מתח מהמחשב) ויוצאים מכלל שימוש. דקה אחרי שזה קורה מופיע לי אייקון ליד השעון בתחתית המחשב של universal bus serial... מישהו יודע מה אולי מה הבעייה? ???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את המתח המקסימלי שהמחשב שלי צורך? תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. יש לי מחשב ישן עם הלוח המעפן הזה שיש לו ONBOARD משולב ביטלתי את ה ONBOARD הרכבתי לו כרטיס FX5200 והוא קופא אקראית יש פתרון ? עידכנתי ביוס ופירמטתי את המחשב התקני את הדרייברים האחרונים אפילו ניסיתי עם הדיירבר AGP ש SIS נותנים עם הלוח אם והוא קופא יש הצעות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by Ronen67,

רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by ilanb0,

להלן צילום סטטוס הדיסק בטאבלט שלי (surface pro8)/ מה המשמעות של המחיצה השנייה? למה היא משמשת והאם אני צריך להיות מודאג מהקיבולת שנותרה בו? איך מפנים שם שטח דיסק?

21. מחשב נייח שהתחיל להידלק לסירוגין, כאשר נדלק עובד רגיל וכאשר לא נדלק אין סימני חיים כלל, כאילו מנסים להדליק מחשב שלא מחובר לחשמל. בשלושה יימים האחרונים הוא לא נדלק כלל. ניסיתי לסגור מעגל חשמלי עם סיכה לבדוק את ספק הכח והמאוורר כן מתחיל לעבוד, חשבתי אולי ספק הכוח לקראת סוף חייו והוא מצליח להדליק את המאוורר שלו, אבל לא את כל המחשב. מה עוד יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק?

22. Started by odedhavia,

אני משתמש ב outlook 2003 פעם (לפני הפירמוט) הוא היה בסדר ועכשיו חלק מנו מופיע ב ג'יבריש. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ניסיתי לקודד מחדש את השפה ובדקתי את הגדרות השפה. כלום לא עוזר. בנוסף לכך לאחר שקראתי הודעות ואני רוצה לסגור את התוכנה הוא מעלה לי הודעה שיש לי הודעות שעוד לא נשלחו ורק אחרי שאני מוחק את כל ההודעות שקיבלתי הוא ניסגר. כמו שאפשר לראות בתמונה, רוב החלקים בתוכנה הם בעיברית, חוץ מצד שמאל למעלה. תודה, ושוב תודה עודד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by hazkel,

שלום ידידים. יש לי מחשב ובו בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. מערכת ההפעלה מותקנת על כונן SATA שמחובר לבקר SATA PCI. שני דיסקים SATA אחרים מחוברים ישירות לבקר שעל הלוח. מערכת ההפעלה עולה כשורה והכל בסדר, אבל כשאני מנסה לגשת לקובץ שנמצא על אחד מכונני ה-SATA האחרים (שמחוברים ללוח), אני נתקל בשיהוי מעצבן של כשניה. יש למישהו מושג למה ומדוע זה ככה ואיך אפשר לפתור את זה? אנא בטובכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. משהו מאוד מוזר קורה במחשב שלי מאתמול. בתור התחלה, הרשת הפסיקה לעבוד (הוא מראה שהוא מחובר לרשת, אבל כלום לא עובר, גם לא DHCP, פינגים וכו') אבל הדבר הבאמת יותר מוזר (אני לא מדמיין, זה קרה 3 פעמים בינתיים), הוא ששתי דקות אחרי שאני מכבה אותו, הוא נדלק מחדש. מישהו נתקל בבעיה או שאני צריך לעשות איזה טקס גירוש שדים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by weamir,

תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים