תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי צורב DVD חדש של Pioneer אני לא חושב שיש חשיבות לדגם כרגע... חיברתי אותו לספק והכל והכל טוב ויפה עכשיו הוא התחבר בדיוק כמו הצורב הקודם שהיה במקומו(שהיה צורב רגיל) לכן גם הוא מג'ומפר במצב סלייב וברגע שאני נכנס לביוס הוא מזהה את הסידי ואת ההארדיסקים אבל את הצורב החדש לא! ניסיתי גם לשנות את המצב מסלייב לקייבל סלייב וגם למאסטר וכלום לא עזר... אגב, ניסיתי לשנות גם למצב שבו הסידי הופך לסליב ואז הצורב למאסטר (את החיבור אודיו לצורב לא חיברתי כי זה רק במידה ואני משתמש בו גם כסידי.. תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה! היום בבוקר ראיתי באתר יצרן גירסה חדשה של ביוס. הורדתי אותה ועשיתי פלאש דרך דיסק און קיי בעזרת EZFLASH המובנה בביוס. (זה גם לא פעם ראשוה שאני עושה את זה). אבל המערכת נתקעה בRESTART ולא הגיבה בכלל. עשיתי RESET למחשב ועכשיו אני רואה את ההודעה הבאה: BIOS ROM CHECKSUM ERROR. וגם בקשה להכניס דיסקט לכונן A (שאין לי אותו במחשב הזה). למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את הביוס? ניסיתי גם את הדברים הבאים: הוצאתי סוללה לחצי שעה והחזרתי CMOS RESET הפעלה עם סטיק פשוט אחד של 1GB 667MHZ בלי\עם כרטיסי מסך, כרטיס רשט וקול. כל זה לא עובד. יש לי אפשרות להשיג כונן דיסקטים עם זה יעזור לתקן את הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הלוח של אינטל מיוחד במינו. הבעייה שאני לא מצליח לחבר אליו מקרופון ושהוא יקלוט אותו !! ניסיתי את כל 4 הדרייברים באתר של אינטל: 1) האם מישהוא משתמש בלוח זה עם מקרופון? 2) האם גם הכניסה הקידמית וגם האחורית משמשות אותך? 3) איזה דרייבר צריך להשתמש? תודה יהודה
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פרמטתי את כל המחשב (שני כוננים C ו D ) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הווינדוס,זה בהתחלה מעתיק את הקבצים של הווינדוס, עושה רסטרט למחשב, ובמקום להמשיך להתקין את הווינדוס זה חוזר לאותה נקודה - "press any key to boot from cd" אם אני לוחץ על משהו זה חוזר למסך הכחול שבוחרים איפה להתקין את הווינדוס\לפרמט כונן וכו.. אם אני מחכה זה כאילו טוען את הווינדוס אבל תקוע.. ניסיתי לפרמט ולהתקין הרבה פעמים ועם כמה דיסקים - אותו דבר ..זה לא ממשיך להתקין אחרי הרסטרט.. יש לי שני כונני CD: DVD של LG DVDRW צורב של NEC והארד דיסק 120 גיגה פרטים בביוס: primary ide master- הארד דיסק 120 גיגה primary ide slave- NOT DETECTED secondary ide master: NEC DVDRW הצורב דיוידי secondary ide slave- HL-DT-STDVDR…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקט של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר כמובן שהוא התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מלאה לכונן אני רואה את תיקית הוינדוס אולי אפשר…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי פרוט שאני יבין כי התקליטון איתחול של 98 לא נותן פרמוט של XP שמעתי שצריך ליצור תקליטון BOOT משהו יכול לתת לי הוראות הכנה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי מתן אני משתמש חדש בפורום (נעים מאוד) עכשיו לשאלה, קניתי לוח אם חדש של ASUS וקיבלתי בבנדל שלו את הכבל הבא : http://tekgems.com/images/large/tg-mp-1253-4p-molex-sata-2.jpg חברתי את הכונן הקשיח לחיבור SATA רגיל אבל מעניין אותי למה הכבל הזה משמש ?... תודה רבה מראש לכולם ! בברכה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי 512 RAM במחשב, אבל אחרי הPOST המחשב מזהה רק 417. בדקתי ויש לי כרטיס קול מובנה, ואמרו לי שצריך להגדיר בביוס משהו ואז הRAM יחזור להיות כרגיל. מישהו יודע מה אני אמור להגדיר ואיך? עוד בעיה, חיברתי אוזניות למחשב (של OVANN, אוזניות טובות) ואחרי איזה שבוע החוט של אחת האוזניות נשרף ונקרע, איכשהו. חיברתי עוד אוזניות (של Creative), ושוב אחרי שבוע בערך לא שומעים באוזן אחת. זה בעיה של הספק כוח?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היתה לי סיסמה בbios ושככתי אותה אז הוצאתי את הבטריה והסיסמה נעלמה אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי את ההודעה הבעה system hardware abnorl,press any key to continuw עכשיו זה מצפצף כמה שניות ואני לוחץ אנטר ו win עולה לי אבל לו מגלה את הcdrom אני לו יודע אם הבעיה הזו כשורה לבעיה שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על אורך ההודעה. הוספתי קצת הדגשות בשביל לעשות קצת סדר בדברים. מפרט המחשב: http://up360.siz.co.il/up1/mkjz3ijn4bcn.jpg הקדמה לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות את WINDOWS 8. התקנתי את המערכת, ובמהלך ההתקנה התבצעה שגיאה כלשהי, ולאחר ההתקנה המערכת קרסה בכל פעם שהעמסתי עליה קצת חלונות, סרטים, מוזיקה וכ"ו. (בFAR CRY 2 המערכת היתה קורסת לאחר מס' דקות). בנוסף, באחד המחיצות נוצרו תיקיות עם שמות מוזרים, שלא היה ניתן לגשת אליהם או למחוק אותם - לחיצה על התיקייה הייתה מציגה הודעת שגיאה. אחרי שהתייאשתי מהקריסות ומהאיטיות, ולא ראיתי שדרוג משמעותי במערכת החדשה, החלטתי לפרמט הכל ולחזור ל WIN 7 הישן והטוב. (כל המידע החשוב כבר מגובה על HD נייד) הבעיה המחשב קורס בשעת מעמס. ללא הוד…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מערכת המחשב: (זה מחשב של חבר) לפני השדרוג היה במחשב 2 כרטיסי GTX460 של גיגהבייט שהקירור שלהם כשל 3 סטיקים של Patriot Extreme Performance 2GB DDR3 1600Mhz שגם התחילו לעשות בעיות (המערכת הראתה שקיימים 4GB כשמחוברים 6, והיו גם פעמים שהיה כתוב בסוגריים Usable 2GB) היום הרכבתי את החלקים למקומם. את הSSD עם מתאם ל3.5" ולמסילה של הHD, המחשב עולה והכל בסדר עד כאן... אבל כשאני מנסה להפעיל את ה AHCI בביוס המחשב פשוט לא נדלק אחרי זה, עד שאני לא מאפס את ההגדרות הבעיה שאין רמקול על הלוח אם אז אני לא יכול לשמוע אם יש תקלות POST חובה להדגיש שהלוח אם מזהה את הSSD, גם מופיע בביוס דגם מלא וגם במערכת הפעלה ניתן לראות אותו כunallocated space (כי לא פירמטתי עדיין למחיצה) בנוסף הספק משמיע צקצו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשב הריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן.. לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרה מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק? האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב די משוגע. הספק שלי ג'נרי (300W) ומחזיק 3 דיסקים, 3 CDROM 5 כרטיסים 4 דימים של זכרונות, מלא USB DEVICES וכו' וכו' (אה...כן ושכחתי....5 מאווררים. בקיצר השאלה היא כזו: ברור לי שאני צריך איזה ANTEC TRUE POWER דחוף אבל יש לי אל פסק שתומך ב 300W, מה קורה אם אני מחבר אותו לספק שנותן, נגיד 450W, הרם אני צריך לשדרג גם את ה UPS ומה ההשפעה של ה UPS על הספק וכמות הוואט שהורא נותן למחשב ? חשמלאים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום במהלך משחק במשחב פתאום הכל נתקע... כיביתי מחשב והדלקתי מחדש אבל לא עוזר. עליתי על זה שהמסך לא נדלק אבל המחשב כן החלפתי כבל אבל לא עוזר בדקתי מסך והוא תקין. המוזר הוא.... שאני שומע את הצלילים של וינדוס והכל עובד אבל אין תמונה. ניתקתי כרטיס מסך (3870X2) והוצאתי אותו בכלל מלוח אם אבל !!!! הוינדוס עולה ונשמעים צלילים ותוכנות עובדות. איך יכלו להיות שמחשב עולה בכלל ללא כל החומרה החיונית. יש לציין שיש לי מערכת i7 בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של Acer עליו הייתה מותקנת מערכת הפעלה של Windows 7. מסיבות כלשהם הייתי צריך להתקין עליו מערכת הפעלה של XP ולכן לאחר התייעצות מחקתי את המחיצות ע"י הCD של Win7 שברשותי ומייד יצאתי מההתקנה. הבעיה שנוצרה עכשיו שהמחשב לא מעלה לי את ה CD של Windows XP וכנ"ל גם את ה CD של Win7 ונתקע לי על מסך של DOS בו כתוב בין היתר: PXE-E61: MEDIA TEST FAILURE, CHECK CABLE. PXE-M0F: EXITING BROADCOM PXE ROM. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לצאת ממצב זה. ( דרך אגב ה BIOS פונה קןדם כל ל CD) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה מאוד יש לי לוח אם MSI 945PL NEO עם 4 יציאות PCI רגילות (בנוסף ליציאת PCI EXPRESS X16 ו- PCI EXPRESS X1) ניסיתי לחבר כרטיס FIREWIRE ליציאת PCI אחת מתוך ה- 4 הקיימות ושניסתי להדליק את המחשב, כלום לא קרה המחשב לא נדלק, המאוורר לא פועל והאור אפילו לא נדלק, המחשב פשוט מת ! כאשר נסיתי להעביר את הכרטיס ליציאת PCI אחרת המחשב נדלק כרגיל ועובד תקין (?!) מסתבר שכאשר הכרטיס מחובר לאחת מ - 2 היציאות השמאליות המחשב לא נדלק וכאשר הוא מחובר לאחת מ - 2 היציאות הימניות הוא נדלק ועובד תקין למישהו יש מושג מה קורה כאן ? האם זה קשור לג'ימפור כלשהו או להגדרות כלשהן ? תודה מראש לכול העונים ...
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-