עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב נתקע לי על משהו ועשיתי ריסט מיד אחרי הריסט הוא לא זיהה לי את כונני הדיסק!! DVD.CD !! מה עושים??

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים 1 20 גיגה שמחולק ל2 ואחד של 80 של מחולק את ההראדיסק של ה 20 שחזרתי והגדרתי למחיצה אחת כמובן בלי לפגוע בהרדיסק של ה 80 ולאחר מכן פירמתתי את הארדיסק של ה20 והתקנתי וינדוס אליו ואז הכול בסדר וברגע שעלה הוינדוס וניסתי לגשת להראדיסק השני שהןא ה80 הוונדוס לא מצליח לזהות לי אותו והוא מבקש לפרמט אותו מישהו יודע למה זה ואני ממש לא יכול לפרמט יש לי שם מלא גיבויים של שירים סרטים וכל שאר הירקות מישהו מכיר תוכנה שתוכל לסדר את בלי לפרמט חברה מבקש את עזרתכם בדחיפות כי זה ממש חשוב לי

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. אורח דור
    Started by אורח דור,

שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by rjjb7,

שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by Tzach_n,

אהלן, המפרט שלי בחתימה. יש לי בעיה מוזרה, מדי פעם, לא תמיד, כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות הוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש, בדיוק כמו אחרי שמשנים הגדרות ביוס של אוברקלוק למשל. זה יכול לקרות גם אם אני מכבה את המחשב מהכפתור של המארז או גם דרך Shutdown בוינדואס, לא שזה כזה משנה כי שניהם עושים את אותה פעולה. בכל מקרה, אני יודע 100% שהבעיה היא לא בהתחממות, ההיטסינק יושב על המעבד מצוין והמאורר מתחיל לעבוד בשנייה שאני מדליק את המחשב, כל המאווררים במארז עובדים והוא נקי מאבק כל הזמן. האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שאולי יש יותר מדי עומס על השקע שאליו מחובר המחשב? יש לי שקע אחד שמחזיק שני מפצלים ובסך הכל 7 שקעים בשימוש מחוברים אליו כולל זה של המחשב ויש לי עוד שקע פנוי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WsS_MLG,

מישהו שמבין בנושא יכול לעזור לי? חבר מחק לי את החשבון בדיסקורד וכדי לשחזר אותו אני צריך לבדוק בתמיכה באתר של דיסקורד אבל אני לא מצליח למצוא שם מה לעשות, וכשאני מנסה לפתוח חשבון חדש זה כותב שהאימייל שלי נחסם ואני לא יכול אפילו לפתוח חשבון ;( בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Liron C,

הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  9. המחשב מזהה אותה כ USB CAMERA אין לה חברה ואין לה דגם רשום עליה - ואני לא מוצא את הדיסק התקנה שלה כשהיא הייתה מזוהה לפני הפירמוט המחשב זיהה אותה כ TD ואז עוד כמה מספרים רשומים אם המצלמה הזאת מוכרת למישהו אשמח אם תוכלו לשלוף את הדרייבר שלו ולהעלות או לקשר אותי אליו תודה וחג שמח! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yossi21,

יש לי לפטופ של Hp עם רמקולים של Altec Lansing, כשאני מפעיל מוזיקה מקומית מהמחשב שומעים מצוין, לעומת זאת כשאני מפעיל שיר/סרטון ביוטיוב, בקושי שומעים, למרות שהווליום של המחשב ושל יוטיוב על המקסימום. אשמח לעזרה, תודה * עדכון: אפשר למחוק/לנעול. צפיתי בסרטון ספציפי שגרם לבעיה, סרטונים אחרים עובדים לי בסדר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by boss,

יש לי כבל HDMI לDVI וכרטיס מסך ATI 1900 XTX טליויזה שלי חדש 37LH50 של LG מחובר למחשב תוכנה ATI מופיע הצג אוטומטי ,בחרתי 2 מסכים מזהים CLONE מאוד הניקוי ללא מפריע אחרי אני בודק בסרטים אבל לא לא ניקוי מסך, יש פס אחד כל זמן יורד ועולה, יש הגדרות של ATI שונים לא הבנתי איך התקן הגדרות אני לא בטוח להסביר לכם יותר ברור או לא שפה שלי לא רמה טובה תודה על הבנה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אז ככה. יש 2 שמות משתמשים. הראשון- הווינדוס מגיע למסך שחור לcmd system32. לאחר חפירה באינטרנט רק לאלר הקלדה explorer בcmd הכל עולה. שם משתמש שני-עולה תקין לחלוטין. במשתמש הבעייתי ניסתי הכל. sfc , שיחזור, הוספת explorer לstartup. נאדה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. אוקיי אז ככה לפני שנה ומשהו רכשתי מקדלת ועכבר אלחוטיים של teac מדגם SMX-10 העכבר התחיל לעשות לי בעיות עם הגלגלת ואחרי ריתוכים לא הצלחתי להציל את הגלגלת ולכן החלטתי לרכוש עכבר תואם שנראה זהה לחלוטין אך הציפ של האלחוטי של העכבר החדש הוא מדגם: OX-1100 עכשיו בישביל להשתמש במקלדת ובעכבר אני צריך לחבר את שני הציפים אחד של המקלדת והעכבר שהיו תואמים והאחד של העכבר החדש. הציפים נראים בידיוק אותו דבר אך כנראה בגלל שהם על תדר אחר או אלוהים יודע מה. רציתי לשאול האם אפשרי להתאים את העכבר החדש(OX-1100) והמקלדת הישנה(SMX-10) שיעבדו על ציפ אחד בלבד שהוא יזהה את שניהם. אשמח לקבל תשובה מהירה בעניין בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אחרי שאני מפרמט דרך cd אני מגיע לשלב של ההתקנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר כמה דקות של התקנה לפעמיים גם נתקע באמצע בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. לאחרונה,כל פעם שאני פותח טאב נוסף בזמן שאני שומע שיר ב-WMP אז השיר נתקע או שאני מדליק סרטון דרך יוטויב ופותח טאב נוסף אז הסרטון ביוטויב נתקע לשנייה ויותר. בדקתי במנהל המשימות,השימוש במעבד קופץ מ-25% ל-70% בזמן התקיעות האלה. עוד לפני שהתחילה הבעיה הזו,יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו mkv,כשאני פותח קובץ mkv אז התמונה הראשונה נתקעת למשך חמש שניות אבל הסאונד ממשיך לפעול ואז אחרי אותם חמש שניות הוידאו היה חוזר לזמן שלו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by the ultimate,

למחוק

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. בטעות נכנסתי עם פלורוסנט בטלוויזיה שלי ונוצרה שריטה די גדולה עם התחלה עמוקה ועם המשך רדוד יותר. ראיתי מספר מוצרים באייבי ואמזון שמתיימרים לתקן או לפחות לשפר מראה שריטות כאלה. מחפש אדם שניסה בהצלחה מוצר כזה ויכול להמליץ עלו בלב שלם (נא לספק לינקים לרכישה). אין לי כוונה לנסות כימקלים מסוכנים שיכולים גם להחריף את הנזק במידה ולא ידוע לי שהמוצר איכותי ובטוח לשימוש (כרגע הנזק לא גדול מידי, כול הפיקסלים עובדים). שאלה נוספת היא האם יש ציפוי חיצוני למסך שמתחתיו ה LCD שאותו אני יכול להסיר או להחליף? מה העלות במידה ומדובר בהחלפה והיכן אפשרי לרכוש? עלות חומרים בלבד אני יבצע את ההחלפה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. הקובץ נקרא studio.exe ובגלל שהוא נמחק כל הקבצים של נגן המדיה לא פועלים בלחיצה אחת, אלה צריך לבחור שנגן המדיה יפעיל אותם מישהו יכול לשלוח לי אותו וגם להגיד איפה להדביק אותו?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by ARIK1984,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by moses_23,

אז ככה: יש לי מחשב נייד של Dell והבעיה שכשאני אניי מסיים לטעון את הסוללה ואני מוציא מהחשמל המחשב נכבה. ולפני זה,הייתי מוציא את החשמל והמחשב היה ממשיך לפעול. אין לי מושג מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by GeForce93,

המפרט: Intel Dual Core E5200 2.7GHZ ASUS P5KPL9-AM/PS KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ WESTREN DIGITAL 320GB LEADTEK NVIDIA GEFORCE 9500GT 1024MB כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מסך BENQ 20" רחב ספק כח 500W ומארז ג'נריים. כאמור, המחשב של אחי נתקע באמצע משחקים שנחשבים "קלים" - לדוגמא "NBA2K10" שרץ במחשב השני שיש לו כרטיס מסך יותר חלש ומעבד יותר חלש, עם ספק ג'נרי ומארז ג'נרי (אני מדגיש שזה לא העניין). כל החלקים באחריות - מה זה יכול להיות? נ.ב מדי פעם המחשב בעת ההפעלה פיזית נדלק, אבל המסך לא מציג כלום. לאחר שאני מרסט אותו זה מסתדר... > התופעה הזאת נעלמה, אבל בכל זאת זה מדאיג. שוב, מה זה יכולה להיות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by Vladgi,

המפרט שלי הוא epox 8rda3+ axp 2600+ ati radeon 9800pro 256bit 1024 geil 2.5-3-3-6 בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב או מנסה לגשת לביוס יש לי עיוותים והיבהובים עקומים של המסך יענו כל התצוגה אם זה בפוסט של המחשב או בביוס מתעוות ומתחרבשת אי אפשר להבין מה מתרחש שם.זה לא הפרעות מגנטיות כי זה מסך lcd וזה גם מתרחש רק במסך post ובביוס,מה הבעיה יכלה להיות אני שובר את הראש כבר?????? בעיה נוספת שאני חושב שהיא קשורה לכל הענייין היא שבעת העלאת הווינדוס העכבר וכל מה שמתחבר ל-usb פתאום נעלם לי ולא עובד.ואחרי הפעלת המחשב כ-10 פעמים זה חוזר לפעול וגם לא תמיד עד שאני מפעיל את המחשב לאחר יום....אני חושב שהבעיות האלו קשורות איכשהו מכיוון והן מתרחשות בדיוק זה לאחר זה. מישהו יכל להאיר את עי…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.