עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xsixt,

שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by omrit,

עדכנתי את הביוס של הלוח שלי- DFI Lanparty UP ultra-D, דרך WINFLASH (טעות חמורה- אני יודע, לא להטיף בבקשה) העדכון (נראה ש) עבר בהצלחה, ולאחר ריסטרט, המחשב קפא, ולא עלה, גם לא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהתקע... הזזתי את הג'מפר על הלוח שמאפס את ה CMOS, ועכשיו המחשב עלה. כאשר אני מחזיר את הג'מפר- המחשב שוב לא עולה... כרגע הוא רץ עם הג'מפר במצב CLEAR CMOS. מה לעשות? בבקשה שיגיב רק מי שמבין ומכיר את הלוח, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by kobibo,

המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by skyline,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבוע, אם זה משנה המפרט אז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 465.00 ¤ 1 465 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 215.00 ¤ 1 215 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 3 8387 Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 583.00 ¤ 1 583 ¤ 5 8650 Corsair VS2GBKIT533D2 (2x1024MB) DDR-II 533 Value Memory 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 6 8414 Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card ואחי הגדול הרכיב לי את המערכת. המחשב קרא את הכונן רגיל, ופתאום לפני …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by PHONIX,

שמתי צורב במקום כונן דיסקים ישן שהיה במחשב עכשיו איך שחיברתי אותו אני מדליק תמחשב נכנס למחשב שלי ושתי הכונני דיסקים לא מזוהים לי למרות שכאשר אני לוחץ עליהם הם נפתחים ונסגרים אבל המחשב לא קורא את הדיסקים ובמחשב שלי לא מופיעים הכוננים עזרה בבקשה :'(

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by hananalfsi,

שלום לכל העוזרים היקרים ! נדפקו לי 2 לוחות אם וזה הסיפור: למשך שבוע קפץ לנו החשמל איזה פעמיים ביום בגלל המזגן שעשה קצר ושמתי לב שהמחשב לאט לאט קורס (ועדיין השארתי אותו בחשמל כל היום ),זה התחיל בזה שהוא נהיה קצת איטי ואחכ מסכים כחולים ואחכ הוינדוס לא עלה והוא התחיל לעשות ריסטרטים בלי הפסקה וכשזה קרה כיביתי אותו והדלקתי והוא נדפק לגמרי = לא היה אות למסך בכלל , מה שכן כל המאוררים עבדו וגם הכונן דיסקים ,התחלתי לבדוק הכל ולבסוף הבאתי לוח אם משומש וחצי דפוק מחבר (הוא היה קורס לו ומכבה לו את המחשב כל הזמן )(במקרה זה היה בדיוק אותו לוח כמו שלי : msi g31m3-f ) אבל עובד חלקית והמחשב חזר לחיים ואפילו הוינדוס עלה שמחתי לי וישר כיביתי את המחשב והוצאתי הכל מהחשמל ,אחרי כמה שעות הדלקתי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  11. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by The-Magician,

איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by plissje,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by morans,

שלום! שאני מדליקה את המחשב המסך לא נדלק, הוא נדלק בסופו של דבר רק אחרי 7-8 של כיבוי והדלקה של המסך הוא נדלק לשנייה ואז נכבה ואז אני מכבה את המסך ומדליקה שוב ככה בערך 8 פעמים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים מורן

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  17. זה בעיה שיש לחבר שלי הוא מדליק תמחשב והוא אומר שהמחשב נדלק כלומר הלדים של ההדלקה דלקים אבל הוא לא רואה כלום. חשבתי אולי זה בעיה במסך אבל הוא בדק מסך אחר וגם לא פעל... מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by danh74,

הרכבתי מחשב חדש. עם הלוח ma78gm של GIGABYTE התקנתי windows xp pro והתקנתי את הדריברים. מופיע לי משולש צהוב ב try ליד התמונה שמראה את החיבור. יש לי מחשב אחר לידי ואיתו אני כן מצליח להתחבר, כך שהבעייה היא לא ב internet תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Trooper-Flax,

יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן. מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי. ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. האם משהו יכול לעזור לי לפתור בעיה שיש לי במחשב כאשר אני מפעיל את המחשב, השעה שמופיעה בשעון של הWIN98 לא נכונה. בד"כ מאחרת בכמה שעות. אחרי שאני מכוון את השעון, השעון מתקדם בסדר אבל בפעם הבאה שהמחשב יופעל, השעה שוב לא תהיה נכונה. האם צריך להחליף את הסוללה בלוח האם? התוכן של הBIOS נשמר אז, כך שאולי אם הסוללה היתה ריקה, הBIOS היה נמחק..... האם ניתן לסדר את זה ?......

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ETB,

אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. . ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח.. אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות. הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0. יש גם תופעה מעצ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pssheba,

ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.