עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני שבוע וחצי בערך הייתה הפסקת חשמל בביתי.. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב שוב ולצערי הוא נדלק ל4 שניות בערך אפילו לא נדלק המסך לא רואים כלום והוא ישר כובה.. מה לעזאזל נשרף לי ? אני כמעט בטוח שהאחריות שלי עדיין תקפה לפחות לגבי רוב החלקים... אני בספק לגבי הספק כי אחרת המחשב לא היה נדלק כלל.. אולי מעבד.. לוח אם... בבקה תעזרו... לא בא לי לבזבז סתם כסף על "ביקור במעבדה, זמן טכנאי.." כל הבולשיט הזה... וגם אני מתחרפן בלי מחשב ! תודה רבה אנשים יקרים ומשכילים ! יום טו2

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אני משחק משחקים בחיים זה לא קרה לי ופתאום ניתקע לי עכשיו קיבלתי מסך כחול וזה לא קשור לטמפ' למה יש לי קירור טוב וטמפ' נמוכות מישהו יכול להגיד לי רק תמקור של הבעיה הזאת אני כבר יתקן את זה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי בעיה בחלק מהאתרים עם IE11 הוא לא מציג את כל האתר בצורה נורמלית, יש לי נתב TP-LINK 1043ND V2.1 עם קושחת LINUX מסוג GARGOYLE V1.8.1 האחרונה, וגם מודם HOTBOX של HOT, בעיית התצוגה מתרחשת בכל המחשבים בבית, אלחוטי וקווי. בשאר הדפדפנים גוגל כרום ומוזילה פיירפוקס אין בעיית תצוגה, רק ב IE11 וזה משהו ששמתי לב אליו לאחרונה, חשבתי שיש קשר כלשהו לצורה שבה הדפדפן מתרגם את האתר מבחינת DNS או בעיית DNS בנתב אך הגדרתי את הכתובות ידנית וניסיתי גם שרתי DNS חלופיים אך ללא הועיל. מישהו מכם נתקל בתופעה מוזרה זו? צירפתי תמונת מסך להמחשה, שימו לב שהחלק העליון של האתר לא מופיע כלל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by The-Magician,

איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by plissje,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. קניתי מפרט שבדקתי די הרבה זמן מבחינת תאימות וביצועים והכל נראה לי בסדר. אך אחרי שהרכבתי תמחשב נוצרו לי 2 בעיות. את הבעיה הראשונה בודדתי לזכרון, שבעצם זוהי בעיה מוכרת שלא מאפשרת להתקין וינדואוס עם זכרון של 2 גיגה, רק אם אני מוציא סטיק אחד ועובד בסינגל הכל רץ. הצלחתי לפתור ת זה לפחות זמנית עי הוספה של 0.1 OVERVOLT לDDR2 (הזכרונות מצריכים 1.9-2.0 בזמן שהלוח אם סיפק רק 1.8). הבנתי שאין לי דרך אחרת חוץ מלהחליף את הזכרונות כדי לגרום להם לעבוד כמו שצריך, אבל אם למישהו יש פתרון אחר אני ישמח לשמוע. בנוסף העלתי את מהירות המעבד ל2.66GHZ ושניתי את מחלק הזכרון כך שיגיע ל800, ובכך הצלחתי גם לגרום לו להפסיק להציג ERROR בMEMTEST כאשר הוא בודק 1024 זכרון. הת…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by morans,

שלום! שאני מדליקה את המחשב המסך לא נדלק, הוא נדלק בסופו של דבר רק אחרי 7-8 של כיבוי והדלקה של המסך הוא נדלק לשנייה ואז נכבה ואז אני מכבה את המסך ומדליקה שוב ככה בערך 8 פעמים. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים מורן

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  8. זה בעיה שיש לחבר שלי הוא מדליק תמחשב והוא אומר שהמחשב נדלק כלומר הלדים של ההדלקה דלקים אבל הוא לא רואה כלום. חשבתי אולי זה בעיה במסך אבל הוא בדק מסך אחר וגם לא פעל... מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by danh74,

הרכבתי מחשב חדש. עם הלוח ma78gm של GIGABYTE התקנתי windows xp pro והתקנתי את הדריברים. מופיע לי משולש צהוב ב try ליד התמונה שמראה את החיבור. יש לי מחשב אחר לידי ואיתו אני כן מצליח להתחבר, כך שהבעייה היא לא ב internet תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by Trooper-Flax,

יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן. מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי. ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. האם משהו יכול לעזור לי לפתור בעיה שיש לי במחשב כאשר אני מפעיל את המחשב, השעה שמופיעה בשעון של הWIN98 לא נכונה. בד"כ מאחרת בכמה שעות. אחרי שאני מכוון את השעון, השעון מתקדם בסדר אבל בפעם הבאה שהמחשב יופעל, השעה שוב לא תהיה נכונה. האם צריך להחליף את הסוללה בלוח האם? התוכן של הBIOS נשמר אז, כך שאולי אם הסוללה היתה ריקה, הBIOS היה נמחק..... האם ניתן לסדר את זה ?......

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חייב עזרה - לא מבין למה זה קורה: - צילום עצמי במחשב שלי - ולא דרך קווי האינטרנט....וזה בדיליי = ליטנסי מרגיז גם כשאני מכבה את כל התוכנות ברקע יש לי פנטיום 4 1.7 זיכרון 512 כרטיס מסך NVIDIA 5200 איך מטפלים בבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ETB,

אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. . ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח.. אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות. הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0. יש גם תופעה מעצ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by pssheba,

ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב

18. לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by valera199309,

היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  20. הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Nightbeat,

שלום, לפני שנה בערך קניתי מחשב חדש.. הוא עלה לי בערך 4 אלף ש"ח, בנו לי את המפרט בפורום אחר.. יש לי עם המחשב הזה המון בעיות.. יש לי לאגים כשאני מסמן סמלים על שולחן העבודה, כשאני מגלגל את הדפדפן יש לאגים והמעבד עושה רעש צריבה כזה ממש כל פעם שאני נוגע בגלגלת. וכשאני לא נוגע בה זה מפסיק במשחקים כמו BF3 אני מקבל 50 FPS ותקיעות במפה עם 10 אנשים, שזה לא הגיוני בכלל... אני אמור להחזיק לפחות 64 שחקנים עם המחשב הזה.. אמרו לי להזיז את הכ"מ לסלוט PCI-E אחר בלוח אם, אבל יש לי רק אחד.. המחשב הגיע עם OC למעבד מTMS ומאז שקיבלתי אותו הוא עשה לי מסכים כחולים במשך חודש שלם בערך, עד שאמרו לי לבטל את הOC בביוס, ואז זה הפסיק.. כרגע אני על הגדרות סטוק. רציתי לשאול אם יש איזו דרך לבדוק עם המחשב …

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מחשב מבוסס AMD - מפרט בתחתית הפוסט. ניסיתי לבצע בו שינויים בחומרה כאשר המחשב אינו מחובר לחשמל: 1) הסרה של כונן קשיח 2) חיבור כונן קשיח אחר 3) הוספת כרטיס מסך (כרגע הכ.מסך On Board). 4) חושב לציין שספק הכוח עושה קצת רעש כאשר המחשב נדלק. הסימפטומים - כאשר המחשב דולק: 1) לא נצפה שום דבר על המסך 2) המקלדת גם לא מתפקדת (מקשי NumLock, CapsLock ו-ScrollLock לא עובדים; המקלדת תקינה). 3) חשמל מגיע ללוח אם שכן כל המאווררים (כולל מעבד) מתפקדים; כמו כן, קבלים מתחממים (לא מעבר למקובל). מאחר והמאוורר של כרטיס המסך ממש הרעיש, כאשר המחשב דלק, הוצאתי את כבל המתח שלו כדי להפסיק אותו. לא היה שום שינוי במחשב עצמו (עדיין המשיך לעבוד ללא שום חיווי; אני יודע שזה לא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by davenos,

כשהמסך במצב המתנה - אור צהוב , ואני רוצה להפעיל אותו אז הוא עושה זמזומים נמוכים , לפעמים רצופים ולפעמים קטועים , וצריך לשבת לידו איזה 10 דק' וללחוץ ולחקות וללחוץ עד שבמקרה הוא נדלק . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת (אם אפשר)? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Jeka90,

לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by stone cold,

לא רואים תתפריט התחלה מישהו יכול לעזור לי בזה כי אני לא רוצה להתקין מיחדש דריבר ישן יותר

• 7 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.