תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנה של הלוח ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? וזיכרון DDR 400 הלוח מראה את מהירות הזיכרון בBIOS כ333 בלבד. החלפתי זיכרון אחר (גם 400) והלוח מראה אותו הדבר. הלוח אמור לתמוך 400 אז למה הוא מראה 333?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה החלפתי דיסק קשיח והתקינו לי מערכת חלונות XP , בזמן האחרון כל פעם מופיעות לי כל מיני שגיאות מערכת למינהן עם מספרים ארוכים ומוזרים, בנוסף כשאני מדליק את המחשב הוא עולה ואז מתכבה ועולה שוב. מה עושים כדי לפתור את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם..! זו הפעם הראשונה שאני כותב פה, פשוט יום שבת עכשיו ואני לא יכול להתקשר לחנות ולהכנס בהם על מה שקורה אצלי כאן. קניתי לא מזמן מחשב חדש לעריכת מוסיקה - התלבטתי הרבה זמן, זה לא הכי רלוונטי לנושא, אבל בגדול הוא כולל: Conroe E6600 2x1GB Geil 4-4-4-12 800MHz ASUS P5B Deluxe TT Big Typhoon התלבטתי בקשר לההארדדיסקים בסוף החלטתי להשאר עם מה שיש כדי לחסוך קצת כסף, והתחלתי לחסוך כדי לקנות איזה מארז נחמד של Antec ו-Enermax Liberty 500W. בסוף, הזמנתי את המארז P150 של Antec שכולל בתוכו ספק שלהם, Neo HE 430W אם אני לא טועה. אחרי שלוש שעות של העברת כל הרכיבים מהמארז הישן לחדש, הגיע הרגע לחבר לחשמל, ו-הופס, שום דבר לא קורה. אפילו המנורה הכחולה הקטנה שנדלקת ברגע שמחברים את הMain…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום התקנתי את vtp_5 שהוא בעצם עידכון איקונים של VISTA על וינדוס XP כאמור התקנתי את התוסף לאחר שראיתי אצל בנאדם אחר שהיא עובדת מעולה לאחר יום עבודה התוכנה מעוד מפריעה ומעטה את המחשב ניסיתי להסיר אותה דרך הוספתה והסרה והצלחתי אך בפועל היא לא נעלמה שיניתי בהגדות לא קרה הרבה עשיתי סריקת רוגלות בעזרת adware ועוד תוכנה חינמית באינטרנט לא עזר כלום ביצעתי שחזור מערכת לא עשה כלום השאלה שלי כיצד אפשר לסלק את התוספת מהמחשב תודה לכל העוזרים תומר
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
(הסיפור הוא עפ"י גירסתו של דוד שלי - לא ראיתי ולא ביצעתי) הכנסתי דיסקט איתחול והגעתי לדוס. ניסיתי לפרמט את המחשב ע"י הפקודה: format c: קיבלתי שגיאה: Cannot format NT Server מדוע ומה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי מיקלדת לא קיבלתי דרייבר והלחצים למעלה לא עובדים חיפשתי בכל מקום דרייברים גם פה אצלכם ולא מצאת בבקשה מי שיכל להביא לי דרייבד למיקלדת: compaq model:kb-9963 תודה לכולם מקווה שתעזרו!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, הBIOS של אחד המחשבים שלי נדפק כנראה. יש לי המון דברים חשובים (אני מקווה שזה הביוס ולא אחד הכוננים הקשיחים שמת) על ההרד דיסקים שיש בו. אני רוצה להוציא אותם, לחבר אותם למחשב אחר ולהעביר את הקבצים מהם אל המחשב האחר. איך אני עושה את זה? ניסיתי לחבר וזה נותן מסך כחול. וסידרתי את הJUMPER לסלייב וגם בBIOS של המחשב האחר שיניתי, עדיין לא פעל. איך אני עושה את זה? מעביר קבצים מההרד דיסקים האלה (של המחשב שלא פועל עכשיו) למחשב אחר? אני ממש חייב לעשות את זה בקרוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GEFORCE FX 5600 256 סתם פשוט וזבל .... ובינתיים הזמנתי לעצמי XFX 6800 ULTRA.... אבל עזבו את זה כי זה יגיע רק עוד איזה חודש ומשהו.. בקיצור אני מנסה להתקין את ה FORCEWARE והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי אותו בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ב NFORCE 2 ו 3... ואני לא מבין איך זה הגיוני עם לחבר שלי במחשב הישן שלי יש לו גיפה 4 והוא התקין ת FORCEWARE בלי בעיות בכלל..... תודה מראש... ;D
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי עובד ב DELAY שלוםכלומר למשל כאשר יש לי הרבה פריטים בכונן מסוים כאשר אני משחק עם הפס גליגלה הוא איטי או כאשר אני מעלה תוכנה אני רוצה לציין שלדעתי שללתי כל בעיה של תוכנה שיכולה להיות פירמטתי את המחשב ביצעתי תיקון מלא ואיחוי בדיקת וירוסים עם נורטון מעודכן וסריקה של המחשב עם ADAWARE יש לציין שהבעיה הזאת קוראת מבלי שאני מתחבר לאינטרנט או משהו בסגנון אני שמח לשמוע פיתרוןם לאיך אני מאתר את התקלה תודה מראש שלומי חסן
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שמעו שאתם מפעילים את המחשב מחדש אז המחשב מבצע בדיקת זיכרון אז שאתה מדליק רשום לך את החומרה שזוהתה במחשב למשל סידירום או פלופי אז רשום למעלה גם cpu pentum שלוש כמובן לא רשום 3 אבל יש שלוש קווים אבל זה אומר פנטיום 3 עד לפה זה בסדר לאחר מכן שהוא הגיע לשולחן עבודה אז רציתי לראות כמה זיכרון יש לו לחצתי קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים וראיתי 2 קווים מעבד לא הבנתי מה זה בדיוק עכשיו אני חושב אולי לבדוק במנהל ההתקנים ולראות שם מה הוא מזהה אבל מה תם אומריםםםםםם???
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
למי שלא זוכר מה קרה לכרטיס מסך שלי אז הינה האשכול: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118398.0 בסוף אחרי שבועיים זיגזאג התקשרו אליי ואמרו שבא אליהם כרטיס מסך חדש והם שאלו מתי אני יכול להגיע לקחת אז אמרתי להם היום אז בסוף נסעתי :auto: והם אמרו שהם לא יודעים איך השתמשתי בכרטיס מסך הזה כי היה יכול להיגרם נזק מאוד כבד למחשב ולחלקים אז אמרו לי הינה כרטיס מסך חדש חדש ונתנו לי :ylsuper: עכשיו אני מקווה שסוף סוף אני יתחיל להנות מהכרטיס הזה :biggthumpup:
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
רוב הזמן במקום שהאי מייל יגיע מייד תוך כמה שניות עד דקה .......לוקח לו בזמן האחרון (חודש בערך) תמיד בין שעה ל 3 שעות !!! למה זה קורה מישהו יודע ? כתבתי להם לתמיכה - אין תגובה ...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מערכת הפעלה חלונות 10.פתאום התחיל המסך להכבות ולהדלק חזרה כל כמה שניות
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של Asus דגם UX430U. רציתי לדעת כמה ראם אני יכול להוסיף, יש לי כרגע 8. ואם ניתן להוסיף עוד דיסק קשיח מעבר למה שיש במחשב?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חברים, פעם שניה שהגעתי למצב הזה שאני פותח את המחשב נפתח מסך כחול ומופיע לי שגיאת הf /recovery/windowsre/winre.wim/system 32/logfiles/srt/srttrail.txt אי אפשר להתקדם מהמצב הזה למחשב.. פעם אחרונה שזה קרה לי עשיתי שחזור מערכת מנקודת שחזור אבל כרגע זה אומר לי שאין לי נקודת שחזור. האם יש פתרון למצב בלי למחוק את המחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשדרג מערכת הפעלה ל 11 הורדתי ממקרוסופט וכשנתתי אישור להתקין קפצה הודעת שגיאת מערכת אין לך הרשאה. נכנסתי למערכת ונתתי הרשאה מלאה ועדין אי אפשר. ניסיתי להתקין דרך דיסק או קי ( די און קי תקין עם בוט , כולל הגדרות בוט בביוס אבל לא עולה dok) הכנסתי dok למחשב אחר כדי לעשות בדיקה והבוט עולה מה dok איך אני יכול להתקין מערכת חדשה ? התייאשתי
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש מצב שהמשחק יכול להתקע בעיקבות כרטייס קול שלי לא מותקן כראוי כי יש לי בדיסק את הגירסה הביטא של ההתקנה יש לי כרטיס קול מסוג Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller וכרטיס מסך מסוג 8800GTS G80 320MB עכשיו איך הגעתי למסקנה שאוליי זה כרטיס קול כי הרצתי 3DMARK וזה רץ לי יפה מאוד אבל שהרצתי BIOSHOCK המשחק נתקע ויוצא איזה קול קזה מקורטע אבל התמונה לא זזה אני צריך לרסט כדי לחזור לווינדוס חיפשתי באתר של Realtek דרייבר מעודכן אבל זה כל כך מסובך לי שם אני לא מצליח להבין מה עליי להוריד תעזרו לי בבקשה אוליי מישהו יכול לתת לי קישור לדרייבר מעודכן יותר לא חייב דרך Realtek
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-