עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כמו שכתוב בכותרת אני כל פעם מתלבט הבעיה שלי היא כזאת 1.יותר בריא לעניים 2.יותר קל לתפעול שליטה על כמה שיותר תכנים מוצעים מהמחשב דוגמא פרט בחלק עליון ופרט בחלק תחתון רוצה שתהיה לי שליטה על כל הפרטים וזהו בכללי אני לא כל כך מתעסק עם זה פשוט בזמן האחרון זה מפריע לי כל הגדרה יש לה את היתרונות והחס.. שלה אני יודע שזה לפי טעם אבל רציתי לדעת מה אתם ממליצים\ חושבים ? עריכה*: כרגע אני על 125% וזה בסדר פשוט זה מגדיל את התוכנות בדרך כלל וזהו כמובן תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by dor1015,

טוב אז ככה, המחשב שלי נקנה לפני 3-4 שנים והכל עבד טוב . לפני חודש-חודשיים בערך, התחילה לי הבעיה . אני משחק CS:1.6 וכשאני רואה שחקנים מהקבוצה היריבה הCPU עולה לי והמשחק נתקע . קודם כל, אני רוצה להיות בטוח שאני לא קונה סתם מעבד ושהCPU קשור למעבד . פרטים : מעבד נוכחי: Dual-Core E5300 לוח אם: Gigabyte Technology Co.,Ltd G31M-ES2l ספק כוח: MODEL:ATX-500W כרטיס מסך: Nvidia Geforce 9500 GT תקציב: 300 ש"ח , גג 400 חנות מועדפת: KSP תודה רבה לכל מי שיעזור, ד"א זה דחוף להיום עריכה - אני רוצה להחליף את המעבד, פשוט אין לי כסף לשלם כדי שיחליפו לי, זה מסובך ?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  4. יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל

5. שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. אני לא משתמש בשרותי הטלפון שלהם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הלך לי הארד דיסק של WD מסוג קוויאר, עבד מצוין שנתיים וחצי. קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע שהיה שם, זה היה בערך 4200 שקל. קצת גדול עלי. יש למישהו נסיון עם מעבדה טובה ומומלצת באזור המרכז שלוקחת מחירים שבני אנוש יכולים לעמוד בהם? המעבדה אמרה לי שהיה נזק לוגי ונזק פיזי, אני לא מבין מספיק בשביל לאבחן אם זה הכל נכון או שמנסים למרוח אותי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Guy950,

קודם כל אני אציין שלא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום אודיו וקולנוע או כאן, אם זה פחות מתאים לכאן אז אשמח אם יעבירו לשם. אתן קצת מידע מקדים לגביי - אני חירש עם מכשיר שמיעה ומעבד שמיעה, אני לא מקשיב למוזיקה ואודיו דרך רמקולים אלא דרך סטרימר ייעודי למכשירי שמיעה שמחובר למחשב דרך כבל AUX. האודיו אצלי מופק דרך המכשירי שמיעה, למרות שאיכות האודיו כן מושפעת מרעשים, איכות הקבצים והגדרות אודיו במחשב. כמו אוזניות. במחשב הקודם שלי כל חיבורי האודיו נשחקו ונהרסו, לכן הייתי מחבר את הסטרימר ליציאת אודיו במסך. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש ולכן התחלתי להשתמש ביציאת אודיו בחיבור האחורי והתחלתי להבחין שהאודיו ממש השתנה לעומת המחשב הקודם - לרעה. אני מרגיש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by club_501,

התמונה הזאת היא כאשר המחשב דולק כ5 דקות התמונה הזאת כאשר נכנסתי לאינטרנט והפעלתי את האיציק, אימיש וwinmx צריך הסבר לגבי כל אחד מהנתונים שמציגה לי התוכנה לגבי הזיכרון ועוד שאלה: האם אני יכול להתקין win xp על המחשב הנ"ל שהוא (פנטיום 3 800Mhz, 128MB SDRAM).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום לכולם, אני חדש במערכת הפורומים של HWzone ומקווה להשתלב יפה! יש לי כמה מושגים שהייתי רוצה שתסבירו לי - בתקווה שהפורום הזה מתאים אז ככה: מה זה הייטסינק, מה זה pc3200 הבנתי שזה מהירות זיכרונות אבל לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, ומה הקטע של ה Mhz במעבדים והזכרונות - כלומר נגיד המעבד הנוכחי שלי הוא amd athlon 900 אבל יש לזה מספר שונה ב Mhz , איך זה הולך ומה זה בדיוק - תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by avi.hagit,

יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. יש לי את המחשב כמעט שנה ויש לי הרגשה שההארדיסק שלי עומד למות או שיש בו בעיה ואני צריך להחליף אותו (80 גיגה sata.) פעם שנייה ביומיים שאני מתקין ווינדוס ואחרי כמה הפעלות שלו הוא לא עולה ואומר שחסר קובץ בסיסטם 32 1- אני רוצה לדעת אם הבעיה שהצגתי קשורה באמת להארד דיסק 2- אם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם ההארדיסק תקין בבקשה אני צריך תשובה דיי דחוף תודה....

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by blue_wolf,

אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה שתיתנו לי ציון (1-10) על שתי הלוחות אם עליהם ומה ההבדל ביניהם בביצועים ואיזה מהם כדאי לי לקנות.... בבקשה זה דחוף: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תראו קניתי מעבד חדש AMD 2800+ המחשב עובד פצצה... חבל על הזמן... מהיר והכל, השאלה היא: לפעמים אני עובד עם המחשב פתאום אני פותח חלון חדש או סתם מעלה תוכנה והוא פשוט "משתגע" הוא נתקע כזה ועובד ב"דייליט" הזיכרונות שיש לי על המחשב... 2 X 256 KINGSTON 400 DDR ועוד אחד 256 שהוא 333 DDR יכול להיות שזה בעיה של מעבד? או זכרונות? תודה. אלעד

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by fiDanza,

אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. מחפש עזרה מקווה שזה כאן אני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  21. אני משחק במחשב במשחק ובאמצע המשחק הכל הופך לאיטי כזה ואחרי זה המשחק כבר לא מגיב ובסופו של דבר שובת והמחשב תקוע ואי אפשר להוציא אותו מזה בלי לכבות אותו.הכרטיס שיש לי במחשב הוא 9800GT ומה שקורה בזמן שהוא נתקע שיש מין צורות מוזרות על המסך מחשב (כל מיני צורות מוזרות בצבע לבן שמהבהבים ונעלמים וחוזרים וכו') היה לי משהו דומה בעבר ומה שהיה הבעיה אז היה בכרטיס מסך שלי רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך שלי ואם כן האם יש דרך לבדוק את זה (תוכנה שבודקת תקינות או משהו בסגנון) כמו כן רק רציתי לציין שכבר שיחקתי במשחק ההוא הרבה זמן ורק בימים האחרונים הוא שובת חיים וגם שניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא פתר את הבעיה שלי. וגם לפי יום היה את הבעיה הזאת וניסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ואז המחשב נתק…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. צריך להגדיר בביוס משהו? צריך לעשות משהו בשביל שהזכרונות יעבדו ב DUAL? (אחרי שהם מחוברים במקום הנכון וכמובן אמורים לעבוד בדואל)

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. Started by kEv,

שלום, אני אתמול פתחתי את המארז לניקוי אבק עקב טמפרטורה גבוהה, הוצאתי את המאוורר של המעבד ואני רואה מלא משחה טרמית על המעבד וכמובן גם על המאוורר. אבל התלבטתי אם להוריד את המשחה ובסוף לא הורדתי את המשחה (נ.ב- אין לי משחה טרמית בבית). אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס כדי לבדוק את הטמפרטורה והיא על 64-70, השאלה פה עם זה בגלל המשחה שעל המעבד לא מגיא הקירור של המאוורר למעבד? יש להזכיר שהמאוורר נוקה בסדר גמור ובקושי יש אבק... בדקתי עם המאוורר יושב טוב, והוא כן יושב טוב. לפני שפתחתי את המארז הטמפרטורה הייתה על 94 :s05: טוב אני חושב שנתתי מספיק מידע על הבעיה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים