תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון עבר על המחשב שלי אירוע לא נעים שמאז אני לא מצליח לפענח איזה חלק נפגע אבל הכיוון שלי הוא הספק כח. אני צריך שתעזרו לי לפענח איזה חלק נפגע באמת כי מההודעות של המסך הכחול אני לא יכול לדעת. הסיפור הוא כזה , יום שישי אני יושב לי סתם בסלון והמחשב עסוק בדיוק בלעשות DEFRAG לאחד מהדיסקים. פתאום אני שם לב שהאורות בבית מעמעמים כמו שקורא בנפילות מתח ואז אחת מהן מתפוצצת וגורמת לקצר בכל הבית. ישר חשבתי על המחשב אתם יודעים.. יש לי אותו שבועיים בקושי ועד עכשיו הוא עבד פשוט מדהים והיה לי כיף איתו , מאותו אירוע רק צרות :'( קודם כל בכמה דקות הראשונות אחרי שזה קרה הוא לא הסכים בכלל להידלק. חשבתי שהלך הספק לחלוטין ( ספק ENERMAX ) אבל לא התייאשתי חיכיתי עו…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב לא חדש במיוחד, עם windows 7. בהפתעה, מבלי לשנות דבר במחשב, המקלדת והעכבר הפסיקו להגיב לגמרי. בדקתי, הם עובדים ובדקתי גם בשני החיבורים, גם usb וגם ps. אין לי איזה דיסק התקנה או משהו כזה. (לא ממש מעולם המחשבים (: ) אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לעזור. תודה רבה! (:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך בדחיפות דריבר לכרטיס קול ON-BOARD של לוח ASUS CUSI-M לווינדוס XP תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי חלק בדיסק עם חומר חשוב עליו ואני זקוק ב*דחיפות* לחלק מסויים מתוך דיסק זהה מאותו סוג - IBM 41.1GB. אם למישהו יש דיסק כזה למסירה/מכירה - צרו איתי קשר ב oolaf@walla.co.il תודה אלי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והוא עושה לי בעיות ריסטים מוזרות.... המחשב עכשיו בתיקון והם אומרים שהבעיה הייתה ראם ושהם החליפו..... לפני שמסרתי את המחשב שמרתי את הדאמפים... ואני צריך שמישהו שמבין יבדוק לי את זה (לא להגיד לי באיזה קבצים הבעיה זה גם אני יודע...) ב-99% לדעתי זה בעיית חומרה... ואני חייב את זה עד מחר בבוקר כדי שאני אדע מה לומר להם.... המפרט של המחשב: Intel core 2 duo (Conroe) E6400 2.1Gh 1066FSB 512X2 667 DDR2 Intel 945G ספק 420W לא יודע של איזה חברה.. Dumps: http://rapidshare.de/files/34419084/Mini092406-17.zip תודה ג'וני.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בין כ10 שנים שהדיסק קשיח שלו התקלקל. כל מה שאני יודע זה שהדיסק קשיח היה 1TB בחיבור SATA. אשמח להמלצות איזה דיסק קשיח חדש יכול להתאים לו? בסביבות 2TB כ-300 שקל תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הלוח אם gigabity דגם 7vm400m-rz ובאתר בדקתי והעידכון לא בסדר אם אתם יכולים לתת לי קישור לדריבר אז זה יהיה טוב אחים!! תודהה מראשש!!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דוד שלי הביא לי מחשב בלי הדריברים ואני לא טוב בזה במחשבים אז מישהו יכול להביא דריברים למחשב יש לי לוח אם של thinkcanter ואין לי קול במחשב אמרו לי שצריך להתקין . זה מובנה בלוח . תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש מסך synchmaster 753df של samsong ובטעות פירמטתי את הדיסקט של הדריור שלי ועכשיו ה refresh שלי עומד על 60hz ואני משתגע העינים שלי מזה כואבות אני צריך שתעזרו לי במציאת הדריור המתאים כי חיפשתי באתר של samsung ולא מצאתי כלום ??? ??? :-[
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן והתקנתי XP וגיליתי שהוא לא זיהה לי את הכרטיס קול אני חושב שהכרטיס קול זה MPU-401 Compatible MIDI device תודה רבה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי !! ניתן לימצוא אותי באייסיקיו: 285912732
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Asus וכרטיס רשת 3com gigabyte lom Ethernet נאבד לי הדיסק של הדרייבר אני צריך דרייבר לכרטיס רשת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצ'יפסט: VT82C693A יש עליו כרטיס קול מובנה וזה לא מזהה אותו ניסיתי להוריד את ה 4 IN 1 של VIA ולא עזר אז בבקשה תמצאו לי דרייבר ל WIN 98 SE
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט usb ואין לי את הדרייבר ! אני לא יודע מאיזו חברה המצלמה אחרת לא הייתה בעיה! יש לי את מה שכתוב בהוראות היצרן אז ככה! model no:PK290 fcc id:NRPPK290 made in taiwan s/n:A0000255 אני מקוה שזה יכול לעזור!! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שמתי עכשיו מאוורר ביתי על המעבד והוא ירד לי מ-60+ מעלות ל-50+ פחות או יותר אני רוצה לרדת עוד...איזה עוד דרכים? (המזגן בסלון ולא ממש יעזור במצב הזה , לא ממש מגיע קור לפה)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה INTEL RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב כאן !!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-