תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרכבתי מחשב עם הלוח של ג'יגהבייט מדגם ga-7vax ומאוורר של Volcano 6CU+ (משהו כזה)... בכל מקרה המאורר מרגע הדלקת המחשב, מסתובב במהירות של 7300 סל"ד ולא יורד בשום מצב, המעבד עובד בטמפ' של 43 מעלות. שאלתי היא, איך אני גורם למאורר להסתובב יותר לאט (כדי שלא ירעיש בצורה מוגזמת)? * ניסיתי גם מאורר אחר, ואותו דבר תמיד ב Full Speed. * ניסיתי את התוכנה SpeedFan ולא ממש הצלחתי להוריד משהו מהמהירות המטורפת הזאת. מחכה לעזרה תודה מראש ארז
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון ואין שום קבצי מיני דמפ בתקייה שלו (MINIDUMP ב WINDOWS) וכן, מסומן אצלי האופציה שזה כן יכתוב קבצי מיני דמפ, מה הבעיה... תודה על העזרה... את המפרט אתם יכולים לראות בצד..
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מופיע לי עוד מסך שרשום בו : Novel NetWare Ready Firmware v1.00 (940810) © Copyright 1997-1994 Novell, Inc. All rights reserved. VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adpater v3.32 (06/22/2001) Analyzing network Media type, this will take several moments.... OK. RPL-ROM-ADR: 0007 915B 14BB RPL-ROM-IRQ: 5 RPL-ROM-PIO: D800 RPL-ROM-FFC: 1_ שמעכב לי את העלייה, איך מורידים אותו וגם את המסך של הביוס? ניסיתי דרך הביוס לא הבנתי מה ללחוץ שם
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב. רואים את הסמל של אינטל. ואז המסך נהיה שחור. מה עושים? ניסיתי להפעיל בסייפמוד אבל לא הצלחתי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי בפורום גרפיקה ולא קיבלתי תשובות אולי כאן... קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי …
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חיברתי 3 מסכים במערך כזה hdmi to dvi ' dvi to dvi ' dvi to vga אני לא מצליח לחבר מסך שלישי, ושללתי את האפשרות שמשהו לא תקין ע"י שאני מצליח בכל פונפיגורציה רק 2 מסכים וככה הפעלתי 2 מתוך 3 בכל פעם. מישהו יצא לו להתעסק עם 3 מסכים מחוברים שיעזור לי בבקשה בעיקרון כל ענייני הוא לאחד את כל השלושה שהתצוגה תתפשט על כל השלושה בשביל משחקים. יש לי כ.מ. 5770- 2XDVI 1XHDMI
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום,יש לי מעיםן קו כזה מוזר לרוחב המסך במלשב שבמפרט למטה..אני לא מבין מזה... הקו סימטרי ודק כזה ...רק שאני שם משהו כהה ממש רואים אותו טוב. מזה יכול להיות?המחשב רק בן חצי שנה.. תןדה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של dell והבאתי אותו למצב ריסט כמו שקניתי את המחשב, כי נכנס לי וירוס. עכשיו קניתי את המחשב עם ווינדאוס 8.1 ואז שהגעתי הבייתה קניתי מהאתר של מייקרוסופט 8.1 pro. ואחרי שעשיתי את כל הפירמוט והאתחול הזה, הווינדאוס חזר לי לנקודת ההתחלה של 8.1 רגיל איך אני עכשיו מעדכן אותו חזרה לpro? הרי זה לא הגיוני שקניתי ואין לי דרך....חיפשתי במייל קבלה שלהם אולי שלחו לי מספר כלשהו, אבל לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום היה לי את המפרט הבא E7300 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 1GB 800MHZ CL4 של BlackDragon Geil 500W ספק לוח של GIGABYTE G31 וכרטיס מסך 9800GT עכשיו עשיתי שינויי אחד במחשב כי יש לי 2 סלוטים של זיכרונות אז הורדתי 1 גיגה אחד וקניתי 2 גיגה ככה שיהיה לי 3 אבל קניתי Kingston 2GB CL6 וזה יוצר בעיות כמו מוריד לי מכפלה ואז עושה 667MHZ ואין לי מושג איך להחזיר אני עושה OC עד שיהיה 800MHZ והמהירות מעבד היא 3.2 ואני לא יודע כמה מתח להשים וכמה תיזמונים וכל הדבר הזה ולפעמים המחשב עובד לי עם הOC ולפעמים עושה ריסט שאני מפעיל משו כבד כי זה כאילו לא עשה OC נכון ואני צריך שתעזרו לי בזה בתיזמונים ובהכל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד hp L1T58EA 15-p202nj שנפל והמסך התקלקל, אני רוצה להחליף את המסך לבד אך הבעיה שבאמזון ואיביי אין מסך לדגם הספציפי הזה. אני צריך עזרה במציאת מסך מתאים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב הישן …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לחלק מחדש את הכוננים במחשב של חבר, להעביר קצת יותר נפח לכונן C. התקנתי לו את התוכנה, בחרתי את הפעולות ונתתי למחשב לרוץ. כשניגשתי כעבור כמה שעות, ראיתי הודעה שבגלל סקטור פגום הפעולה הופסקה... טוב, חיברתי את הכונן למחשב שלי וכשאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה: Init failed: Error 45 CRC error in data כשהכונן הפגום לא מחובר התוכנה עולה. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי החליט שהוא מידי פעם מתרסק וקופץ לי המסך הכחול. הוינדוס חוקי ומעודכן. גולש בFF ורואה סרטים בסטרימינג עם תוספים של פלאש וכו', המחשב לא מתחמם (בדקתי ב HWMONITOR) לא זוכר שהתקנתי תוכנות כלשהן (רק עדכונים שונים ואולי רק את התוכנה של HTC לעבודה עם הטלפון, אבל גם זה לא חדש במיוחד) זה הדוח שאני מקבל אחרי הריסטארט Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: FFFFF08005D540C4 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF880044D06D2 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Pro…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את החלונות שלי אז בסיום העלייה המקלדת מנוטרלת לא חשוב מה ניסיתי: להחליף מקלדות לנתק ולחבר לאתחל כמה פעמים בכול פעם שהחלונות עולים הם מנטרלים את המקלדת יותר חמור הוא שקניתי דיסק קשיח ואני רוצה להתקין חלונות אבל עם התחלת התקנת החלונות המקלדת מנוטרלת ושום מקש לא פעיל ואז אני אפילו לא יכול להתחיל להתקין חלונות איך מנטרלים את הבעייה בתודה רבה SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-