תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד hp L1T58EA 15-p202nj שנפל והמסך התקלקל, אני רוצה להחליף את המסך לבד אך הבעיה שבאמזון ואיביי אין מסך לדגם הספציפי הזה. אני צריך עזרה במציאת מסך מתאים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי, ורק היום ניסיתי להדליק אותו לראשונה, ועם כל ההתרגשות ככה גם האכזבה ^^. אז קודם כל הלוח אם שלי הוא: DFI Lanparty DK x48 T2RS אליו מחוברים 2 הארדיסקים של 500GB ב RAID 0 ועוד אחד של 160 שעליו מותקן vista 64bit. עכשיו... כשאני מדליק זה עושה לי failed עם ה raid ורושם לי bootable - NO אבל הוא עדיין מזהה שיש גם את ההארדיסק 160gb הוא נותן לי אפשרות להכנס למסך שינוי אופציות או להמשיך... אם אני ממשיך הוא מבקש דיסק הפעלה, אם אני נכנס לאפשרויות של ה raid זה נותן לי אפשרות לבטל את הraid ועוד כל מיני אפשרויות, אבל בלי אפשרות לשנות boot או משהו דומה. כאשר אני נכנס לביוס אז מבחינת הboot נמצא שם ה160GB ולא הרייד. כרגע אני כותב את זה מהמחשב הישן …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לחלק מחדש את הכוננים במחשב של חבר, להעביר קצת יותר נפח לכונן C. התקנתי לו את התוכנה, בחרתי את הפעולות ונתתי למחשב לרוץ. כשניגשתי כעבור כמה שעות, ראיתי הודעה שבגלל סקטור פגום הפעולה הופסקה... טוב, חיברתי את הכונן למחשב שלי וכשאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה: Init failed: Error 45 CRC error in data כשהכונן הפגום לא מחובר התוכנה עולה. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי שרת ישן במתנה, 2 מעבדי פנטיום 3 1GHz עם 512 מגה זיכרון ורציתי לסדר לי אותו בנוסף למערכת הקיימת שלי ולהשמיש אותו למשהו יותר יעיל אולי בעתיד... עכשיו יש בעיה, שמתי לו הארד דיסק שעובד בדוק (מתקין חלק את הXP על הפנטיום 3 השני שלי) והחלפתי את הסידירום לצורב שעובד גם הוא מצויין והמחשב לא מפסיק לקפוא במהלך התקנת הווינדוס... פעמיים הוא קפא ב56% ופעם אחת במקום אחר לגמרי בהתקנה ואז כבר הפסקתי לנסות... חשבתי שאולי למישהו פה יהיה רעיון מה זה יכול כבר להיות המליצו לי כשנתנו לי אותו גם לעדכן את הביוס, אבל אני לא מוצא את הדגם על הלוח ולא מצליח להפעיל עליו ווינדוס כדי לבדוק בתוכנות ניטור חומרה את דגם הלוח =\ יש רעיונות? נ.ב. למרות שזה בעיה במהלך התקנת הווינדוס, זה פורסם כאן כי לדע…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי החליט שהוא מידי פעם מתרסק וקופץ לי המסך הכחול. הוינדוס חוקי ומעודכן. גולש בFF ורואה סרטים בסטרימינג עם תוספים של פלאש וכו', המחשב לא מתחמם (בדקתי ב HWMONITOR) לא זוכר שהתקנתי תוכנות כלשהן (רק עדכונים שונים ואולי רק את התוכנה של HTC לעבודה עם הטלפון, אבל גם זה לא חדש במיוחד) זה הדוח שאני מקבל אחרי הריסטארט Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: FFFFF08005D540C4 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF880044D06D2 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Pro…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה: שני ארד דיסקים כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל צורב דיוידי צורב רגיל מאוור
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את החלונות שלי אז בסיום העלייה המקלדת מנוטרלת לא חשוב מה ניסיתי: להחליף מקלדות לנתק ולחבר לאתחל כמה פעמים בכול פעם שהחלונות עולים הם מנטרלים את המקלדת יותר חמור הוא שקניתי דיסק קשיח ואני רוצה להתקין חלונות אבל עם התחלת התקנת החלונות המקלדת מנוטרלת ושום מקש לא פעיל ואז אני אפילו לא יכול להתחיל להתקין חלונות איך מנטרלים את הבעייה בתודה רבה SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס רשת אלחוטי, הכל עבד טוב ויפה ואח"כ יומיים שהדלקתי את המחשב, מופיע לי המסך -בתמונה מצורפת ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת הוצאת הבטריה ל5 דקות כולל ניתוק מהחשמל ... לא עוזר... איפה יכולה להיות הבעיה במצב הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אתמול שניתקתי את האוזניות בשביל לחבר את הרמקולים לא היה שמע ברמקולים אין קול ולא כלום.. החזרתי שוב את האוזניות ועדיין לא היה שמע מחקתי ועדכנתי דרייבר לכרטיס קול ושום דבר.. הוא מראה לי שלא מחובר בכלל רמקול/אוזניות יש למישהו מושג מה זה? יש מצב שברגע הלך לי החיבור? (ניסתי גם לחבר בחיבורים אחרים) יש לציין שזה קרה לי כבר פעם ושהפעלתי מחדש את המחשב הכל חזר לקדמותו אבל עכשיו כלום.. http://up401.siz.co.il/up3/21muwm1ynunm.jpg
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, יש לי הליכון Kingsmith WalkingPad R1 Pro שמראה לי TEST, ואז את האות L, לא ברור לי למה, לא מצליחה להבין משום מקור מה הכוונה בזה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן. אם תוכלו בבקשה לענות לי על 2 שאלות: 1. במחשב פנטיום 2 מותקן SOUND BLASTER שלמרות שמצאתי לו את הדרייבר הנכון ובמנהל ההתקנים הוא אכן מותקן-אין פשוט סאונד, כלום. בדקתי את כל ההגדרות, השתקות וחיבורים-פשוט כלום. אין פותרים את זה ? 2. למחשב הזה יש גם כרטיס קול ON BOARD אז חשבתי להשתמש אולי בו. הבעיה שבביוס אין שום התייחסות לכרטיס קול בכלל, זה מין ביוס ישן וקצת משונה. איך בכל זאת זאת אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי תופעה מוזרה,כשאני מעלה חומרים לרשת דרך כונן ssd מסוים,מופיע לי מסך כחול,יש מצב שהכונן גורם לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים עם בעיות מ-win32k.sys ומ-ntoskrnl.exe ששניהם מצביעים על בעיה באחד מדהדריברים במחשב שלי רציתי לדעת אם יכול להיות שהבעיה נובעת מדריברים שאני התקנתי או דווקא מהדריברים של XP .. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את המחשב שלי ממארז אחד לאחר ולאחר ההרכבה חיברתי לחשמל והמחשב לא נדלק, המאוררים של הכרטיס מסך מנסים להידלק כאילו מתחילים ועוצרים. חיברתי את הספק המאוורר בלבד כשהוא מחוץ למחשב והוא הפעיל אותו,רעיונות לפתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
תשמעו האם מישהו יודע במה מדובר בכללי? --> לפני כמה זמן המסך שלי התחיל אהם , להתנתק באופן סדרתי אפשר לומר באמצע שאני עושה משהו ונכנס למצב שהוא מתנהג כמו פליקר ששנייה אחת יש את התצוגה התקינה ושנייה אחרת זה פשוט מהבהב בגוון של ירוק כתום עם פסים , הזזת המסך אחורה או קדימה נראה שעובדת אבל זה קורה כל פעם בכל זווית שבה המסך נמצא ויש לי תחושה (בעצם מנסיון קטן כשזה קרה) שזה קורה במצבים שונים שקשורים לתוכנה לדוגמה סרטים במסך מלא , פרסומות פלאש או אפילו הזזת גודל של חלונות... באופן אקראי ותדירות עולה עכשיו בערך פעמיים ביום או שלושה אולי זה התחממות של כרטיס המסך(מובנה בלוח אם ץץ מה שיש בלאפטופים אם זה יכול להתחמם יתר על המידה בכללת ואין עליו חיישני חום אז אני לא יודע הCPU מאוד קר …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-