תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג:JBL ENCOUNTER 2.1 עכשיו כשאני שומע מוזיקה בווליום גבוה (לא עד הסוף, אבל גבוה) הרמקולים פשוט משתתקים! ורק אם אני לוחץ על הכפתור להנמיך או להגביר הם שוב פועלים... ואחרי כמה שניות שוב משתתקים... רק אם אני ינמיך הם ימשיכו לנגן ברצף. למה זה קורה? יש פתרון לבעיה? משהו חומרתי או תוכנתי?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כאשר המערכת ההפעלה נטענת (WIN XP) מופיע לי מסך כחול לשניה וחצי עם טקסט באנגלית ואז המחשב מפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE וזה מגיב אותו הטדבר - זה נטען ואז עושה ריסטרט לפני שאני מגיע בכלל לדף טעינת המשתמש. אשמח לתשובה בהקדם, איתמר.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600, והארדיסק עם חיבור SATA. האם אני אוכל לחבר בנוסף אליו את ההארדיסק הישן שלי שהוא למעשה עם חיבור IDE? אם כן, האם צריך להגדיר משהו מעבר לחיבור? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכול באי הפורום! קניתי דיסק קשיח חדש והרצתי עליו התקנה חדשה של XP ואת הפירמוט וחלוקת המחיצות עשיתי דרך ההתקנה של הWIN ,העיניין הוא שההתקנה בנתה שני מחיצות אבל היא לא נתנה שם למחיצה השנייה(D) וכך נוצרו לי 100GB איפה שהם בתוך ה-C ואני צריך לחלץ אותם.-הדיסק הוא 250GB. בכלי ניהול של הדיסק החלונות הוא מראה לי את המאה ג'יגה הנוספים אבל אני לא יכול לגשת אליהם. ניסתי גם דרך FDISK וגם לא עובד משם. בקיצור אני צריך עזרה כאן. תודה מראש עיניין אחר(אולי זה לא הפורום הנכון)- לגבי זכרונות בדואל-צ'אנל, אפשר מחברות שונות?, ואני יכול רק מאותה מהירות, נכון?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני זיכרונות של KINGSTON DDR 2 800 1G היו לי כבר במחשב כבר 2G אותה חברה כשהירכבתי אותם הוא לא ממש ניכנסו אם קלות אני דחפתי אותם אם הרבה מאוד כוח אפילו פחדתי לשבור את לוח האם לבסוף כשהם ניכנסו (לא יודע אם זה עד הסוף בגלל ששמתי שצריך ליהיות איזשהוא קליק) סגרתי את הדברים האלו שמצדדים בסוף הדלקתי את המחשב ראיתי שיש לי 3.5 G זיכרון במקום 4 אמרו לי שזה ביגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 32 BIT האם זה בגלל מערכת הפעלה או בגלל שאולי יש בעיה אם חיבור שלהם אם לוח אם?? אגב יש לי לוח אם EX38-DS4 שהוא דואל צנל וזה לא יתכן שאם סטיק אחד לא עובד אז אחר עובד אם אתם רוצים להתקין זיכרון אז אתם פותחים את הצדדים ודוחפים אותו פנימה נכון אם יש דרך אחרת אסמך לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב של חבר שלי הוא מביא שגיאת DMA CONNECTION משהו כזה.. ועוד איזה משהו על FATAL ERROR. ולפעמים בפוקס זה נדלק עובר את שגיאות הראשונות אך מגיע לשגיאה חדשה שצריך להגדיר משהו בBOOT MENU הא נו את הDEVICE הראשון אני חושב. הוא החליף לוח אם כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מבין מה פירוש השגיאות הראשונות.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול AUDIOGY SE (עלה איזה 250 שח ) ורסיבר של ימהה. הבעיה היא שהעוצמה קצת חלשה ואני מרגיש שכאילו הסאונד קצת חלש ולא מאוזן, זה כרטיס שכתוב עליו 24BIT ... ויש לו מאחורה 4 יציאות בערך האם אני צריך כרטיס קול יותר טוב מזה ? (פעם היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה בזמנו שקניתי כרטיס קול LIVE )
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, המחשב החדש שלי קורס (BSOD) בדר"כ עם 0x000000F4 או 0x00000077 אבל לא מספק minidump הרצתי MEMTEST ללא שגיאות, CHKDSK עובר, עשיתי repair לחלונות (XP עם SP2) גם ואני כבר ממש לא יודע מה לעשות. המפרט: Athlon X2 4800 Gigabyte GA-M55S-S3 2x1GB Kingstone DDR 667 WD 320GB 16MB Leadtek 8600GT מה לעשות ? ???
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב (פנטיום 4 2.8 GHZ, לוח אם של ASROCK , ג'יגה זכרון 2*512 של סמסונג, הארד דיסק 80 ג'יגה של סמסונג... לאחרונה עשיתי למחשב פרמוט לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה אך כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה המחשב מבצע ריסטים בכל פעם שהוא מנסה להכנס להתקנה של המחשב. מבדיקה שעשיתי ראיתי כי היחידת קירור שעל המעבד תקינה והיא שומרת על הטמפרטורה הנדרשת,זכרונות תקינים יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לשמוע הצעות כיצד ניתן לבדוק ולטפל בבעיה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ב2 מחשבים שונים HD של היטאצ'י 160G סאטה 2. ובשני המחשבים (שניהם סאטה 1 )אחרי הפוסט יש צפצופים מהירים ללא סוף. ברגע שאני מוריד את הכבל מהלוח ,הלוח עובד רגיל. החלפתי את הכבל והעניין לא נפתר. אנא עיזרו לי והחכימו אותי בעזרת היידע הנפלא שלכם תודה רונן
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-