עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by haim855,

כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. אני בצרות- המחשב הראשי שלי בעסק לא עובד- לוח אסוס WD2 , כרטיס מסך X850 של ספייר, ספק חזק מאוד, 9 הארדיסקים, כרטיס עריכה. זה התחיל מזה ששמתי לקידוד סרט וידאו (כרגיל), אחרי שעתיים אני רואה שהמחשב כיבה את עצמו והוא לא עולה. אחת מתוך 5 פעמים הווינדוס עולה. ב"ד נתקע על מסך שחור בדוס. כשהוא עולה- הוא "מקרטע". אפילו צליל הפתיחה של הווינדוס נשמע עם קרטועים נמשכים כאלה... סרט וידאו שאני שם במדיה פלייר - נתקע ו"משתחרר", אחרי כמה שניות נתקע לגמרי והעכבר תקוע. רק כיבוי מהחשמל. לפעמים פשוט ללא סיבה עושה ריסטרט... מכבה את עצמו. זה מחשב מאוד חזק מאוד יציב, גדוש ועמוס אבל עובד תמיד טוב . אני בטוח שזה בעיית חומרה- שיזרתי את המחשב אחורה (עם כרטיס מיוחד של RADIX שיש לי,לא המשחזר של ה XP), ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by natee,

בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14) ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות. אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא.... אני בא מייד למומחים:) 1- תוכנת SKETCHBOOK 2015 הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך. אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים . 2- תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט. אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by Gavrielg,

לחבר שלי יש על המחשב CRYPTOWALL מה לעשות במקרה הזה ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום עשיתי שדרוג מי פנטיום 4 2.66 לפנטיום 3.01 ולוח אם של ABIT מסוג IS7 ובכל פעם שאני מפעיל משחק הוא נתקע בלי סיבה אגב בפנטים והלוח האם הישן זלא היה ! ברשותי כרטיס מסך של ATI 9600 128 MB וזיכרון 1GB ואנני יודע מה הבעיה פרמטו לי מחדש הזמנתי טכנאי וזה לא עוזר מדובר בסימולטורים חוקיים ! של מיקרוסופט וUBI כל פעם שאני מפעיל הוא או נתקע או נכבה מה יכול להיות הבעיה הזו ! שתמיד עבדו אגב לא אני התקנתי את וינדוס ואת הלוח והמעבד אלא טכנאי מוסמך ! הורדתי דרייברים הכי הכי חדשים וזה לא עוזר בכלל אגב זקורה רק שאני מפעיל משחקים בלבד ! אנא עזרו לי !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה לעשות? וגם עוד בעיה: לפעמים כהשמחשב עולה אז לא כל האייקונים בTRAY עולים, ממה זה נובע? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן... אני חדש כאן... טוב נתחיל במה שעל ליבי... לפני מספר ימים קניתי לוח אם חדש abit ip35 e... אבל מה? בכל מאמץ.. אם זה אם orthos או בgraw 2... המחשב נתקע אחרי דקות בודדות... מה לעשות? דרך אגב, הרצתי גם memtest וגם נתקע ב2 אחוז... ): אח"כ הרצתי כל מודל של זכרון בנפרד ושתיהם נמצאו תקינים, אבל שחיברתי שוב את שניהם ביחד (בדואל צאנל ולא בדואל), המחשב נתקע... ): בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג ממה המחשב נתקע ולמה... לפני השדרוג של הלוח אם הכל עבד פיקס! עכשיו אני עובד עם מודל אחד של ג'יגה ועובד סבבה... אפילו הרצתי orthos לחצי שעה ולא הראה אפילו סימנים של תקיעה... יכול שהבעיה היא בלוח? המפרט: E8400 עם פריזר 7 פרו עליו... שקצת מזיז את הקירור של הצ'יפסט הצפוני.. אולי הקירור של הצ'יפס…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה

10. לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת במחשב חדש מאוד (מפרט בפרופיל). אינטרנט אקספלורר נתקע באופן קבוע, זמן התגובה של פעולות מאוד פשוטות כמו למשל פתיחת סל המיחזור לוקחת המון זמן טעינה עד שזז משהו אם בכלל (לפעמים נראה שהמחשב שוכח מהפקודה) וזה קורה גם על דברים שנמצאים על ה-SSD שאמור לפעול מאוד מהר ב-SATA3 ואצלי משום מה התוצאות פחות טובות מהמחשב השני שלי שמחובר ב-SATA2.... התקנתי את הדרייברים של אינטל וכל מה שיכולתי לחשוב עליו, משום מה הבעיה קיימת.... אשמח אם למישהו יש כיוון.... תודה!

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by noamko1,

הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. Started by imber,

היום התקנתי עוד זיכרון פנימי למחשב שלי 512DDR ram Kingston ומאז המחשב שלי עושה לי בעיות ועושה ריסט כל כמה זמן , בהתחלה חשבתי שזה רק שאני טוען משחקים או דברים גדולים אבל זה קרה לי גם שרק פתחתי תיקיה במחשב אני חושב שהכנסתי את הכרטיס הזיכרון טוב אז אני לא יודע מה הבעיה : P4 2.53 Radeon9700 512 ddr kingston (לא כולל הכרטיס שהתקנתי עכשיו) windows xp

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. היי, התקנתי את הדרייבר של LOGITECH MX518 שלי מחדש כי החלפתי לDEATHADDER והחזרתי חזרה לMX518,את הדרייבר הורדתי מהאתר הראשי כמובן. ההתקנה הייתה מהירה מאוד אבל אחרי ההתקנה פשוט לא הופיעה התיקייה של הדרייבר במחשב,והדרייבר פשוט "לא נמצא",ניסיתי להתקין מחדש,לעשות ריסטארט ומה לא.. עדיין לא מופיע הדרייבר... מה אפשר לעשות ? ע:איך שהוא סידרתי חלק מהבעיה,הצלחתי להתקין את הדרייבר אבל הבעיה שאין לי אפשרות לשנות DPI,כמו שהייתה לי קודם...(כאילו מדובר על דרייבר אחר...)

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. Started by lan,

האם לוח אם AUSUS prd5v1 תומך ב SATA 2?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. שלום לכולם, בעיה מוזרה קיימת אצלי ואשמח לעזרתכם. במקור,היו מותקנים אצלי 2 כונני 640GB במצב Raid 0 כך שבסה"כ היה לי נפח של 1.2TB מזוהה בתור כונן אחד. הכונן 'האחד' הזה היה, עם פרטישן, מחולק ל-2, כאשר C היה מוגדר 150GB ככונן ראשי ו-D ככונן משני עם השאר, כלומר 1TB. עכשיו.. היום הוספתי כונן SSD, מתוך כוונה להפכו ל-C ואת 2 הקודמים שיהיו בנפרד עם ה-640 שלהם. מה שקרה זה, שה-SSD מזוהה בצורה תקינה בתור C, אחד מהקודמים מזוהה בצורה תקינה כ-600GB והאחר...מזוהה בתור 450GB.. השאלה שלי היא, לאן נעלמו 150GB והאם אפשר לתקן זאת? תודה מראש :-)

18. מערכת הפעלה Windows 10, מחשב נייד חדש. מתחברים לרשת אלחוטית וגולשים קצת, פתאום זה מתנתק והאייקון מופיע עם כוכב, כלומר לא מחובר לרשת ולא רואים יותר רשתות אלחוטיות. כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת האלחוטי - לא עוזר, עדיין לא רואים את הרשת. רק לאחר ביצוע "אבחון בעיות" שהוא סורק ואז הוא פותר את העניין ומתחבר מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום, במגוון רחב של רשתות ולא ברשת ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס רשת האלחוטי תקול? להסיר ולהתקין את הדרייבר שלו? את ההסרה והתקנה אנסה בכל מקרה, אשמח לשמוע ממישהו שנתקל בתקלה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק של 160 G ויש לי עוד אחד של 80 G ששמור אצלי במגירה ורציתי להוסיף אותו למחשב כדי שיהיה לי 240G . עכשיו במידה ואני מחבר אותו אני יכול לחלק את הכוננים במחשב לשני כוננים שווים למרות ששני הארד דיסקים לא שווים בגודלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. Started by arie2006,

נתונים: מדפסת hp office jet 4500; מע' windows 7 ult. בסריקה מהמחשב ע"י תוכנת פקס וסריקה ב- windows הסריקה מתבצעת טכנית אך בתום הסריקה שם הקובץ אינו מופיע. (בתצוגה מוקדמת האפליקציה מציגה ע"ג המסך את המסמך שנסרק). אין בעיה בהדפסת מסמכים הנשלחים מן המחשב. המדפסת מחוברת בחיבור USB. תודה מראש למשיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Wolfboy,

ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by saladin,

שלום, יש לי מחשב במודל המצויין מעלה, את הדריברים יש לי, אני צריך את התוכנה שלו, כדי לאפשר את הצירופי מקשים Fn וכו'. ברשת אין, ואם אני לא טועה סוני מספקים את זה רק עם מחשב חדש בלבד (תמוה). המחשב בן כמה שנים, הדיסקים לא עברו עם המעבר דירה / ברחו אל החופש. לאחר שיחה עם נציג תמיכה של סוני, מסתבר שגם בארצנו בקטנה אין דרך להזמין את דיסק התוכנות, אלא אם כן יש לך קרוב בארה"ב. אשמח אם מישהו/י יוכל לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by erez_hazan,

שלום לכולם, אני לא יודע איך זה קרה אך לפתע נהייה מסך כחול. אחרי כמה דברים ונסיונות לתקן ניסיתי להפעיל את המחשב והוא אמר לי שקובץ של הוינדוס פגום או לא נמצא אז החלפתי אותו וזה עבד אך עדיין יש מסך כחול. התקלה קורה כאשר אני מנסה להיכנס לוינדוס אחרי ההטענה וכאשר אני מנסה להגיע למצב בטוח זה פשוט עושה ריסטרט אחרי שהוא מטעין את הקבצים. הנה העיקר של ה dump file: *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys Unable to load image watchdog.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for watchdog.sys Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp!nvCSCreateVppSurfaces+f1 ) לפי מה שהבנתי זה קובץ של הכרטיס מסך אז מחקתי דרך מערכת הפעלה חלופית דרך הדיסק ומחקתי א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shshmul,

אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש

• 12 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.