עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש ברשותי צורב סמסונג SW-252B המהירויות שלו זה 52/24/52 כמו כן הקושכה שלו מעודכנת לגרסה הכי חדשה (R704). הבעיה היא כזאת: הפעלתי על הנרו אצלי במחשב את השינוי ברישום שמאפשר לי לראות את המהירות האמיתית של הצריבה, בזמן הצריבה. למי שלא מכיר את זה יכול להוריד את הקובץ הבא שיפעיל לו את זה: http://forevergeek.com/images/nero.reg הבעייה היא שאני שכשאני נניח צורב על 32x, הצורב מתחיל לצרוב מבערך 22x (שזה בסדר) אבל משום מה הוא לא מקשיב להגבלה וממשיך להעלות את מהירות הצריבה עד שמגיע ל52x וזה כמובן גורם לאיכות ירודה של הדיסק בסופו. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by the godfather,

שלום יש לי בעייה בזכרון ראם יש לי לוח אם של גיגה בייט (GA-8S661FXMP-RZ) ויש בו מקום לשתי זכרונות (ולי יש בצד 5 סטיקים של זכרונות מתוכם 4 זהים של קניגסטון 2 ו2 של סתם חברה אין לי מושג איזה דגם אבל כולם מתאימים לו ניסתי להפעיל אותם כל אחד לבד ופעל חלק אבל כשאני מחבר עוד סטיק של זכרון לדוגמא עוד אחד נוסף קינגסטון המחשב עולה רגיל אבל מזהה רק 1 של 256 במקום לזהות את שתייהם מישהו יכול לעזור מה אני צריך לעשות לעדכן?!?!?!?!?!?! :s05:

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  4. עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by alergic,

כשאני סוגר אותו הוא לא נסגר עד הסוף וצריך לדחוף אותו ידנית... איך אפשר לפתור את זה? אולי משהו נתקע או שהוא זז מהמקום?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by nirhillel,

שלום אני מתעסק במחשבים זמן רב ונתקלתי במשהו מוזר, אם מישהו יוכל לתת רעיון אשמח כי אני אובד עצות: החלפתי צלע קירור למעבד ( פעולה די שגרתיתי עבורי ) ומאז המחשב נדלק הכל עובד ורק על המסך לא רואים שום דבר ( כאילו אין מעבד ). בדקתי את כל החיבורים, זכרונות, כרטיס מסך ואין תגובה כאילו המעבד מת. בבקשה שמישהו ייתן רעיון

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. אז ככה. נראה לי שנשרף לי כרטיס המסך 6800LE כשאני שם כרטיס מסך ישן 5200 המחשב עולה רק ב-VGA MODE או ב-SAFE MODE. עכשיו השגתי לי 7600GS כשאני מעלה את המחשב יש תצוגה גם ב-DVI וגם ב-D-SUB עד שמגיעים הריבועים שרצים למטה. אחר כך המחשב מראה לי NO SIGNAL (בשני החיבורים) אותו דבר קורה גם כשהמחשב עולה ב-SAFE MODE. כשאני מעלה את המחשב עם WINDOWS PE (חלונות על CD) הוא עולה כמו שצריך, ללא NO SIGNAL. מישהו יודע מה הבעיה? נראה שזה הדרייברים, אבל איך אני אעלה את המחשב על מנת להתקין אותם?! אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי PLEASE עדכון 1: גם ב-VGA MODE הוא נותן לי NO SIGNAL. זהו, רשמית אני בדיכאון. עדכון 2: אז ככה, חיברתי את ה-5200 והעלתי אותו ב-SAFE MODE הסרתי את הדרייברים שלו והעלתי במצב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שלום חברים, לאחר התקנה מחדש של המחשב אני נתקל בבעיה ובא מופיעה ה"מסך כחול" והמחשב עושה ריסטרט. זה קורה מידי פעם בלי סיבה ברורה. הודעת השגיאה שמופיעה אחרי ההפעלה מחדש של המחשב כוללת: BCCode: CS BCP1:002876A0 BCP2:00000002 BCP3:00000001 BCP4:80538160 OsVER:5_1_2006 SP:1_O Product:256_1 יש לציין שזאת התקנה טרייה של XP וזה קורה עוד לפני התקנה של דרייברים כלשהם מלבד של הכרטיס מסך (clab radon 9200 128M) וזה כרטיס מסך חדש. בחיפוש בתמיכה של Windows אין שום הזכור של המספרים שמופיעים בשגיאה שציינתי. איך אני יכול לדעת מה המספרים האלה אומרים ומה גורם לבעיה? איך פותרים את זה? רב תודות. ארז

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by haim855,

כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  11. אני בצרות- המחשב הראשי שלי בעסק לא עובד- לוח אסוס WD2 , כרטיס מסך X850 של ספייר, ספק חזק מאוד, 9 הארדיסקים, כרטיס עריכה. זה התחיל מזה ששמתי לקידוד סרט וידאו (כרגיל), אחרי שעתיים אני רואה שהמחשב כיבה את עצמו והוא לא עולה. אחת מתוך 5 פעמים הווינדוס עולה. ב"ד נתקע על מסך שחור בדוס. כשהוא עולה- הוא "מקרטע". אפילו צליל הפתיחה של הווינדוס נשמע עם קרטועים נמשכים כאלה... סרט וידאו שאני שם במדיה פלייר - נתקע ו"משתחרר", אחרי כמה שניות נתקע לגמרי והעכבר תקוע. רק כיבוי מהחשמל. לפעמים פשוט ללא סיבה עושה ריסטרט... מכבה את עצמו. זה מחשב מאוד חזק מאוד יציב, גדוש ועמוס אבל עובד תמיד טוב . אני בטוח שזה בעיית חומרה- שיזרתי את המחשב אחורה (עם כרטיס מיוחד של RADIX שיש לי,לא המשחזר של ה XP), ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by natee,

בשעה טובה קניתי מחשב נייד יקר עם עט. (THINKPAD 14) ניסיתי לצייר עם 2 תוכנות ובשניהם יש לי בעיות. אז במקום לפתוח אשכול בתמיכה של מיקרוסופא.... אני בא מייד למומחים:) 1- תוכנת SKETCHBOOK 2015 הסרגלי כלים / שורת הפקודות נראים קצת מטושטשים. התוכנה עדכנית והרזולוציה שלי היא לא מטורפת (FHD ) אני מצרף תמונה. שימו לב ששורת הכותרת של התונה למעלה כן מופיעה בחדות כמו שצריך. אין לי מושג מה הבעיה וכל הדרייברים תקינים . 2- תוכנת FRESH PAINT של מיקרוסופט. אני תופס עם האצבע / עט את הסרגל כלים המרכזי, גורר אותו ימינה- הבחור הולך שמאלה. גורר שמאלה- הוא זז ימינה... יענו, בכיוון ההפוך. יש לכם ריעיונות מה הבעיה? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Gavrielg,

לחבר שלי יש על המחשב CRYPTOWALL מה לעשות במקרה הזה ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום עשיתי שדרוג מי פנטיום 4 2.66 לפנטיום 3.01 ולוח אם של ABIT מסוג IS7 ובכל פעם שאני מפעיל משחק הוא נתקע בלי סיבה אגב בפנטים והלוח האם הישן זלא היה ! ברשותי כרטיס מסך של ATI 9600 128 MB וזיכרון 1GB ואנני יודע מה הבעיה פרמטו לי מחדש הזמנתי טכנאי וזה לא עוזר מדובר בסימולטורים חוקיים ! של מיקרוסופט וUBI כל פעם שאני מפעיל הוא או נתקע או נכבה מה יכול להיות הבעיה הזו ! שתמיד עבדו אגב לא אני התקנתי את וינדוס ואת הלוח והמעבד אלא טכנאי מוסמך ! הורדתי דרייברים הכי הכי חדשים וזה לא עוזר בכלל אגב זקורה רק שאני מפעיל משחקים בלבד ! אנא עזרו לי !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה לעשות? וגם עוד בעיה: לפעמים כהשמחשב עולה אז לא כל האייקונים בTRAY עולים, ממה זה נובע? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן... אני חדש כאן... טוב נתחיל במה שעל ליבי... לפני מספר ימים קניתי לוח אם חדש abit ip35 e... אבל מה? בכל מאמץ.. אם זה אם orthos או בgraw 2... המחשב נתקע אחרי דקות בודדות... מה לעשות? דרך אגב, הרצתי גם memtest וגם נתקע ב2 אחוז... ): אח"כ הרצתי כל מודל של זכרון בנפרד ושתיהם נמצאו תקינים, אבל שחיברתי שוב את שניהם ביחד (בדואל צאנל ולא בדואל), המחשב נתקע... ): בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג ממה המחשב נתקע ולמה... לפני השדרוג של הלוח אם הכל עבד פיקס! עכשיו אני עובד עם מודל אחד של ג'יגה ועובד סבבה... אפילו הרצתי orthos לחצי שעה ולא הראה אפילו סימנים של תקיעה... יכול שהבעיה היא בלוח? המפרט: E8400 עם פריזר 7 פרו עליו... שקצת מזיז את הקירור של הצ'יפסט הצפוני.. אולי הקירור של הצ'יפס…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה

19. לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת במחשב חדש מאוד (מפרט בפרופיל). אינטרנט אקספלורר נתקע באופן קבוע, זמן התגובה של פעולות מאוד פשוטות כמו למשל פתיחת סל המיחזור לוקחת המון זמן טעינה עד שזז משהו אם בכלל (לפעמים נראה שהמחשב שוכח מהפקודה) וזה קורה גם על דברים שנמצאים על ה-SSD שאמור לפעול מאוד מהר ב-SATA3 ואצלי משום מה התוצאות פחות טובות מהמחשב השני שלי שמחובר ב-SATA2.... התקנתי את הדרייברים של אינטל וכל מה שיכולתי לחשוב עליו, משום מה הבעיה קיימת.... אשמח אם למישהו יש כיוון.... תודה!

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by noamko1,

הורדתי את חלונות 10. בכל הפעלה של המחשב אני מקבל את ההודעה שאי אפשר לפתוח את frustingBespangle.dll האם משהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  21. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by imber,

היום התקנתי עוד זיכרון פנימי למחשב שלי 512DDR ram Kingston ומאז המחשב שלי עושה לי בעיות ועושה ריסט כל כמה זמן , בהתחלה חשבתי שזה רק שאני טוען משחקים או דברים גדולים אבל זה קרה לי גם שרק פתחתי תיקיה במחשב אני חושב שהכנסתי את הכרטיס הזיכרון טוב אז אני לא יודע מה הבעיה : P4 2.53 Radeon9700 512 ddr kingston (לא כולל הכרטיס שהתקנתי עכשיו) windows xp

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  24. היי, התקנתי את הדרייבר של LOGITECH MX518 שלי מחדש כי החלפתי לDEATHADDER והחזרתי חזרה לMX518,את הדרייבר הורדתי מהאתר הראשי כמובן. ההתקנה הייתה מהירה מאוד אבל אחרי ההתקנה פשוט לא הופיעה התיקייה של הדרייבר במחשב,והדרייבר פשוט "לא נמצא",ניסיתי להתקין מחדש,לעשות ריסטארט ומה לא.. עדיין לא מופיע הדרייבר... מה אפשר לעשות ? ע:איך שהוא סידרתי חלק מהבעיה,הצלחתי להתקין את הדרייבר אבל הבעיה שאין לי אפשרות לשנות DPI,כמו שהייתה לי קודם...(כאילו מדובר על דרייבר אחר...)

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  25. Started by lan,

האם לוח אם AUSUS prd5v1 תומך ב SATA 2?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.