עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ras81,

שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. יש לי RADEON 9500PRO בזמן האחרון אחרי כמה דקות משחק המסך קופא ואחרי כמה שניות יש הודעת EROR שה- VPU RECOVER פעל בגלל שגיאה קריטית (משהו בסגנון...) לפעמים לפני התקיעה התצוגה מתעוותת (ואז או שהמחשב נתקע או שזה מסתדר בעצמו) ניסית להחליף בין גרסאות שונות של דרייברים - לא עזר בדקתי את הכרטיס במחשב אחר ושם לא היתה שום בעיה (באותם משחקים ועם אותה גרסא של הדרייברים) אם זה לא הכרטיס מסך - מה עוד יכול להיות הגורם? מה אפשר עוד לנסות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by MLTK,

יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by buzz man,

טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Tommy,

הוא רושם שאני צריך DirtectX 8.1 ויש לי 9.0c מישהו יכול לעזור לי? :-[

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by asmon,

הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by dani,

יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. אממ... קורה לפעמים שהשומר מסך מתחיל.. הוא פתאום נמרח כזה והמחשב לא מגיב. בCSS ב4-5 פעמים הראשונות שאני מפעיל אם לא יותר יש לי לאג ארוך והמחשב לא מגיב. עכשיו איך זה יכול להיות שיש לי 400 מגה זכרון בשימוש???.. ALT?CTRL?DELלא מציג משהו בסדר גודל כזה.. איזו תוכנה מציגה לי את כל הביצועים של המחשב?.. ולמה זה קורה?..

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by ירון-ס,

האם פירמוט הוא מוריד מהיכולת של הארד דיסק??? אם כן... במה הוא מוריד??

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by Laser-Trooper,

שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  13. Started by omrygal,

שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי

14. שלום קניתיי נייד dell vostro 3460- מעבד i5 עם כרטיס מסך מובנה של intel hd graphics 4000 בנוסף כרטיס מסך לא מובנה של nvidia geforce gt 630i נאמר לי בעבר שהכרטיסים פועלים במקביל ובעצם המחשב אוטומטי מתמרן בינהם. כאשר יש דרישות גרפיקה גבוהות יותר המחשב אוטומטי משתמש בכרטיס של נוידיה, שהוא החזק יותר. חשוב להדגיש שבמנהל ההתקנים שתי הכרטיסים מופיעים והכל בסדר. אתמול התקנתי pes 2013 כאשר אני מנסה להפעיל זה מה שזה נותן: התמונה הראשונה וזה מה שאני רואה שאני נכנס למאפיינים של המשחק: התמונה השנייה מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by wooper,

בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by beitar king,

ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by roki139,

בבקשה לא להפנות אותי לנושאים אחרים אין לי מושג באיזה נושא מה שאני מחפש אמור להימצא .... האם אדם שאני מדבר איתו דרך אתר כל שהוא , או דרך המסנג'ר , יכול לעלות על הIP שלי ?\ ו/או לגלות את זהותי או מיקומי ? בבקשה אפילו שזה לא קשור לפורום הזה זה דחוף לי נורא תענו בהקדם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. הי, יש לי מחשב נייד שמחובר אליו כרטיס קול חיצוני שמשדר אות של 5.1 לסייבר, ויש סאונד סארונד בבדיקה ובסרטי HD. אבל בניגון שירים רגילים וסרטים באיכות נמוכה יחסית רק הרמקולים הקידמיים עובדים ולא כל ה6... אני יודע ששירים לא יכולים להתנגן בסראונד אבל קראתי שקיימת אופצייה של "SPEAKER FILL" בהגדרות הקול אבל אצלי היא לא קיימת. כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך וכמו שהזכרתי יוצא לי קול סאראונד, אבל אני רוצה גם שכל הרמקולים יעבדו גם בשירים רגילים אבל איך אני עושה זאת? תודה !

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by Lior Bracha,

התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  21. שלום,כשאני פותח כמה כרטיסיות במקביל,הIE נתקע ואז צריך לסגור אותו דרך הCtrl Alt Delete ,יש לי מחשב חזק I2500K ו4GB RAM,מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by jolabook,

אהלן, התקנתי Windows 8 ומאז המדפסת שלי, Lexmark X5650 לא פועלת. מערכת ההפעלה מזהה אותה, אבל יש בעיה עם ההתקנה של הדרייבר. הסרה והתקנה מחדש, וגם הדרייברים של ווינדווס 7 לא עוזרים. כתבתי לתמיכה של לקסמארק והם אמרו לי שווינדווס 8 אמור לזהות את המדפסת אוטומטית ושהדרייבר מובנה בו. תודה באמת.. צירפתי סקרין שוט

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. אהלן אני ממש נואש אחרי שעות ארוכות ומפרכות ללא הצלחה - פשוט לא מצליח להתקין דרייבר לשלט הארור הזה! יש לי rollup2 מותקן בסדר, והתקנתי את העדכון שמייקרוסופט נתנו באתר שלהם (kb912024) וזה פשוט לא עובד!!! הוא כל פעם לא מזהה אותו בdevice manager ומופיע עם סימן קריאה צהוב אני נואש לגמרי וצריך את עזרתכם המנוסה :'([br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 15:02:13 מדהים איך זה שאחרי איזה שעה שאני מבקש כאן עזרה אני מסתדר מצאתי ת'תרד הזה, אחרי שבטיפשותי לא הבנתי איזה סוג רסיבר יש לי(כתוב ממש מקטן מאחורה): http://forum.team-mediaportal.com/ehome_infrared_transceiver_drivers-t29355.html והורדתי את ה-irbus.inf וערכתי אותו וזה עובד תודה בכל אופן ....

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Enable,

קבלתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכל פעם שאני משחק וגם שלא פעם בכמה שעות ניהיה לי מסך כחול וכתוב שם משהו על BIOS אחרי 2 שניות המחשב עושה ריסט לעצמו(קורה מידי פעם לא תמיד) וזה מעצבן כי לרוב זה מתי שאני משחק מישהו יודע מה הבעיה? חשבתי אולי אני צריך לעדכן את ה BIOS דרך ASUS UPDATE תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  25. בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים