תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, ברשותי מחשב סטנדרטי P4 מערכת הפעלה XP. כל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD, NERO חושב חושב חושב, מגיע ל-17 נתקע, ומודיע על כמה unknown phase. החלפתי צורב ומתקבלת אותה שגיאה. דיסקים של מוזיקה הצורב צורב טוב. שני הצורבים דפוקים? הלוח אם? המערכת הפעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... לפני כשבועיים התקנתי ווינדוס 7, לאחר שסיימתי להתקין את הווינדוס התחלתי להתקין תוכנות וכל מה שנדרש לווינדוס נקי. לאחר RESTART ראשון המחשב עבד כמו שצריך... לאחר עוד RESTART הווינדוס לא עלה. הכוונה כאשר הווינדוס לא עולה היא כאשר אני מגיע למסך של טעינת הווינדוס (Windows is starting) הטעינה נתקעת ולא זזה.(הווינדוס לא נתקע באופן קבוע לאחר הדלקת המחשב אלא פעם ב...) יש לציין שזה לא רק בווינדוס 7 אלא גם בכל ווינדוס שהתקנתי (XP,VISTA).ומכאן הגעתי למסקנה שהווינדוס הוא לא הבעיה, אלא הארד דיסק... תקנו אותי אם אני טועה. הבעיה השנייה היא כאשר אני סוגר את המחשב (וזה קרה לי רק בווינדוס 7 עד עכשיו). אני מכבה את המחשב, הווינדוס נסגר והכל טוב ויפה, אבל אני שומע את המחשב ממשיך לפעול. א…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היוש 😘 https://www.youtube.com/watch?v=BR1mAMTacwo נתקלתי בזה, זה בחור שיש לו מיזם של קורסים אוןליין, בחינם, בעברית! איך לא חשבו על זה קודם????? אני מנסה לעזור במה שאני יכול.. מי שיש לו את הכלים והידע להעביר קורסים כאלה מוזמן ליצור איתו קשר! פיס
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הפעלתי את המחשב והנה לפני שיעלה את "הלוגו" של הוינדוס XP הופיע הודעה הזאת . windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root> \system32\ntoskrnl.exe> please re - install a copy oy pf the above file אינני מבין איך נוצרה הבעיה. וגם איך לתקן את הבעיה. עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, כל יציאות הUSB במחשב הנייד שלי (LENOVO G570 עם WIN7) הפסיקו לעבוד לא משנה מה אני מחבר אליהם, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים וזה לא עזר, אשמח לעזרה תודה רבה, תומר
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לוח סטנדרטי לאי אם די מעבד אטלון אקס פי 1800 הכול און בורד (על הלוח) כולל כרטיס מסך זיכרון פשוט של 256 בקיצור המחשב חדש ועובד מצויין אבל..... לאחר זמן מה המחשב פיתאום קופא (לא תוך כמה דקות אילה זה יכול להיות גם אחרי כמה שעות) ואז רק ריסט מחזיר את המחשב לעבודה.... חשבתי על בעיות תוכנה אז התקנתי רק את הווינדוס XP בלי כלום ובדקתי כמה ימים וגם אז עם אני עוזב את המחשב עובד (בלי לעשות כלום) אז שאני חוזר אחרי כמה זמן המחשב קפוא!! אז בעיית תוכנה זה לא !! עכשיו זה כניראה רק חומרה...חשבתי על המאוורר של המעבד.... אבל אך זה מסביר את זה שכאשר אני מדליק את המחשב אפשר לעבוד המון זמן עד שהוא קופא...וגם שהוא קופא (מגיד התחמם) אז מה אני שניה אחת עושה ריסטרט ואז הכול עולה שוב ואפשר שוב לעב…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צער לי אין לי מושג אם האשכול הה כן שייך לכאן או לא, פשוט אין לי את הידע לאבחן זאת בעצמי. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB תאור התקלה: כאשר אני שומעת דרך היוטיוב ו/או דרך המחשב שירים, אחרי דקותיים לערך מתחיל להיות לי כרעש סטטי (עיוות הצליל של השיר) והאייקונים שליד סרגל האתחל מקבלים צבעים כאילו הרזולוציה שונתה וכך גם מערך הצבעים. מסך כחול: TECHNICAL INFORMATION: ***STOP:0X00000050 (0XE39574A4, 0XXXXXXXXX, 0X80637344, 0X00000001) ממתי התקלה? כשבוע לערך האם בוצ…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את המאורר של המעבד ונשאר לי הדבר הזה שהמאורר נתפס בו .. ועכשיו אני לא יכול לסגור אותו.. מה עכשיו אני עושה? לא אכפת לי האמת מהמחשב הזה רק חבל זה פנטיום 3 ואני יוכל להביא אותו כנראה לחבר שאין מחשב...
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עד לאחרונה כל מאמץ של המחשב גרם למאוורר לפעול חזק יותר, לאחרונה הוא פועל בקצב סטטי. האם זה אומר בהכרח שהחיישן הלך? יש דרך לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-