תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום. הפעלתי את המחשב והנה לפני שיעלה את "הלוגו" של הוינדוס XP הופיע הודעה הזאת . windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root> \system32\ntoskrnl.exe> please re - install a copy oy pf the above file אינני מבין איך נוצרה הבעיה. וגם איך לתקן את הבעיה. עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, כל יציאות הUSB במחשב הנייד שלי (LENOVO G570 עם WIN7) הפסיקו לעבוד לא משנה מה אני מחבר אליהם, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים וזה לא עזר, אשמח לעזרה תודה רבה, תומר
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לוח סטנדרטי לאי אם די מעבד אטלון אקס פי 1800 הכול און בורד (על הלוח) כולל כרטיס מסך זיכרון פשוט של 256 בקיצור המחשב חדש ועובד מצויין אבל..... לאחר זמן מה המחשב פיתאום קופא (לא תוך כמה דקות אילה זה יכול להיות גם אחרי כמה שעות) ואז רק ריסט מחזיר את המחשב לעבודה.... חשבתי על בעיות תוכנה אז התקנתי רק את הווינדוס XP בלי כלום ובדקתי כמה ימים וגם אז עם אני עוזב את המחשב עובד (בלי לעשות כלום) אז שאני חוזר אחרי כמה זמן המחשב קפוא!! אז בעיית תוכנה זה לא !! עכשיו זה כניראה רק חומרה...חשבתי על המאוורר של המעבד.... אבל אך זה מסביר את זה שכאשר אני מדליק את המחשב אפשר לעבוד המון זמן עד שהוא קופא...וגם שהוא קופא (מגיד התחמם) אז מה אני שניה אחת עושה ריסטרט ואז הכול עולה שוב ואפשר שוב לעב…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צער לי אין לי מושג אם האשכול הה כן שייך לכאן או לא, פשוט אין לי את הידע לאבחן זאת בעצמי. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB תאור התקלה: כאשר אני שומעת דרך היוטיוב ו/או דרך המחשב שירים, אחרי דקותיים לערך מתחיל להיות לי כרעש סטטי (עיוות הצליל של השיר) והאייקונים שליד סרגל האתחל מקבלים צבעים כאילו הרזולוציה שונתה וכך גם מערך הצבעים. מסך כחול: TECHNICAL INFORMATION: ***STOP:0X00000050 (0XE39574A4, 0XXXXXXXXX, 0X80637344, 0X00000001) ממתי התקלה? כשבוע לערך האם בוצ…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את המאורר של המעבד ונשאר לי הדבר הזה שהמאורר נתפס בו .. ועכשיו אני לא יכול לסגור אותו.. מה עכשיו אני עושה? לא אכפת לי האמת מהמחשב הזה רק חבל זה פנטיום 3 ואני יוכל להביא אותו כנראה לחבר שאין מחשב...
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עד לאחרונה כל מאמץ של המחשב גרם למאוורר לפעול חזק יותר, לאחרונה הוא פועל בקצב סטטי. האם זה אומר בהכרח שהחיישן הלך? יש דרך לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
Hello, I am using the Albatron KX18D II motherboard and I have a serious BIOS problem. The normal BIOS is unoperational. When I turn the power on the computer doesnt start. there are no green lightes on the led what so ever and the VoiceGene says from the pc speaker YOUR AGP MY HAVE A PROBLEM. this is not the case, it makes the same warrning even when the AGP and/or the memories are not connected. I tried to clear the COMS severl times with no affect. I tired changing the jumper setting to every option with no affect. Right now I am using the MIRROR BIOS that comes with this motherboard. It seems that the main BIOS has been infected with a virus or something and its comp…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין במחשב ווינודס 7 כרגע יש לי xp הבעיה היא כשאני נכנס ל boot המחשב מבטל לי את השימוש במקלדת ובעכבר ואז אני לא יכול לבחור את האופציות שאני רוצה להתקנה אם מישהו יודע אך פותרים את זה אז תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן. מקווה שמכאן תבוא הישועה. אני עתיד לרכוש בזמן הקרוב מסך 34 ברזולוציה 3440 x 1440 @ 144Hz אני מעוניין לחבר למסך זה 2 מחשבים, של העבודה וביתי ובו זמנית לחבר גם סט יחיד של מקלדת ועכבר. בדקתי את האופציות שיש לי אך לא בטוח שהגעתי לפתרון. אופציה ראשונה - לרכוש KVM מעלי אך ממה שראיתי ה KVM בעלי לא יודע להוציא יותר מ 60HZ מה שאומר שלא אצליח איתו להגיע ל 144HZ ושלא לדבר על כך ש מדובר על KVM עם חיבור HDMI. אופציה שנייה - לחבר פשוט ישירות את המסך למחשבים. ביתי ל display port והעבודה ל hdmi אבל אז נשארתי עם סט מקלדת ועכבר ואני פחות רוצה לחבר כל פעם מחדש למחשב שבו אני עובד. אני גם לא בטוח מה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי ערכה שמחברים אותה להארד דיסק פנימי ככה שאפשר לחבר אותה מבלי להכניס את ההארד דיסק לתוך המחשב. מההארד דיסק יש כבל מתח לחשמל ומתאם IDE או SATA שמתחבר למחשב ב-USB. אני מחבר את ההארד דיסק ואח"כ הולך ל-MANAGE ורואה את המסך הבא וכשאני מנסה לעשות INITIALIZE אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת DEVICE .NOT REA,אגב ההארד דיסק לא מזוהה בביוס (ויש לי יותר מאחד שלא מזוהה ככה שהוא לא תקול). http://img187.imageshack.us/my.php?image=33504929vz9.jpg
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום קניתי סורק חדש היום , סרקתי כמה תמונות והתמונות לא יצאו כפי שציפיתי. התמונות יצאו כמו בתמונה המצורפת... איך אני עושה שהתמונה תתפרס על כל הדף עצמו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ש לי מחשב נייח WIN7 64 BIT יש לי מספר תוכנות של עריכת סרטים בשתי התוכנות אין סאונד ואחת יש בעיה מוזרה יש לי את התוכנות עריכת סרטים windows live movie maker 2012 אין סאונד , למרות שהמחשב מראה שיש, בעוד תוכנה השניה גם אין סאונד בתוכנה ה3 הסאונד עובד תמונה(וידאו) יש בכל התוכנות. עשיתי פורמט למחשב התקנתי את כל דרייברים שצריך, חשוב לציין שיש קול במחשב עצמו שירים יוטיוב וכו' בדקתי הכל, בעוצמת קול ולוח בקרה הכל תקין החלפתי מקודדים ,לא ביחד הסרתי ואז החלפתי כל פעם גם לא פתר לי את הבעיה שהתקנתי על המחשב windows movie maker 2.6 גירסה ישנה אז היא כן עובדת האם הבעיה בכרטיס קול עצמו שהוא על לוח האם gigabyte ga-x48-ds4 או בעיית חומרה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-