עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם עריכה: טוב אחרי פירמוט ושיחזור גוסט הכל עובד תקין. תודה למי שניסה לעזור. (מצטער שההודעה קצת ארוכה) משהו מוזר עובר על המחשב שלי היום. היום החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בינלאומי - ניתקתי את החיבור לספקית הישנה בראוטר והגדרתי את השם משתמש + סיסמא החדשים. התחלתי לגלוש באינטרנט דרך בזק בינלאומי ובערך 5 דקות אחרי קפץ לי חלון של Shutdown in 60 seconds. נשלט על ידי איזשהו remote service ממה שאני זוכר (לא הצלחתי לשמור תמונה עם פרינט סקרין בגלל החלון הזה). כמה שניות אחרי שעלה החלון זה עלה חלון של האנטי וירוס NOD32 (תוכנת ההגנה היחידה שמותקנת במחשב שלי). האנטי וירוס הודיע לי שחדר לי וירוס בשם Win32/Rbot trojan ושמקורו בקובץ tftp.exe שבספרייה c:\windows\system32\tftp3404. הפע…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by danboro,

היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  3. יש לי בעייה עם המחשב שהוא נתקע כשאני מפעיל אותו וגם כשאני מתחבר לרשת.. למשל הפעלתי את המחשב,הכל טוב.. התחברתי לאינטרנט עם החייגן שלי ,התחלתי לגלוש ופתאום הדפדפן נתקע הכל נתקע אני לא יכול לעשות אפילו CTL ALT DELETE ואחרי איזה 5 דקות פתאום הכל חוזר להיות רגיל והמחשב רץ חלק.. עשיתי סריקות עם שתי תוכנות ספייוור,אנטי וירוס (נורטון) ואפילו ניקוי רג'יסטרי עם Registry Mechanic ועדיין הבעייה לא נפתרת.. ממה זה נגרם? איך ניתן לסדר את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by heho15,

שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by bennnn,

תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by ramithailandi,

חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן

8. הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by vitali02,

כבר פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ועדיין לא קיבלתי תשובה בשנה האחרונה כל פעם היו תקופות שכשאני מפעיל את המחשב אז לפני מסך הWEKCOME המסך נתקע על מסך שחור ואי אפשר לצאת ממנו ולכן אני נאלץ להשתמש בכפתור הריסט ואז זה מסתדר (אם אני נכנס לSAFE MODE אז זה עובד בסדר) היום אחרי שהחלפתי וינדוס לפני כמה ימים זה עוד פעם הופיע הבעיה.. המחשב הלך לישון בעצמו וכשניסיתי להפעיל את המחשב אז הוא נתקע לא הציג לי כלום אז עשיתי ריסט דרך הכפתור ואז הופיע לי עוד פעם המסך השחור לפני הוולאקם אז עשיתי עוד פעם ריסט וזה הסתדר אבל פתאום ניהיה הבעיה שגם הייתה לי והיא קשורה לדרייבר שהסרטונים ביוטיוב לא מציגים כלום ויש מסך ירוק וזה תוקע את הדפדפן וכדי לתקן את זה אני צריך להיכנס לSETTINGS ולהוריד את הV מEN…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שבת שלום לכולם הייתי שמח לעצה ממכם בתור מבינים בתחום... הדלקתי את המחשב הבוקר,נכנסתי אל היוזר שלי והעכבר פתאום קפא על מקומו...פשוט לא זז.אני לא מבין למה זה קרה אם הצלחתי ללחוץ על היוזר שלי בכניסה כדי לכתוב את הסיסמא וכך להיכנס... טוב החלקתי על זה,עשיתי ריסט,פתאום הכפתור ריסט לא עבד טוב וכל שנייה כיבה את המחשב,כיביתי הדלקתי שום דבר לא עזר,בסוף הוצאתי את המחשב מהחשמל לכמה זמן והחזרתי וזה הסתדר האם צריכה להידלק לי כאן נורה אדומה שיש חשש לאיזושהי בעייה במחשב? ועכשיו גם,שמעתי רדיו חיפה באתר mediaforest בשידור חי,פתאום זה נתקע,והייתי צריך לעשות ריסט למחשב מדובר על מחשב די חדש,אצלי מיולי 2008,מה שאומר שנה ושבעה חודשים... מה כדאי לעשות? בנוסף גם למשל כשאני מתחבר לפייסבוק אני רואה…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

אהלן אנשים, כבר הרבה מאוד זמן יש לחבר בעיה עם המקלדת והעכבר ואני אשמח אם תעזרו לי. בגלל שקשה לי אפילו לנסח את הבעיה אני אנסה להסביר בצורה הטובה ביותר שלי. הבעיה שלי היא שהמקלדת והעכבר לא יכולים לשתף עולה ביחד. במשחקי פעולה לדוגמא שצריך שימוש עם העכבר והמקלדת אז הם לא עובדים ביחד. לדוגמא - כאשר מזיזים את השחקן עם המקלדת אז המשחקן זז,אבל כאשר מזיזים את העכבר ביחד עם המקלדת אז המקלדת מפסיקה לעבוד ורק העכבר זז. וככה זה להפך - אם אני מזיז את העכבר אז הוא עובד ואם אני אזיז את השחקן אז רק השחקן יזוז מבלי העכבר עצמו. חשוב לציין שהעכבר הוא מחברת לוגיטק והמקלדת היא מייקרוסופט. נוסף על הבעיה הזאת אני גם לא יכול לבחור מספר פריטים עם המקש ctrl. אשמח לעזרה.

13. Started by 87alon,

למה כאשר מכניסים את המחשב למצב המתנה ומדליקים אח"כ הוא לא יכול לגלוש כאשר יש ראוטר אלחוטי ונותן הודעה שלא מוצא שרתים המחשב הוא מחשב שולחני ואני מתחבר ע"י כרטיס רשת המחובר לUSB

14. Started by spinal,

1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי ואני עדין סובל מהתופעה שהוא עושה ריסט לעצמו אפילו אחרי שהורדתי את הוי שיעשה ריסט. מה עושים? תודה רבה,

16. Started by vk,

אני מדליק את המחשב ויש ציפצופים כאלה של שתיים שלוש שניות כל אחד ואפילו המסך לא נדלק.. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by blitsi,

ברשותי מחשב פנטיום 3 ויש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב אחרי כהמ דקות הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אני חושב שיש בעיה במעבד או בקירור קצת עיקמתי את הברזלים שמחזיקים את הצלעות על המעבד כדי שתהיה יותר התנגדות זאת אומרת שהקירור יהיה מחובר חזק יותר זה הגיוני? יש לכם הצעות איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by ShayGTi,

(שאלה בשביל חבר): קניתי כרטיס מסך חדש radeon 2900xt אחרי שאני מחבר אותו למארז ומדליק ת'מחשב, המאוורר שלו עושה רעש חזק - והמסך פשוט לא נדלק... המחשב עושה צליל כזהשהוא לא מקבל ת'כרטיס יש לי עליו 2 חיבורים, וב1900xt שהיה לי יש רק חיבור אחד (הימני בתמונה). צריך לחבר משהו לשמאלי?-או מה הבעיה?:{ http://www.pictor.co.il/lils22/144527/7253926.jpg לוח האם GYGABITE GA-965P DS4 LGA775 ספק ENEMARX LIBERTY 500W ועוד שאלה: האם הכרטיס1900XT יעבוד טוב עם לוח אם ASUS A8N-VM CSM S-939 וספק HEC Compucase CI-6A21 400W

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by RTTW,

אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by sh4y,

שמעו לא ידעתי איפה לתפוח, אם אם טעיתי מצטער. ככה שמעתי לי מוזיקה בסבבה עד שפתאום קפצה ההודעה הבאה שדורשת איזה דרייביר איפה אני מוריד אותה. 10x

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. --סודר-- אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. סליחה אם הכותרת לא נכונה או שההודעה לא מתאמה לאשכול אני פה אחרי מלא זמן שלא ניכנסתי אני לא יודע כלום חח אז סליחה מראש... יש לי בעיה במחשב הוא מיתכבה לי לבד חשבתי אולי בעיה בקירור של המעבד אבל לא יש לי על המעבד קירור 3D RocKet-Pro PCU22-VG Cooler והוא די טוב בישבילי אני לא מאמת יותר מידי תמחשב אז ככה שאייני חושב שיש למעבד ממש סיבה להיתאמץ זה המעבד שלי.. הוצאתי את המאוור של המעבד וניקתי אבק כאילו עם רוח לא נגעתי בכלום והחזרתי את המעבד ועדין לאחר כמה זמן עבודה במחשב הוא נבה לבד וראיתי שהמישחה טרמי שעל המעבד ועל גוף הקירור של המאוור היתייבשה אני חשבתי אולי צריך למרוח שם שיכבה של המישחה טרמי אולי זה יעזור..!? תעזרו לי בבקשה בתוודה רבהה בן..

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by ozeini,

שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים