עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי Windows 7 וכשאני מסתכל בתיקיה מסויימת עם תמונות בתצוגה של תמונות ממוזערות אני לא רואה את התמונות אלא רק אייקון. מה יכולה להיות הבעיה ? זה לא היה לי בעבר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. התקנתי היום שתי מאווררים ג'נריים פשוטים ואז המסך התחיל לקפוץ יענו להיכבה ולהידלק במהירות אחר כך המסך נמרח כזה ואז אחר כך הפעלתי מחדש ואז הוא עשה ריסט ונהיה ציפמוף כזה ארוך מהלוח אם מפרט P4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ספק זה מה שרשום עליו 240W 420W MAX מה עושים?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. למחוק בבקשה.. כתבתי בפורום הלא נכון

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by benny_man,

שלום. קניתי לא מזמן כונן dvd חיצוני והמחשב מזהה לי אותו אבל הוא לא קורא לי שום דיסק. הכונן הוא של חברת toshiba samsung דגם sh-d162. בבקשה תעזרו לי דחוף... תודה!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

היי אנשים .. בעיקרון בצעתי FORMAT לפני מספר ימים המחשב עדיין ריק מדברים אבל יש איזה בעיה מעצבנת יחסית שאני לא בטוח יודע איך לתקן אותה ... למשל כאשר אני מפעיל את ה FIREFOX המחשב אחרי חצי שני מתחיל לחשוב ,קרוב לשניה ורק אז מעלה את את התוכנה ... המוזר הוא, שניתן להרגיש זאת (כאילו כמה הוא חושב-הרגשה כאילו יש צוואר בקבוק ) ... כמו כן הנורה כל הזמן דולקת בזמן החישוב שלדעתי דולקת יותרמידיי זמן .. ורק אז מפעילה את התוכנה ... לאחר שאני מדליק כמה פעמים את אותה תוכנה הפעולה מתבצעת כמו שצריך ,בצורה מהירה ביותר ... אבל הפעלה ראשונית מסיבה לא ברורה לוקחת זמן ולא זמן סביר ... בדיוק אותו הדבר קורה גם עם SKYPE או ICQ ושוב ניתן לראות את הנורה דולקת יותר מידיי זמן כשאני מפעיל את מנהל המשימו…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. יש לי הרדיסק חיצוני של iomega בגודל 1TB שפעל עד עכשיו (כשנה) מצויין ופתאום עובד לאט מאוד- העברות להרדיסק אחר מתחילות במהירות גבוהה (כ 60MB/S), והמהירות יורדת תוך שניות ספורות ל 2MB/S. גם unraring לוקח המון זמן (שלדעתי זה שולל אי-תקינות כבל ה USB). יכול להיות שההרדיסק הלך? תשובות בגוגל לא ממש מצאתי עריכה: מסתבר שמקומות אחרים בדיסק עובדים כרגיל... אני בודק סקטורים פגומים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש בעיה במחשב שכל פעם עולה הטבלה הזאת של הקונטרסט אין לי ממש מושג במה הבעיה אם זה במחשב או במסך..

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by dani,

יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. פתחתי את המארז , הוצאתי כרטיס מסך מ slot , וראיתי הררי אבק , ניקיתי עם מברשת ו sprayduster פירקתי את מאורר הפלסטיק , ניקיתי מתחת לכנפיים , ושבאתי להבריג מחדש את המאורר לתושבת בורג הפלסטיק הזעיר נעלם , ועכשיו אני עם 2 ברגים מתוך 3 המאוור כמובן פונה כלפי מטה,ככה שהוא קצת נופל , אין שום רעש אבל , שקרבתי בעזרת מברג את החלק המתדלדל לתושבת היה שוב רעש של מקרר , אז לא הבנתי אם פתרתי את הבעיה בעזרת ניקוי אבק או בגלל שהמאורר לא יושב טוב האם יש חשש להשאיר את המאורר בצורה כזאת?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by elior2313,

שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  13. אין וירוסים, חשד לבעיה ברשת כי ה TASKMANAGER נתקע שאני מעביר לדפדפת של NETWORKING. אני מוריד את ה EXPLORER.EXE דרך ה TASK MANAGER ואז מפעיל אותו מחדש וזה מסתדר..בערך אבל זה חוזר כל כמה זמן... למישהו זה קורה? WINXP PRO SP2

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. אשמח למפרט למחשב גיימינג עד 5000 שקל עם rtx 3060 תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by smalery,

שלום כולם, ברשותי מחשב סטנדרטי P4 מערכת הפעלה XP. כל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD, NERO חושב חושב חושב, מגיע ל-17 נתקע, ומודיע על כמה unknown phase. החלפתי צורב ומתקבלת אותה שגיאה. דיסקים של מוזיקה הצורב צורב טוב. שני הצורבים דפוקים? הלוח אם? המערכת הפעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Kak,

מערכת הפעלה: win7 pro 64bit רמקולים: creative t6060 כרטיס קול מובנה על הלוח אם: msi p67a-gd53 דרייבר: realtek hd audio manager הבעיה היא כזאת: כשאני מחבר אוזניות כל שהן לבקר של הווליום של הרמקולים ואז מנגן קובץ עם 5.1 ערוצי שמע, אני שומע את כל הצלילים כרגיל, חוץ מהערוץ של הסנטר (זאת אומרת - יש מוזיקה וסאב, אבל לא שומעים את הדמויות מדברות) חיפשתי גם בבקרת ווליום של הווינדוס וגם של הדרייבר ולא הצלחתי למצוא בשום מקום איפה ניתן להפעיל\להגביר את הערוץ הזה בזמן שהאוזניות מחוברות. אשמח להכוונה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by 3Dude932,

חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by DykL57,

שלום, זה שוב פעם אני. לצערי עם אותה התקלה, המחשב עם 16GB זכרון, ומראה לי על תפוסה של 92 אחוז בזמן ששום תוכנה עליו כביכול לא פעילה. האם הזכרון פועל לא נכון? מזייף? מה לעשות

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by Lambomeir,

שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by מאור247,

לא יודע מה קרה למחשב שלי אבל פתאם נמחק כל מה שהיה לי על המחשב... אפשר לעשות שיחזור קבצים או שנדפק לי רכיב כלשהו??.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by MDK,

יש לי 4.1 של LOGITECH - Z560 פתאום החליטו האחוריים לא לעבוד בWINAMP ובכלל... הכי מוזר זה שכשאני מפעיל את כפתור הM3D הם כן עובדים! חשוב לציין שהשלט בקרה שלי נפל מספר פעמים לרצפה וכנראה שזה השפיע בצורה זו או אחרת..אבל לפני כמה ימים אני זוכר שהם כן עבדו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by moshe20,

שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by michael227,

היי... לפני כשבועיים התקנתי ווינדוס 7, לאחר שסיימתי להתקין את הווינדוס התחלתי להתקין תוכנות וכל מה שנדרש לווינדוס נקי. לאחר RESTART ראשון המחשב עבד כמו שצריך... לאחר עוד RESTART הווינדוס לא עלה. הכוונה כאשר הווינדוס לא עולה היא כאשר אני מגיע למסך של טעינת הווינדוס (Windows is starting) הטעינה נתקעת ולא זזה.(הווינדוס לא נתקע באופן קבוע לאחר הדלקת המחשב אלא פעם ב...) יש לציין שזה לא רק בווינדוס 7 אלא גם בכל ווינדוס שהתקנתי (XP,VISTA).ומכאן הגעתי למסקנה שהווינדוס הוא לא הבעיה, אלא הארד דיסק... תקנו אותי אם אני טועה. הבעיה השנייה היא כאשר אני סוגר את המחשב (וזה קרה לי רק בווינדוס 7 עד עכשיו). אני מכבה את המחשב, הווינדוס נסגר והכל טוב ויפה, אבל אני שומע את המחשב ממשיך לפעול. א…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. היוש 😘 https://www.youtube.com/watch?v=BR1mAMTacwo נתקלתי בזה, זה בחור שיש לו מיזם של קורסים אוןליין, בחינם, בעברית! איך לא חשבו על זה קודם????? אני מנסה לעזור במה שאני יכול.. מי שיש לו את הכלים והידע להעביר קורסים כאלה מוזמן ליצור איתו קשר! פיס

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.