תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
הי חברים. אתמול התקנתי מחדש ווינדוס 10\ התקנה נקיה. מייד אחרי התקנה הוספתי את המקלדת העברית ומאז קורות 2 תופעות מוזרות: 1. ה Language Bar נעלם. 2. העברית השתלטה על ההקלדה ולא ניתן להחליף בין השפות עם ALT+SHIFT. הנה הדברים שכבר ניסיתי בשביל לתקן את הבעייה: 1. הסרתי והחזרתי את המקלדת העברית. 2. ווידאתי שהכל מוגדר נכון תחת שפות (ראה לינק למטה) - אפילו הסרתי את הבחירה ובחרתי שוב https://scottiestech.info/2016/05/15/fix-language-... 3. הוספתי את הערך הבא ברג'יסטרי: Method 2 This method will enable the startup service required for language bar, when your all settings are correct as mentioned above. Go to Registry editor by…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תראו המחשב שלי אני משתמש בוא חצי שעה ככה והוא פתאום קופא העכבר והמקדלת לא מגיבים ואני צריך לעשות ריסט ולפני כ חודש קניתי כרטיס מסך חדש וספק וזיכרון ואני לא מצליח להבין למה זה קורא כי המחשב שלי לא חם הנה הטמפרטורות מעבד 31-32 כרטיס מסך 50 דיסק קשיח 35 או שלפעמים המחשב עושה ריסט וזה לא קרא לי אף פעם בעבר לפני שקניתי תרכיבים וניקיתי עם פן תמארז והכול וגם הספק אמור להחזיק תכרטיס HEC 400TRT 400W אם אני לא טועה בעכבר הישן שלי הוא גם היה ניתקע והכול היה קופא וזה וקניתי עכבר חדש וזה עבר אולי זה הבעיה.? מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בקצרה i7 8gb radeon HD4870 1gb המחשב מחובר לטלויזיה hdmi to hdmi, עד היום הייתה טלויזיה 32 אינץ' וכל סרט פעם חלק, גם FHD קניתי טלויזיה של שארפ, LED 46 ועכשיו במצב extened הסרטים מקרטעים, אפילו מה שלא HD רציתי לדעת עם מישהו נתקל בזה לפני? דרך אגב ניסיתי להפעיל בduplicate וזה פעל חלק רק שהמסך של המחשב teac 20.1 ברזולוציה של FHD נראה זוועה כי המקס שלו זה 1680X1650 חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובות, גם גוגל לא עזר
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
משום מה המסך התכווץ לי ללא שום סיבה והוא התכווץ ברוחב אני לא מצליח להגדיל אותו לגודל המקורי... זה קרה ברגע שנכנסתי ל DXDIAG. ניסיתי להתקין את הDX9 שוב וגם את הדרייברים לכרטיס מסך שוב אבל זה לא עזר... יש למשיהו מושג מה הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
או קיי קראתי במדריכים איך משמנים את המאווררים אבל אם מישהו יכול בבקשה רק להסביר לי איך טכנית מוציאים את המאוורר מהמארז???בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, המחשב של חברה שלי פעל לאט בזמן האחרון. הסתכלתי ב-CPU-Z וראיתי משהו מוזר. האם המעבד שלה הוא under-clocked? אם כן, מישהו יודע איך אני משנה את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מסך Flatron W2252TQ בעל פונקציונליות fEngine. לפני זמן מה ביצעתי Factory Reset על מנת לכייל אותו, וכשניסיתי לשוב ולהשתמש ב fEngine צצה התופעה הבאה: בכל עת שהתמונה המוצגת על המסך חשוכה מספיק, יש הורדה ניכרת בבהירות והיא הופכת להיות חשוכה עוד יותר. ברגע שהתמונה המוצגת מוארת שוב, הבהירות קופצת בחזרה. למשל, נניח ומתנגן סרטון על מסך מלא שמציג פייד אאוט מסצנה כלשהי. ברגע שהתמונה תהיה חשוכה מספיק, תתרחש קפיצה בבהירות והיא תהיה חשוכה אפילו יותר (למרות שעדיין אפשר לראות). במידה ויהיה פייד אין, אז הבהירות תקפוץ בחזרה לרמה רגילה כשהתמונה המוצגת תעבור את הסף הבעייתי. הבעיה הזאת בולטת במיוחד תוך כדי משחקים עם הרבה סצינות חשוכות. זה קורה רק אם ACE או RCM דלוקים (גדולים מ0). שינוי…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב נתקע בעליה בשלב הביוס DETACTING IDE DRIVE ואז הוא נתקע לאחר ניתוק מהחשמל ומנוחה של כמה שעות הדלקתי אותו שוב והוא עלה ולאחר שעתים כיביתי והדלקתי אותו והוא שוב נתקע מה זה יכול להיות לכול הרוחות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bash: :bash: :bash: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כ''הטכנאי המשפחתי'' נפל עלי מחשב שמחובר לשני מסכים , במסך אחד מוצג מסך כחול שלצערי לא הצלחתי לשחזר על מנת לדעת מה הקוד ובמסך שני מה שנראה כמו ארטיפקטים ולאחר מכן המחשב נכבה ידנית ולא נדלק אלא צפצף ללא הפסקה ( המחשבה שלי התחממות ) בדקתי את המאווררים יוצא אוויר חמים(סטנדרטי ) לא רותח... המחשב רץ בfurmark במשך 6 שעות והכרטיס מסך (960 gtx 2gb ) היה על 71 מעלות קבוע במאמץ , ההגדרות היו על full hd 1080 ואנטיאליסינג 8. חיזקתי את הזכרונות.. המחשב נראה כתקין , העברתי ניקוי אבק בלחץ אוויר בקושי יצא משהו , כרגע מריץ memtest כמה דקות ואשאיר אותו כך לכל הלילה . לצערי אני לא מצליח להעלות סרטון או תמונה השאלה אם יש מחשבות ... מה יכול היה לגרום לבעיה ו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים אני חוזר מבית הספר ואז אני רואה את המחשב כבוי[אני לא מכבה את המחשב כימעט]. ואז אני מדליק אותו ואז זה נותן לי לבחור בין ווינדוס נורמלי לSAFE MOD ויש לפחות5 אפשרויות. לאחר מכן הווינדוס נטען ובתוך שניה יש מסך כחול עם נתונים [המסך הכחול מוצג במאהית השניה] ואז זה חוזר לPOST. מה הבעיה? שאלתי טכנאי והוא אמר לי שיכול להיות שנמחק לי הווינדוס,זה נכון? מה צריך לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 32GB RAM DDR4 2400 במחשב. משום מה המחשב מאפשר לי להשתמש רק ב5GB בערך, כאשר אני נכנס למנהל המשימות ובודק במה המחשב משתמש, רשום שיש לי 22,500MB בשימוש ו65% בתפוסה של הזיכרון במחשב. כאשר אני מנסה לברר מה תופס לי את המקום, זה לא מופיע לי ורק מצוין שאני משתמש בסביבות ה500MB. מישהו יודע לאן נעלם הזיכרון הזה ומה יכול לשחרר לי אותו? מפרט למי שרוצה: MSI x99s Gaming 7 i7-5820k 32GB DDR 4 2400 Windows 10 Education 64bit
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם asus p4S800 האם אני צריך DDR1 אן DDR2 ? איך אני יכול לדעת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב לבד מחשב נייח... לא יצא לי להרכיב מה דעתכם ? כל עוד אני לא אנסה להכניס עם פטיש חלקים שלא מתאימים - האם אני יכול להרוס משהו ? עצות ? טיפים ? מדריכים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל המלצה למעבדה רצינית ואמינה בגבעתיים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-