תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה להתקין מאוור על לוח אם ישן עם תושבת 478 ובגלל שהיה לי לפני קירור מים שעבר למחשב החדש, נשאר רק החלק של החדש. זאת אומרת המאוורר אינו מתחבר... מאיפה אני יכול להשיג רק את החלק הנ"ל? אם מישהו יכול לעזור תודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפי ה - FAQ יש את הקישור להורדה ואת חבילת הסמלים שצריך להוריד האם הם עדכניים כי אני דיי וותיק פה ואלו אותם קישורים או שיש גרסאות יותר עדכניות ? ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה לי בעיות. אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הוא נדלק, אבל שום דבר מעבר לכך. המאווררים עובדים על המקסימום והוא משמיע את הצפצוף שהוא משמיע בד"כ פעם בודדת, מספר פעמים בחלוקה לא אחידה. פעם פשוט הייתי אותו מהחשמל, מוציא את הבטרייה של הביוס, לוחץ מספר פעמים על לחצן ההפעלה, מרכיב הכול מחדש והוא עבד. עכשיו זה כבר לא מצליח. הוא לא עולה אפילו למסך הראשוני - המסך פשוט שחור. ממה זה יכול להיגרם? זיכרון? לוח-אם? הארד-דיסק? אני באמת אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה, כי כרגע אני תקוע עם מחשב מאוד מאוד מעאפן ואני די צריך לסיים כל מיני דברים למחר לבי"ס, דברים שנמצאים על המחשב השני. בתודה מראש ___________________________________________________________________…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Phenom 955 stock Gigabyte MA770T-UD3 (8GB (2X2+4X1 Sapphire 7950 3GB Seasonic M12II-520 ssd samsung evo 250 משודרג ל Firmware האחרון ע"י התוכנה של סמסונג. בהדלקה ראשונית המחשב נדלק ונורת ה HDD מתחילה להבהב. אין פלט במסך ולאחר כמה שניות נכבה. ספק? הוא יחסית חדש. (לדעתי קצת יותר משנה). אני מדליק אותו שוב והוא עולה כרגיל, אך אין תזוזה של העכבר או תגובה מהמקלדת. (פריז). רק לאחר ריסטארט שלישי הכל לכאורה תקין ואפשר לעבוד. למה לכאורה? בעת גלישה ישנם ארטיפקטים יחסית נדירים אבל קיימים (משולשים גדולים על הדף כשהוא נגלל בצבעי ה RGB). יש לציין שתכונת ה Rapid לא פועלת (לא נתמכת ב Windows 10). בדקתי את לוח האם בסקירה שטחית ולא מצאתי עדות לקבל נפוח ו/או נוזל. עובר בדיקה של Memtest בת 4…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן לא יודע איך, ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועדיין לא מזהה את השני (לפעמים עולה גם אחרי 5 הפעלות מחדש) זה ממש מעצבן כי אתה יודע שזה אמור לעלות טוב אבל משהו נדפק שם עכשיו חבר שלי הביא לי הארד דיסק ישן מאוד (כי הוא קנה של 400) בנפח של 10 ג'יגה (ישן - 28400) ואם אני אפרק את ההארד דיסק שלא …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המסך מתחיל להבהב והעכבר נתקע. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה בכרטיס אז הבאתי עוד אחד וגם איתו אותה הבעיה. החומרה שברשותי: - לוח ASUS P5VDI-X - מעבד P4 CELRON - כרטיס מסך מסוג AGP ATI RADEON VE (קודם נסיתי כרטיס AGP INNO3 6200 ) - זכרון DDR 1.5 GIGA נ.ב-יש ללוח אפשרות לכרטיס מסך PCIE אבל לא מוכן לקבל אחד שיש לי מסוג GEFORCE 9300 GS לפני הפירמוט המחשב עבד בסדר עם כרטיס מסך מסוג GF4 MX-440 ששווק חיים והתפרק.... ===================== מה עושים?מה הבעיה? מישהו יודע? האם יש בעיה בלוח? תודה מראש TANGUSH
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
DOK. : האם הכוונה שיש לגבות את הפיקסה או את התמונות עצמן ממקום אחר במחשב? 2.כשאני עומדת על התמונות ולוחצת בקליק הימני של העכבר נרשם לי: "סייר windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. נאמר לי שזו 3. התחלתי להשתמש בתוכנת הפיקסה וכשעמדתי לשלוח מייל של אחת התמונות מתוך הפיקסה עלו לי בחלק התחתון של המחשב תמונות שקיבלתי בעבר ומסמכים סרוקים שלזכרוני מחקתי מהמחשב. כשבדקתי את מיקום המסמכים נמצא שהם בtemporary internet foles תחת content.outlook. אני מבקשת לדעת היכן נמצאים כול הקבצים כולל מסמכים כולל תמונות במחשב שלי כדי שאעבור על כולם ואמחק את המיותרים. תודה רבה טל
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשהמצלמת אינטרנט שלי מחוברת לUSB של הפאנל הקדמי ועובדת, אם אני מדליק מנורת שולחן אז המצלמה נכבת. ואז צריך להוציא את המצלמה ולחבר אותה שוב לUSB כדי שתעבוד. יש לציין שהמחשב מחובר למפצל של 6 כניסות חשמל (בין הכניסות מחוברת גם המנורה). עכשיו אחרי שלקחתי את כל החומרה הישנה והכנסתי אותה למארז חדש שקניתי, הפלא ופלא אני מדליק ומכבה את המנורת שולחן והמצלמה ממשיכה לעבוד !! ממה נובעת הבעיה ? יכול להיות שהספק של המארז הקודם לא היה טוב ? (הוא ג'נרי וגם הספק של המארז החדש ג'נרי)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה...תאמינו או לא זה היה כבל IDE שלא היה מחובר כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to 2013-11-03T03:03:55.500000000Z from 2013-11-03T03:03:22.366465200Z. Change …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת אם אפשרי לחבר מספר אוזניות (דרך בלוטוס) למחשב, ולגרום לכולם להשמיע את אותו הדבר (האם יש תוכנה כלשהי או אפשרות להגדיר זאת). תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם board מסוים המחובר ל com. אני מצליח לשדר נתונים מהמחשב ל board אבל לא מצליח לקבל נתונים חזרה. שני ה coms מוגדרים היטב, עדכנתי את הדרייברים שלהם, ולאחר בדיקה עם terminator מסתבר שהם עובדים כראוי. דרך אגב, ה board עובד טוב במחשב אחר זהה לחלוטין עם הגדרות זהות. מערכת הפעלה- win2k. מה אפשר לעשות חוץ מ - ghost?
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי המפרט: Amd 4200 Gigabyte GA-M55S-S3 A-DATA 1Gb X2 western digital 640GB Palit gforce 8600GT ספק FXP 400W היה לי קפיצה בחשמל שבגללה הדיסק קשיח התקקלקל והוחלף באחריות, אחרי שקיבלתי את הדיסק קשיח החדש ניסיתי להתקין את ה-WIN 7 והוא נתקע באמצע ההתקנה כל פעם שניסיתי, בנוסף ניסיתי לחבר דיסק קשיח אחר שכבר מותקן עליו WIN וברכע שהוא מגיע למסך של ה-WIN (הראשון כשהמחשב עולה, לא שהוא ממש נכנס ל-WIN), ניסיתי להחליף ספק,זכרונות וכרטיס מסך וזה לא שינה כלום. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל הנה המפרט: מעבד: amd athlon 3500+ לוח: ASUS A8R32-MVP Deluxe לינק ליצרן - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600 GT TDH לינק ליצרן - http://www.leadtek.com/usa/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=265 זיכרונות: Samsung א זוכר דגם מדוייק עכשיו הנה הבעיה לפני כמה חודשים אני כבר לא זוכר בדיוק מה קרה אבל עשיתי איזה התקנה כלשהי של דרייבר או משהו כזה ופתאום הכרטיס רשת הראשון שלי מתוך ה 2 התקלקל כשאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת השני הכל עובד סבבה ובביוס שני הכרטיסים על enable אבל ברגע שאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת הראשון המחשב קופא באותה השניה וזהו רק ר…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אני לא משחק הרבה במשחקי משחק אבל לאחרונה חזרתי לשחק במשחק שאהבתי פעם. בהתחלה היו האטות מידי פעם שכאילו המחשב נתקע לכמה שניות ואז יש הילוך מהיר והכל חוזר לקדמותו,אז חשבתי שזאת בעיה של הסי די רום אז החלפתי בכדאי לנסות ועדיין אותן האטות. ניסיתי משחק אחר, גם ישן, וגם הוא זחל אומנם בצורה אחרת, במקום תקיעות כל דקה הוא שפוט זז בקפיצות. ניסיתי להחליף דרייבירים של כרטיס המסך, להתקין שוב DIRECTX וזה לא עזר. התקנתי מחדש WINXP ובחרתי ב REPAIR, זה אומנם עזר ליום יומיים, למרות שהיו תקיעות אבל כל חמש דקות וריגעיות, ושוב הבעיה חזרה. יש לציין שהמשחקים הללו פעלו על המחשב הישן שלי מעולה ושכיום יש ברשותי amd athlon 1900+, gf2 gts, 512ram. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היה לי מסך כחול , המחשב ריסטר את עצמו ומאז אין לי תמונה ביציאת DVI שהיתה מחוברת למסך יש תמונה רק כאשר הWINDOWS עלה כבר.מה שאומר שאני לא יכול לראות את הביוס וכו' מה עושים ? יש פה מישהו עם כרטיס זהה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חדש (וחזק) וזמן מה שהוא עושה לי פריזים כשאני סתם עובד עליו או אפילו צופה באיזה סרטון ביוטיוב שומעים את האודיו כזה נתקע וממשיך יש הרגשה של תקיעות ואיטיות על המחשב. ולעיתים רחוקות זה אפילו מגיע למצב של מסך כחול תוך כדי צפיה ביוטיוב! עכשיו הדבר הזה נעלם ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב וחוזר אחרי זמן מה שוב... וככה חוזר חלילה. תסכימו איתי שזה מעצבן לעשות כל שעה נגיד ריסטרט למחשב... במיוחד שאני גרפיקאי ואין לי כוח לשמור כל הזמן פרוייקטים ולהגיע למקום שהייתי בו לפני זה ממש מעיק. בפעם הראשונה שביקשתי מאנשים עזרה שאלו אותי איזה דיסק קשיח יש לי. אז כן יש לי את הסאמסונג SSD שנחשב "בעייתי" בקרב כל הלקוחות שחווים את אותה הבעיה שאני מציין. עשיתי בזמנו את העדכון…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , לפני חודש פחות או יותר הלך לי הסוויטצ' של ההדלקה\כיבוי בפאנל הקדמי של המחשב ומאז אני מקצר את הפינים דרך הלוח אם ומדליק את המחשב. לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבניין והמחשב סירב להדלק אפילו כשאני מקצר את הפינים , כיביתי את הספק , אחרי רבע שעה הדלקתי , קיצרתי , עובד. אתמול שוב פעם הייתה הפסקת חשמל בבניין רק שהפעם המחשב מסרב להידלק בכל מצב , גם אחרי שאני מחכה רבע שעה וגם אחרי שאני מחכה חצי יום. מה שמצחיק זה שעל הלוח אם יש LED שדולק קבוע כשהספק דלוק ובכל זאת כשאני מקצר את הפינים , כלום , לא נדלק. לקחתי ספק אחר שהיה לי , חיברתי הכל .. נדלק. הספק הבעייתי הוא Enermax Liberty 500W. השאלה היא , יכול להיות שלספק יש Safe Mode כלשהוא שהוא נכנס אליו כשהמתח קופץ? , בכל זאת ספ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש (פירוט אפשר לראות בחתימה) והתקנתי והכל לכאורה תקין ועובד מעולה. למחשב יש בעיית חומרה שאין לי מושג מאיפה לאתר אותה. כאשר אני מכניס את המחשב למצב של SLEEP הוא נכנס והכל תקין, כאשר אני מנסה לעורר אותו חזרה נדלקים רק המאוורררים של המארז ושום דבר לא קורה. המסך במצב בטוח והמחשב לא מסיים את העליה. רק REBOOT עוזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-