תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כבר חודשיים שאני רודף אחרי הבעיה הזו... אני מחזיק 2 פרטישנים עם Windows XP SP2: 1. מערכת הפעלה עבור הלחנה (ווינדווס "שחוט" באמצעות XPLite, הרבה Registry Tweaks וכו') - היא אף פעם לא קפאה לי. 2. מערכת הפעלה "ראשית" עבור אינטרנט, בידור וכו' - שבחודשים האחרונים החלה "לקפוא" מדי פעם. הקפיאות הן כדלקמן: ללא כל אזהרה מוקדמת, התמונה קופאת, כולל העכבר, המחשב לא מגיב לשום דבר פרט ל-Reset. מאפין חשוב: לרוב בזמן הקפיאות יש רעש של "תקליט שבור" מכרטיס הקול הפעיל בווינדווס. אין שום חיווי לגבי סיבת הקפיאה. אין Blue Screen ואין שום שאיריות ב-Event Viewer. הקפיאות קוראות כמעט תמיד בעת כתיבה בפורומים או ב-Instant Messenger כלשהו, אז עלה בי החשד שזה קשור לאינטרנט. הן לא קורות תחת עומס, אלא …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אמנם אני לא בטוח שזה הפורום המתאים בשביל זה, אבל לפי מה שאני יודע זה קשור בעיקר לחומרה. כידוע לכולנו, המנוע של Q3 הוא מנוע מצויין, אשר מסוגל להציג תוצאות טובות במינימום מאמץ מהמעבד ומהמחשב בכלל. הבעיה שלי היא שבזמן האחרון (חודשיים-שלושה), משחקים אשר משתמשים במנוע זה עושים לי בעיות כשמדובר במשחק רק-משתתפים. משחקים כמו Star Wars: Jedi Academy , Wolfenstein: Enemy Territory, ומן הסתם גם Quake 3. כשיש לי יותר מדי מודלים (או שחקנים, אם תרצו) או אפילו NPCs (בוטים) על המסך, הפינג שלי קופץ אל 250-300 מעל הכמות הרגילה. כל זה לא קרה עד שקניתי זיכרון חדש (RAM) , והכמות הכוללת שלו עכשיו היא 256. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך, ניסיתי לפרמט, ועם הזיכרון הוירטואלי אני לא …
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
:bash: בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות שאני נכנס לאיזה מסמך אז אני רואה אותו או אם סימני שאלה או עם גבריש כזה בבקשה ניסיתי כל דרך אני מיואש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כשאני צורב דיסק AUDIO לרכב גם אם זה ב-CD-R או ב-CD-RW יש קפיצות בשירים מסויימים בדיוק באותו המקום בשיר אבל בדיוק. עכשיו השירים במחשב שלי עובדים פיקס ולא קופצים ככה שזאת לא הבעיה. יש לי צורב לייטאון וצורב DVD פיוניר ובצריבות של שניהם בהעיה הזאת,ושוב אני חוזר זה נכון לגבי גם דיסקים חדשים לגמריי וגם ישנים יותר ואני צורב במהירויות נמוכות בד"כ של X4 או X8-X12. מה יכולה להיות הבעיה כי זה כבר משגע אותי,למה השירים המסויימים הללו קופצים בדיוק באותה הנק'???
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=362P3SGMHOXNK33KCBQXDC6JDB היה לי מסך כחול סעמק מחשב חדש בן יומיים זה קרה באמצע משחק דרך אגב העלתי את ה - minidump שם אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מאוד טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי חשד שמשהו לא תקין בחיבורי ה-USB שלי החיבור בכללי עובד ומזהה כשאני מחבר משהו אבל בזמן האחרון האינטרנט (רשת) שמחובר דרך USB מתנתק וחוזר כל כמה דקות וגם נתקלתי בכמה בעיות עם חיבור עכבר ל-USB. האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם החיבור תקין, אם הוא מעביר נתונים כמו שצריך ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153710.0 כעת, המחשב גם עושה Restart מדי פעם ללא שום התראה. ממה זה יכול לנבוע, וכיצב אפשר לטפל בזה? האם יש קשר בין הבעיות? תודה מראש על ההקשבה וההתיחסות, קובי.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של msi combo 915p יש לו 3 יציאות IDE על הלוח כששניים מהם משמשים כ mirror 01 יש לי בקר Raid על הלוח והבעיה שלי היא שרק ב IDE אחד אני מצליח להגדיר התקן שזה HD או CDROM ובשניים האחרים לא מצליח להגדיר HD כמו כן אני מציין שגם שביטלי בBIOS את הבקר של הRAID לא עזר וBIOS לא זיהה את הHD אשמח אם משהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פיתרון בשבילי
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לראדון? הם יותר טובים מהדרייברים המקוריים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Hello, I am using the Albatron KX18D II motherboard and I have a serious BIOS problem. The normal BIOS is unoperational. When I turn the power on the computer doesnt start. there are no green lightes on the led what so ever and the VoiceGene says from the pc speaker YOUR AGP MY HAVE A PROBLEM. this is not the case, it makes the same warrning even when the AGP and/or the memories are not connected. I tried to clear the COMS severl times with no affect. I tired changing the jumper setting to every option with no affect. Right now I am using the MIRROR BIOS that comes with this motherboard. It seems that the main BIOS has been infected with a virus or something and its comp…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי כמה הרדיסקים שהוא לא משתמש בהם כמה זמן כדי שאבדוק אם הם פועלים. פתחתי את המחשב, ניתקתי את ההארדיסקים שלי כדי שיהיו בטוחים ויאפשרו לי מרווח עבודה (מאסטר של 8GB וסלייב של 4GB) והתחלתי לבדוק את ההארדיסקים (ע"י DOS)... ההארדיסקים היו במצב נורא ואף אחד מהם לא פעל. אז החזרתי את שלי וחיברתי אותם כמו שהיו... הפעלתי את המחשב הוא התחיל באופן רגיל , ומשום מה התחיל לבצע SCANDISK ונתקע באמצע ???! מה שחייב אתחול. בפעם השנייה לא אפשרתי למחשב לבצע SCANDISK והוא נתקע אחרי הופעת מסך ה-WELCOME. ניסיתי להיכנס ע"י SAFE MODE והוא נתקע שוב... לא הייתי כלכך מבואס כי את החומר החשוב אני מגבה על הסלייב (4GB) והוא מוגדר על ידי ,לפי מנהל ההתקנים של ה-XP, כהתקן מנו…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פתחתי את המארז , הוצאתי כרטיס מסך מ slot , וראיתי הררי אבק , ניקיתי עם מברשת ו sprayduster פירקתי את מאורר הפלסטיק , ניקיתי מתחת לכנפיים , ושבאתי להבריג מחדש את המאורר לתושבת בורג הפלסטיק הזעיר נעלם , ועכשיו אני עם 2 ברגים מתוך 3 המאוור כמובן פונה כלפי מטה,ככה שהוא קצת נופל , אין שום רעש אבל , שקרבתי בעזרת מברג את החלק המתדלדל לתושבת היה שוב רעש של מקרר , אז לא הבנתי אם פתרתי את הבעיה בעזרת ניקוי אבק או בגלל שהמאורר לא יושב טוב האם יש חשש להשאיר את המאורר בצורה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברס. לאחרונה המחשב סבל מנפילות פתאומיות לא מוסברות , ואני מדגיש פתאומיות. בדקתי כל מה שאפשר, אפילו הטמפרטורות מצויינות. היה חשש זה הספק המעפן אבל אני עדיין לא חושבב שזה הוא. במחשב שלי יש שני סטיקים של 256MB PC3200 = ביחד 512MB. עכשיו מבדיקה אקראית של המחשב ראיתי בEVEREST שרק סטיק אחד של 256MB מזוהה. עדיין הסטיק השני מחובר ואני חושש שזה הוא ה"אשם". יש לציין שלאורך הבוטים שלאחר הנפילות היו לפעמים צפצופים ממושכים מהלוח אם שמעידים על בעיה מעין צפצוף ארוך שלא נפסק והמחשב לא עולה. אני שואל, האם הגיוני שזה הזכרון שגרם לנפילות? אני יכול לדעת איזה סטיק זה בהנחה שהסטיק שנמצא בDIMM 2 מתוך ה3 בEVEREST הוא זה שמזוהה ופועל וזה שהוא לא האמצעי הוא הבעייתי? בתודה ובברכת חג שמח, ניב…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד מדגם יבמ 240, מי שמכיר את המחשב יודע שהוא קטן ואין בו מקום להכניס כוננים נשלפים סטנדרטים של הthinkpad האחרים. אבל עם המחשב סופר כונן דיסקטים שיכול להישלף מהקופסאת פלסטיק שלו, ושמסתכלים לתוך התושבת של הכונן רואים שיש כניסה בדיוק כמו הכניסה של הכוננים הנשלפים הרגילים של ibm. בגלל שיש לי כבר כונן נשלף כזה בבית אז ניסיתי להכניס אותו לתושבת במקום הפלופי, אבל ראיתי שיש בתושבת פלסטיקים שמונעים ממני להכניס את הכונן דיסקים, אז פתחתי את הקופסא וראיתי שכל הקופסא בעצם היא פורט, אז לקחתי את זה ותקעתי בכונן הנשלף הרגיל של ibm, והוא עבד! הוציא דיסקים , עושה כאילו הוא קורא אותם.. אבל המחשב לא רוצה לזהות אותו! גם אחרי שהורדתי לו דרייבר מהאינטרנט לדגם שלו,…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום שלום, אשמח אם תגיע הגאולה(אני חדש פה אז מצטער שהפוסט הראשון כלכך דורש אבל זה מצב מעצבן ללא פתרון שאני אית שנים) נ.ב חיפשתי בדקתי ואז שאלתי צורב: CRX-225E 52/24/52 בעיה: לא מזהה דיסקים ריקים (אלא אם כן אני מכניס ומוציא מכניס ומוציא ובחורה הייתה נהנת מזה לפני הצורב) החלק המוזר: מזהה דיסקים עם מידע עליהם שום דיסק שניסיתי לא עבד שום תוכנה ואחרי חמשמאות פעם שאני מוציא ומכניס הוא מזהה ניקיתי את העיינית למרות זאת ברנש עם אותה בעיה): http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=33775&goto=nextnewest אותו צורב הארה: זה בעיה בצורבים, חיפשתי פתרון בכל מקום והתקנת תכנת צריבה חדשה כל פעם פתרה את הבעיה לזמן מוגבל מה לא עשיתי: לא עדכנתי את ה - firmware
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעיות יציבות עם המחשב שלי. מפרט אפשר לראות בצד. בערך בפורים שעבר קניתי את המחשב (אחרי שקניתי סלרון, ובאתי לזון ואמרו לי שזה לא מתאים לי). בקיצור, על רגל אחת, הוא התחיל ליהיות איטי, ודרך כמה קשרים, חברים וכל מיני אנשים שמבינים הבנתי שהמחשב הזה לא אמור לעבוד ככה (ובצדק..). הוא כל הזמן עושה לי פגרות בין דבר לדבר, מתנהג כאילו דחפתי לו רק 128MB זיכרון, וכו'. עכשיו, עשיתי פרמוט כמה פעמים. החלפתי לוח אם, החלפתי ספק (ל 450W, ג'נרי.. בקרוב אחד נורמאלי), כרטיס מסך (שעשה בלי שום קשר בעיות בהתחלה), וכו'. אני עושה סריקות, הבאתי בזון לוג, זו לא בעיה "פנימית". גם את הזיכרון בדקתי והוא בסדר. בסופר-פאי, המחשב מוציא 49. (על תזמון של T1). סנדרה 2005 מראה גראפים נמוכים וזהים למחשב מהטכ…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-