תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה אני שומע חריקה קבועה ומתמשכת מתוך המחשב. הייתי בטוח שזה אחד המאווררים, אבל כשפתחתי את המארז מצאתי שזה בא מתוך - או מכיוון ההארדיסק, הוא ממש חורק כל זמן שהמחשב דלוק. מצאתי גם כמויות אבק שלא יאומנו בתוך המארז וניקיתי עם שואב אבק. האם אפשר לחיות עם זה עוד זמן רב? תודות רבות.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב PLEXTOR PX-708A שאני צורב עם nero דיסק DVD ה BUFFER LEVEL כל הזמן משחק בין 10% ל 88% כל הזמן קופץ בצורב הקודם שלי שהוא לא היה צורב DVD זה היה נשאר קבוע על 98? בכל מקרה צריבה שאמורה לקחת לי גג 20 דקות יכולה לקחת לי שעה אני חושב שזה קשור לזה ש BUFFER משתגע יש למשהו רעיון מה לעשות???
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי צורב PIONEER DVR-105 במשך כשנתיים לאחרונה שדרגתי את המחשב למחשב חדש והעברתי את הצורב. מאז ההעברה יש לי בעיה מאוד מוזרה כל פעם שאני שם CD רגיל בתוך הצורב, הוא פשוט קורא וקורא אותו ותוקע את המחשב, אך ברגע שאני לוחץ על EJECT, הוא מוציא אותו והמחשב עובד כרגיל. הבעיה מתרחשת רק עם CD רגילים ולא DVD. הוא קורא וצורב DVD בלי שום בעיה הFIRMWARE שלו עדכני והתקנתי ASPI יש לכם עוד רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה הדגם שלי של hp5000zv הכרטיס מסך זה מבולטי הזה 9000 igp באתר הראשי של ati ניסיתי זה לא טוב וכרטיס קול גם אני לא יודע . מה אני יכל לעשות הכרטיס קול מובנה . לפחות סדרו לי כרטיס מסך אני משתגע הענים הלכו לי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. הכל התחיל כשגיליתי מן הפרעות כאלו על המסך - זה קרה בעיקר כאשר עלו שני חלונות ויותר, וההפרעות נראות כמו מין סריקה מהירה לרוחב המסך בצבע לבן (האם לזה הכוונה - ריצודים?). הייתי מניח שזו בעיה במסך אבל כל עליית החלונות, תמונות, תוכנות ובכלל כל מה שקשור בתצוגה - נהיה אטי להחריד. המחשב נקי לחלוטין מרוגלות, וירוסים ושאר מציקים. פתחתי וניקיתי את כרטיס המסך (מובנה). ו...שום דבר לא עוזר. האם לפרמט ? האם הלך כרטיס מסך ? זקוק מאוד לעזרתכם. INTEL CELERON 4 1700 ECS P4VMM2 VIA VT8751 כרטיס מסך: S3 PROSAVAGE DDR 86C420 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב (ראו מפרט) שנשאר דלוק 24/7 אתמול בלילה התעוררתי על ריח של שריפה חריף,ואז מיהרתי לכיוון המחשב וכיביתי אותו ישר. ניסיתי לאתר את מקור השריפה במחשב אך ללא הצלחה. היום בבוקר נסיתי להדליק אותו מחדש,אך המחשב לא נדלק בכלל,פתחתי את המארז וראיתי שהנורית של הלוח דלוקה, אבל המחשב מסרב להידלק. והבעייה השנייה שהמסך גם לא נדלק כשחיברתי אותו למחשב השני. וריח השריפה נדף ממנו. מה יכול להיות הגורם לכך? תודה. המפרט: לוחA7MD שני מעבדים 2000MP RADEON9700PRO ספק כח ENERMAX465 דיסק קשיח WD120GB דיסק קשיח WD40GB 2X512MB ECC REGISTERD
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי המחשב שלי היה מקולקל ועכשיו הוא לא במצב הכי טוב שלו :'( ואני גם מוסיף עוד 120j למחשב, אז חשבתי שאולי כדאי לפמט את המחשב, אבל אין לי איך לגבות את כל הסרטים והמשחקים שיש לי על הארד-דיסק מפני שהדיסקים שלי לא יכולים להכיל את כל המידע הזה. אז מה אתם אומרים, כדאי לפרמט? תודה לכל העוזרים Install
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי מזיגזג הספק החדש TT PP 410W אחרי שהרכבתי הכל אני מנסה להפעיל את המחשב, הפסק מנסה "להתניע" אבל לא מצליח נראה כמו בעיה בסטארטר אחרי מאות ניסיונות וניסיון להפעילו ללא כלום מחובר אחרי קריאה בספר ההדרכה - כלום, הספק לא מתניע! חשבתי לנסות במחשב אחר (P3 1000) והנה! הספק עובד..נתתי לו כמה דקות לעבוד שם ואז חיברתי למחשב שלי והוא עבד עכשיו השאלה שלי היא למה ??? דרך אגב הספק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
(חבר ביקש שאני יסדר לו את המחשב) התופעה היא שהמחשב עולה מציג את הלוגו של WINDOWS XP ואז מסך שחור וממשיך מבלי לרסטט ונתקע כך. עכשיו מה שמיוחד שקורה כול חודש .המחשב פורמט פעמיים כאשר היה הארוע עבד חודש ויותר ואז שוב נהרס מפרט: פינטיום4 2400 MHZ 40 ג'גה GFORE4 256RAM זה כל הידוע לי וגם שבC 10 ג'גה מערכתFAT32 ובD 30 גיגה מערכת NTFS (תעזרו לי בבקשה זה דחוף)
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. ברשותי צורב אסוס מדגם crw-4824A במהירויות 52*24*48 . הבנתי שבמהירות כזאת אני אמור לצרוב דיסק של 700 מגה בערך ב 3 דקות,בפועל אני צורב דיסק כזה ב 6 וחצי דקות . יש לציין כי ניסיתי דיסקים שונים ועדיין לוקח לי כ 6 דקות לצרוב דיסק . רציתי לשאול מה הבעיה ואיך לתקנה,והאם עידכון קושחה יעזור? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קנינו את המשחב החדש לש אחי ויש בו mb של abit kv8 pro לa64. בקיצר אינ מתקין את הדרייברםי של הסאונד והרשת ועכשיו יש לי שם 3 דרייברםי כאלה האם אני צריך להתקןי אותם ? via usb 2.0 צריך להתקין ? via sata raid צריך להתקין ? הhd הוא ata amd64 processor צריך להתקין ? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לחבר שלי יש סט של creativ wireless 6000 עכשיו בעכבר ובמקלדת שלו יש כזה כפתור שאין לי מושכ מה הוא עושה. עכשיו חבר שלי אמר לי שהוא לחץ על הכפתר (למה ? מי יודע) ומאז העכבר קיבל שיתוק הוא לא מגיב מישהו יודע למה ? ומה הכפתור עושה? ד"א ניסיתי להתקין תדריברים שוב אך ללא הועיל
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חבר'ה הבעיה הזאת של הריסטארטים מאוד מלחיצה אותי,הוינדוס הוא xp pro ,ואיפשרתי כך שיעשה מסך כחול שיציג את הבעיה במקום ריסטארט...וזה מה שהמסך הכחול מראה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 3 1GHz לוח אם של ASUS בכל דיסק"ש שאני מכניס מערכת ההפעלה עולה לאט מאד (ואני מתכוון מאד) הפעלתי את PcCheck בשביל לבדוק את החומרה ולא נתגלתה בעיה. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרט הרעש של המנוע של הסי די ממש חזק ומפריע. האם יש דרך למנוע את זה?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק WD 10GB 2mb אני מחבר אותו למחשב החלון של הבחירה 98\XP עולה אני בוחר XPאו 98 וזה עושה ריסט מה הבעיההההה?...... זה קרה פתאום..... ואני לא יודע איך לפרמט אותו ניסתי ולא הצלחתי....... מה עושים?........... והאם אני יכול להרכיב מחלקים מחשב?.... אני קונה מעבד לוח אם זיכרון הרדיסק כרטיס מסך האם זה מסובך להרכיב ולהתקין אותו בהתחלה שיעבוד?...... להתקין וינדוס וכל זה אני יודע....רק שיעבוד לי ...ושאני לא ישרוף אותו בטעות
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שהנורטון אינטרנט שלי לא יחסום את הפורטים של הרשת הביתית ואת האימיול ???
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש K8N NEO PLATINUM ואני רוצה לחבר אותו למארז שלי ולא קיבלתי איתו WASHERS החתיכות בד הקטנות האלה ששמים עליהן את הברגים ובנוסף גם לא קיבלתי ברגים איזה ברגים צריך לחבר???? קיבלתי רק עם המארז ברגים והרבה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-