עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danik333,

שלום לכולם ליפני כמה זמן היתחיל להופיע לי מסח כחול במחשב,המחשב כול מסח כחול עשה ריסטרט לאחר מיכן הורדתי תוכנה שתיבדוק מתי וכמה פעמים הוא הופיעה,והיא הראתה לי שהוא הופיע כימעט כול שעה של פעולה בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה זה מאוד מפריע לי! או שתמליצו לי איך ליפעול בנוגע לבעיה זאת.. התמונות מופיעות פה של המסח הכחול ושל תיעוד שלו http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65455815#post65455815

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  2. שלום רב: לאימי יש מסך DELL P2314H בגודל 23", ויש איתו בעייה: בכל פעם ש-Windows מוצג ברזולוצייה מינימלית (כמו למשל בעת הסרת דרייבר כרטיס המסך, ביצוע התקנה נקייה של הדרייבר של כרטיס המסך או בעת כניסה למצב Safe Mode), המסך נכבה, ולא מציג כלום. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

3. איך מבצעים את ההחלפת המערכת ? ניסיתי לפי הנחיות באתרי אינטרנט ולא הצלחתי .

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by אדלרון,

יש לי בעיה עם התקני הUSB הכנסתי מתאם ATA 2 USB והמערכת פשוט קורסת (מסך כחול) עד שאני מוציא את ההתקן אח"כ יש לי בעיה עם זיהוי התקנים אחרים באותה יציאה. קרה אותו הדבר גם בXP וגם בויסטה בשני המחשבים היו התקני USB2

5. Started by נתנאל אל,

ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב? האם יש דרך להיכנס למייל של microsoft שלא דרך המחשב עצמו? תודה רבה.

6. Started by RAZIEL98,

שלום אתמול התחברתי לבזק ואני רוצה לפתוח פורטים שאני יוכל להוריד על המקסימום מהutorrent נכנסתי לראוטר אבל לא מצאתי איפה ההגדרות של הפורטים אשמח לעזרה

7. היי, קניתי מסך של Dell U2417h. יש למסך חיבור אודיו, חיבור HDMI וחיבור USB. חיברתי לחיבור האודיו רמקולים, ואת המסך עצמו בHDMI למחשב. למחשב עצמו יש חיבור אודיו משלו, שחיברתי אותו לאוזניות, ככה שאוכל להשתמש באוזניות מתי שארצה וברמקולים מתי שארצה. במשך שנה הכל עבד מושלם, הWIN10 זיהה את האוזניות, זיהה את הרמקולים, יכלתי להחליף בכל רגע את הברירת מחדל שלי לאיזה מהם שבחרתי ולשמוע דרך כל אחד מהם. לפני כחודש בערך, בתחילת מרץ, עשיתי עדכון לוינדוס. מיד לאחר העדכון הרמקולים הפסיקו לעבוד. הוינדוס עדיין מזהה אותם, ועדין מייצג אותם כ"DELL" בהגדרות הסאונד והאודיו של המחשב, אבל בפועל לא יוצא סאונד מהרמקולים. האוזניות עדיין מחוברות למחשב, עדיין מזוהות ע"י וינדוס, ועדיין עובדות. …

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by assaf990,

משהו לא תקין? אולי שורה 020? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:15:24, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\Eset\nod32krn.exe D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe D:\Program Files\Internet…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by ttwow,

Slot PCI שלי לא עובד איך מתקנים אותו? כל כרטיס שאני מכניס ל HARDWER המחשב פשוט לא מזהה. בדקתי וזה בגלל הSlot PCI איך מתקנים את זה ? זה פתאום הפסיק לעבוד... :-[

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by אוניה,

אינני מצליחה לשנות שפה מעברית לאנגלית באמצעות אלט+שיפט . הדרך היחידה בה אני יכולה לכתוב באנגלית זה ע"י הקפסלוק , אבל אז זה נעשה באותיות גדולות ולא מתאים לסיסמאות וכד' ביטלתי את רוב סרגלי הכלים כפי שהציעו לי ולא עזר . אודה להתייחסותכם

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. ראיתי שיצא חדש F7 עם עדכון מיקרו קוד של ה CPU עדכנתי (כמו שעדכנתי את כל הגירסאות מ F3 ומעלה) וכרגיל לא ראיתי שום שינוי שיהיה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by cold fire,

יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה ברצוני לעשות לו over clocking אך אינני יודע איך (ניסיתי דרך הביוס של המחשב לשנות את המהירות אך אין לי גישה אליו ולא גם לשאר נתוני המעבד. המחשב הוא של חברת NEC ואמרו לי שהחברה חסמה את הגישה לשנות את המפרט של המעבד, ברצוני לשאול אם קיימת דרך נוספת לעשות over clocking מהביוס או דרך תוכנה ספיציפית דרך windows . תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. לפני כשבוע הייתי מדליק את המחשב וכמה דקות אחרי מסך ההפעלה סמן העכבר היה "נתקע" וכשעשיתי אתחול המסך נשאר מכובה. כיבוי של המחשב והדלקתו הדליק מחדש את המסך עכשיו היו לי כמה פעמים שבהפעלה ראשונית המסך לא נדלק. גם לא אחר אתחול, רק כיבוי והדלקה מחדש עבד זה קורה בחלונות ובלינוקס, אין ציפצופים למיניהם , יש 2 ג'יגה זיכרון, המאווררים עובדים, החיבורים מבחוץ מהודקים המסך בן שלוש של LG הכרטיס מסך בן שש של GAINWARD אין לי מסך וכרטיס פנויים בשביל לבדוק אם התקלה חוזרת תודה דני

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by yyy123,

התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by dante123,

.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום חיברתי את האוזניות ליציאות המתאימות ואני שומע רק רעשי רקע. ניסיתי את כל האפשרויות לחיבורים ועדיין לא שומע כלום. צריך לציין שאני שומע סאונד מתוך הרמקולים המובנים במחשב, אבל מהאוזניות אני לא שומע כלום. למישהו יש פתרון ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by sasido,

שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב שהתחילבהצגת תקלה של כיבוי עצמו לאחר מסך ה POST .בדיקת הזכרונות לא העלתה דבר וגם אין שום ציפצופים. הדבר הבא שנבדק היה כרטיס המסך. עם הסרתו המחשב כן נדלק ולא נכבה - כמובן בלי שאני יכול לראות מה קורה (חשבתי שאולי הביוס נעצר בשלב כלשהוא כיוון שאין כרטיס מסך, ואולי הוא זה שאחראי לכיבוי המחשב בשלב פעילות אחר שלו..ע"י פעולה כלשהיא שהוא מבצע) כרטיס המסך הועבר למחשב שני , שם הוא עבד בסדר גמור. כרטיס מסך אחר נכנס למחשב הפגום והמחשב המשיך בשלו מה שגורם ל לחשוב שמדובר בלוח האם. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שה"איבר" הפגום הוא רק הסלוט של הכרטיס מסך ( PCI-E ) ? אני חושב אם לקנות עכשיו כרטיס מסך ממש זול - PCI רגיל, ואולי הוא יעבוד.. אבל אם לא, סתם הוצאתי כסף בנוסף לכסף שא…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Fat_Fred,

חיברתי את העכבר הוא עובד לאחר מכן התקנתי את ה SET POINT (מה שאמור לתת את כל הפיצ'רים של העכבר) ובSET POINT אין לי את כל האופציות אלא רק לשונית TOOLS שאין בה שום דבר שימושי וגם אין שום סימן בתוכנה לעכבר ה G5 שלי :'(

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Joe Trust,

ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. (אגב, אני חדש באתר, ולא כל כך בטוח לאיזה תת פורום הבעיה הזאת שייכת, לכן פירס…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. כדי לרענן ולהקל על המחשב, ביצעתי פירמוט לפני כמה ימים מאז, התקנתי מחדש בין השאר את הכרטיס מסך שלי מסוג NVIDIA Geforce Gt 430. הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680x1050 בעוד הרזולוציה המקסימלית של המסך טלוויזיה שלי היא 1920x1080. אני מנסה בכל דרך אפשרית לעבוד במצב clone כך שאראה בדיוק את אותה תמונה בשני המסכים- אבל בכל אחד את הרזולוציה המתאימה לו. אני לא מצליח לעשות זאת. הייתי מסיק שזה בלתי אפשרי אבל - זה כן עבד לי לפני הפירמוט בשנתיים האחרונות. בשנתיים האחרונות אני עובד במצב clone כשלכל אחד מהמסכים רזולוציה שונה- אני זוכר ששותף שלי שינה לי מישהו בהגדרות ואפשר את זה - משהו שקשור בקצב רענון של המסך (HZ). ניסיתי לשחק עם זה בכל דרך - לשנות את הקצב רענון לנמוך יותר בכ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום, ב-25/5 קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט וחזר לעבוד כמו שצריך. ולפני כחצי שעה קיבלתי בדיוק את אותו המסך כחול (באמצע נגינת וידאו HD MKV), אז התחלתי לדאוג. המסך כחול הוא מסוג IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, שלפי הבנתי מהרשת הוא בעיית חומרה. אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. המפרט של המחשב הוא: Intel e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB DDR2 Crucial M4 128GB 3X2TB HardDrive , Geforce 210, Creative X-Fi Xtreme Audio (PCI Exp), כל הדרייברים של כל ההתקנים מעודכנים. הוספתי תמונה מ BlueScannerView

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.