תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ישן(פנטיום3) שאני רוצה לשים בחדר של אחי, המחשב פועל אבל משום מה המסך שלו לא מגיב, אני מפעיל את המחשב המסך נדלק אבל אחריי כמה שניות נורות הבקרה של המסך משתנה מירוק(במצב פועל) לכתום(מצב השהייה) שיחקתי עם החיבורים של המסך והכל תקין, הוא לא מגיב. חשוב לציין שהמסך תקין, אתמול המסך עבד עם המחשב הישן וכרגע המחשב החדש עובד עם המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מחשב חדש מבית Dell דגם Inspiron 5480 לאחר יישור קו של דרייברים,ניסתי להפעיל את המשחק FIFA בגרסת הדמו דרך ממשק origin הרשמי והתאכזבתי לגלות שהמשחק מקרטע.. אחרי כל מיני שינויים בהגדרות הבנתי שאני הולך סחור סחור ושום דבר לא משתנה לטובה.. התרשמתי מכמה סרטונים ביוטיוב אשר מראים את הכרטיס הגרפי של המחשב (GeForce MX250) בפעולה בזמן משחק הפיפא ועובד להם מצוין! בהגדרות הגבוהות ביותר שיש למשחק להציע. למישהו מכם יש איזשהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? איזה בדיקות ניתן לבצע? דוגמה למחשב עם חומרה חלשה ביחס לשלי ומריץ את המשחק באופן רציף ושוטף. מפרט המחשב שלי :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי יש לי לוח של אסוס(p5gc-mx\1333) מצאתי עדכון לביוס הורדתי וכל מה שחסר הוא להתקין.. עכשו יש לי תוכנה כזאת שבאה עם הדיסק של לעדכן את הביוס ישר מהווידנוס בלי להיסתבך.. השאלה אם זה גם מסכן את הלוח שלי?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחר כמה בדיקות (העברת הכרטיס בין מחשבים שונים, החלפת דריוורים.....) הבנתי שהבעיה היא בכרטיס עצמו כנראה, אני מאוד מפחד שהבעיה נעוצה בOC שעשיתי לו, באמצעות RIVATUNER..... שעכשיו מסרבת לעלות..... האם יש איזושהי שיטה לעשות לו RESET לכל הדברים ששונו ???? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי זה מראה לי שיש לי 4GB ראם וליד זה רשום בסוגריים ניתן להשתמש רק ב 2.99 הינה תמונה למי שלא הבין: http://www.fastup.co.il/v.php?file=63264840.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אם אני מחבר ללוח GEFORCE 4 MX440 .MSI KT3 ULTRA RU גם של חברת MSI אני לא יכול לעבוד עם המודם CREATIVE 56PCI המחשב מצפצף ואומר שאין לא כ.מסך וכך גם קורא עם כרטיס פריסה HOLLYWOOD PLUS ברגע שאני מכניס אותם ל PCI. שני הכרטיסים תקינים 100% ו זה עובד עם כרטיסי מסך אחרים ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך לחדש אותו דגם ולא עוזר. ניסיתי להגדיר דרך ה BIOS פסיקות שונות ל סלוטים של PCI ולא עזר. תעזרו בבקשה. ניסיתי גם להחליף חריצי PCI .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני נכנס דרך אינטרנט אקספלור בהרבה אתרים אני רואה מסך לבן כלומר הוא לא טוען תאתר. ממחשב אחר שקיים בביתי האתר רץ חלק למה זה?? צריך להוריד עידכון או משהו?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות ניתקתי את הצורב שלי מכל החיבורים היום כאשר חיברתי הכל בחזרה והדלקתי את המחשב גיליתי כי המחשב לא רק שלא מזהה את הצורב אלא גם לא את הדיסק הקשיח כתוצאה מכך המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך ההתחלתי בעת ההדלקה כאשר ניתקתי עוד פעם את הצורב הכל חזר לקדמותו מה קורה פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי כונן ssd פנימי שעליו מותקן מערכת הפעלה win10 עכשיו בכל פעם שעשיתי עדכון דאגתי לנקות עדכונים קודמים מניקוי דיסק אני לא מבין איך הגעתי למצב שטח פנוי של 40gb אין לי שום סרט או משחק או תוכנה מותקן על הכונן c ובכל זאת יותר מ80gb חסרים לי זה משגע אותי! יכול להיות שמערכת לוקחת ככ הרבה תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של ASUS TUV4X עם ציפסט של VIA ושניסיתי להתקין את הדרייבר הוא רושם לי ארור הוא לא פוצח לי את ההתקנה כמו שצריך והורדתי את הקובץ מספר פעמים וזה לא עזר מישהו יודע למה? שמתי תמונה למטה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה Radeon 9800 Pro וזיכרון נוסף של 256MB בימים הראשונים לא הרגשתי בבעיה אבל בימים האחרונים, בכל פעם שאני נכנס למשחק אני שומע שהמחשב עושה רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו (או ההארד דיסק או המאוורר) ואחרי כמה שניות הכל נתקע. במשחקים זה קורה כמעט מיידית (שניות עד כמה דקות), אבל זה קרה לי כמה פעמים גם בזמן גלישה פשוטה (בלי אתרים כבדים, פלאש או משהו מיוחד) בדקתי את הטמפרטורות של המחשב, המעבד על 65, הזיכרון על 35-40. אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל יש לו Thermaltake case fan שעובד קרוב אז אני חושב שהטמפרטורה לא קריטית... אני יודע שהטמפרטורה של המעבד היא סבירה (AMD) אבל אני לא כל כך מבין בטמפרטורת הזיכרון (MB בביוס מתכוון לזיכרון, נכון?) ואני לא יודע אם זו טמפרט…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי מחשב ישן לוח אם Gigabyte GA-G41M-COMBO עם ספק כוח w500 ברצוני לשדרג את המחשב למכסימום היכולת שלו אני מבקש המלצות א.איזה מעבד לשים ב. מאוורר למעבד ג. מכסימום של כרטיסי זכרון סוג וכמות ד. האם אפשר לחבר ssd ? ומה מומלץ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז קיבלתי עותק של ווינדווס 7 והחלטתי לפרמט את המחשב אחרי שנה כמעט בלי פירמוט הכנסתי תדיסק עשיתי ריסט למחשב לחצתי f12 הגיע לי לטבלה של הhard disk cd rom לחצתי על ההארד דיסק כדי לעשות format זה טען לי כרגיל ואז היה לי מלא כתוביות וזה הגיע לחלון error recovery windows שיש לי אפשרות לבחור start windows normaly safe mode וכל מיני כאלה , מה עושים אני לא מצליח לפרמט ? תודה לעונים גם שלחצתי על cd-rom זה עשה את אותה השגיאה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חבר קנה מחשב חדש לא מזמן 4200X2 2 גיגה זיכרון 1950 פרו 256 מגה ציטוט שלו מתאר את הבעיות למינהם: "בטניס כל פעם אחרי כמה דקות היה עולה לי הודעה של סגירת תוכנית,עכשיו המשחק בכלל לא עובד,הוא איטי רצח ב-NBA עולה לי ההודעה של סגירת תוכנית ובפרו אבולושן אני לא יודע להסביר,פשוט יש קפיצות כאלה,לפעמים המשחק ככה נתקע לאיזה חצי שניה,אני לא יודע להסביר" כמה הערות: טניס= VT3 NBA= 2008 פרו אבולוטיון 2008 דרייבר הכי עדכני של ATI.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה של המסך הכחול.. לרוב זה כשאני באמצע משחק ואז זה עושה ריסט. במסך הכחול זה כותב לי באחת השורות שם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL קראתי פוסטים בפורום והתקנתי מחדש את הדרייברים של המסך אחרי שמחקתי את האחרונים. וגם הרצתי את MEMTEST ולא היו בעיות. השתמשתי בתוכנה שקוראת את קבצי הDUMP וזה כתב לי שהבעיה היא: Probably caused by : Unknown_Image ( nt!KiTrap06+4eb ) מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום כשאני ניחנס לוינדוס אקספי רושם לי ככה לא קיימים די משאבי מערכת להשלמת ה api וכשאני ניכנס במצב בטוח יש מסך כחול ורושם stop c00021a
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על המחשב שלי , מדיסק ווינדוס בכונן של הצורב אבל עכשיו כשאני מנסה להשתמש בו אני רואה שהוא לא מופיע במחשב שלי ולא מגיב לדיסקים. אני מתקין ווינדוס על המחשב שלי באופן די תכוף ואף פעם לא צריך להתקין דרייברים לצורב. הצורב לא מופיע בביוס שמוגדר על AUTO. שיניתי את ההגדרה לCDROM והצורב עדיין לא מופיע בווינדוס. מה לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קרה ע"י ילד קטן(לא לצעוק עלי :-)). זה לא קרה עכשיו, אלא לפני כמה שעות. כל ניסיון להדליקו, מושב ריקם. המחשב (לכאורה) מת לחלוטין. רעיונות? (מלבד לקנות חדש, כמובן ).
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעיה של מעט מקום בכונן SSD לאחר פרמוט. איך יכול להיות שמערכת הפעלה במשקל כזה?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מכניס סרט DVD לכונן (Pioneer 115) אז הוא מזהה את שם הסרט אבל כאשר אני לוחץ PLAY מופיעה ההודעה: Create overlay failed. Please lower your resolusion or color depth and try again כמובן ניסיתי לשנות הגדרות רזולוציה וצבעים, ניסיתי תוכנות PLAYER אחרות (WinDVD, PowerDVD, MediaPlayer) ניסיתי לחזור לחלונות 98 (כרגע אני על XP) עידכנתי BIOS עידכנתי F\W עידכנתי דרייברים כל רשימת ההתקנים תקינה ע"פ הווינדוס, והכונן מתפקד ככונן CDROM תקין לחלוטין אני משתגע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-