תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 512MB DDR2 667MHZ * 2 אני חושד בזכרונות שהם גורמים לי לבעיות כגון: מסך כחול והודעות שגיאה של ה - EXPLORER האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב שכנראה עבר נפילת מתח כלשהי. לאחר בידוד התקלה הבנתי שהספק כמובן הלך וכנראה שגם הלוח, איתו יש לי את הבעיה: המחשב נדלק עד למצב שבו רואים את מסך הפתיחה- מהירות המעבד וגודל הזיכרון שיש על הלוח ושם נתקע, לא ניתן להיכנס לביוס. השאלה שלי היא האם המעבד גם כן הלך או שאם אני אני מגיע למצב הזה סביר כי רק הלוח הלך והמעבד תקין. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני יודע שזה יגמור את הבטריה אבל לא אכפת לי כי הוא אמור לשמש כתחנת מדיה קבועה בסלון. השאלה האם יכול להיגרם נזק למחשב או הטאבלט כשהוא מחובר כל הזמן לחשמל והמסך עובד כל הזמן? ובאותה הזדמנות עוד שאלה: כונן חיצוני שמחובר קבוע לטאבלט או המחשב הנ"ל. האם כשאני מכבה את המחשב בלי לנתק קודם את הכונן באופן בטוח, עלול להיגרם לכונן נזק (אם הוא באמצע כתיבה למשל)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. איכשהו הבאתי למצב בו כל הסימניות (Bookmarks) מהמחשב הביתי מופיעות על המחשב בשולחן העבודה. איני מעוניין במצב הזה. מכנסתי להגדרות> סינכרון שירותי גוגל וניסיתי להתנתק. כלום לא עזר לי והסרתי את דפדפן הכרום. התקנתי אותו מחדש והסימניות עדיין שם. לפי מה שקראתי באינטרנט, עם ביטול הסנכרון בהגדרות, הסימניות נשארות במקומן. חייבת להיות דרך להתנתק. אני רוצה שהסימניות שלי יהיו על המחשב הביתי בלבד. עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להכנס לכונן, או מכבה את המחשב באה הודעת שגיאה שמצורפת פה מה מקור הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי חברים לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה עם המקלדת של המחשב הנייח שלי. כשאני לוחץ על המקש חץ למעלה. הוא מבצע 2 פעולות. גם מרים למעלה את המסך וגם כותב את הספרה "5" למשל כשאני בחלון וורד, הוא מבצע את 2 הפעולות יחד. כשאני לוחץ על המקש "חץ למטה" למשל בתוך דף האינטרנט. אז הוא גולל לי את המסך עד למטה ולא בפעימות איטיות כמו שנהוג.. ממש מוריד את החלון עד למטה במהירות ובהקלקה אחת. ברשותי מקלדת Razer Cynosa Chroma
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר אני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב. המחשב עצמו עושה רעש של נדלק (כלומר מאווררים והכל) אבל המסך לא נדלק. לוקח לו משהו כמו חצי דקה !! להדליק את המסך ורק אז עולה המסך הראשוני של הביוס ומשם... ממשיך להידלק רגיל לווינדוס והכל רגיל ותקין. כלומר חצי דקה הוא דולק אבל לא באמת דולק משהו מוזר ממש. במה יכולה להיות התקלה? זה ממש מטריד אותי כבר כמה שבועות המחשב יחסית חדש intel dual2.6
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה procesexplorer ואני רואה שמה שINTERUPTS לוקח 100 אחוז... מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ברשותי פאנל קדמי שנכנס בדיוק למקום בו יש מקום נוסף מתחת לכונן 1.44 הסטנדרטי. הפאנל נותן אופציה להתחבר ישירות ללוח עבור USB קדמי ו- MIC וגם לרמקולים. הלוח ברשותי הוא Intel D850GB. כאשר התבוננתי בספר הלוח אני רואה כי יש לי אפשרות לחבר 2 USB-ים ללוח, ובפאנל בדיוק 2 USB-ים גם כן. לצערי החיבור המגיע מהפאנל הוא פינים מופרדים ולא בלוק של חיבור של לתקוע פשוט אלא צריך לדעת לאן הולך כל פין. הבעיה מתחילה כאשר הרישומים על הפינים במחבר שלי והרישומים מספר לוח האם שונים ! בלוח: VREG_FP_USB_PWR ICH_U_P2# ICH_U_P2 Ground key -- no pin זה עבור חיבור אחד של USB והרישום זהה גם לחיבור השני, רק שבנוסף אחרי 2 החיבורים יש פין נוסף שאותו אין לי במחבר כאשר בלוח רשום שהוא ICU_U_OC1_2…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום סוני-אריקסון T630 וזה המכשיר הראשון שאני מפעיל בו בלוטות', אז אני לא מבין בזה וגם לא ממש מצליח לי. קניתי אוזנית בלוטות' של מוטורולה, המכשיר זיהה אותה והכל אבל אחרי חצי דקה בidle, המכשיר מנתק את הקשר עם האוזניה. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה? ועוד בעיה, ניסיתי לגרום למכשיר לדבר עם הIPAQ של אבא שלי, הם אמנם מצאו אחד את השני אבל הם רוצים סיסמאות ודירבאלק! לאף אחד מהם אין סיסמא בכלל, לא רשום כלום בחוברות של שניהם. אנא עיזרו לי :'( עריכה: עשיתי עוד איזה ניסוי עם האוזניה ומסתבר שזה בסדר שזה מתנק ברגע שיש שיחה האזניה מתחברת ואפשר לענות. עדיין לא פתרתי את העיניין עם הIPAQ, אם יש פה מישהו עם ניסיון של חיבור מכשירים עם בלוטות', אני אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי היום בבילון 7 ושבאתי להתקין אותו העכבר התחיל לסמן ליידו את השעון חול כל הזמן כשהוא מהבהב ז"א לייד הסמן יש לי שעון חול מהבהב כל הזמן בערך פעמיים בשניה וראיתי במנהל המשימות משימה בשם START שאף פעם לא הייתה אצלי http://www.siz.co.il/my.php?i=qmjnnjz5zeiz.bmp איך אני מסדר את זה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-