עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by YEHUDA-P,

יש לי דיסק גיבוי חיצוני של מקסטור של 500 G שמחובר באופו קבוע ל USB אני בד"כ גם לא מכבה את המחשב, מידי לילה בשעה קבועה רצה תוכנית גיבוי. שמתי לב שמידי פעם יש במחשב בעיות שנובעות כנראה מהחיבור הקבוע של הדיסק החיצוני. היום המחשב נתקע אופן רציני וחיפש קובץ NTLDR , כאשר ניתקתי את הדיסק החיצוני הכל הסתדר. האם אני עושה משהו לא בסדר בחיבור הדיסק החיצוני באופן קבוע ? למה הדיסק החיצוני מציק למחשב ? האים יש דרך אינטיליגנטית אוטומטית שהדיסק החיצוני יתחבר רק בזמן הגיבוי ? תודה לכל למסייעים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by ranfis,

אתמול בערב סגרתי את המחשב שלי כרגיל והכול עבד יפה וחלק לא התקנתי שום דבר ולא נעליים היום בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא פשוט לא נידלקת בדקתי חיבור חשמל והכול והיה בסדר פתחתי את המארז כי חשבתי אולי הלחצן שלו נידפק , ניסיתי להדליק דרך הכפתור על הלוח אם וגם כלום לא עזר הלכתי פירקתי את הסוללה מהלוח אם בדקתי אותה גם תקינה חיברתי אותה מחדש ואז אמרתי לעצמי שאני ינסה שוב להדליק והמחשב נידלק אבל מאז הוא פשוט מאוד איטי הרבה פעמים ניתקע לכמה דקות לא כל הדברים עובדים חלק מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by _Daniel_,

שאני נכנס להוספה/הסרה של תוכנות מופיע לי באמצע הרשימה של התוכנות רקע שחור שמגיע עד למטה ואז הרשימה ממשיכה. איך זה קרה והאם אפשר לפתור את הבעיה? (אגב איך מכניסים פה תמונות/צירוף קבצים?)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by lalush33,

האייקונים בשולחן עבודה מתבלבלים למשל לicq יש תמונה של כתבן וכו'..אפשר עזרה תודה מראש

5. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

6. שאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שחקתי בביוס ושינתי הגדרות המחשב הופעל מחדש ולא הדליק מוסך רק מהווררים וכונן דיסקים הכנסתי כרטיס מוסך ולא עובד גם החלפת דיסק קשיח לא עזר השמח לפתרום מועיל

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by spike77707,

שלום אתמול רכשתי מסך Samsung S24a350h - 24 אינץ יש לו חיבור אנלוגי למחשב וHDMI קניתי איתו גם כבל והכבל גם נראה איכותי כשאני מחבר את הHDMI - בזמן סרטים המסך מרצד, יש מין גל דק כזה שעובר על צד אחד של המסך מלמטה למעלה. כשאני מחבר את החיבור האנלוגי - זה לא קורה. עידכנתי לדרייברים הכי חדשים גם למסך עצמו וגם לכרטיס. הוצאתי וחיברתי את הכבל, הזזתי מכשירים אלקטרונים יש לציין שזה קורה רק בצפייה בוידאו בHDMI ובשאר הזמן הראות תקינה יש מצב שזו בעיה במסך או שזו כנראה בעיה בכבל? תודה מראש, יניב.

9. שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by avivlevy,

היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. שלום יש לי IBM T41, אחרי עבודה מעולה בשנים האחרונות שבוע שעבר הוא פשוט כבה. נסיון להדליק אותו עלו בתוהו. אחת לכמה נסיונות הדלקה הוא נדלק, אבל באותו אופן הוא פשוט מחשיך את המסך. שליחה של המחשב לIBM לתיקון העלתה שהלך הלוח אם ושצריך להחליף אותו, העלות - כמו מחשב חדש. משום מה קשה לי לקבל את הקביעה הזו שלהם, בדיקה מהירה שלי את המחשב כשחזר אלי העלתה שאני בספק אם הם פתחו אותו או ביצעו בו איזה נסיון. האם אתם מכירים דרך אחרת לאבחן את התקלה? האם יש מקום אחר מומלץ לתקן בו את המחשב? רון.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…

14. Started by dadab,

שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים זה ממש חשוב אני מפחד

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liel3,

יש לי 512MB DDR2 667MHZ * 2 אני חושד בזכרונות שהם גורמים לי לבעיות כגון: מסך כחול והודעות שגיאה של ה - EXPLORER האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם: יש לי דיסק קשיח (SSD) שהיה בשימוש עד עכשיו בווינדוס, עכשיו אני רוצה להעביר אותו למק (הדיסק קשיח מפורמט) והוא כותב שהדיסק לא במפת מחיצות GUID , ניסיתי בכלי כוננים המובנה של המק לא הצלחתי להגיע לזה, השאלה היא איך אפשר לפרמט את הדיסק לצורה שיהיה אפשר להתקין עליו OS-X ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by elad2k,

יש לי מחשב שכנראה עבר נפילת מתח כלשהי. לאחר בידוד התקלה הבנתי שהספק כמובן הלך וכנראה שגם הלוח, איתו יש לי את הבעיה: המחשב נדלק עד למצב שבו רואים את מסך הפתיחה- מהירות המעבד וגודל הזיכרון שיש על הלוח ושם נתקע, לא ניתן להיכנס לביוס. השאלה שלי היא האם המעבד גם כן הלך או שאם אני אני מגיע למצב הזה סביר כי רק הלוח הלך והמעבד תקין. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. אני יודע שזה יגמור את הבטריה אבל לא אכפת לי כי הוא אמור לשמש כתחנת מדיה קבועה בסלון. השאלה האם יכול להיגרם נזק למחשב או הטאבלט כשהוא מחובר כל הזמן לחשמל והמסך עובד כל הזמן? ובאותה הזדמנות עוד שאלה: כונן חיצוני שמחובר קבוע לטאבלט או המחשב הנ"ל. האם כשאני מכבה את המחשב בלי לנתק קודם את הכונן באופן בטוח, עלול להיגרם לכונן נזק (אם הוא באמצע כתיבה למשל)? תודה מראש

21. שלום. איכשהו הבאתי למצב בו כל הסימניות (Bookmarks) מהמחשב הביתי מופיעות על המחשב בשולחן העבודה. איני מעוניין במצב הזה. מכנסתי להגדרות> סינכרון שירותי גוגל וניסיתי להתנתק. כלום לא עזר לי והסרתי את דפדפן הכרום. התקנתי אותו מחדש והסימניות עדיין שם. לפי מה שקראתי באינטרנט, עם ביטול הסנכרון בהגדרות, הסימניות נשארות במקומן. חייבת להיות דרך להתנתק. אני רוצה שהסימניות שלי יהיו על המחשב הביתי בלבד. עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. Started by EM,

כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by Shbd,

הבעיה הזאת עוד התחילה לפני שהרכבתי את המחשב החדש והתגברה יחד איתו... פשוט כמעט כל הזמן יש מן רעש מוזר כזה של ZZZZZZZ או משהו כזה מההארד דיסק וכל פעם אני מוצא את עצמי מזיז טיפה את המארז כדי שזה יעלם לדקה שתיים... לפעמים זה חזק יותר ולפעמים חזק פחות. לפני איזה שעה-שעתיים הוצאתי את המחשב מהעמדה והרמתי אותו לספרייה (כדי לנסות מהבין מאיזה הארד דיסק מגיע הרעש לעזאזל...) ובינתיים הכל שקט לחלוטין. ניסיתי להריץ משחקים,תוכנות, לכתוב ולקרוא המון קבצים להארד דיסקים והכל די שקט בינתיים. ככה שזה מאוד מוזר. היש מצב להפרעה כשהוא למטה? משהו מגנטי? :s05:

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by idan_20,

ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.