עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום מצורפים כמה תמונות אילו כרטיסים אילו והאם יש הבדל ביניהם (הם נמצאים במחשב שלי) corsair בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי kingston בחריץ אחד ולידו נשאר חריץ פנוי והאם אפשר להוסיף בחריצים הפנויים עוד ואם כן מה? והאם יש סיבה שלא יעבוד? תודה מראש 9 מחשב 1.pdf

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שלום, המחשב התחיל להרעיש בחוזקה, ניסיון פענוח קצר הוביל אותי למאוורר של כרטיס המסך (GEFORCE7300GS כאמור בכותרת) האם ישנה אפשרות להחליף אותו (כלומר את המאוורר) או שצריך להחליף את כל הכ.מסך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Milk-Inc,

פתאום המסך נכבה לי בערך לשניה והיה מין צליל כזה הוא נדלק ורשם מין דו"ח כזה של VPU RECOVER אני בדיוק באתי להיכנס לפורום כשההודעה הזאת הייתה עוד על המסך כדי לשאול אותכם, ואז פתאום שוב זה קרה אבל כשהמסך נדלק היו כל מיני "פסים צבעוניים" כאלה על המסך וכל המסך היה עליו "קשקושים" כאלה זה מאוד מוזר!!, מה קרה?? נ.ב הכרטיס מסך הוא רדיאון 9200se של ג'יגהביט....אני יודע שזה קשור איך שהוא לכרטיס מסך.... עריכה: אחרי שההודעה השניה קפצה אז הייתי חייב לעשות ריסט כי הכול נתקע ושום דבר לא זז.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by ZivTamar11,

היי! יש לי FPS drope במחשב. זה קורה בכל המשחקים כמעט. הfps פשוט יורד וגורם ללאגים במאצע המשחק. אמרו לי להוריד כל מיני תכנות כמו driver booster וכאלה ולא עזר. עדכנתי דרייברים והכל, פירמטתי אפילו ולא עזר. מישו יודע מה לעשות?? פרטי מחשב: WIN10 64bit i7core 8RM כרטיס מסך: Nvidia Gforce GTX750TI 2GB

6. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  7. אני בא להיכנס לביוס והוא מבקש ממני סיסמה איך אפשר לבטל את זה ?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  8. לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה Corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by dante123,

שלום, בזמן האחרון המחשב חווה תקלה מוזרה למדי, לאחר נסיון הפעלה המסך נשאר שחור (אין שינוי בצבע של הלחצן בצד המסך). ניסיתי לפתוח את המארז ולנקות אבק, ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את התקע מהספק לחשמל (וגם זה אחרי כמה נסיונות) הוא דולק שוב. ברגע שאני פותח את המארז המאווררים עובדים כרגיל וגם הHDD, בלי צפצופים וכדומה. המחשב ברשותי כבר מספר שנים ולא הייתה נפילת מתח קדם לתקלה, כמו כן לא התקנתי דרייברים חדשים. intel i5-2550 3.30 GHZ 8 GB ram (2X2, 4) MB- intel DH67BL ATI radeon 7950 HD תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iyehuda,

המחשב הוא E8400 לוח אם גיגהבייט מדגם G31M-ES2L 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך OB עבדתי עם המחשב פתחתי את ה CPUZ המעבד עמד קבוע על 3000MHZ בדרך כלל הוא עומד על 2000MHZ לאחר כ 10 שניות קיבלתי מסך כחול לא הספקתי לקרוא מה כתוב והמחשב עשה RESET

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by miycel,

שלום לכולם!!!! במחשב אצלי נמצא לוח אם של חברת gigabyte מדגם GA-X58A-UD3R שהוחלף לי אחרי לוח אם של MSI שעשה בעייות, ולפני כמה ימים ביצעתי עדכון ביוס ללוח דרך תוכנת Q-FLASH בווינדוס (בגלל שלמחשב היה לוקח המון זמן להידלק עד שהיה עולה הווינדוס)והתוכנה הביאה לי עדכון אחרון של הביוס ועדכנתי אותו,ולאחר הדלקת המחשב מחדש הלוח היה מבצע 3 ריסטים עד שהיה עולה הויינדוס, ומכיוון שארע כך שלחתי את המחשב למעבדה ושם החליפו לי את הלוח לחדש. כשהבאתי אותו הבייתה ראיתי ששוב לוקח לו זמן לעלות וביצעתי עדכון דרך תוכנת הQ-FLASH בביוס ונרם שם שהעדכון בוצע בהצלחה אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא שוב מבצע את האיתחולים המעצבנים האלה. אז א"כ רציתי לדעת למה הוא לא מקבל עדכוני ביוס שלדעתי לא היתה ש…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by ScreameR,

לאחרונה המחשב בבוט לא עולה, מסך שחור.. וזה בא לסגרוגין.. עכשיו גם ההארדיסק (שעובד) הוא לא מזהה.. הלך ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by enzo,

שלום לכולם. כאשר אני לוחץ על קבצי וידאו מסוימים לחיצה אחת עם המקש הימני או השמאלי מופיעה לי הערה ש-EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ולאחר שאני לוחץ אישור מופיעה הערה ש-drwtsn32.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר והמחשב נשאר תקוע. אין לי מושג מה זה אומר וניסיתי לעשות שחזור מאז יום חמישי בשבוע שעבר לכל יום ורשום שהשחזור נכשל. כמו כן סרקתי את המחשב מוירוסים ולא נמצא כלום וב-AD AWARE 2007 נמצאו 3 בעיות ומחקתי את כולן. מאז יום שישי התקנתי פקד ActiveX לשימוש בצ'ט של נענע ולפני יומיים התקנתי Ghostsurf Platinum 2006 ונראה לי משום מה שהבעיה היא בתוכנה הזאת כי כאשר אני מנסה למחוק אותה לא מתרחש כלום. כמו כן אציין שכאשר אני פותח חלונות חדשים באינטרנט הם נתקעים למשך שנייה שתיים. אודה לכו…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by hilakk,

שלום, אני מחפשת על המצלה לתוכנה טובה. עדיף כמובן חינמית שאוכל לשלוט בחלוקת מסך. למשל לחלק את המסך ל-4 בכל רבע לקבוע איזה אפליקציה תרוץ. אשמח לשמוע הצעות. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by superginiman,

כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה

17. אהלן, לאחר עדכון שגרתי של התוכנה iTunes , מופיעה לי המודעה הבאה: * כבר עברתי על מספר מדריכם לפתרון הבעיה, ועד עכשיו כול הנסיונות לפתור את זה כשלו. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by DeaglinG,

היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. היי חבריה, 1. על הלוח הזה מותקן הארד דיסק sata בנוסף יש לו חיבור ide אחד אני רוצה להוסיף 2 הארד דיסק ide ,מי שמכיר את הלוח הזה ,אבקש לתת לי הסבר איך אני מגדיר אותם בביוס? 2. ללוח הזה יש דיסק התקנה ובו יש פיצר פעיל הבודק את תקינות החומרה : active management technology atatus ,בבדיקה שהוא עושה מראה כי המעבד אינו בסדר האם זו בדיקה אמינה? כי עדיין יש לי אחריות למעבד תודה מראש אהוד

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  20. [לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  21. ??? שלום חברים, כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש. מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים. תודה מראש ומקווה לעזרתכם, ניר.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by arietul,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להיות מאוד מהיר אבל משום מה יש תקיעות של העכבר כשהמחשב חושב. זאת אומרת העכבר לא מגיב מייד ו"קופץ" ממקום למקום על המסך. אני לא יודע אם זה בעיות תוכנה או חומרה. מישהו יכול לעזור מפרט המחשב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Chymes,

אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by lala land,

כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.