תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב שפועל על Vista בהתחלה הוא היה מפעיל לי את הכונן הנייד אבל עכשיו הוא לא מקצה לי אות כונן ואני לא יכול לגשת אליו בכלל.. מישהו יכול לעזור לי בנושא?.. אני חייב את זה כי יש לי שם דברים חשובים..
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של ANTEC ANTEC SMART POWER 2 500W ולוח אם של DFI Infinity 975X for LGA775 עכשיו חיברתי הכול נכון אבל כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר האחורי של הספק לא עובד!!! רק הקדמי!!!(כאילו זה שמכניס אוויר לספק) מה קורה כאו אנשים?!? האם המאוורר של הספק דפוק?!? אני מפחד ברגעים אלו שאני כותב שעוד שניה הוא ישרף.... עזרה דחוףףף
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר חודשיים בערך. משהו לא תקין בו,לא עומד ב OC אפילו ל-3.32,וה MB לא מצליח לנעול את התדר PCI-E שלו,ביוס עודכן ל F11. היתה לי בעיה שהכרטיס מסך עבד ממש חרא-לא מריץ משחקים ו קורס ב- 3DMARK,הסתדר אחרי עדכון ביוס בפעם השניה מאז שנקנה המחשב. אז ככה כרגע אני על ה HD השלישי שלי אחרי שני WD160JS שהיו עם בעית התחממות מטורפת של כמעט 60 מעלות.(הותקנו כבר 3-4 מערכות הפעלה ב HD שונים כך שזו לא הבעיה). זאת היתה ההקדמה ועכשיו לבעיה עצמה: ישר אחרי הפוסט (אני מזכיר הדבר היחיד ששונה בביוס הוא העלאת מתח לזכרונות מ-1.8 ל 1.9 ע"פ דרישות יצרן) יש מסך שבו המחשב סורק את הסלוטים של וכו', קורה מדי פעם ובימים האחרונים כל פעם,שעולה ההודעה: boot failure please insert disk and reboot ריס…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי קניתי זיכרון 1024MB של KINGSTON ושמתי אותו במקום הזיכרון שהיה (512MB A.DATA). השבוע שמתי לב שאני מתקין משחקים או פותח קבצים מקובצים (RAR\ZAP) הם נפתחים ממש ממש לאט. החזרתי את הזיכרון הישן במקומו ופתאום הכל בסדר. מן הסתם עכשיו אני יודע שהזיכרון לא בסדר אבל הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה יש שתוכל לאמת לי שהזיכרון באמת לא תקין. אגב, מה לדעתכם יגידו בחנות שקניתי ממנה את הזיכרון? יעשו בעיות ו שיחליפו לי ישירות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
זה קורה בכל מיני מצבים, אני לא בטוח אבל מתישהו עם המוסיקה עכשיו הורדתי את הAUTO RESTART וראיתי שיש מסך כחול פעם ראשונה שאני רואה אחד כזה על המחשב הזה אחרי הריסט ניסיתי להגיד לכמה שיותר מידע התמונה הראשונה , זה מהפרטים של התקלה השניה - השניה זה מתוך הפרטים לא זוכר בדיוק איפה אבל ראיתי את הנתיב את הזה שזה כביכול נראה לי מקור הבעיה אז ניסיתי להגיע אליהם אבל הם נעלמו שניסיתי להעתיק אותם השלישית והאחרונה זה שניסיתי לשלוח למייקרופסוט פרטים של הבעיה אז הEROR הזה קפץ לי מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אז ככה מגיעה לי הודעה כזאת של 60 שניות שנכבה המחשב ונדלק מחדש וכל פעם זה ככה הורדתי הרבה סוגי אנטי וירוס ונגד תוכנות ריגול וכל זה, בחלק מהם זה מוצא את הוירוס בעצם זה מוצא לי כמה מאותו סוג של הוירוס תולעת ואי אפשר להסיר אותה עשיתי ניקיון וסדר במחשב מחקתי תוכנות כבדות ופיניתי הרבה מקום בדיסק קשיח וכלום לא עוזר גם ניסיתי לעשות דרך ההתחל --> הפעלה --> shutdown -a עכשיו אחרי אחרי שעושים את זה זה מוריד את ההודעה של ה-60 שניות אבל המחשב נתקע ושום דבר כמעט לא פועל אז בקיצור אני במצב נואש ניסיתי לעשות הרבה דברים מה עושים בשביל להסיר את הוירוס הזה ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אם אני לא טועה הכבל serial ata הוא כבל שיכול להחליף את כבל IDE שמחובר להארד-דיסק. עכשיו יש לי את הכבל הזה והוא בא עם הקופסא של הלוח אם( abit IS-7) וגם בא עם דיסקט התקנה יש לי הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD ואני לא מוצא חיבור של serial ata כזה בדיסק קשיח.מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
החצים בכחול, אני יכול לוהסיף שם זכרונות DDR2? הסימום בכתום, למה כשאני מחבר שם כארטיס PCI שעבד לי במחשב הקודם, הכרטיס מסך פתאום לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800-E DELUXE עכשיו שאני מעלה את התוכנה של ASUS (שנקראת PROBE) אחרי כל 30 דקות הוא מתריע אותי על 3.3V+ שהוא לא טוב ואז זה מפסיק, מה זה בכלל אומר?? זה מסכן את המחשב?? ועל הדרך רק אם אפשר אבל לא חובה, להסביר בקצרה מה כל השאר : 12V+ 5V+ 3.3V+ Vcore בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מידי פעם שיהיו שינויים בסטיקי, בצוות, בחוקים, אשתדל לעדכן לנוחיותכם. התארד לא פתוח לתגובות ולכן במידה ויש הערות\המלצות, כולם יתקבלו בברכה במסרים האישיים. חשוב להזכיר שכל מי שרוצה לתרום מדריך רציני ומועיל לסטיקי מוזמן לכתוב בפורום ובמידה והוא יתאים הוא יוכנס - הסטיקי הוא לא רק לצוות האתר. שינויים אחרונים בסטיקי: עודכנו\תוקנו הלינקים שבמדריך לניתוח מסכים כחולים - תגובה 1 נוסף לינק לטבלת טמפ' מעבד מקסימליות (הטבלה גם מכילה פרטי צריכות חשמל סטוק ומתעדכנת דיי מהר שיוצאות סדרות חדשות) - תגובה 10 עודכנה רשימת התוכנות המומלצות - תגובה 12 נוסף אזכור לנושא ה-137 גיגה ללא SP במדריך יצירת מחיצות - תגובה 13 כאן גם המקום לציין (באיחור מטורף) ש-bezangeloo (בוז'י) הוא חלק מצוות פורום תמי…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום מופיעה לי כל הזמן (כשאני מכבה את המחשב, ולעיתים רחוקות במהלך עבודה עליו) הודעת שגיאה(תמונה מצורפת). אין לי מושג למה זה קשור. זיכרון החלפתי ושידרגתי לפני שבועיים, אולם ההודעה הייתה עוד לפני כן וממשיכה גם עכשיו. האם למשהו הפתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-