תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך GEFORCE FX 5600 256 סתם פשוט וזבל .... ובינתיים הזמנתי לעצמי XFX 6800 ULTRA.... אבל עזבו את זה כי זה יגיע רק עוד איזה חודש ומשהו.. בקיצור אני מנסה להתקין את ה FORCEWARE והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי אותו בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ב NFORCE 2 ו 3... ואני לא מבין איך זה הגיוני עם לחבר שלי במחשב הישן שלי יש לו גיפה 4 והוא התקין ת FORCEWARE בלי בעיות בכלל..... תודה מראש... ;D
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כול הזמן אנשים צורבים לי דברים ואני בא למחשב שלי ומכניס אותו לכנונן שלי וזה לא קורא אותו - וככה זה גם בצורב שלי (רשום שהדיסק ריק) ושאני בודק את זה במחשב אחר זה כן נמצא ואני לא יודע למה זה קורה אז אם מישהו יגיד לי למה זה קורה לי זה ממש יעזור לי אם זה בעיה בהגדרות או בעיה בצורב ובכונן או בכלל בעיה בצריבה של מי שצרב לי בבקשה תגידו לי אפשרויות למה זה קורה לי ?!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי palit 8800GT 512 Sonic אחרי שהרכבתי את המחשב הוא עבד מצויין למשך כמה שעות. כשעשיתי ריסטרט למחשב אחרי שהורדתי net frame work 3.0 המסך לא עלה,שמעתי שהוינדוס עלה. לוח האם עשה טיקים מוזרים ואז צפצוף אחד (בצפצוף הזה המאוורר במעבד כבה לשנייה ואז שוב נדלק). עבד כל הלילה, בבוקר עשיתי ריסטרט ושוב לא עלה=\ זה המפרט: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC EarthWatts 500watt, הספק שקיבלתי עם הסונטה 3 עכשיו אני עם כרטיס המסך הישן(radeon x300) ובכל זאת כשהמחשב עלה היו מספר טיקים ואז צפצוף אחד נראה שהכרטיס עוב…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שבת שלום !! קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו. במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home. רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית. ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG), chipset: SiS 651 rev 2 OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51 אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו. וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY. נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי ניתוקים מידי פעם (כל יום אבל כל כמה שעות) אשר מאפסים את הראוטר לטווח ארוך שיש לי בחדר, הראוטר הראשי נמצא למעלה והראוטר לטווח ארוך אצלי בחדר, לפני 3 ימים החלפתי נתב לטווח ארוך והוא מצוין אבל עדייו לי ניתוקים מידי פעם ומתי שיש ניתוק אני מחויב לאפס את הראוטר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיסדר את זה? אני כרגע מחובר דרך הנתב לטווח ארוך לראוטר הראשי דרך ה WiFi, Wired Connection, והראוטר עצמו מחובר לחשמל ולמחשב. דגם הראוטר DIR-615, אשמח מאוד לעזרה על מנת לנסות לסדר את הבעיה שגם אם יש ניתוק לשניה שלא יהיה צורך לאפס את הראוטר כל פעם מחדש כי דבר כזה לוקח יחסית הרבה זמן וזה דופק לי מלא משחקים שאני משחק באונליין.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זה הארבעה קבצי דאמפ...פעמיים ראשונות אתחול ללא סיבה ופעמיים שניות כנראה אחרי התקנה של דרייבר למדפסת http://www.file2host.com/528373939 http://www.file2host.com/403479182 http://www.file2host.com/697430608 http://www.file2host.com/371197066 תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקוש…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לאחי מחלקים ישנים שהיו לי ,המחשב נדלק אבל המסך בדר"כ לא מגיב (הוא נדלק פעמיים מתוך 100 פעמים שניסיתי ) המסך עובד מצויין עם המחשב שלי ,פירקתי את כל מה שהרכבתי והפעלתי אותו מחוץ למארז (לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך בלבד) עדיין לא מגיב, ניקיתי CMOS ,החלפתי ספק ,זיכרון וכרטיס מסך ואותו דבר.יש למישהו רעיון ? אני מתחיל להתייאש לוח אם ABIT KT7
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני שעה בערך Window update ועכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב המקלדת והעכבר עושים אור לשנייה ואז לא קורה יותר כלום.... המחשב מראה אור כאילו הוא דולק והנורה של הnumlock דולקת... ניתקתי הכל מהמחשב חוץ מהמסכים המקלדת העכבר וקולטי וויפיי.... (windows 7 ) .... בבקשה תעזרו לי.....
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס p4p800s se ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר יותר מכרטיס אחד של זיכרון ללוח אם. [move]תודה מראש[/move]
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כי יש לי כרטיס מסך בנפרד... יש אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום בקשותי הכרטיס הנ"ל, ומכיוון שהוא עשה לי כמה בעיות החלטתי להחליף לו ביוס, ביצעתי את התהליך, והתוכנה דיווחה שהוא הסתיים הבצלחה. אך מאז כל פרק זמן קצר הווינדוס עושה לי ריסט, או שהמסך פשוט נכבה. האם אני יכול להתקין ביוס של חברה אחרת(כי באתר של fic יש רק את הגירסא הזאת)? או יש איזו דרך לחזור אחורה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-