עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הציפצופים ארוכים יותר מלדוגמה הפעלה של מחשב

2. Started by avi.hagit,

יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:

3. Started by Mr.B,

ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by snoop2,

שלום לכם אנשים יקרים! אז ככה: כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות בערך הוא ישר נכבה - עוד לפני שהוא מגיע boot. למעשה, אני צריך להדליק אותו מספר פעמים עד שהוא "מתניע" - ומתחיל לרוץ. המערכת: לוח אם: Intel i865 chipset מעבד: P4 זיכרון: 1024 MB DDR מערכת: WindowsXP Professional כמובן שהחשד העיקרי שלי הוא הלוח. במידה וכן, האם זה משהו פתיר? בכל מקרה, אני לא מצליח לפתור את זה כבר הרבה מאד זמן, ועכשיו זה כבר בלתי נסבל. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.

6. מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by LOOSE,

אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  9. זה הארבעה קבצי דאמפ...פעמיים ראשונות אתחול ללא סיבה ופעמיים שניות כנראה אחרי התקנה של דרייבר למדפסת http://www.file2host.com/528373939 http://www.file2host.com/403479182 http://www.file2host.com/697430608 http://www.file2host.com/371197066 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by galsuh,

אז ככה הייתי אצל חבר שלי פתאום אנחנו מריחים ריח של גז או ריח חנוק אקיצר לא טוב כיבינו את המחשב פתחנו מארז הרחנו את המאחורה של המארז למעלה איפה המאוורר של הספק כמעט נחקנו המחשב לא מזייף לא כלום בדקנו בסופר פיי לראות תוצאה זה רשם 46 שניות ל-1 מגה ולמפרט שלו זה טוב יש לו 1 גיגה ראם דידיאר 400 של קרוסאייר ומעבד 3.0 של אינטל ורק הכרטיס מסף 7800 של נאווידה כל השאר ברמה של המחשב למישהו יש הצעות מזה?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?

14. Started by eliranSun,

האם יש אפשרות להפוך מכשיר אל פסק ישן למטען של סוללות 12V?

15. המחשב שלי אחרי שהוא נכנס ל"מצב שינה" (WIN 10), במקום להתעורר ע"י הקשת מקש כל שהוא, הוא פשוט מאתחל מחדש. להלן פרטים שעשויים לעזור: המחשב הוא נייד ישן עוד לפני צאת WIN 10 ו8 לעולם, Lenovo N500 3000. בנוסף לWIN 10 מותקן עליו גם WIN 7 32 bit, שם המצב שינה עובד מצויין. הWIN 10 הוא 64 bit, ככה שיכול להיות שהמחשב לא תאים כמו שצריך לx64 ולא קשור איזו מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין BIOS מחדש, אך ללא הועיל. (מעניין לציין שדרך הWIN 10 לא היה ניתן להתקין את הBIOS, הראה הודעת שגיאה, רק דרך הWIN 7) בעמוד ההורדות של המחשב (בחברה) יש דרייבר שנקרא PMHandler (Power Managenent). בתוך הקובץ יש דרייבר לWIN XP WIN VISTA 32 וWIN VISTA 6…

16. שני מעבדים, לכאורה אותו דבר. https://he.aliexpress.com/item/32750446236.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.58dc2e5fjqhRhY&algo_pvid=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5&algo_exp_id=15912feb-5772-45f5-a4d9-34e4ff86d3a5-2&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"61807114229"} https://he.aliexpress.com/item/1005003128936485.html?spm=a2g0o.cart.0.0.183a3c00AnGLmV&mp=1

• אהבתי!
    • 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. פעם היו לי שני כוננים כאשר על כל אחד מהם התקנתי WINDOWS 10. הWINDOWS עשה לי טבלה, בחרתי מערכת - אנטר והיא עלתה. אך בשלב כלשהו, במחשב חדש, התקנתי שוב שני כוננים זה לצד זה וכך היה: התקנתי מערכת הפעלה 1 על כונן 1 - עבד התקנתי מערכת הפעלה 2 על כונן 2 - עבד וקיבלתי טבלה לבחירת מערכת הפעלה הסרתי באופן זמנתי את כונן 2 וציפיתי שמערכת הפעלה 1 תעבוד, או שאקבל את הטבלה ואבחר את מערכת הפעלה 1 אך במקום זאת הגיע מסך כחול הבא: מאז, גם כשהחזרתי את הכונן 2 - לא ניתן יותר לגשת למערכת הפעלה 1. עשיתי שוב את התהליך מחדש - ושוב מסך כחול לאחר הסרת הכונן השני.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. אהלן, לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוס 10 על ה- Yoga 720-15IKB Laptop (ideapad) - Type 80x7 שקניתי ב2017 או 18, ואני תוהה אם ואיזה דרייברים נוספים להתקין עליו המחשבהזה מיועד לעבודה - עריכת אודיו והופעות חיות ככה שאני מנסה לשמור אותו נקי ויציב ככל האפשר. בגלל זה אני אשמח לוותר על Vantage של לנובו או כל שירות כזה שמעדכן אוטומטית את הדרייברים כדי שלא ימשיך לרוץ לי ברקע ויוכל לעשות בעיות. הדרייברים באתר של לנובו הם לא יותר חדשים מ2018, האם כדאי להוריד משם או ישירות מהאתר שלNVIDIA, וכו'? הכי חשוב: האם כדאי בכלל לעדכן דרייברים? בינתיים הכל עובד כמו שצריך ואין בעיה מיוחדת. יש כמה unkown devices ב device manager אבל לא משהו שנתקלתי …

19. היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by X-BLADE,

מפרט: enermax liberty 500 2gb geforce 6600 gigabyte 965p-ds3 q6600-b3 אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...]. החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים???? ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by BloodyW,

לפעמים כשאני משחק, המשחק פשוט קופא, ומלווה גם ברעש צורם לכמה שניות. גם אחרי שאני יוצא מהמשחק, המחשב מתחיל להתקע ללא סיבה גם כן לכמה שניות... זה לא קורה במשחק ספציפי. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. שלום, אני במצב די מוזר ופתלוגי עם הכרטיס מסך שלי, הכל התחיל כמובן עם מסכים כחולים (MACHINE_CHECK_SOMETHIN_SOMETHIN( ברוב טיפשותי ובייאוש משווע הצצתי במארז לראות שהכל מאוורר כראוי. עכשיו אני ממש לא בטוח שזה מה שקרה אבל יתכן וגרמתי לקצר בכרטיס מסך שלי בלי כוונה עם היד או משהו לא היה סיגנל בכלל והחלפתי אותו בכרטיס זמני. מפה לשם כל הווינדוס שלי נדפק אבל זאת הקטנה שבצרותיי. המצב כרגע הוא כזה -- כשאני מדליק ת'מחשב(כשה-6800 מותקן) אני מקבל סוג מוזר של ארטיפקטים, הכל ממש ממש ממש מטושטש ושום דבר לא ברור, אחרי זה יש מין ג'יבריש כזה על המסך. אם אני לוחץ F8 ונכנס לSM אני יכול לראות מה אני עושה אבל עם צבעים פסיכודליים והרבה ארטיפקטים. חשבתי לעשות עדכון ביוס לכרטיס(אם הוא לא נצלה, אולי…

24. קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים