תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
עשיתי שהוא יסרוק רק את הראשון כל השאר הוא עושה סריקה אבל שאני עושה את הראשון הוא רושם FAILDE זה אומר שיש שגיאה במעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק איזה דרייברים מותקנים לי (כרטיס מסך ..) ואני רוצה לדעת גם איזה גרסה הם איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 x64, וכל כמה זמן אני מגיע למחשב ופתאום התקני הרשת מפסיקים לעבוד.. מה הכוונה? - כל יישום שמנסה לגשת לאינטרנט/רשת פשוט לא מתחיל או נתקע. - ב-Task Manager - תחת לשונית Network במקום גרף פשוט מופיע הטקסט: No Network Adapters Found. - ב-Task Manager - תחת לשונים Services פשוט מופיע Loading... וזהו - אין אף סרביס שעובד רואים פשוט ריק.. - כל השאר (Applications, Processes עובדים כראוי) - ipconfig נותן את התוצאה: Windows IP Configuration --- וזהו. - מנהל ההורדות שלי (FlashGet) מציג את ההורדת על 0.00KB\s - ב-Control Panel - כשאני מנסה להיכנס לכל משהו שקשור ב-Network - פשוט לא נכנס לי, או שמציג דף ריק ומראה טעינה.. בקיצור נתקע. מדובר פה בלוח Inte…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הרא…
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי... הנה 2 תמונות מסך. המחשב נתקע לפעמים ולא עובד, יכול להיות בעיית חום ? תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת של מיקורוספט פתאום מסיבה כלשהי אני לא מצליח לשנות את הווליום דרך המקלדת, כלומר אני חייב להכנס ללוח בקרה ואז לאודיו ושם לשנות את הווליום. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אחרי שאתמול היתקנתי Windows 7 X86 על נייד שלי מדגם MSI ms-163k עם מעבד Intel C2D T6400, היתקנתי דרייורים לכרטיס קול והמחשב ביקש ריסט. המחשב "ניתקע" במסך הכיבוי מעל רבע שעה ולכן סגרתי אותו בכוח והלכתי לישון. כאשר קמתי היום בבוקר מיסתבר שהמערכת ההפעלה לא עולה, גם לא במצב בטוח, כאשר היא ניתקעת בזמן הBOOTING. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINDOWS 7 אך גם היא ניתקעת לפני שמסך הגדרות כלשהו עולה. ניסיתי להפעיל כל מיני הפצות לינוקס מהלייב CD, וכמו כן Lite XP מ-Hiron Boot CD אך גם הן ניתקעות בזמן הבוט. היפעלתי MemTest (הוא אכשהו עלה) אך הוא לא מצא שום שגיאה אחרי לופ אחד אז כניראה שהזיכרונות הם לא הבעיה. אשמח לקבל עוד עצות על מה לעשות, ובמקרא הגרוע אני יממש את האחריות.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 1060 אבל לפני שקניתי אותו היה לי את ה Intel hd graphics 630 שזה מאיץ גרפי של המעבד(די בטוח) יש לי שאלה פשוטה אני צריך להוריד את הדרייבר של intel כי כבר הורדתי את הדרייבר של nvidia אז אני לא יודע אם יש סיבה או אם אפשר בכלל להוריד את הדרייבר של intel אז אם אפשר תשובה פשוטה אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שהיה בו 500 GB היו לי במחשב כמה בעיות שהייתי צריך לתת לטכנאי שיתקן לי אחרי שהוחזר לי המחשב גיליתי שיש לי רק 91 GB החלטתי תעשות פירמוט ולאחד את כל המחיצות אחרי שעשיתי את זה גיליתי שיש לי רק 111 GB גם בDISK MANAGER לא מצאתי שום פיטרון מה אפשר תעשות?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כ"מ AMD 7870XT. למרות שאני לא משחק כל כך הרבה במשחקי מחשב, בכל פעם שאני כן משחק יש רעש חזק שבוקע מן המארז כנראה מכיוון כרטיס המסך. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
רציתי לעשות פירמוט לכל המחשב ובטעות עשיתי התקנתי שתי ווינדוסים בכונן c: וכונן f: איך מוחקים ווינדוס 1 מהם <?!?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב שהוא פשוט ניכבה מעצמו.. לא ריסטרט לא כלום פשוט ניכבה.. לא כל כך משנה מה אני עושה באותו רגע.. ולפעמים שהוא נכבה אז הוא דופק איזה סרייה של זה .. ניכבה כמה פעמים ברצף.. אין שום סדר מסויים או טיימינג.. בבקשה אני אובד עצות.. איך אפשר לאתר את הבעייה ?? אני חשבתי על כיוון הספק הבעיה שהוא עובד המחשב.. אז אני לא יודע.. תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איחוי קבצים דרך המערכת של ווינדוס 7 מספיק טובה או שצריך להשתמש בתוכנות אחרות ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד מיני LG X110 שלפתע הפסיק להיטען לא נראה לי סביר שהמטען הלך סתם כך אבל אין סימן כשמחברים אותו לחשמל האם יכול להיות שהסוללה מתה והיא זו שגורמת לבעיה או שאין קשר ובחיבור לחשמל המחשב אמור לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש ילצ דיסק 800 מגה ויש לי שירים ששוקלים 750 מגה אני מנסה לצרוב ואני לא מצליח בתוכנה נרו 7 ידיעתי ב6 אבל אני לא יודע איך בנרו 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ברגע שנדלק המחשב, הכל טוב ויפה, אך לאחר 5 דקות, המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד! המחשב לא נתקע, אלא פשוט לא מגיב לפקודות. ניסיתי כבר הכל, החל מהוצאת המקלדת והעכבר מה"שקעים" שלהם והחזרתם, ועדיין כלום , אותה הבעיה, ואני חייב לציין שאחרי הפעלתו מחדש של המחשב, הבעיה חוזרת על עצמה, לאחר כ-5 דקות. אשמח לעזרה בעניין! ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה לא מובנת המחשב מבצע ריסטרט ללא סיבה ואינו רושם DUMP ברגע שהוא נידלק חזרה איך מסך ולא משנה כמה ריסטרטים אני מבצע אין מסך - הוא לא נידלק, רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר , הכול חוזר מה הבעיה ? ספק או לוח ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
המחשב של המשפחה שלי לא עלה הבוקר. בקיצור, הוצאתי את הHDD וחיברתי אותו למחשב שלי. את המחיצה הראשית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה- הוא לא קורא. הוא מראה שהיא קיימת אבל דורשת פרמוט. תוצאות בדיקת S.M.A.R.T מצורפות. א. האם ואיך ניתן להוציא את המידע שמאוחסן במחיצה הפגועה? ב. האם הכונן הרוס או שלאחר חילוץ המידע אפשר לאתחל אותו ולהשתמש בו? (אני מבין קצת במחשבים אז אין בעיה לאתגר אותי. אני רק צריך הכוונה.) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
today i installed Accellero s1 on my 4850 , everything were going well till i run the pc normal >> windows loading >> then the screen power light become orange... and nothing(black screen like its off) . when i start on safe mode all run properly. sry for my english dont have hebrew now but i can see heb... . . אחרי שכבר ניסיתי את כל הדרייברים כלום לא עזר ... ועכשיו נהיה יותר גרוע נראה לי שהכרטיס הלך ?! ככה אני רואה במסך : http://img53.imageshack.us/img53/1861/rimg1206nw0.jpg ניתן לעשות משהו ? או ישר לפח ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח ואעריך אם מישהו יוכל לעזור לי באחת מהבעיות (לא כולן, מן הסתם, קשורות זו לזו): 1. בעיה קשה בהעלאת WINDOWS: לעיתים המחשב בכלל לא מזהה את הכונן הקשיח, טוען שיש ERROR או כי לא מזהה אותו. ניסיתי להעביר את הדיסק לסלוט אחר, הבעיה חזרה. לפעמים הוא כן מזהה ואז הכל בסדר. 2. כשהמחשב כן מזהה את הדיסק הקשיח, WINDOWS יכול פתאום להתקע במסך הראשון שלו (מסך שחור שבו כתוב WINDOWS באמצע המסך קו מרצד משמאל לימין) - פתאום הקו יפסיק לנוע וכאן זה מסתיים. כאן רק כיבוי אלים יעזור, וגם - אחת לשלוש ארבע או יותר נסיונות עוזרים. 3. כש WINDOWS כבר עולה - הכל בסדר, בלי שום בעיות, גם לאחר HIBERNATION. בעיה אחרת - כנראה לא קשורה: המסך הרבה פעמים כאילו נכבה (עובר ל - STANDBY) ותוך שניה או שתיים נדל…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-