תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחר ניסיון (ע"פ pinout מאיזה אתר) לבנות כבל נתונים לפלאפון התקלקלו לי רוב היציאות של ה USB במחשב. יש לי 6 יציאות מאחורה ו2 מקדימה ורק משהו כמו 3 עובדות מאחורה ומיקדימה עובדת אחת אבל גם עם כריזות פעם עובדת ופעם לא והשנייה לא. וכל היציאות שלא עובדות אז שאני מחבר משהו אז מופיע לי הודעת בלון כזה ליד השעון של התקן USB לא זוהה וניסיתי כמה התקנים ואף אחד בהם לא עובד. מה אתם אומרים יש סיכוי לתקן את זה ? (לא הצלחתי למצוא דרייברים תואמים) הלוח שלי זה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=179&modelmenu=1 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום - וחג שמח לכולם. אני דיי נואש. המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים להרעיש בזמן נגינן קבצים (MP3) או סרטים - כלומר יש הפרעות ברקע (הפרעות ברמקולים) של צלילים מוזרים - כמו צלילים של "חיכוך", כלומר אני מנגן שיר ואחרי כמה שניות יש רעשים ואז שוב שומעים את השיר ואז חוזר חלילה הרעשים המוזרים מופיעים. לפעמים גם עם עליית המחשב כאשר יש את אות הפתיחה של WINDOWS יש את הרעשים. פירמטתי את המחשב - לא עזר. החלפתי כרטיס קול - לא עזר. שיניתי את מקום כרטיס הקול בחיבור ה PCI - לא עזר. לא יודע עוד מה לעשות - מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובל מקצרים חשמליים (נפילת מתח בבית כולו), המופיעים בשעות קבועות, פחות-או-יותר (23:00-00:30), ואשר נגרמים, כנראה, ע"י המחשב (מאחר שהוא, למעשה, המכשיר החשמלי הכמעט יחיד שפועל בשעות הללו). על כן, עלי לשאול - מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לקיומם של קצרים אלו, הן ברמת החומרה והן ברמת התוכנה (האם בכלל אפשרי שכשל בתוכנה יביא לקצר? אולי וירוס?), ומה יכול להיות פתרון אפשרי לבעיה? ראוי לציין, כי ספק הכוח של המחשב הוא ג'נרי, אולם מעולם לא סבלתי מבעיות כלשהן איתו (עד עכשיו, לפחות). תודה, ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם HD של 160GB. עוד מהפירמוט עצמו הוא לא זיהה את כל הנפח שלו בזה שהוא רשם שיש רק 137GB. חשבתי שאני יסיים יתקין את התוכנה Partition magic וזה מה שיפתור לי את הבעיה כמו פעם אבל התוכנה Partition magic גם לא זיהתת לי את הנפח שחסר לי בהרדיסק. יש לי גרסה די ישנה של Windows שהיא הכי נוחה בשבילי לשימוש, אז יכול להיות שבגלל הגרסה הישנה הוא לא מזהה. אבל אם עוד משלב הפירמוט הוא לא זיהה לי אני מאמין שיש בעיה קצת שונה. בBIOS הוא מזהה לי את הרדיסק בשם Samsung HD160HJ.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עזרה איך מגלים שמעבד לא עובד? הדלקתי מחשב ומחשב עובד אבל לא עלה מסך וגם מקלדת ועכבר לא מראים לי שהם פועלים למרות נסיתי עם כמה יציאות usb מלוח אם ונסיתי עם ספק אחר עדיין אותו הבעיה ואפילו החלפתי לוח אם שני ואותו הבעיה. אפילו ניתקתי דסיק קשיח ssb והכל רק לוח אם מעבד וספק ואפילו נסיתי עם מקלדת ועכבר לא עובדים ובדקתי עם מקלדת ועכבר במחשב נייד וזה עובד. אפילו הוצאתי קירור מעבד והרגשתי מעבד מתחמם זה אומר שזה עובד? אבל לא עלה במסך מה בעיה זו? בחיים לא נתקלתי בעיה הכי מוזרה לקחת סיכון ולרכוש מעבד חדש ולבדוק אןו לשלוח למעבדה שיבדקו מעבד בלבד? תודה על המענה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לידי מחשב ישן שעבד טוב עד לאחרונה, עד שלפתע החליט להפסיק להידלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. 1. בדקתי את הספק והוא תקין. סגרתי מעגל חשמלי עם מהדק והוא מתפקד. 2. בדקתי את הכבל שמחבר בין המתג ללוח האם והוא מחובר טוב גם ללוח וגם לפאנל ההדלקה. 3. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב והוא עדיין לא נדלק. יש למישהו רעיון? אני כבר אובד עצות.. ???
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-