עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Make_Party,

היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  2. הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by tombcatz,

שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by R0tem1,

התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by ramit02,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by gal1,

יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

8. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by iido12345,

יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by joniar,

שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by D.A.Y.C,

היי. לאחרונה עשיתי איפוס למחשב ולאחר מכן התחלתי לראות את התלת מימד שלי קצת מטושטש ולא מקודד וגם את המשחקים. ואני מגדיל את הטקסטים בהגדרות גם הם מטושטשים. מה עושים והאם זה קשור לכרטיס מסך? עדכנתי דרייברים ולא עוזר.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by Mike_IL,

שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה

20. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום בקשותי הכרטיס הנ"ל, ומכיוון שהוא עשה לי כמה בעיות החלטתי להחליף לו ביוס, ביצעתי את התהליך, והתוכנה דיווחה שהוא הסתיים הבצלחה. אך מאז כל פרק זמן קצר הווינדוס עושה לי ריסט, או שהמסך פשוט נכבה. האם אני יכול להתקין ביוס של חברה אחרת(כי באתר של fic יש רק את הגירסא הזאת)? או יש איזו דרך לחזור אחורה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Silver Dragon,

WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. זה המחשב........ http://www.upimg.net/main/666BLABLA.JPG עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשפר אותו מבחינת ביצועים כי במשחקים קשה לו יותר והמחשב שלי המרכזבי ומנהל רשת של שני מחשבים ולפעמים הוא נתקע .... אני לא הכי מבין גדול ואני צריך שתעזרו לי ..אני יודע שהלוח אם ישן אבל אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג אותו עדיין?..תודה אגב זה המעלות של המחשב..הם סבירים? http://www.upimg.net/main/4159tempature.JPG תודה רבה לעוזרים..?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by swisaavi,

אפשר לנעול... זה הסתדר לבד.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.