עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aldema,

אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by ohadaridan13,

יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by VL,

אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. שאני מפעיל את PRO EVOLUTION SOCCER 4 ו 5 יש מין טשטוש כשיש תזוזה לאורך כל השורה בחלק העליון של המסך ניסיתי לחבר ב VGA והבעיה נפתרה ניסיתי לראות אולי הבעיה במסך ובדקתי עם מסך אחר והבעיה חוזרת מה יכולה להיות הבעיה נ.ב. התקנתי דרייברים חדשים והבעיה הזאת רק במשחק הזה gigabyte x800xl 256mb samsung 730b

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. כול הזמן אנשים צורבים לי דברים ואני בא למחשב שלי ומכניס אותו לכנונן שלי וזה לא קורא אותו - וככה זה גם בצורב שלי (רשום שהדיסק ריק) ושאני בודק את זה במחשב אחר זה כן נמצא ואני לא יודע למה זה קורה אז אם מישהו יגיד לי למה זה קורה לי זה ממש יעזור לי אם זה בעיה בהגדרות או בעיה בצורב ובכונן או בכלל בעיה בצריבה של מי שצרב לי בבקשה תגידו לי אפשרויות למה זה קורה לי ?!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by tombcatz,

שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש עם חיבור SATA2, חיברתי אליו הארד דיסק SATA2, עובד. ניסיתי לחבר הארד דיסק רגיל, לא עובד, הוא לא מזהה את ההארד דיסק בכלל :\

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by outlaw7422,

לאחרונה קניתי מחשב חדש, AMD 64 3000 היום שחזרתי הביתה המחשב לא נידלק ושהוא כן אז הוא ניתקע במסך הראשון (המסך של הכניסה ל BIOS) ליפעמים הוא לא קולט את המסך אנא עזרו לי, בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by erjerjerj,

יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by toys in space,

שלום,לאחרונה פתחתי את המחשב וניראה לי שאיזה חוט התנתק משם סוג הלוח אם הוא P8h61-m יש לציין שהאודיו עבד תמיד עד אתמול אחרי שהדלקתי את המחשב כל חיבור אודיו או מיקרופון שניסיתי להכניס לחריצים פשוט לא זוהו התקנתי את הדרייברים מחדש ובדקתי שאין השתק על הרמקולים,אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה אני מאמין שניתקתי איזה חוט אולי. יש לי שני כבלים HD audio וac97 וה97 בכלל לא מחובר,מישהו יכול לשער מה יכולה להיות הבעיה שהלוח שלי פשוט לא מזהה שום חוט? יש לציין שדווקא חיבורי יו אס בי הוא מזהה.

12. Started by gal1,

יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by THE_LORD,

טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by [NOS],

נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by HdInspect,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  17. שלום אני מקבל מסכים כחולים אחרי החלפת החומרה,בהתחלה הבעיה הייתה דרייבר כרטיס רשת. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה,חיפשתי שעות ולא מצאתי פיתרון. כרגע המחשב קורס אחרי כמה דקות כששני סטיקים זכרון ראם מחוברים ומחזיק קצת יותר עם סטיק אחד. בבקשה עזרה בפיענוח קבצי dump,אני לא מצליח לפתוח אותם

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by buuhaa,

שלום. יש לי הארדיסק מקסטור דגם 6Y160M0 . שמתי לב שהטמפ שלו מגיעה דרך קבע ל 52 מעלות וגם בנגיעה הוא ממש חם. האם זה תקין או שיש דרך לפתור את זה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by netanel1234,

שלום, המחשב של אחותי היה עובד טוב ופתאום הוא מתכבה לבד, אני מדליק אותו ולפעמים המחשב עוד לא עולה והוא מתכבה שוב ושוב והמחשב בכלל לא עולה! מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by iido12345,

יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by shaharb,

בס"ד שלום, אני מדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המעבד. אשמח לקבל עזרה .. ICQ 7060856 Messenger+Email shaharmix@gmail.com צירפתי תמונה של הבעיה !!!... תודה מראש, שחר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. Started by Zip25,

לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. Started by kotevnir,

שלום היה רעש של פיצוץ מהמחשב הנייח ומאז הוא לא נדלק. פתחתי את המארז ווידאתי שלא נשרף אחד הקבלים, הנורת לד על הלוח אם לא דלקה ולכן חשדתי בספק כח. החלפתי את הספק כח ועכשיו יש אור על הלוח אם אבל המחשב עדיין לא נדלק. המחשב אפילו לא מנסה להידלק המאווררים לא זזים בכלל, אין שום צליל. אני כבר מתחיל להתאייש,מה יכולה להיות התקלה?

25. Started by shahar07,

יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים