תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABAYET מסוג GF5500 AGPx8 כאשר אני מחבר את הכרטיס עם חיבור AGP הכל עובד טוב ויפה אבל כאשר אני מחבר עם ה-DVI אני מתחיל לראות תמונה רק כאשר אני מגיע ל- WINDOWS (זאת אומרת אני לא רואה תמונה מרגע הפעלת המחשב ועד עליית WINDOWS XP ) עם למשהו יש רעיון, או מכיר את הבעיה אשמח לתשובה כי כבר ניסתי כמעט הכל, ועדכון קשוחה לא מצאתי תודה מראש עידו.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום מחבר את המחשב לרסיבר בHDMI וינדוס 10 סוגר את המסך או אפילו כשפתוח אחרי 10-15 דקות המוזיקה חוזרת לרמקולים של המחשב מה צריך להגדיר לו ואיפה כדי שלא יעשה את המעבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי. לאחרונה עשיתי איפוס למחשב ולאחר מכן התחלתי לראות את התלת מימד שלי קצת מטושטש ולא מקודד וגם את המשחקים. ואני מגדיל את הטקסטים בהגדרות גם הם מטושטשים. מה עושים והאם זה קשור לכרטיס מסך? עדכנתי דרייברים ולא עוזר.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-