תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ניסיתי לצפות במספר סרטי DVD (הסרטים על דיסקים מקוריים), והסרטים חשוכים ובאיכות מאוד נמוכה. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם דריבר 9.1.4.7 ומחשב חדש (ומסך samsung lcd). ניסיתי לראות את הסרטים בנגנים שונים (microsoft media player, vlc, powerDVD ) והבעיה חוזרת כל פעם. דרך אגב, משחקי מחשב רצים מצויין במחשב. תמונות ויישומים אחרים נראים גם מצויין במחשב. אתם יכולים לעזור לי לגרום לסרטים להראות טוב? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לחומרה אבל אני מניח שכן.. אז הינה: יש לי: 7800gt amd 3800+ x2 2gb ram asus sli premuime עכשיוו כאשר אני מפעיל את המחשב ובא להריץ את וורקרפט הכל רץ סבבה, לאחר כמה שעות של עבודה במחשב, כאשר אני נכנס לוורקרפט, מתחיל משהוא מוזר, לפי פראפס הוא רץ רגיל ב65 פריימים (ויסינק), אבל אני רואה את התמונה לא חלק, מקרטע כזה.. קשה להסביר... כאילו יש לאגים במשחק זה גם בא לידי ביטוי בכך שאני מנסה להשתמש בעכבר כדי לזוז על המפה אז במקום לסחוב אותי לאורך המפה הוא מקפיץ אותי לסוף. אותו דבר בערך בא לידי ביטוי גם בדמו של SERIOUS SAM 2, כאשר הפריימים רגילים אבל אם אני מזיז את העכבר קצת ימינה למשל הוא מקפיץ לי אותו עד הסוף ימינה. ניסיתי הכל: את כל הדרייורים לכרטיס מסך.…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש במטרה להפוך אותו למכונת המשחק שלי. המחשב הוא פנטיום 3.4 עם 2 ג'יגה של RAM, כרטיס מסך Winfast PX6600TD (256m ובקיצור, לא מחשב שצריך לעשות צרות כל כך מהר עכשיו הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מריץ משחקים שדורשים ביצועיים גרפיים גבוהים אז המחשב יוצא לדסקטופ או מאתחל את עצמו בצורה ספונטנית אחרי בערך עשר דקות עד שעה של הרצה חלקה לחלוטין של המשחקים. כשנתתי לחנות ממנה קניתי את המחשב לבדוק את הבעיה, אצלם לא הייתה הבעיה שהופיעה אצלי בבית. אפילו הייתי שם בחנות ושיחקתי במשך זמן העולה על הזמן שהבעיה בדרך כלל מופיעה, מה שהוציא את עניין התקלה בכרטיס המסך (שלא נדבר על זה שכבר עידכנתי דרייברים והכל) עכשיו, כשחזרתי עם המחשב הביתה הוא המשיך לעשות לי את הצרות מ…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי, חיברתי אותו למחשב וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הבאה: " Rebot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" מה אני צריך לעשות בדיוק? ???
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי בעיה בבלוטוט הוא לא מזהה לי את הפלאפון עם הבלאוטוט וגם כל מה שאני מקרב אליו מוצרים של בלוטוט יש אפשרות שאני חייב להחליפ אותחו ? דרך אגב התקנתי את הדריברים שלו לפני יומיים הןא עבד עכשיו לא ... :s05:
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הקובץ מצורף להודעה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זה קורה בכל מיני מצבים, אני לא בטוח אבל מתישהו עם המוסיקה עכשיו הורדתי את הAUTO RESTART וראיתי שיש מסך כחול פעם ראשונה שאני רואה אחד כזה על המחשב הזה אחרי הריסט ניסיתי להגיד לכמה שיותר מידע התמונה הראשונה , זה מהפרטים של התקלה השניה - השניה זה מתוך הפרטים לא זוכר בדיוק איפה אבל ראיתי את הנתיב את הזה שזה כביכול נראה לי מקור הבעיה אז ניסיתי להגיע אליהם אבל הם נעלמו שניסיתי להעתיק אותם השלישית והאחרונה זה שניסיתי לשלוח למייקרופסוט פרטים של הבעיה אז הEROR הזה קפץ לי מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המסך הזה כבר כמעט שנה ,אני מרוצה ממנו מאוד מאוד חוץ מדבר אחד שבמשחקים מסויימים הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1024x768 . הבעייה היא לדעתי כי הוא לא מותקן כי כשניסתי את המחשב עם מסך אחר זה נתן לי . חיפשתי בכל העולם דרייברים למסך חחח אז למי שיש מושג איך אפשר לסדר את זה או מאיפה אפשר להוריד דרייברים אני אשמח מאוד . תודה מראש הנה קישור למסך עצמו עם הדגם והכל http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1701&catid=54
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4P800-E DELUXE עכשיו שאני מעלה את התוכנה של ASUS (שנקראת PROBE) אחרי כל 30 דקות הוא מתריע אותי על 3.3V+ שהוא לא טוב ואז זה מפסיק, מה זה בכלל אומר?? זה מסכן את המחשב?? ועל הדרך רק אם אפשר אבל לא חובה, להסביר בקצרה מה כל השאר : 12V+ 5V+ 3.3V+ Vcore בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הי, אז ככה כשאני ניכנס לניהול דיסקים אני רואה פחות נפח ממה שצריך להיות. אני יודע שחברות הדיסקים מחשיבות 1 GB כ 1000 בימקום 1024. אבל אצלי במקום 312.5 זה מראה לי 298.08 זה הפסד של יותר מ 15GB. תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-