עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SixKiller,

לדוגמא עכשווית Pro Evolution Soccer 3 זה בכמה משחקים מוזר מאוד אבל במשחקי כדורגל... בקיצור קודם כל שנכנסים אז כל איזה דקה צריך ללחוץ פעמיים Alt+TaB ואז זה מסתדר זה חוזר אל המסך של המשחק וכל פעם שיש איזה פאול והשופט מוציא כרטיס אז אני צריך גם ללחוץ והמחשב לא זז ממש איטי זה לא קשור לרכיבים שלא מספיק טובים... זה בעיה כל שהיא אחרת וגם שאני לוחץ ctrl+alt+del (לא משנה שלקח לי שעה וחצי להגיע לי עם כל האיטיות) אז אני רואה שהמשחק לוקח 99,085.. בזיכרון ו99 cpu משהו שאני לא יודע... בקיצור זה שוחט ונראה לי שהבעיה היא בדרייברים שהם דמו או משהו כי לחבר שלי יש בעיה במשחקים אחרים ושהוא התקין דרייברים מהדיסק זה עבד לו טוב אז אני ינסה לחפש דרייברים... מישהו מכיר את הבעיה או משהו תגובות ית…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by E-tay,

הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by BETO55555,

אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by ros,

אז ככה קניתי היום GEFOCE 6200 .. עכשיו הטפרטורה שלו בלי מאמץ 60 מעלות פלוס מינוס.. זה טוב? זה הרבה ? לוח אם 41 מעלות מעבד 44 מעלות- עכשיו יש לי מעבד מובנה של AMD ATHLON XP 2200+ ובחיים לא הגיע לי לטפמרטורות כאלה וזה לא במאמץץ כ.מסך 62 כמו שאמרתי ויש לי שני הארד דיסקים בישן יותר אין מד חום ובאחר זה מראה 44 מעלות אגב הוא של MAXTOR עכשיו לגבי כל הטמפרטורות האלה.. זה הרבה? זה לא טוב? זה טוב ?? אם אפשר לדעת בבקשה..

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי משחק חדש במחשב,אחרי מספר דקות שאני משחק בו אני שומע צפצופים והמחשב מכבה עצמו. תחילה לא ידעתי מה הבעיה,אך אחי הסביר לי שהמעבד מתחמם ושיש להגביר את מהירות המאוורר. עכשיו אם אני מפעיל את המשחק וחצי שנייה אחרי זה מעביר את המאורר למהירות שיא,המחשב יכבה . אך אם אני מכוון את המאוורר למהירות שיא שנייה לפני הפעלת המשחק ,אז הוא עובד. זה נשמע לי נורא מוזר,ואני מפחד על המעבד שלי. האם הסיכון כאן הוא גבוה ? או שעצם כיוון המאוורר למהירות שיא לפני הפעלת המשחק (ועם זה באה פתירת בעיית הכיבוי העצמי) מהווים פתרון ולא קיימת סכנה לשריפת המעבד? תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  11. אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. אני מדליק את המחשב שהוא נותן לי את השגיאה הבאה: Sec Master Drive - ATAPI INCOPATIBLE Sec Slave Drive - ATAPI INCOPATIBLE ואז הוא עובר חלון לזה: Analyzing Network Media Type , This Will Take Sevarel Seconds. OK. RPL - ROM - ADR : 0011 5B29 39DF RPL - ROM - IRQ : 11 RPL - ROM - PIO : DC00 RPL - ROM - FFC פה הוא טוען עד 50 שניות וכל פעם חוזר על זה. ומגיע לאותו חלון ומבצע את אותו התהליך של ה50 שניות מחדש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by Skid,

המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE. יש לי מחשב עם לוח אם שתומך ב-סוגי זכרונות עם מתחים 400 ו-333 MHZ. אצלי מותקן עכשיו זכרון בתדר 333MHZ ואני מעוניין להרחיב אותו עם זיכרון נוסף. האם אני חייב לקנות זיכרון בתדר 333 שיתאים לשאר הזיכרונות או שאפשר להוסיף גם של 400 (בהנחה שהוא לא יעבוד במהירות המקסימלית) אשמח לקרוא מתגובותיכם. בתודה מראש. ניר

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by tomas18,

היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Freakstyle,

טוב אז ככה מגיעה לי הודעה כזאת של 60 שניות שנכבה המחשב ונדלק מחדש וכל פעם זה ככה הורדתי הרבה סוגי אנטי וירוס ונגד תוכנות ריגול וכל זה, בחלק מהם זה מוצא את הוירוס בעצם זה מוצא לי כמה מאותו סוג של הוירוס תולעת ואי אפשר להסיר אותה עשיתי ניקיון וסדר במחשב מחקתי תוכנות כבדות ופיניתי הרבה מקום בדיסק קשיח וכלום לא עוזר גם ניסיתי לעשות דרך ההתחל --> הפעלה --> shutdown -a עכשיו אחרי אחרי שעושים את זה זה מוריד את ההודעה של ה-60 שניות אבל המחשב נתקע ושום דבר כמעט לא פועל אז בקיצור אני במצב נואש ניסיתי לעשות הרבה דברים מה עושים בשביל להסיר את הוירוס הזה ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

19. Started by valaryan,

שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  20. כל מה שאני כותב באינטרנט לא משנה איפה (גוגל ,חיפוש בפורום)הוא כותב בשפה מוזרה.. לדוגמה במקום ד' הוא רושם נקודתיים אבל זה רק באינרנט .. לדוגמא עכשיו אני כותב את ההודעה בכתבן ומעתיק לאינטרנט בשביל שבוא יכתוב את זה נורמלי.. זה קרה לי אחרי שמחקתי 4 קבצים בגלל שנדבקו בווירוס כנראה שזה מזה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. ערב טוב. קניתי היום את הזיכרונות סל שוק 1X2GB 800 MHZ 4-4-4-12 עכשיו המוכר אמר לי לסדר את הזיכרונות בביוס בסדר הזה: "תזמונים 4-4-4-12 ומתח לזיכרון 2.2V או 2.25" אחרי שאני נכנס לביוס, מה אני עושה בדיוק? תודה, מודי.

22. שלום, יש לי בעיה (אני חושב) שאני עובד על המחשב רגיל, לא במשחק או משהו , וה-HDD שלי חושב הוא שקט מאוד ! אך כאשר אני ניכנס למשחק כל שהוא ברגע שהוא צריך לחשוב הוא מזכיר לי את האמסטף של חבר שלי ברגע שהוא מתעצבן.. הוא עושה רעשים משהו בסגנון כזה : גרררררר , גררררררר אה כן והוא עושה את זה לרוב רק שהמשחק נטען, באמצע המשחק הוא כמעט לא עושה את זה. האם יש בעיה ב-HDD? אודה לכם על עזרתכם תודה,

23. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם < הודעה ראשונה שלי בפורום P: > אז ככה יש לי בעיה, יש לי מארז של HEC שבא אם שני מאווררים אחורי שמוציא אוויר בגודל 120, וקידמי שמכניס אוויר בגודל 120 גם הוא. יש לי במחשב לוח אם של Gigabyte - K8NF-9. כשקיבלתי את המחשב אני חושב ששני המאווררים עבדו מעולה והכל היה בסדר. אני כל כמה זמן פתחתי אותו בשביל כל מיני דברים.. פעם להתקין צורב פעם לחזק פה ושם ושטויות כאלה.... עכשיו אתמול פתחתי אותו עוד פעם וקלטתי שהמאוורר הקידמי לא פועל!! חיפשתי את הקבל שלו ומצאתי אותו מנותק ! עכשיו חיפשתי איפה לחבר אותו, וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!! על הלוח אם יש לי שני חיבורים של מאוורר כזה שאליהם מחוברים המאוור של המעבד והמאוור האחורי !! חיפשתי אולי אני יכול לחבר אותו לאחד הרכיבים…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס p4p800s se ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר יותר מכרטיס אחד של זיכרון ללוח אם. [move]תודה מראש[/move]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. נראה שהRAM בסדר, אלא אם נשרפו שלושת הסטיקים שיש שם ביחד, וקשה לי להאמין... במה עוד יכולה להיות הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים