תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אתחיל בזאת שיש לי את הכרטיס gtx 670 גרסת ה2gb של גיגהבייט, נדמה לי שwindforce. כמה חודשים אחרי ששדרגתי לווינדוס 10 הופיע קוד 43, בעיה שגורמת למחשב לא לזהות את כרטיס המסך. המסך נשאר מחובר לכרטיס ויכולתי לראות רק ברזולוציות נורא נמוכות והיו מין קווים כחולים על המסך, הווינדוס השתמש במאיץ הגראפי של ווינדוס( לא זוכר בידיוק את השם, אבל לא במאיץ של המעבד). אחרי אינספור ניסיונות לתיקון שכללו פירמוט, הסרת דרייברים וכו' לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה חודשים (עכשיו) החלטתי לקנות מחשב חדש, בכל זאת המחשב היה מאוד ישן והתחיל לעשות בעיות אחרות. במפרט הנוכחי יש מעבד של amd ולוח אם חדש כמובן, הכל חדש מלבד ssd מהמחשב הקודם וכרטיס המסך שחיברתי בעצמי. הבעיה היא …
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כמה בעיות במחשב 1)לפעמים הוא נידלק אך במסך לא רואים כלום אני צריך להדליק ולכבות את המחשב אולי 10 םעמים עד שזה מסתדר ואו מוציא את הכבלים החשמלים של הכרטיס מסך ואז זה פועל, העליתי את הנושא פה כמה פעמים ואף פעם לא היה תשובה נכונה 2)יש לו תוכנה שניקרת fixit של בזק בינלאומי ויהא מרא שיש בעיה בארד דיסק(צירפתי תמונה) עכשיו יכול להיות שזה הבעיה אך קשה לי להאמין כרגע במחשב יש 2 ארד דיסיקים אם באמת יש בעיה בארד דיסק איך אני יכול לדעת באיזה ארד דיסק יש בעיה? שאני לא יקנה סתם עוד ארד דיסק תודה לעונים (סליחה על המגילה)
-
- 28 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הוא היה עובד לאט, ורק כשמחשב מתאמץ הוא היה מגביר את המהירות. ניקיתי היטב אבק, פעם זה היה עוזר. הוא מתחיל לעבוד מהר מיד עם הפעלת המחשב. יכול להיות שחיישן הטמפרטורה שלו הפסיק לעבוד? איך אני בודק את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לוח P5VD2-MX SE . יש לי במחשב כבר כרטיס מסך מובנה שאני צריך לבטל בשביל להכניס את הכרטיס שקניתי לשימוש . עכשיו הבעיה היא כזו . שאני שם את הכרטיס שקניתי על הלוח אם המחשב שלי לא נדלק בכלל . שאני מוריד אותו המחשב עובד רגיל . יש למישהו פיתרון?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... יש לי צורב DVD של NEC (אם צריך אני ירשום את הדגם) כשניסיתי לצרוב דיסקים של DVD זה היה רושם לי בעיה כלשהי (משהו עם POWER CALIBRATION), קראתי קצת בפורומים והצלחתי לסדר את הבעיה ואז נתקלתי בבעיה הבאה: כשאני צורב הצריבה לא מצליחה ומתקבלת השגיאה NO SEEK COMPLETE. הורדתי דריברים עדכניים ללוח אם, דריבים לצורב (שלא הצלחתי להתקין משום מה) וכלום... אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח והארד דיסק למחשב (שמעתי שיש מצב זה משהו עם הספק כח). מישהו יודע מה הבעיה??? תודה רבה לעוזר!
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי אתמול HD חדש ואני מתכוון להתקין אותו הבעיה היא שהBIOS לא מזהה אותו הכנסתי אותו לחשמל וחיברתי ללוח SATA1 משהוא יכול לעזור ? WD 7200 120MB sata epox motherboard
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מקווה שכן. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... כל החיבורים פועלים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סליחה נלחץ לי פעמיים למחוק!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מחשב INTEL CELERON 700 MGHZ עם 256 MB זיכרון - המחשב נתקע כשהוא עובד קשה מידי לדוגמא אם אני מעתיק 2 GIGA למחשב אחר ברשת - אחרי 2 דקות הוא נתקע או אם ה EMULE והביטורנט עובדות ביחד הוא נתקע. החלטתי להתקין את ה WIN מחדש ועכשיו כל פעם בסיום ההתקנה של ה WIN המחשב נתקע. ניסיתי להחליף HD , ניסיתי גם להתקין את ה WIN על מחשב אחר ולשים את ה HD במחשב הבעייתי אבל כל פעם בעלית ה WIN יש מסך כחול וריסטרט אוטו'. יש לכם רעיונות איך אני יודע מה באמת הבעיה או איך אני שם WIN על המחשב הזה? דרך אגב אני מנסה להתקין WIN XP PRO / HOME SP 2 תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מפרט בקישור בצד. הבעייה חוזרת בתכיפות נמוכה, פעם בחודש - חודשיים ככה, ללא תלות באיזה עבודה כרגע מתבצעת על המחשב (משחק, אינטרנט, סתם ב -idle). התצוגה על המסך פשוט קופאת ללא כל הודעת שגיאה, ולאחר reset המחשב לא עולה (המסך נשאר כבוי) ולוח האם מצפצף צפצוף אחד ארוך ושניים קצרים (ע"פ החוברת שלו זה מראה על בעייה עם כרטיס המסך). המחשב מסרב לעלות מס' פעמים. לפעמים אחרי שעוזבים אותו בשקט כמה זמן לבסוף הוא עולה, ובמס' המקרים האחרונים שזה קרה, ראיתי שלהוציא ולהכניס את הכרטיס פותר את העניין תוך ניסיון אחד או שניים. ??? כשהבעייה רק התחילה, במשחקים ישנים מסויימים (vampire bloodlines ו- syberia ליתר דיוק) הופיעו מדי פעם שגיאות בטקסטורה וארטיפקטים. עדיין יש אחריות על הכרטיס. החנות שבה …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי .. אחד לא מחובר בגלל חוסר מסך ומחשב דפוק>< והמחשב השני עם אותו מפרט+- רק שיש לו 256 רם והוא איטי.. במחשב השני יש ג'יגה וחשבתי להוסיף את שני הסטיקים האלה למחשב השני ואז יהיה 1ג'יגה ו256 רם.. השאלה שלי היא איך אני מגדיר אותם כדי שהמחשב יזהה אותם? או שפוט להחליף את שני הסטיקים של 128 שיש במחשב בשני סטיקים השניים ה512? תודה מראש לעוזרים עם זה לא הפורום המתאים אפשר בבקשה להעביר אותו? אני חושב שפה זה המקום כי זה תמיכה תכנית אני חושב
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי... היום אני בא ככה להדליק תמחשב, פתאום כתוב לי - Primary master hard disk fail, ואז המחשב ממשיך לעלות, הוא כותב שהוא לא מצליח לעשות בוט ושאני אכניס דיסק התקנה. הכנסתי תדיסק של ווינדוס ובתחילת ההתקנה הווינדוס כותב שהוא לא מזהה את ההארק דיסק. אוקיי, לקחתי הארדיסק מהמחשב הישן של אחותי , חיברתי, הכנסתי דיסק של ווינדוסשוב פעם בתחילת ההתקנה הוא כותב שהוא לא מזהה הארדדיסק במחשב. כמובן שהחלפתי חיבורי חשמל, כבלי IDE, מה לא?! מה עושים? מה הבעיה? אגב, ההארדיסק שלקחתי מאחותי עובד בלי שום בעיה במחשב שלה.. מוזר.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!
-
הכל התחיל היום בשעות הבוקר אחרי שהפעלתי את המשחק battlefield 2. לפני שבוע קניתי כרטיס מסך 7600gt והוא עבד לי מצויין במשחקים ואז ניסיתי לעשות לו oc דרך הדרייברים של הכרטיס. 600 לליבה ו900 לזיכרונות .......כמה ימים המשחקים עבדו טוב מאוד במהירויות החדשות אך היום כשניסיתי להפעיל bf2 ןלראות את השיפור המחשב פשוט נכבה בלי הודעה מוקדמת או משהו כזה. הפעלתי את המחשב וביטלתי את הoc . לפני זה לא עשיתי שום oc לשום רכיב אחר (כמו מעבד , זיכרונות). עכשיו כל פעם שאני מריץ תוכנה לחיפוש והסרה של תוכנות ריגול (spybot) ,בשביל לבדוק אם הסיבה היא בהם , המחשב נכבה פתאום . גם כשהפעלתי משחק אחר כמו gta:sa המחשב נכבה. דרך אגב הספק שלי הוא 350watt.......בהחלט מספיק לכל רכיבי המחשב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-