תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום חברים בעיה מוזרה ומעצבנת!!! כל פעם שאני מנסה לפתוח את החלון של החיפוש השימוש במעבד עולה ל100% והאקספלורר משום מה תופס לי 22000 קילו בייט מהזיכרון והחלון של החיפוש בכלל לא נפתח!! למישהוא יש פיתרון??
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בקשר ללוח ולזיכורונת: המחשב שלי היה עושה לעצמו ריסטים לבד, הוא היה נופל כל פעם ומציג מסך כחול שבו היה כתוב על זה שהתקנתי חומרה חדשה ולא התקנתי אותה טוב. מה שהיה כתוב במסכים הכחולים לא היה קבוע כל פעם משהו אחר,אבל היו איזה 3- 4 שמביניהם כל פעם משהו אחר. זה בזמן שעוד היה לי ווינדוס במחשב, בזמן שהשתמשתי במחשב הוא היה עושה ריסט ומסכים כחולים בנוסף לפעמים הייתי מדליק את המחשב והוא היה מצפצף. או ציפצוף אחד ארוך של 3 שניות מקסימום ניראה לי או ציפצוף ארוך ובסופו שניים קצרים. (מה אומר כל אחד מהם?) [הבנתי שזאת כמובן בעיית חומרה או בזיכרונות, בלוח אם או בכרטיס מסך] בקטע הזה נפל לי הווינדוס. אין לי מושג איך חחח אז מה שעשיתי זה פירמטתי כי גם ככה רציתי לפרמט והתחלתי לנסות, שאנ…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב שמעו יש מחשב ישן ישן ואני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלו. זה כרטיס מסך נורא ישן..: VGA VCI משהו כזה.. בטח אף אחד לא ימצא אותו.. אני גם לא מצאתי אותו באוסף אתרים למעלה..
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה: הוא מפעיל את המחשב ואחרי שזה עובד את הקטע הזה של הקווים בXP זה רושם: unable to find : C:\windows\system32 ואז אין מה לעשות... וגם אי אפשר הוא נותן גם איזה שהיא בעיה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת ליזר 1200 HP אחד הגלילים הפנימיים שמעבירים את הדף התקלף מציפוי הפלסטיק שלו, המדפסת עובדת אבל הדף יוצא עם הטבעה של הגליל המקולף האם ניתן לקנות חלקי חילוף ולתקן לבד? כמה צריך כזה תיקון לעלות? האם מישהו מוכר ציוד יד שניה כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA ועכשיו הוא לא רוצה להתקין לי את הדרייבר של RADEON הורדתי את הדרייבר של VISTA גם כן לא רוצה להתקין!! בבקשה תעזרו לי!! ודרך אגב התקנתי אותו והוא זיהה לי את הכרטיס אבל הוא לא מראה לי את הכרטיס פה: וגם משחקים עובדים אבל ממששש לאט!!! תעזרו לי בבקשה מה אני יכול לעשות ואיך לתקן!? תודה!.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת כשאני מפעיל את המחשב(בדרך כלל אחרי שבוע/שבועיים שאני בא מהבסיס) המאוורר הראשי של המעבד לא עובד והמחשב עושה צפצוף... אני מפעיל כמה פעמים את המחשב מחדש וממתין קצת ואז המאוורר מתחיל לפעול.. למה זה?
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי כשאני מדליק את המחשב אז הוא עובר את תהליך הפוסט עד שהוא שגיע למסך שחור וכותב לי את זה: disc boot failure insert system disc and press enter
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בדקתי את כול החיבורים , בהתחלה שמדליקים את המחשב אז רואים את התעינה של הווינדוס , אבל שזה ניכנס באמת לווינדוס מראים לי את הסמל האפור שרשום אליו "out of range". (הכרטיס מסך תקין בדקתי במחשב אחר) בבקשה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אחים שלי דחוףף יש לי פיתאום במסך הפקט ירוק כזה ואז חוזר לרגיל.... ואדום וכל מיני צבעים...
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי, היה לי Radeon 9800 XT, הבאתי אותו לאחי בתמורה לFX 5200 שלו, למה? כי אני בצבא וגם ככה אין לי זמן לזה... מה שכן, עכשיו פתאום זה עובד ב2x: תסתכלו בתמונה, למישהו יש מושג מה קורה? זה כותב שהבעיה בWindows... אחרי שהחלפתי כרטיס מסך העלתי בsafe mode, השתמשתי בDriver Cleaner ואז התקנתי את Omega Geforce Drivers. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל. ובכל זאת יש לי בעיה. ניסיתי להתקין את הפאטצ' אבל זה לא עוזר. הינה הודעת השגיאה המופיעה לי: מה עושים? מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארדיסק מקסטור דגם 6Y160M0 . שמתי לב שהטמפ שלו מגיעה דרך קבע ל 52 מעלות וגם בנגיעה הוא ממש חם. האם זה תקין או שיש דרך לפתור את זה ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-