עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by AvieL93,

דוד שלי ביקש שאני יבוא לסדר לו תמחשב היה לא בעיות כאלה לפעמיים אבל עכשיו תמיד נגיד פעם הוא היה נכנס למשחק לא תמיד לפעמיים או אחרי כמה זמן שהמחשב דולק המחשב היה נופל הוא היה רואה מסך כחול אם הרבהמילים באנגלית והיה צריך להדליק מחדש ועכשיו כל פעם שהוא מפעיל שתי תוכנות או סתם המחשב נופל וזה קורא וזה מחשב ישן של כמה שנים והוא אף פעם לא פתח אותו ניקה וזה והמחשב עבר מלא פירמוטים קיצר אני ילך אליו מה אתם ממליצים לי לעשות חוץ מלנקות לו תמחשב

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by noy2222,

אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …

5. Started by Thunder Storm,

יש לי כרטיס מסך GFORCE 6600GT עד מלפני תקופה הוא פעל מצויין. ואז לפתע.. המערכת של NVIDIA מודיע לי שחיבור החשמל של הכרטיס מסך לא מספיק חזק ולכן הכרטיס מסך פועל במתכונת בטיחותית נמוכה יותר. האם יש משהו לשפר ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by kobibo,

אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום...אז קניתי מחשב חדש בעיקר לעבודות במסמכים וגלישה... הבעיה איתו זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עובר את הבדיקה של הביוס... הוא קורא את הזכרון ממש לאט, כאילו יש לו לאגים כאלה ופשוט נתקע על המסך הזה בלי לבדוק את ההתקנים.. עוד דבר נראה גם שהמחשב לא עובד כל כך מהר ולוקח לו הרבה זמן לטעון דף אינטרנט.. ביצעתי בדיקה של וירוסים (AVG) והוא לא מצא כלום ... עזרה? AMD 3800 dual core gigabyte mother board radeon x1650pro 1024 knigston

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by אוורסט,

שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by RunningWithScissors,

יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון של artifacts מוזרים על המסך: [תמונה] מפרט: 2.4 P4 9800PRO 128 MB 512 DDR 400 שום דבר לא ב-OC ניסיתי לשחק עם ה-Refresh rate ועם הרזולוציות ניסיתי לעדכן דריבר אבל זה לא ממש עזר. הפסים מופיעים בדרך כלל בצורה הזו (רוחב משתנה מפעם לפעם) ובצבעים שונים. רעיונות ?

10. Started by DeadByDawn,

אוקי,הBluetooth שלי מחובר ל COM5. וישנה תוכנה שכנראה משתמשת בזה,ולא נותנת לתוכנה אחרת שאני רוצה להריץ להשתמש בCOM הזה... איך אני מוצא איזו תוכנה משתמשת בזה וסוגר אותה??? ניסיתי ליצור עוד COM4 לBT,לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by FreeStyle,

בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Boxster,

קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. לחבר שלי יש פנט'יום 4 הנה קצת פרטים: http://img257.echo.cx/img257/8759/14tk.jpg והמחשב נתקע כעבור מספר דקות של משחק ניקינו הכל והחלפנו כרטיס מסך ולכרטיס מסך GEFORCE4MX (בלי קירור) פירמטנו את המחשב מספר פעמים ככה שאנחנו בטוחים שזה לא בעית תוכנה מה יכול להי'ות הגורם? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון: הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ] בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה. חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן. אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר [אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה] בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה] שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית. מה שמעצ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by mkx,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  19. שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by ohadaridan13,

יש לי כונן נייד שהיה מוגדר כ-F והוא השתנה ל-G כתוצאה מכך כל הקיצורי דרך וההתקנות לא עובדים... איך אני מחזיר את זה חזרה ל-F ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by Wildatack,

חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by VL,

אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by magafaim,

הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by TaZeR,

שלום לכולם, רציתי לבדוק איך הספק כוח עובד, אז פתחתי אותו וחיברתי לחשמל. אחד הרכיבים טיפה זז אז הזזתי אותו הצידה טיפה ומאז יש לי כוויה מאוד גדולה ביד. זה קשור לחומרים המסוכנים שנמצאים בספק?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.