עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HdInspect,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by d_v,

שלום מופיעה לי כל הזמן (כשאני מכבה את המחשב, ולעיתים רחוקות במהלך עבודה עליו) הודעת שגיאה(תמונה מצורפת). אין לי מושג למה זה קשור. זיכרון החלפתי ושידרגתי לפני שבועיים, אולם ההודעה הייתה עוד לפני כן וממשיכה גם עכשיו. האם למשהו הפתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

3. עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.

4. לאחר שעשיתי עידכון ביוס כושל וכתוצאה ממנו המערכת לא הגיע לPOST SCREEN (כל המנורות דולקות כשאני מדליק את המחשב ואין SIGNAL מהמסך) הייתי בטוח שהלוח נדפק, לקחתי את הלוח להחלפה באחריות ובבדיקה שעשו לידי ראיתי שהלוח עובד כמו שצריך... חזרתי הביתה מתוסכל מנסה להבין למה אין פוסט, הוצאתי הכל והרכבתי מחדש והבעיה נמשכה.. לבסוף לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים קרובה שקרובה לבית שלי (הם לקוחות אצלי איפה שאני עובד אז הם היחידים שיכלתי לסמוך עליהם קצת) מהמסקנה שהם הגיעו אליה, הם בדקו לידי כל דבר במחשב ושום דבר לא עזר חוץ מחלפת המעבד (שאת זה הם ביצעו לא לידי) המעבדה התקשרו אלי אחרי שהכתי מהם ואמרו לי שהבעיה היא במעבד, הם כדברם לקחו מעבד אחר (תושבת 478 כמו שהיה לי) חיברו אותו ללוח ויש פוסט וה…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  5. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by DemonOne,

שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by el perro,

יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

11. Started by swisaavi,

אפשר לנעול... זה הסתדר לבד.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by Salwaby,

אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. יש לי ספק כוח של ANTEC ANTEC SMART POWER 2 500W ולוח אם של DFI Infinity 975X for LGA775 עכשיו חיברתי הכול נכון אבל כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר האחורי של הספק לא עובד!!! רק הקדמי!!!(כאילו זה שמכניס אוויר לספק) מה קורה כאו אנשים?!? האם המאוורר של הספק דפוק?!? אני מפחד ברגעים אלו שאני כותב שעוד שניה הוא ישרף.... עזרה דחוףףף

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Skippy,

איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by BneXt,

The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?

20. Started by snoop2,

שלום לכם אנשים יקרים! אז ככה: כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות בערך הוא ישר נכבה - עוד לפני שהוא מגיע boot. למעשה, אני צריך להדליק אותו מספר פעמים עד שהוא "מתניע" - ומתחיל לרוץ. המערכת: לוח אם: Intel i865 chipset מעבד: P4 זיכרון: 1024 MB DDR מערכת: WindowsXP Professional כמובן שהחשד העיקרי שלי הוא הלוח. במידה וכן, האם זה משהו פתיר? בכל מקרה, אני לא מצליח לפתור את זה כבר הרבה מאד זמן, ועכשיו זה כבר בלתי נסבל. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אני מעוניין לעדכן את הביוס עכשיו השאלה כדי להתקין לבטא או או דרברים רגילים? כי ראיתי בדרך ככל בדרייברים של בשלב בטא יש הרבה מאוד שיפורים... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by lader,

במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by shahar07,

יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה

דיונים חדשים בפורומים