תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ואיך בודקים אם החלק הזה דפוק במחשב שלי? פשוט הרגע פירמטתי והתחילו לי מסכים כחולים..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא משמיע לי 4 ציפצופים, ולא מראה לי כלום על המסך. נסיתי להחליף כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי אפיק לזיכרון - לא עזר. ד"א - אני חייב לציין שהמחשב עובד, אבל זה לא מראה לי כלום על המסך. אשמח לקבל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש מספר סרטים שכאשר אני מנהס להעבירם אני נתקבל בהודעה הזאתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי עידכון ביוס כושל וכתוצאה ממנו המערכת לא הגיע לPOST SCREEN (כל המנורות דולקות כשאני מדליק את המחשב ואין SIGNAL מהמסך) הייתי בטוח שהלוח נדפק, לקחתי את הלוח להחלפה באחריות ובבדיקה שעשו לידי ראיתי שהלוח עובד כמו שצריך... חזרתי הביתה מתוסכל מנסה להבין למה אין פוסט, הוצאתי הכל והרכבתי מחדש והבעיה נמשכה.. לבסוף לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים קרובה שקרובה לבית שלי (הם לקוחות אצלי איפה שאני עובד אז הם היחידים שיכלתי לסמוך עליהם קצת) מהמסקנה שהם הגיעו אליה, הם בדקו לידי כל דבר במחשב ושום דבר לא עזר חוץ מחלפת המעבד (שאת זה הם ביצעו לא לידי) המעבדה התקשרו אלי אחרי שהכתי מהם ואמרו לי שהבעיה היא במעבד, הם כדברם לקחו מעבד אחר (תושבת 478 כמו שהיה לי) חיברו אותו ללוח ויש פוסט וה…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי לכולם, בטעות האל פסק נלחץ כשהמחשב היה דלוק, ומאז כשאני מדליק אותו, המחשב נדלק אבל לא מזהה את המסך. אני יכול להתחבר אליו בTeamviewer, ואז אני רואה שהוא אכן לא מזהה שום מסך שמחובר אליו. המסך מחובר בdisplay port, יש חשמל במסך ונראה תקין. כמו כן, 2-3 שניות אחרי שהמחשב נדלק יש טווו ארוך של שנייה או שתיים. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עם כן אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המחשב שלי כל כ7+- שעות עושה ריסט ואני חושב שזה בעית חומרה. איך ניתן לפתור זאת? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz Prescott L2 Cache: 1MB לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz זיכרון: 2x256 MB DDR SDRAM
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב Pentium 4 לוח אם של ג'יגהבייט ופתאום הוא התחיל לצפצף לי צפצופים מקוטעים כל איזה חצי דקה. הוצאתי וניקיתי את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות וזה לא עזר החלפתי את הזכרון ואת הכרטיס מסך וזה גם לא עזר מה אני עושה? נ.ב אין לי שום כרטיס אחר שיכול לגרום לבעיות...
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המערכת החדשה שלי. אבל היום פתחתי את הבפנוכו של המחשב, ואני רואה שהמאורר של הCPU (core2 duo 6300) מקרטע: עובד כמה שניות, ומפסיק, ואז מנסה לפעול שוב, יש לי איזה רעש חשמלי מעצבן כזה, אולי נדלק אולי לא וחוזר חלילה. האם זה פעולה תקינה של המאורר שאיזהשהו חלק בלוח אם או תוכנה של הלוח אם (gigabyte 965P-DS3) או שהמאורר דפוק?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשאני מחבר את ה DOK שלי לחשב שלי הוא מחובר כ USB1.1 ואצל המחשב של אבי בעבודה הוא USB2.0 . הלוח האוא P4C800 אז כה שיש לי תמיכה של USB2.0 . איך פותרים את הבעיה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-