עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי אז ככה: בספק שלי יש מתג שאני יכול להקטין את המתח מ-230 ואט(כמו שנהוג בארץ) ל-115 וואט כמו שנהוג בארה"ב. מתג שלא אמורים לגעת בו, אבל אחי בטעות הוריד את המתג שהמחשב פעל וכתוצאה מכך מייד נשרף הספק, עכשיו שאלה שלי היא מה הסיכויי שגם הזכרונות והלוח אם הלכו ? ובאיזו דרך ניתן לבדוק את זה ?. (נ.ב המחשב נכבה מייד לאחר הורדת המתג) תפרטו לגבי הדרכים. ותודה לכולכם

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. איך אני גורם שהמקלדת תעבוד בעברית ובאנגלית ב-XP ניסתי את כל מה שידוע לי והמחשב פשוט משתגע כל פעם זה עובד באופן מאד משונה ממה שאני מכיר מישהו יכול להדריך אותי שלב שלב כדי שלא יהיה בעיות בכתיבה באופיס במעבר מאנגלית לעיברית ולהפך

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  3. Started by B.m.F20,

קבצי הminidump [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!

5. יש לי איזה בעיה. יש לי איזה תוכנה ששמה לא משנה כרגע, בהפעלת ההתקנה היא בודקת תאימות של התוכנה למחשב, אם אחת הבדיקות לא עוברת ההתקנה יוצאת ולא מתקינה את התוכנה. אחת הבדיקות היא בדיקת זיכרון, היא דורשת 4MB זיכרון RAM , ולי יש 128MB זיכרון. אך התקנה לא עברה את הבדיקה והיא רשמה לי שיש לי רק 639KB RAM. אז השאלה למה זה אומר לי את זה ואיך אני יכול לסדר את העיה כך שיהיה אפשר להמשיך בהתקנה.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Levcog,

אני מקבל הודעת שגיאה irql_not_less_or_equal בזמן שאני מתקין את הוינדוס... אני חייב לציין שזה מחשב חדש, ואני כמעט בטוח שלא התקינו עליו וינדוס בעבר. תמונה של השגיאה: http://img243.imageshack.us/img243/8893/img0075ph1.jpg הרצתי גם Memtest והינה התוצאות: http://img525.imageshack.us/img525/5601/img0077bi4.jpg *הרצתי את הMemtest במשך 10 שעות! בהתחלה חשבתי שזו בעיה בדיסק של הוינדוס שאיתו אני מתקין...אבל החלפתי דיסק אחר וגם בו עולה השגיאה הזו. מה אני יכול לעשות ? מפרט: Q6600+Arctic Freezer Pro 7 Abit IP35-E OCZ 2GB RAM WD 320GB Enermax 5001+Silenex

7. Started by stone cold,

בפתיחה האור בכפתור ההדלקה מהבהבים והאורות הקטנים שליד המשטח מגע מהבהבים אבל המחשב לא נידלק גם שהוא דולק הוא מכבה את עצמו לבד מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? בתודה קרירין

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by dovik,

זה סיפור מצחיק ועצוב. אבל מבקש לכתוב בתגובות רק לעניין.. אחרי כמה וכמה עצבים,החלטתי לעשות ניקוי יסודי ומלא לדיסק הקשיח,כמו כן לערוך כמה שינוים. השתמשתי בדיסק HIREN'S לצורך הניקוי המלא (עד 0) ולצורך הגדרת מחיצות מחדש. אה,לפני הכל העתקתי הרבה דברים חשובים לדיסק נייד. אחרי ההגדרות של המחיצות ,ניסיתי להתקין את ה-XP שהיה לי,ההתקנה נפסקה בעצמה באמצע,לא זוכר בדיוק מה היה השלב,אולי השני או השלישי.. אחרי כמה נסיונות חוזרים וכושלים (לא הצליח להעלות את קובץ ntldr) ניקיתי שוב את המחשב ורציתי לאושש את כונן הדיסקטים וכנראה נגעתי במשהו ב-BIOS. (כנראה,הכונן דיסקטים שבק חיים,כי שום דבר לא הצליח לגרום לו לקרוא מהדיסקטים,וניסיתי על כמה). אז התחילו דברים מוזרים. חלק מתוכנות שהיו בדיסק HIREN…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by BlacK_RaveN,

יש לי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור game port עכשיו רציתי לשאול אם יש איזה משהו שאני יכול להלביש עליו ואז לחבר את זה ל usb ??? (שחכתי איך קוראים למשהו הזה ) למשל יש לי עכבר אופטי של microsoft והחיבור המקורי שלו זה usb אז קיבלתי איתו כזה דבר שאני מלביש ואז אני יכול לחבר ל ps2 נ.ב וגם רציתי לשאול כמה זה עולה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by iMeash,

היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?

12. Started by rambo88,

רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by kaki,

אתמול התקנתי במחשב שלי HD4760, אחרי התקנת דרייברים החלטתי לבדוק קצת יכולות. הרצתי crysis והופיעו לי מין פאקין כאלה במשחק. יש תמונה מצורפת. זה קורה בכל רזולוציה בכל רמות הגרפיקה. בנוסף כשאני מנסה להריץ סרט מהmediaPlayerClassic המסך מפסיק לקבל סיגנל לשנייה ואז מופיעה לי הודעה של ATI שהכרטיס נתקל בתקלה חמורה. מערכת ההפעלה שלי היא XP PRO. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

14. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן, לפני חודשיים בערך התחילו להופיע לי בעיות ותקיעות באודיו והFPS שלי במשחקים ירד משמעותית. מדובר לא רק על אודיו, אלא גם על סרטונים. ניסיתי לעדכן דרייברים.. עד כמה שזה ישמע אבסורדי, עד לפני אותו יום המעבד שלי השמיע רעש נוראי במאמץ אז ניסיתי לנקות את הגוף קירור שלו עם קיסם (אחרי שניסיתי לשלוף אותו ללא הצלחה) והוצאתי קצת אבק, הרעש נעלם אבל מאז הופיעו התקיעות - אם זה קשור בצורה כל שהיא... יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שלי אני מנסה לצרוב דיסק DL דיול לייר (שני שכבות) ואני לא מצליח הוא רושם לי Could not perform start of Disc-at-once אז ניסתי להחליף דיסק כי חשבתי שאולי הדיסקים שלי לא טובים אבל זאת לא היתה הבעיה ועכשיו אני משתנש בדיסקים האלה: Verbatim DVD+R DL 8X אני משתמש בתוכנה NERO 9 אחרי שהחלפתי מNERO 7 וניסיתי להתשמש גם בIMGBURN וגם שם אותה הבעיה מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה הצורב שלי: HL-DT-ST DVDRAM GSA 4160B וזה הLOG שלי אחרי הצריבה שנכשלת: Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 9.0.9.100 Internal Version: 9, 0, 9, 100 Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B>Version: A306 - HA 1 TA 0 - 9.0.9.100 Adapter driver: <IDE&g…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  17. אהלן! המחשב החדש והחזק שלי אמור להריץ משחקים יפה: מעבד אינטל quad 9550 = 2.83ghz x4 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ ati hd4850 512m במשחק flight simulator x, אני מגביל אותו ל-25 פריימים לשניה, וזה אומר שהוא צריך לשאוף להגיע לשם אבל לא לעבור, כדי לא לאמץ את המערכת לשווא (אנחנו לא יכולים להבחין ביותר פריימים מזה). עכשיו, אני מריץ את המשחק ותוך כדי בודק את ניצול הזכרון והמעבד: אני מקבל 13 פריימים בשניה. המעבד מנצל בסביבות ה-25 אחוז וכ-2.3 ג'יגה RAM מנוצלים, ניצול כרטיס המסך על כ-30 אחוז.. למה, כשהמערכת מסוגלת להרבה יותר, היא לא עושה את זה?! למה אם אני יכול לקבל עוד 10 פריימים, היא לא מנצלת עוד יותר את המעבד+זכרון+כרטי מסך?! אשמח לקבל תשובה! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by Coldmetal,

אז ככה, אתמול קניתי ספק כוח חדש 530W Hiper HPU וRADEON HD4870 חיברתי את הספק החדש ואת הכרטיס מסך והכל עלה חלק חוץ מהצורב DVD שלי. הצורב אצלי כבר מלא זמן ולא היו איתו בעיות קודמות. ליד הצורב נמצא כונן רגיל לדיסקים שעובד כרגיל. חיברתי את שניהם באותה צורה, לא ניתקתי שום דבר שלא היה צריך לנתק בזמן שניתקתי את הספק הקודם. הצורב נמצא ומותקן במחשב והמחשב קורא אותו. הבעיה היא כשאני לוחץ על הכפתור כדי לפתוח את הכונן כדי להכניס דיסק הוא מהבהב כ20 שניות ומפסיק. הכבל שליד ה4פין שחיברתי מהספק (לא יודע איך קוראים לו) מחובר היטב גם לכונן הרגיל וגם לDVD. ניסיתי לחבר את ה4 פין והכבל שלידו מהכונן הרגיל אל הDVD אבל לא השתנה שום דבר. אין לי מושג מה קרה לו. הצורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (ממ…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  20. במחשב חדש לגמרי ניסיתי לחבר מודם כנ"ל אך הוא לא מזוהה ע"י windows xp. אני בטוח שהבעיה לא במודם כי ניסיתי שני מודמים שונים שאחד מהם עובד כרגע בצורה תקינה במחשב אחר (שגם בו XP, לכן לא נראה לי שיש קשר למערכת ההפעלה, אבל אני לא שולל את זה לגמרי). יכול להיות שהבעיה בלוח?? מה אפשר לעשות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by kokoki,

שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by domuzy,

כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

יש לי בעיה במחשב אני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך. אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה... אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים) והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם, והבין שהבעיה בלוח. מה לפי דעתכם היא הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה? הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by piko,

שלום אני חדש. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.3 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8842E85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041110-01.dmp C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER-64912-0.sysdata.xml C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\WER256A.tmp.version.txt הייתי משתמש בתוכנה לניקוי רג'יסטרי לפני שזה קרה- יש קשר?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.