עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by outlaw7422,

לאחרונה קניתי מחשב חדש, AMD 64 3000 היום שחזרתי הביתה המחשב לא נידלק ושהוא כן אז הוא ניתקע במסך הראשון (המסך של הכניסה ל BIOS) ליפעמים הוא לא קולט את המסך אנא עזרו לי, בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by NI4NI,

שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה

3. יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by saar22,

אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Raul,

יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by bazir,

יש לי בעיה במחשב -כבר הרבה זמן שהמחשב שלי לפעמים פשוט נתקע ואני צריך לעשות לו ריסאטרט דרן הכפתור...לקחתי את המחשב שלי כבר לפירמוט כמה פעמים וזה חוזר על עצמו..המחשב בדרך כלל נתקע שאני על האינטרנט ואז מופיע לי למטה בשורת התחל שהאינטרט התנתק אחרי ים זמן...וגם כשהוא מתנתק, המחשב משמיע קול מוזר שרק המחשב נתקע שומעים אותו...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב שלי ממען מלעשות POST. בהתחלה חשבתי שאולי הלך המעבד, אז ניסיתי מעבד אחר והמחשב גם לא עלה..ניסיתי לוח אחר ומחשב לא עלה. ניתקתי את כל הכבלים, הוצאתי את הזכרונות..השארתי רק את המעבד הספק והלוח דולקים..ועדיין המחשב ממען מלעלות אני מתחיל לחשוד שזה הספק, למרות שהוא לא מראה סימני מוות או משהו כזה הוא עושה רושם של עובד כרגיל..דרך אגב הספק הוא FSP350GLN אז זהו...ניסיתי לעשות כמעט כל דבר שאני יודע וזה לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה, אריאל

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  9. Started by royk50,

sun disk cruzer micro 2.0 GB חדש בן שבוע + מחבר פעם ראשונה למחשב - מזהה אבל מודיע על בעיה בדרייבר - לא נתן לשמוש שולף החוצה (לא מופיע ב safely remove hardware ) מכניס שוב - מזוהה ועובד כתיבה/קריאה אחרי כחמש דקות IDLE לא נתן לקרוא או לכתוב - תוקע את הexplorer לפעמים גם תוך כדי קריאה נותן הודעת שגיעה אותו הדבר גם אחרי optimize for performance ניסיתי פרמוט וcheck disk אין בעיות ואין שפור כמובן שכל שאר התקניי USB עובדים ללא בעיה: DOK ג'נרי, edimax wireless lan usb ,iriver h300 ,logitech g5 כבר שלחתי email לפנדה בקשר להחלפה אבל אם למשהו יש פתרון מהיר יותר....

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by maccabeast,

איך אני מוציא את המעבד ? יש עליו כאלה צלעות קירור שתפוסות ממש חזק, איך אני מוציא? המעבד הוא סוקט 423

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  11. הרמקולים שלי משמיעים זמזומים ורעשים חלשים ומעצבנים כשהם דלוקים, כשהם כבויים כמובן לא שומעים כלום... כשמגבירים את העוצמה דרך הווינדוס הרעשים עדיין נשארים חלשים כמו שהם... הרמקולים הם רמקולים שסידרתי בעצמי: הסאבוופר של (Cambrige Soundworks (Sound Blaster והרמקולים הקטנים נלקחו ממערכת קולנוע ביתית של Apex תודה למי שעוזר.

12. Started by buuhaa,

שלום. יש לי הארדיסק מקסטור דגם 6Y160M0 . שמתי לב שהטמפ שלו מגיעה דרך קבע ל 52 מעלות וגם בנגיעה הוא ממש חם. האם זה תקין או שיש דרך לפתור את זה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by nuctornal wisdom,

intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.

14. Started by orzilca,

אהלן חברה יש לי בעיה עם הזכרונות במחשב יש לי לוח Abit NF8 ועד היום היו לי 2 כרטיסי זכרון של TwinMos DDR400 256MB (הלוח תומך ב-Dual Ram) היום קניתי כרטיס של 512 מאותו הסוג הרכבתי אותו במקום אחד של 256 ומשומה המחשב קולט רק את ה-256.. ניסיתי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-512 והוא מזהה אותו אני לא מבין למה זה.. עברתי גם על ההגדרות בביוס לא מצאתי דרך כלשהי לבטל את האפשרות של ה-DualRam למישהו יש מושג איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Azmodan,

יש לי disk on key , יחסית ישן (של 128). מערכת ההפעלה היא windows xp. לפני שבוע, כאשר חיברתי אותו למחשב, המחשב לא הגיב ולא זיהה אותו. ניסיתי במספר מחשבים אחרים (כולם windows xp) - כלום. הייתי מוותר עליו וזורק אותו בשנייה, אבל יש לי עליו מידע חשוב של הלימודים שיהיה קשה לשחזרו. האם למישהו יש רעיון מה לעשות (את האופציה של לפנות לחברה אני שומר לסוף). כל הצעה תתקבל, גם אם אתכם חושבים שהדבר יוביל למחיקת החומר השמור, הדבר יהיה על אחריותי.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by maxpen11,

שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  18. מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום לכולם לפני כמה ימים כשהייתי גולש באינטרנט פתאום הופיע לי מסך כחול והייתי חייב לעשות הפעלה מחדש למחשב והנה תמונה של המסך הכחול http://img175.imageshack.us/my.php?image=198178375zd1.jpg אגב אני כבר שאלתי מישהו שאני מכיר והוא טכנאי כבר 16 שנה והוא אמר לי שזאת בעיה בכרטיס מסך וצריך לעדכן דריברים

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by Laser-Trooper,

שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. Started by snakerr,

לא יודע למה בביוס הוא מוגדר טוב אבל ב"מחשב שלי" אין לי שם את הכונן..

22. Started by evyatar334,

מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים