עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by King Kong,

יש לי מחשב שמערכת ההפעלה קורסת בהתקנה ... ואחרי ההתקנה גם ! בדקתי זיכרון 100 פעם ב 1000 תוכנות הכול תקין בדקתי HDD עם תוכנה יצא כמה פעמים תקין אין UNC !!!! הצצתי בהסבר בפורום ntoskrnl.exe זה "דרייבר" אבל בחייאת זה בתחילת ההתקנה ... ובסוף רשום : " NTFS.SYS " מה קורה שם ? קובץ מצורף ... או Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\A\Desktop\Mini010607-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unrel…

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by peleg,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 4000 עד 4500... אני רוצה מחשב טוב מהיר שיתאים למשחקים וכאלה שיהיה בו מקום 80 ג'גה שיהיה ג'יגה ראם בקיצור שיהיה מחשב מהיר ומתאים למשחקים תוכנות וכ'ו...רק מהאתרים האלה... http://www.wallashops.co.il/mall/cat...40-7-2-0-1-0-0 http://p1000.co.il/hot_sale_cat.asp?cat_id=1555&d_link=Cat_מחשבים%20ניידים%20ואביזרים תודה מראש.!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by Zip25,

לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by ob123,

אני מקבל את ההודעה הזו מדי כמה דקות: הדבר לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט. למישהו יש מושג מה מקור הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  6. אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by rivki1985,
    • 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by netanel1234,

שלום, המחשב של אחותי היה עובד טוב ופתאום הוא מתכבה לבד, אני מדליק אותו ולפעמים המחשב עוד לא עולה והוא מתכבה שוב ושוב והמחשב בכלל לא עולה! מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by goodspeed,

שלום! יש לי מארז hec 6a21 ויש בו מקדימה חיבור firewire . הכבל שמגיע עם המארז הוא female header שאמור להתחבר ללוח אם. הבעיה שהלוח אם שיש לי הוא ‏P35-DS3L של gigabyte ואין לו חיבור כזה עבור firewire. קיים כרטיס pci firewire. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרך לחבר את הכבל של המארז לחיבור הפנימי של הכרטיס. חשבתי על כבל male header >>male firewire או male header >> male header אבל לא הצלחתי למצוא למישהו יש מושג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by R0tem1,

התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. קניתי palit 8800GT 512 Sonic אחרי שהרכבתי את המחשב הוא עבד מצויין למשך כמה שעות. כשעשיתי ריסטרט למחשב אחרי שהורדתי net frame work 3.0 המסך לא עלה,שמעתי שהוינדוס עלה. לוח האם עשה טיקים מוזרים ואז צפצוף אחד (בצפצוף הזה המאוורר במעבד כבה לשנייה ואז שוב נדלק). עבד כל הלילה, בבוקר עשיתי ריסטרט ושוב לא עלה=\ זה המפרט: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC EarthWatts 500watt, הספק שקיבלתי עם הסונטה 3 עכשיו אני עם כרטיס המסך הישן(radeon x300) ובכל זאת כשהמחשב עלה היו מספר טיקים ואז צפצוף אחד נראה שהכרטיס עוב…

13. הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם יש לי בבית מגבר סטריאו. אני מכניס אליו 3 כניסות - ממיר הוט, PC, נגן CD. הבעיה - כאשר 3 הכניסות מחוברות, הכניסה מה-PC מייצרת רעש רקע של בזזזזז. אם אכניס למגבר רק את הPC, בלי 2 הכניסות האחרות, לא יהיה רעש. הדבר קורה גם אם אני מנסה מגבר אחר, כך שהבעיה אינה במגבר, והיא גם אינה כבל, ניסיתי להחליף. לבסוף החלפתי את הPC בלפטופ - הכנסית למגבר את הלפטופ במקום הPC ואין רעש. כלומר, הרעש מגיע ספציפית מהPC. מישהו יודע להסביר לי ממה זה נובע? האם זה בעית כרטיס הקול? אם כן, למה זה לא מרעיש כאשר אני מכניס רק את הPC למגבר ? האם זה קשור להארקה של מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי בעיה כאשר אני עושה ריסט אחרי שיש עידכונים או שאני מתקין איזה תוכנה שמבקשת ריסטארט אז אני עושה אבל אז אחרי שהויסטה עושה את הטעינה של הפסים הירוקים נהיה מסך שחור ולאחריו מסך כחול שמופיע למשך 2 שניות שרושם משהו על הארד דיסק עם דאמפ,ורק המזל אחרי כמה פעמים המחשב עולה נורמלי.אני כבר מפחד לכבות את המחשב מה לעשות ? [יש מצב שזה קשור לכך שעשיתי OC]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by amisha,

כשאני מחבר את ה DOK שלי לחשב שלי הוא מחובר כ USB1.1 ואצל המחשב של אבי בעבודה הוא USB2.0 . הלוח האוא P4C800 אז כה שיש לי תמיכה של USB2.0 . איך פותרים את הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by alonkl,

החצים בכחול, אני יכול לוהסיף שם זכרונות DDR2? הסימום בכתום, למה כשאני מחבר שם כארטיס PCI שעבד לי במחשב הקודם, הכרטיס מסך פתאום לא עובד?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by eins,

שלום אני צריך עזרה מהמומחים יש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה. לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטי כאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by bbvv,

לפני כמה ימים קניתי מסך דק חדש L1953TR ,חיברתי אותו למחשב החדש ולא היתה בעיה אבל כשניסיתי לחברו למחשב הישן המסך הראה שהמחשב עולה אבל לאחר כמה זמן הופיע הודעה במרכז המסך שישנה בעיה בתדר .

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by RaideR_01,

האם לוח אם שתומך ב- SATA יתמוך בדיסק קשיח SATA2 250 GB ? הלוח אם הוא מסדרת P4S800 . תודה מראש.

24. Started by aradgonen,

שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים