תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד מסוג אסוס דגם X541U שהיה מחובר לחשמל בעקבות קשר חשמלי שהיה לי בבית המחשב הפסיק לעבוד אין שום סימן חיים ניתקתי את הסוללה מהמחשב כי חשבתי שהסוללה מקצרת וניסיתי להפעיל את המחשב רק עם חיבור המחשב למתח המחשב לא מגיב מה יכולה להיות הסיבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כונני הדיסקים שלי נעלמו מהמחשב שלי ולא מופיעים גם בניהול דיסקים. במנהל ההתקנים נאמר לי שהדרייבר שלהם פגום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
סליחה אם הכותרת לא נכונה או שההודעה לא מתאמה לאשכול אני פה אחרי מלא זמן שלא ניכנסתי אני לא יודע כלום חח אז סליחה מראש... יש לי בעיה במחשב הוא מיתכבה לי לבד חשבתי אולי בעיה בקירור של המעבד אבל לא יש לי על המעבד קירור 3D RocKet-Pro PCU22-VG Cooler והוא די טוב בישבילי אני לא מאמת יותר מידי תמחשב אז ככה שאייני חושב שיש למעבד ממש סיבה להיתאמץ זה המעבד שלי.. הוצאתי את המאוור של המעבד וניקתי אבק כאילו עם רוח לא נגעתי בכלום והחזרתי את המעבד ועדין לאחר כמה זמן עבודה במחשב הוא נבה לבד וראיתי שהמישחה טרמי שעל המעבד ועל גוף הקירור של המאוור היתייבשה אני חשבתי אולי צריך למרוח שם שיכבה של המישחה טרמי אולי זה יעזור..!? תעזרו לי בבקשה בתוודה רבהה בן..
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! לאור המלצות בפורום מפרטי מחשב, נקנה לחבר מחשב חדש, מבוסס AMD X2 3800 עם לוח אם של אלבטרון KM51PV. על הלוח כרטיס מובנה Geforce 6150 של nVidia. ללוח יציאת DVI ויציאת אנלוג D-SUB. כאשר חיברנו מסך CRT (לצורך ההתקנה, המסך שנקנה הוא LCD ) - לא מתקבלת תמונה על המסך - פשוט לא רואים (הנורית מהבהבת כאילו הוא ב-stand-bye). כאשר מנתקים לחלוטין את המסך - מופיעה ההודעה No Signal (שאינה מופיעה כשהוא מחובר). המסך הוא CRT של חברת CTX ועובד חלק עם מחשב אחר. מישהו יכול לזרוק איזו עצם?! תודה. ציטוט של המפרט שנקנה:
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ניסיתי לפתור לבד דרך ה FAQ אבל לא הצלחתי לכן לפניכם הבעיה: עבדתי על מחשב עם לוח אם של ASUS זכרון של אלקסיר 256 עם מהירות 266 מעבד סלרון 1700 XP עם חבילת השירות השנייה. לפני שבוע קניתי לוח אם של ABIT NF7M ומעבד SEMPRON 2300 וזכרון A-DATA 256 מהירות 400 כדי לשדרג . החלפתי את הלוח והמעבד ואת הזכרון הישן הוספתי ביחד עם החדש. אחרי ההחלפה קצת לפני שהלוגו של וינדוס XP עולה יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז המערכת עושה ריסטרט. אין לי אפשרות לבטל את הריסטרט כי עדיין לא הצלחתי להכנס לוינדוס ולכן אני לא יודע מה יש במסך הכחול... ניסיתי לשחק עם הזכרונות לא עזר מה שכן המחשב לפעמים אומר לי שהמהירות של המעבד לא מותאמת וצריך להתאים אותה והוא אומר זאת אחרי ה POST אולי אם אני מחליף לוח אם ומעבד …
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי צורב דיוידי, חיברתי אותו למחשב וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הבאה: " Rebot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" מה אני צריך לעשות בדיוק? ???
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
sorry about my bad engkish my hdd dont working so i am runing knoppix so i dont have hebrew after windows crashed i rebooted the pc and nothing showed up on the IDE list of cd-roms and hdds so i put my hdd in another pc and it showed up in the boot screen with error "error with S.M.A.R.E.T" and in windows the hdd was in the device manger but not in "my computer". another thing i tried is to put anoter hdd in my pc and booting was good but the minthe the boot screen past a blue message showed for a seconed and the pc rebooted and i am almost sure thet this screen wasn't the "blue screen" in knoffix the hdd dosen't show up vary sorry about the bad english
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X 16 GSA-4167B הבעיה איתו היא שכשאני מכניס דיסק הוא הוא לא מגיב, (אמנם המנורה על הצורב מהבהבת כשמכניסים אבל לא יותר מזה) וכשאני לוחץ על האייקון של ה-DVD כדי להפעיל אותו בעצמי הוא אומר לי להכניס דיסק , מה קרה לו?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-