תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לפני הפירמוט צרבתי בצורב lite-on עם נרו ו-XP פירמטתי והתקנתי את אותם תוכנות נרו ו-XP על אותה חומרה אבל כל צריבה מסתיימת בכישלון (והלכו לי כבר 20 דיסקים משני חברות שונות) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ נורטווד זכרון פנימי 512 mb ddr 400 זכרון 40 ג'יגה אין לי מושג איזו חברה קניתי לוח אם חדש של אסוס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2577 וכרטיס מסך ati radeon 9600 pro 256 mb agp עכשיו החלפתי תכרטיס מסך ולוח אם ישן של msi וכרטיס geforce 440mx אני מדליק תמחשב הוא קולט את הכונן והארקד דיסק בביוס שיניתי מ64 מ"ב של הישן ל 256 מ"ב עכשיו אני חושב שיש לי בעיה עם הביוס הוא ממשיך הלאה ומגיע לsafe mode אני בוחר start windows normali והוא כאילו עושה ריסטרט ומתחיל מחדש שוב אותו תהליך תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב 100 שירים בפורמט MP3 על דיסק אחד באיזה צורה צריכים ליהיות כתובים המספרים של השירים כדי שהנגן יקרא אותם ? 01 - שם השיר 01 שם השיר 1 שם השיר 1שם השיר
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לוח ה CC820 שלי שבק חיים. ברשותי מעבד 533Mhz (שה FSB שלו הוא 133Mhz) והוא לא יכול לעבודב 100Mhz. מכיוון שדי התייאשתי מלחפש לוח SLOT 1 עם FSB של 133Mhz, רציתי לשאול, האם ה 440BX יכול לרוץ ב 133Mhz? הלוח שהוצע לי הוא ה ABIT BE-6. ש ABIT לא מבטיחים שהוא יהיה יציב ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב gaming full tower יש לי בעיה שאני לא מצליח לעלות עליה המאווררים עובדים לבד פתאום סתם בזמן שימוש רגיל המאווררים מגבירים את עצמם לבד לכמה שניות ומפסיק זה קורה כמעט כל דקה הייתי לי עד עכשיו את התוכנה של אסוס לשינוי מהירויות ניסיתי למחוק אותה ועוד אבל אני רואה שעדיין ממשיך. בביוס עשיתי איפוס הגדרות להגדרות ראשיות עדיין אותו בעיה עדיין הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים ברשותי לפטופ XMG A722 עם nvidia optimus וכרטיס מסף 660m כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב בחיבור HDMI , ולוחץ על Detect , כלום לא קורה , אין זיהוי , מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
המחשב שלי עולה, ולאחר שני מסכים בדיוק, הופך למסך שחור בלי כלום, בלי תגבה (במקום המסך שהווינדוס מתחיל להיטען). ניסיתי לטעון דיסק התקנה של ווינדוס . הוא מראה לי לכמה שניות Setup is inspecting ואח"כ חוזר למסך השחור הזה. למישהו יש מושג מה הבעיה\ איך פותרים ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי התחיל לקרטע כשאני מפעיל משחקים skyrim u וGTA V או כל משחק עם עם הרבה פרטים על המסך. חשוב לציין שהמשחקים האלה היו עובדים בלי קירטועים בהגדרות גבוהות אבל רק לאחרונה אני נתקל בבעיה הזו. זה מה שעשיתי עד עכשיו: פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש מחקתי והתקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס מסך אבל עדיין הבעיה נשארת להלן המפרט של המחשב: שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 10 Pro גירסה 10.0.17134 גירסת Build 17134 יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת DESKTOP-VSNBF3P יצרן המערכת Gigabyte Technology Co., Ltd. דגם המערכת To be filled by O.E.M. סוג המערכת x64-based PC מעבד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך שיפור ביצועים מוסיף כרטיס גרפי RTX2070 super לגיימינג ותכנות מקביל. רציתי להתייעץ לגבי התאמה בין לוח האם לסטיקים של הראם עבור dual channel. לוח אם: Z370M D3H ראם: שני סטיקים של CT8G4DFD824A 8gb כל אחד. ניסיתי לבדוק בביוס אם יש אפשרות של xmp ובאינטרנט ראיתי שבגירסת הביוס שיש לי אמורה להיות האפשרות אז אני מניח שאחד מהחלקים או שניהם לא מתאים ל dual channel. האם הבעיה היא בהתאמה של החלקים? ואם כן איזה כדי להחליף או כיצד לבדוק איזה מהם? או שהבעיה יכולה להיות בכלל בגרסת הביוס? מודה על כל עזרה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
-
אהלן !! יש לי 2 בעיות 1 המחשב מאוד איטי ופתאום עולה מסך כחול סטופ שכתוב בו למי שמבין בזה KERNEL STACK INPAGE מספר מחוץ לסוגריים 0X00000077 מספר בתוך הסוגריים 0XC000000E בעיה שניה שנפתחים לי חלונות שגיאה שהוינדווס עולה{XP] אחד מהם כתוב ERROR OCCURRED DURING COMMUNICATION WITH NOD 32 KERNEL SERVICE למי שמבין ויכול לתרגם לי תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש למשהו מושג איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטון? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אהלן,רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות של שחזור מערכת ההפעלה מהנקודה הראשונה בה היא התחילה לעבוד בווינדוס 8. אני לא מתכוון לשחזור רגיל שניתן לבחור נקודה מסויימת שבה היה גיבוי,אלא שחזור לגמרי נקי של המערכת... הערה:ראיתי משהו שדומה לזה בכניסה לביוס של הווינדוס 8 אך אנני בטוח שזה יכול לעבוד,האם מישהו מכיר או יודע על דבר בנושא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-