תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אני התקנתי MBM אחרי שעלתה לי המחשב שאולי התקיעות במחשב שלי זה בגלל הטמפ' אז נכנסתי וראיתי שהטמפ' של המעבד שלי היא : 45-50 מעלות והמאוורר היחיד שמנוטר בה מסתובב ב900RPM... זה יכולה להיות הבעייה ? עריכה : שחכתי לציין שיש לי Intel Pentium 4 , 2.27 GHz
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, המחשב נייד שלי קיבל מכה בפינה והתעקם, ועכשיו הוא לא נסגר כמו שצריך. צירפתי תמונה. יש דרך לתקן את זה במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום,יש לי תקלה מופלאה ואני אשמח לעזרה . לפני שבוע בערך באמצע משחק,המשחק נתקע ועל המסך והיו "כתמים" לכל אורך המסך.לאחר ניתוק של המערכת הכתמים חזרו כבר בשלב של BIOS והמסך מהבהב בשלב של הפעלת מערכת ההפעלה ולא ניתן לבצע שום פעולה . לאחר שיחזור מערכת שביצעתי התקלה נעלמה לכמה שעות ויותר ולאחר מכן חזרה(כמה פעמים).אני עכשיו במצב של פירמוט המחשב אבל התקלה לא נעלמה . כאשר אני מנסה להתקין את הכרטיס מסך מחדש התקלה חוזרת(המסך מהבהב).ללא התקנה של כרטיס המסך אני רואה פשוט כתמים ירוקים. אני מנסה להבין היכן התקלה בלוח אם,בכרטיס מסך אולי ווירוס? אני אשמח לאיבחון של התקלה ועזרה בתיקון הבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי התחיל לקרטע כשאני מפעיל משחקים skyrim u וGTA V או כל משחק עם עם הרבה פרטים על המסך. חשוב לציין שהמשחקים האלה היו עובדים בלי קירטועים בהגדרות גבוהות אבל רק לאחרונה אני נתקל בבעיה הזו. זה מה שעשיתי עד עכשיו: פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש מחקתי והתקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס מסך אבל עדיין הבעיה נשארת להלן המפרט של המחשב: שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 10 Pro גירסה 10.0.17134 גירסת Build 17134 יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת DESKTOP-VSNBF3P יצרן המערכת Gigabyte Technology Co., Ltd. דגם המערכת To be filled by O.E.M. סוג המערכת x64-based PC מעבד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך שיפור ביצועים מוסיף כרטיס גרפי RTX2070 super לגיימינג ותכנות מקביל. רציתי להתייעץ לגבי התאמה בין לוח האם לסטיקים של הראם עבור dual channel. לוח אם: Z370M D3H ראם: שני סטיקים של CT8G4DFD824A 8gb כל אחד. ניסיתי לבדוק בביוס אם יש אפשרות של xmp ובאינטרנט ראיתי שבגירסת הביוס שיש לי אמורה להיות האפשרות אז אני מניח שאחד מהחלקים או שניהם לא מתאים ל dual channel. האם הבעיה היא בהתאמה של החלקים? ואם כן איזה כדי להחליף או כיצד לבדוק איזה מהם? או שהבעיה יכולה להיות בכלל בגרסת הביוס? מודה על כל עזרה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
אהלן !! יש לי 2 בעיות 1 המחשב מאוד איטי ופתאום עולה מסך כחול סטופ שכתוב בו למי שמבין בזה KERNEL STACK INPAGE מספר מחוץ לסוגריים 0X00000077 מספר בתוך הסוגריים 0XC000000E בעיה שניה שנפתחים לי חלונות שגיאה שהוינדווס עולה{XP] אחד מהם כתוב ERROR OCCURRED DURING COMMUNICATION WITH NOD 32 KERNEL SERVICE למי שמבין ויכול לתרגם לי תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש למשהו מושג איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטון? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב כאשר אינ מקליט עם כרטיס הטלויזיה מופיע על המסך כמו רשת וגם על הקבצי הנוצרים כאשר נמצא במצב STOP זא צפיה בלבד התמונה נקיה האם יכול להיות מהספק זה ספק ישן מ ה P 3 לוח ASUS AMD 2800+ RAM 512 יש לי ספק חליפי של 400 HEC דרך אגב על מחשבים אחרים כולם P3 866 אין בעיות כאלו
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן,רציתי לשאול האם מישהו מכיר אפשרות של שחזור מערכת ההפעלה מהנקודה הראשונה בה היא התחילה לעבוד בווינדוס 8. אני לא מתכוון לשחזור רגיל שניתן לבחור נקודה מסויימת שבה היה גיבוי,אלא שחזור לגמרי נקי של המערכת... הערה:ראיתי משהו שדומה לזה בכניסה לביוס של הווינדוס 8 אך אנני בטוח שזה יכול לעבוד,האם מישהו מכיר או יודע על דבר בנושא? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל - device maneger אז מופיע לי סימן שאלה ליד סעיף של other devices ובתת סעיף שלו שזה multimedia controler גם כן . אני יודע שהסימן שאלה אומר שהדרייבר לא מותקן . רק להזכיר שכל הסרטים עובדים ואני שומע מוסיקה של כל הסוגים מצויין . התקנתי מחדש את כל הדרייברים של המסך , הקול המדפסת וכל שאר הדרייברים שיש לי. אבל סימן השאלה המעצבן הזה על ה - multimedia controler עדיין מופיע לי ואני לא יודע מה זה אומר בבקשה שמישהו יגיד לי מה אומר
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב איסקיו 5.1 עשיתי פירמוט למחשב לאחר שעשיתי פירמוט השמות של החברים שלי הכול עם סימני שאלה ??? כאלה וגם האווי שלהם . מה אפשר לעשות ? יש איזה פאצ'ט שאפשר להוריד לתיקון
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש...יש לי בעייה רצינית... המפרט: 4600+X2 2GB DDR2667 7300GT עכשיו ב3DMARK אני מקבל 1497 שזה פחות מחצי ומשהוא ממה שאני אמור לקבל... הורדתי את העדכון למעבדי AMD בנוגע לצריכת חשמל וכל זה אבל לא עזר.. אני מיואש לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהוא יעזור לי ויגיד לי איך לפתור את זה...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
כמו שציינתי רכשתי מחשב חדש ממש לפני חודשיים והתחלתי לזהות תסמינים שכרגע הם קורים לעיתים רחוקות השאלה שלי האם זה מעיד על משהו: 1)בעת הפעלת המחשב לפעמים אין תצוגה במסך כלל. כתוצאה מכך אני מוציא ומחבר מחדש את הכבל hdmi שמחובר למסך מהצד של המסך בלבד ורק אז התצוגה חוזרת,יש לציין שהמסך והמחשב מחוברים בצורת hdmi to hdmi. מצב שני: 2)בעת הפעלת המחשב ועליית הוינדוס המודם פועל הכל תקין יש אינטרנט,הכבל רשת מחובר ישירות למחשב הכל תקין. לפעמים לאחר שכבר הוינדוס עולה והכל תקין האינטרנט לא מזוהה,ואז כתוצאה מכך אני פשוט מנתק את כבל הרשת מהמחשב(בלי איפוס המודם)מחבר שנית ואז יש לי אינטרנט. אלה צרות של עשירים?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, ברשותי סורק ULTIMA 2000 USB של ARTEC. סורק זול ופשוט. המחשב שלי הוא XP SP1. הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם, התקנתי ועשיתי ריסט כמו שהם ביקשו. הכנסתי את הסורק לכניסת יואסבי. המחשב זיהה את הסורק והתקין אותו. אני מנסה לסרוק, בפעם הראשונה הוא עושה קצת קולות ואז אני מקבל את ההודעת שגיאה שאפשר לראות מטה. פעמים הבאות שאני מנסה לסרוק אני ישר מקבל את ההודעה הזאת. ניסיתי עכשיו להתקין את הסורק במחשב של אבא שלי בדיוק באותה דרך, והסורק עבד. ההבדלים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בין המחשבים שלנו הם ששלו זה XP לא SP1 ושהוא USB1 בעוד אני USB2. אני דיי מתוסכל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את העניין הזה, תודה מראש. עריכה: שכחתי להוסיף פרט חשוב, במחשב שלי, איפה שהסורק לא עובד מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית במחשב.. עד אתמול הכל פעל בסדר, היום הפעלתי את המחשב והטעינה של הXP קפאה.(הקו הכחול הזה שזז..). עשיתי ריסטים וזה לא עזר. ניסיתי להכנס למצב בטוח וזה גם לא עזר, כל פעם זה נתקע שזה טוען את הדרייבר mup.sys משהו כזה. בסוף לחצתי על האפשרות של הפעם האחרונה שהמחשב פעל.(ברשימת מצבים של מצב בטוח, מצב בטוח עם אינטרנט..) וזה פועל. השאלה היא אם בפעם הבאה שאני אפעיל את המחשב זה יפעל בסדר או לא? ואם לא מה הבעייה ומה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי xp pro לא מסוגל לסגור האם זאת בעייה בכפתור power המחשב מאתחל במקום להסגר. לא בעיית מודם.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם ds3 של gigabyte והוא אומר שגם כשהמחשב שלו כבוי ה dok מקבל מתח מהחיבור usb האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-