עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by R0tem1,

התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by saar22,

אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני... ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני! אפשר לעשות משהו עם זה??? כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!! כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה.... עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..) ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן... אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGER מישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by dudiamir,

אחים שלי דחוףף יש לי פיתאום במסך הפקט ירוק כזה ואז חוזר לרגיל.... ואדום וכל מיני צבעים...

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by מכבי חיפה,

שלום יש לי דיסק קשיח חדש, אני רוצה לחבר אותו למחשב אני רוצה לדעת אם אני אמור לעשות משהו במחשב לפני שאני מחבר את הדיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by lior007,

שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל

9. Started by Impreza,

כשאני סוגר את הדפדפן זה רושם לי את התקלה הזאת, זה לא תמיד אבל ברוב הזמן. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. אוקיי שלום לכם. אתמול בבוקר המחשב פעל יפה והכל , בערב אני יצאתי החוצה , פתאום המחשב נכבה, כשחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב, הוא פועל , אחרי שהוא מגיע להעברת ה Windows , לפני ה"ברוך הבא" , מופיע לי חלון כחול וכל מיני דברים יש שם , (לפי דעתי זה וירוס). עכשיו שאני בא לפרמט את המחשב שלי , הכל פועל הוא מוחק אותו היטב, אחרי שהוא מגיע להעתקת קבצים , מופיע לי שוב החלון הזה אם הוירוס. כך שאיני יכול לפרמט את המחשב, כי יש לי את החלון הכחול הזה, מה עושים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  11. ברוב המקרים כשאני מתקין משחק כלשהו המחשב נתקע לי באמצע ההתקנה , אני רואה את מה שראיתי לפני שהוא קרס ושום דבר לא מגיב הדרך היחידה לצאת מזה זה לעשות ריסטרט. אחרי שאני מחזיר את המחשב למצב הנורמאלי ואני מנסה להתקין יש סיכוי שההתקנה תמשיך בלי להיתקע או שהיא תתקע שוב. המחשב בן חודש. קרה לי משהו שאולי קשור לזה אבל אני לא בטוח : כשהתקנתי את הוווינדוס (XP) הייתה הפסקת חשמל והייתי צריך להתקין שוב (אולי זה פגע במשהו) יש למישהו רעיון ?

12. Started by Raistelyn,

אני מתכוון שכשאני סוגר את המחשב, אז הוא עושה לי כך: Saving your settings->Shutting down your computer. ומשם הוא לא נכבה כמו שהוא אמור, אלא הוא נשאר על "Shutting down your computer" ולא נכבה.. *עכשיו בכדי לכבות אותו אני צריך לעשות " Log Off" ואז " Turn Off" ,ואז לפעמים הוא נכבה. -או שאני צריך ללחוץ על הכפור של ההפעלה מחדש של המחשב ואז על הכפתור הגדול של הכיבוי, ורק אז הוא נכבה.. בבקשה עזרה!!!... מפרט המחשב: *יש לי ספק כח חדש במחשב: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer **אם צריך יותר פרטים על המחשב..נא לומר...תודה.. ***הפירוול+האנטיוירוס שלי במחשב הם בתוכנה אחת: Kaspersky Internet Security 6.0 בבקשה עזרה!!!.....

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  13. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by ranran,

שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקע חשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היא שהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנה קטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דברים השאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאלי אם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בצייר תודה מראש

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by igal_nazar,

לפני כשבוע וחצי רכשתי מדפסת לייזר חדשה של BROTHER מדגם HL-2130. עד כה הדפסתי כ-200 עמודים סה"כ. אתמול הבחנתי כי לאחר ששלחתי מספר עמודים בודדים להדפסה, נורית ה TONER התחילה להבהב. לא ייתכן שהטונר נגמר! יכול להיות שלא טילטלתי את הטונר מספיק טוב טרם הכנסתי אותו למדפסת? אגב, למרות שהנורית מהבהבת, המדפסת עושה את עבודתה.. מה יכולה להיות הבעיה? עזרתם תיענה בשמחה רבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by uriya,

שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. ברגע שאני מדליק אצת המחשב, המסך עובד, אבל בשלב שבוא צריך להיות מסך הטעינה של חלונות, המסך נכבא ואני לא רואה כלום. ניסיתי להחליף מסכים, כרטיסי מסך, ספקי כח ולהתקין חלונות מחדש. בשלבה מסויים בהתקנה, המסך מחשיך. וזהו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מחשב: AMD ATHLON XP 2500 barton leadtek k7ncrgpro onboard video 256 mb ddr 333mhz samsung

20. אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by ragee,

שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. שלום אנשים הבעיה היא שהיום קניתי כרטיס מסך מKSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik כרטיסמסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי אותו יחד עם ספק ועוד זכרון של 1GB והכל טוב ויפה ומדהים... חיברתי את הכרטיס המסך לספק עם 6 פינים וחיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך לפי הציור הוא פועל יפה מאורר הכל אבל הנה מתחילה הבעיה כשאני מחבר את הכרטיס המסך ללוח אם כמו שזה אמור להיות המסך לא נדלק וכשזה מתחיל לפעול יש נורה קטנה על הכרטיס מסך בצבע אדום שמהבבת.... כשאני לא מחבר את הכרטיס מסך ללוח אם כמו שזה לא אמור להיות המסך נדלק... ויא אפשר להתקין דרייברים וכו' כי זה לא מזהה את הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי ! תודה למגיבים תמונה של החומרה שלי : http://i…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by avivityosi,

היי רק כאשר אני משחק(לדוגמה cod4 ) אני מקבל מסכים כחולים עם הודעה על קובץ:nv4_disp.dll ,שהבנתי ששיך ל-nvidia ניסיתי לפתוח את קובץ ה-minidump עם WinDbg וגם הורדתי את חבילת הסמלים ,אך ללא הצלחה יש לציין שניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש וגם התקנתי את המחשב מחדש אך הבעייה עומדת בעינה. האם זהו הסוף של הכ"מ שלי? :'( אני מצרף שני קבצי minidump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  25. זה קורה לי לפחות פעם ביום לא משנה מה אני עושה אפילו סתם גולש (זאת אומרת לא מעמיס על המחשב) הוא פתאום עושה ריסאט לעצמו ומפעיל את עצמו מחדש מזה יכול להיות בבקשה? זה קורה נגיד כל איזה 3 שעות המחשב שלי הוא: P-D 805 512 DDR2 533 MSI RC410M-L + ATI X300 O/B מארז ATX עם ידית ספק 250 וואט (איבורי מחשבים)

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים