תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
במהלך פעולה פשוטה של גזירה והדבקה של קבצי מדיה בהארד דיסק חיצוני, הקבצים נעלמו. התיקיה בה היו הקבצים נראית ריקה ובלתי נגישה, אבל במאפייני ההארד דיסק הוא עדיין מראה שמבחינת משקל הוא מכיל את הקבצים האלו. הם כנראה מתחבאים, אבל בלתי נגישים, גם לא ב- DOS. ההארד דיסק הוא חיצוני 250 GB של MAXTOR, ומערכת ההפעלה XP
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי צורב LG X 16 GSA-4167B הבעיה איתו היא שכשאני מכניס דיסק הוא הוא לא מגיב, (אמנם המנורה על הצורב מהבהבת כשמכניסים אבל לא יותר מזה) וכשאני לוחץ על האייקון של ה-DVD כדי להפעיל אותו בעצמי הוא אומר לי להכניס דיסק , מה קרה לו?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... כשהווידווס עולה שומעים שתיים שלוש נקישות מהכונן כאילו הוא מנסה לקרוא דיסקט... מה שגורם למחשב לעלות לאט יותר...יש למישהו מושג ממה זה קורה? לדעתי זה התחיל אחרי שהתקנתי תוכנה כלשהי לדעתי DEAMON TOOLS אני לא יודע מה הקשר...יש למישהו מושג ממה הנקישות? תודה...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני משתמש מדי פעם ב-LINUX(לא מותקן רק קובץ ISO ש"צרבתי" ל-DOK) שמופעל מה-DOK ובסיום אני עושה לפעמים כיבוי מהיר באמצעות לחיצה של 10 שניות על כפתור ההפעלה, האם זה בטוח לעשות את זה? איזה נזקים זה יכול לעשות לחומרה במחשב (על התוכנה שב-DOK אני לא חושש,זה לא ביג דיל להתקין את זה מחדש, השאלה האם זה יכול לגרום לבעיות במחשב כשיפעילו את הווינדוס מהדיסק קשיח)?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
החץ מופיע פעמיים לידו מופיע קו וצללית קשה מאוד למרכז את העכבר מה עושים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מצלמה שמצלמת full hd עכשיו, שהורדתי את הסרטים למחשב האיכות הייתה כזאת משובשת עם פסים ואז הורדתי k lite והכל הסתדר. אבל, שאני רוצה לערוך את הסרטים בwindows movie maker שוב האיכות משובשת עם פסים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איטיות רבה במערכת ההפעלה ווינדואס 7, החלטתי להתקין ווינדואס מחדש. באמצע ההתקנה של הווינדואס קיבלתי שגיאה שאין קבצים רלוונטים משהו כזה, ולא הייתה לי אפשרות להמשיך את ההתקנה חשבתי הדיסק דפוק או הסידי רום החלפתי את שניהם שוב אותו שגיאה , הוצאתי את הארדיסק מהמחשב שלא הצלחתי להתקין בו התקנתי את הווינדואס עם הארדיסק במחשב אחר אין שגיאה בהתקנה והכל עולה תקין , החזרתי למחשב הראשון את הארדיסק פתאום בטעינה של הווינדואס המחשב עושה ריסט הוצאתי את הארדיסק שוב ושמתי אותו שוב במחשב שבוא התקנתי את הארדיסק ושם זה עובד...החלטתי לקחת הארדיסק עם מערכת הפעלה ממחשב אחר ולבדוק במחשב הראשון עם התקלה ו גם בעיה ריסט בטעינה של הווינדואס עלי לציין כי המחשב היה תקין לגמרי…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-