תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום! נתקלתי לאחרונה במחשב שנדלק, אך לא צפצף (POST) ולא מראה סימן חיים במסך. אני יודע שזה כנראה מבעית לוח / מעבד (תקנו אותי אם אני טועה?). האם אגב יש דרך להבחין בין אם התקלה בלוח או מבעדב ללא החלפת אחד מהם? השאלה הנוספת היא גם לגבי זכרונות - בלוח היו מותקנים בשני החריצים זכרון אחד אמיתי - כסוף נחמד ויפה, וכרטיס זכרון פיקטיבי (עד כמה שאני הבנתי) שקיים רק עבור אפשרות לתפעול הזכרון האמיתי בכרטיס הראשון. כלומר הוא נראה כרטיס פלסטיק פשוט ורגיל, עם שיני נחושת מתאימים לחריץ. שני הכרטיסים הם מסוג כזה שיש להם שני חורים באמצע. אני פשוט לא יודע איך קוראים לסוג כזה של זכרון? וגם, האם אני יכול להשיג את הכרטיס הפיקטיבי הזה (במידה ובאמת הוא נחוץ?), שכן אני חושש שהוא אבד. המון תודה…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ארור בהתקנה עזרה בבקשה:the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit תרגום לעיברית:התוכנית של התקנה של נוידיה לא יכלה לאתר כל נהגים שמתאימים עם הציוד הנוכחי שלך.התקנה עכשיו תיצא בבקשה עזרה תודה לפותרים עריכה:מי יכול לחפס ליייי את הקובץ או הדרייבר בבקשה תעזרו לייייייי האתר נימצאה פה:http://www.guru3d.com
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המתחים מלמטה מראים על דברים מוזרים... מישהו מכיר את התופעה? זו תוכנה או ספק לא טוב? מעולם לא היו לי בעיות עם המחשב הנוכחי... כבר שנתיים אצלי כמעט ולא זכור לי שנתקע אפילו פעם אחת... (זה לא שאני כזה זהיר עם מה שאני מתקין ועושה במחשב, פשוט יצאו לי רכיבים איכותיים במיוחד) בכל אופן זה מצב של "אם זה לא שבור אז על תנסה לתקן את זה", אבל ארצה לדעת להבא כי אני אקנה בקרוב מפרט חדש. אגב אני תמיד השתמשתי בספק גנרי ומעולם לא היו לי בעיות איתם - גם כרגע הספק פשוט.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
טוב בדקתי את הזכרונות במחשב שלי , 4 זכרונות של 256 DDR שלושה אותו סוג אחד סוג שונה בדקתי את כולם ביחד ופעם אחת הוא נתקע לי פעם שניה הוא התריע שגיאה אז בדקתי זכרון זכרון אחד אחד כדי לדעת איזה זכרון לא טוב אחרי כל בדיקה של אחד לא הייתה שגיאה אבל כשיצאתי מהתוכנה המחשב נתקע וכשבדקתי את הסוג השונה בנפרד לאחר סיום הבדיקה שעבר בהצלחה המסך נכבה לי והנורה שלו הבהבה אבל נראה כיאלו המחשב עובד
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי טוב אחרי כמה ניסיונות כושלים... במחשב(לא זה שבחתימה) יש אופציה לחיבור דרך ה onbord ואופציה לחיבור דרך הכרטיס אני רוצה לחבר 2 מסכים שיראו את אותה התצוגה בדיוק (בכרטיס agp אין אופציה לחבר 2 מסכים זה כרטיס עתיק) קראתי שאפשר לחבר לשני המקומות למרות הנעילה האוטומטית של ה Onbord ואפשר לקנפג דרך תוכנה או בווינדוס ששני המסכים יעבדו במקביל מישהו מכיר איך לעשות את זה???? זה דחוף .תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקי, ישלי מחשב P3 850 לוח אם ASUS וספק כוח 260W ... בהתחלה כאשר המחשב היה מועמס הוא היה עושה ריסט לבד ... ונפעל מחדש עכשיו כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב ראיתי שהוא לא נדלק .. החלפתי את השקע למקום אחר עדין לא עבד .. פתחתי תמחשב ניקיתי אבק, הוצאתי זיכרונות וכרטיס מסך ניקיתי אותם גם והחזרתי ועדין לא פועל ... למישהו יש מושג למה ?? יכול להיות הספק כוח נשרף ? ואם כן, אני יצתרך לקנות יותר מ 260W ?? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נוסף שהכונן הקשיח שלא פשוט מסרב להפעיל תWIN או לבצעה FORMAT. עם אני נגיד מפעיל סתם תמחשב, הוא כותב לי שהכונן לא קיים אבל בבאיוס הוא כן קיים, ועם אני מבצעה FORMAT הוא מגיע לחלון של בחירת כוננים לפירמוט ואז מופיע מסך כחול שאומר שהכונן פגוע,וירוסים,ויש לבצעה תיקון. עכשיו זה קורה כל הזמן ומה שמוזר בכל העסק הזה, שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הכל עובד יופי ואפילו עשיתי לו FORMAT דרך המחשב שלי ומחקתי את שני הכוננים והפכתי אותם לאחד ועדין אותה הבעיה. וגם לפי הבאיוס הכונן הקשיח עומד על SLAVE שהוא מחובר דרך SATA,והצורב די וי די עומד על MASTER ומחובר על IDE ואי אפשר לשנות את זה יש רק שני אפשרויות או לחבר אותם כמו שהם עכשיו או לנתק תצורב כדי שהכונן הקשיח יהיה על MASTER…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים שעכשיו היא כל הזמן בתחלה הייתה פעם ב.. עכשיו כל הזמן. שאני מעלה את המחשק המחשב נתקע ומאתחל את עצמו עדכנתי כל הדרייברים והכל אפילו פירמטתי את המחשב ועדיין זה חזר עשיתי בדיקת חום ונתן לי תוצאה מוזרה סתכלו
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום הוצאתי את ההארד דיסק שלי כדי לנקות את המקום שלו ואת ההרד דיסק עצמו אחרי זה חיברתי אותו למחשב ומאז אני לא יכול להכנס למחשב - אחרי הצגת הסמל של הוינדוס מופיע מסך כחול ומחייב אותי לעשות ריסט, מה ניתן לעשות ? (פירמוט היא האפשרות האחרונה שלי)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
win XP שלי פשוט לא עושה ריסטאט הוא תקוע במסך של שומר את ההגדרות שלך... שמעתי שזה משהו בגלל המודם 130 ALE ... וכדי לתקן את זה צריך להוריד דריברים חדשים עכשיו הורדתי מהאתר של בזק את מה שהיה שם וזה לא עזר... (נראה לי שזאת הסיבה) . אם זה לא הדריברים שמתקנים את זה אז תנו את הנכונים להורדה בקשה ואם ישעוד סיבות בקשה תגידו... הווידנווס חדש לגמרי רק התקנתי אותו היום (ומקורי)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מס' ימים היה קצר בבית בזמן שהמחשב היה דלוק . כרגע המחשב איטי ואז הבחנתי שהמאוורר של הצ'יפאסט mch שעל לוח האם שווק חיים והוא רותח אחר כך רציתי לשמוע מוזיקה ואז גם הבחנתי שהכרטיס קול שעל הלוח הפסיק לעבוד וישנה גם הודעת שגיאה בכל פעם שאני מנסה לשמוע MP3 דרך הווינאמפ או ה BS (כשאני רואה סרטים הסרט פועל אך בלי קול). לא ידעתי אם זו בעיה במערכת ההפעלה או בעיית חומרה לכן התקנתי מערכת הפעלה חדשה ונקייה אך הבעייה המשיכה. האם אפשר לסדר את זה או צריך להחליף לוח? בתודה גל
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב דולק הרבה זמן ( כמה ימים / שעות רצוף ) אז המחשב ניהיה פאקינג איטי יותר זה טבעי ? אחי סוגר את המחשב כל פעם שהוא מסיים לעבוד איתו והמחשב תמיד "רענן" .. אסור להשאיר מחשב דלוק הרבה זמן ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ש לי מקלדת של turbowin עם מקשי מדיה (לא יודע דגם), הם עובדים עם WMP גם כשהיא ממוזערת\מאחורי חלון אחר, עם תוכנות אחרות (foobar, winamp) המקשים עובדים רק שהתוכנה בחלון פתוח ואין עליו חלונות אחרים יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד תוכנה וחומרה וכל מיני כאלה, ולכן לקחתי את המחשב הישן של אבא שלי ופירמטתי אותו, עכשיו אני מנסה לשים עליו ווינדוס XP חדש והוא אומר לי שהקוד לא נכון, מה אני עושה עם זה? איך אני יכול להתגבר על העניין, ניסיתי עוד כמה קודים מהאינטרנט וזה לא עבד, יש למישהו רעיון מה אני עושה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-