תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע וחצי רכשתי מדפסת לייזר חדשה של BROTHER מדגם HL-2130. עד כה הדפסתי כ-200 עמודים סה"כ. אתמול הבחנתי כי לאחר ששלחתי מספר עמודים בודדים להדפסה, נורית ה TONER התחילה להבהב. לא ייתכן שהטונר נגמר! יכול להיות שלא טילטלתי את הטונר מספיק טוב טרם הכנסתי אותו למדפסת? אגב, למרות שהנורית מהבהבת, המדפסת עושה את עבודתה.. מה יכולה להיות הבעיה? עזרתם תיענה בשמחה רבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכול אנשי הפורום: שאלתי היא רכשתי לוח אם חדש מדגם H57M-USB3 של חברת GIGABYTE לאחר התקנתו המחשב תקין אך נוצרה בעייה כלשהיא עם הכונן החיצוני שלי מדגם WD500GB כאשר אני מפעיל את המחשב הכונן מחובר בחיבור USB בהיתחול המחשב ה- BIOS נתקע. עד שאני לא מנתק את כונן המחשב לא עולה וכמובן שלא ניתן להיכנס למסך הכחול . שאלתי מה צריך לשנות במסך הכחול בכדי שהכונן כול הזמן ההיה מחובר והמחשב יעבוד רגיל. בתודה ניר כהן
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בכל המקלדות יש מין נקודה כזאתי על הF והJ זה נורא מעצבן אותי
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב ! לפעמים שאני מעלה את המשחק FIFA11 בדיימון טולס, מופיע לי מסך כחול. לפעמים כשהמשחק כן עולה - הוא נתקע באמצע ואני חייב לרסט. כמו כן הייתי משחק ב- COD MW3 והכל היה עובד חלק, עד שביצעתי עדכון דרייברים לכרטיס מסך, ומאז חלקים מהמשחק פשוט לא עובדים ובועטים אותי החוצה לוינדוס. הורדתי את התוכנה DRIVER SWEEPER וניקיתי שאריות, אך התוכנה לא איפשרה לי לנקות את כל הקבצים. אחרי שמחקתי ידנית חלק מהקבצים - הורדתי את הגרסה העדכנית לכרטיס מסך, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. הורדתי את התוכנה blue screen wiew וקיבלתי 2 שגיאות, שלצערי אינני מבין מה הן אומרות נכון לעכשיו הדרייבר העדכני אצלי הוא : 301.42 אנא עזרו לי לפתור את התקלה ! אני שובר את הראש איך לפתור את זה כבר כמה ימים !…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בזמן האחרון הדיסק הקשיח שלי עושה קולות מוזרים כאלו לאורך זמן ארוך כמו צוויחה ארוכה כזאת לפעמים זה נמשך שעות ומה שמוזר זה שאם אני מביא תפיחה קטנה בצד של המחשב או ממש מזיז אותו קצת לצד ומחזיר למקום הרעש נפסק ואז אחרי כמה זמן חוזר שוב. מה זה אומר :\ תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חבר שלי שהוא טכנאי ב ... אמר לי שהם מתקינים את הגוף קירור שהלוח לא מחובר למארז ואחרי זה הם מחברים את הלוח עם הצלעות קירור למארז ככה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב הכונן דיסקטים עושה רעשים מוזרים ,ואז ב WIN הוא לא קורא שום דיסטק שניכנס אליו ניסיתי לנתק וחבר מחדש לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחב החדש שלי אבל משום מה הוא רועש :s05: המפרט amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 gigabyte 6800gt hec 400 trt 1gb a-data wd 80gb ide chenbro gaming bomb עם מאוורר 120 שפועל ממש ממש מהר, נראה לי זה הוא ועוד שאלה קטנה, האם טמפ' של 64 לכרטיס מסך זה בסדר? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה bitdefender עם העדכון הכי חדש והכל אבל כל פעם זה מוצא לא את אותם וירוסים ואפילו אמרתי לתוכנה למחוק וזה לא מצליח למחוק... המחשב שלי עובד לאט מאוד... ההודעות שאני מקבל הם: Win32.Warezov.AM@mm Win32.Stration.Gen@mm Win32.Worm.Stration.AL בכולם זה רושם שהוא מוחק אותם ואחרי זה הם חוזרים עוד פעם...המחשב שלי עובד ממש ממש לאט והכל נדפק... בבקשה עזרהה ???
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן כולם, המחשב של אמא שלי התחיל לעשות ריסטרטים פתאומיים, אז פתחתי אותו ועשיתי לו טיפול 10,000 ניקיתי אותו, חידשתי גריז טרמי, שיפרתי את הזרימת אוויר משמעותית ועדיין לא נפתרה הבעיה, המעבד ב 54 מעלות במנוחה ובמאמץ עובר את ה 65 ... זה נורמאלי ? תודה, דור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לדוגמא עכשווית Pro Evolution Soccer 3 זה בכמה משחקים מוזר מאוד אבל במשחקי כדורגל... בקיצור קודם כל שנכנסים אז כל איזה דקה צריך ללחוץ פעמיים Alt+TaB ואז זה מסתדר זה חוזר אל המסך של המשחק וכל פעם שיש איזה פאול והשופט מוציא כרטיס אז אני צריך גם ללחוץ והמחשב לא זז ממש איטי זה לא קשור לרכיבים שלא מספיק טובים... זה בעיה כל שהיא אחרת וגם שאני לוחץ ctrl+alt+del (לא משנה שלקח לי שעה וחצי להגיע לי עם כל האיטיות) אז אני רואה שהמשחק לוקח 99,085.. בזיכרון ו99 cpu משהו שאני לא יודע... בקיצור זה שוחט ונראה לי שהבעיה היא בדרייברים שהם דמו או משהו כי לחבר שלי יש בעיה במשחקים אחרים ושהוא התקין דרייברים מהדיסק זה עבד לו טוב אז אני ינסה לחפש דרייברים... מישהו מכיר את הבעיה או משהו תגובות ית…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש הארדיסק SATA, וכשהוא עושה BOOT דרך הדיסק של הוינדוס אחרי קריאת הקבצים שזה עושה, הוא מבקש להכניס דיסקט עם הקבצים של הHD [יעני הקבצים להתקנת הHD בתוך הדיסקט] ואומרים לו ללחוץ על F6, וכלום לא קורה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הוא רושם שאני צריך DirtectX 8.1 ויש לי 9.0c מישהו יכול לעזור לי? :-[
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-