תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המחשב מקרטע לי, לפעמים כאילו המוזיקה נתקעת לכמה שניות וכו'. ובמשחקים כמו gta או warcraft3 המשחקים נתקעים כזה וממשיכים אחרי כמה שניות או שאם מזיזים את העכבר בשביל לזוז במפה הוא קופץ ישר לצד שני .. וזה דיי מציק..
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster- http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048 יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס. עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד. יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את ה…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הכרטיס לפעמים מופיע במנהל התקנים עם סימן שאלה או שלא מופיע בכלל יש איפה שהוא דרייבר חדש שאני יכול להוריד לו?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אני מעוניין להתחבר לאינטרנט גם מחוץ לעיר ובעיר שבה אני רוצה לגלוש אני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב בכל מקום .. איזה רכיב אני צריך בשביל שיספק לי את הדרישות שלי .. אני רוצה להתחבר לאינטרנט מכל מקום , שמעתי שיש גם כרטיס שהוא מחפש רשתות במקום שבו אתה נמצא ואז אתה מתחבר אליהם ואתה באינטרנט .. כמה עולה מה מי מו תנו פרטים :] תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב נייד בחינם וכבר תבינו למה... בדקתי את המחשב ואבחנה שלי היא שהדיסק הקשיח פגום ! ( 2 גי'גה ) אי אפשר לפרמט את ה HDD תמיד ישנה הודעה של EROR DRIVE C . וישנה עוד בעיה שהמחשב עולה במסך הראשון שרצים המספרים של הזיכרון אחרי הבדיקה של הזיכרון המסך נתקע שעה ואז הוא רושם את השורה של הדיסק הקשיח ושאר ההתקנים וממשיך לעבוד. בביוס של הנייד בסעיף BOOT איפה שקובעים איזה התקן ראשון יעבוד יש רק A ו C ואין CDROM ויש שם CD. שמתי את הכול על AUTO אבל רק את הדיסק הקשיח הוא מזהה ולא את ה CD אפילו בביוס. מה שכן ה CD עובד...פשוט בביוס הוא לא קיים. יש לי כמה שאלות. 1 ) חוות דעת על מה שרשמתי 2 ) מישהו ראה פה נייד פתוח ? איך הוא נראה בפנים ? אם זה כמו PC רגיל ? או שזה …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בHD פתאום אני מדליק את המחשב והמערכת לא עולה והוא עושה רעשים. ניסיתי להשים אותו על SLAVE ולהפעיל אותו במערכת תקינה והמערכת בכלל לא זיהתה את הHD עכשיו בלי שום קשר לחבר שלי היית בעיה בHD באחד הPARTITIONים והצלחתי בעזרת תוכנה מסויימת לשחזר את כל המידע! (110GB) הבעיה בHD הזה שהמערכת בכלל לא מזהה אותו ובגלל זה אני לא יכול לשחזר (ע"י כל מיני תוכנות). האם למישהו יש פתרון?! נ.ב- מעבדה כלשהיא אמרה שאפשרי לשחזר רק שזה יעלה 4,000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המחשב עבד בלי בעיות עד אתמול כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע למסך הזה של Welcome ונכבה אני יכול להיכנס בSafe Mode וניסיתי לעשות Repair אבל הוא נכבה באמצע... יש פתרון לבעיה??
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי! אז ככה.. לפני בערך שעתיים.. שיחקתי בקונטר סטריק.. פתאום קפא לי המסך.. ושום לחצן לא עבד פשוט המחשב לא יגיב.. אמרתי לעצמי בסדר נעשה ריסט והכל יפעל כמו חדש.. כאן מתחילה הבעיה.. המחשב משום מה לא עולה..יש מסך שחור.. הוא לא מצליח בכלל להגיע לאפשריות האלה של הביוס (del) קיצר אני לא רואה כלום.. עכשיו גם שאני מתליק את המחשב.. יש ציפצוץ.. כזה של כמה שניות וזהו אחרי שנפסק הצילצול לא קורה כלום המחשב פועל ולא מציג תמונה.. בדתקתי את החיבור של המסך למחשב והוא בסדר.. אהה.. לפני כמה שניות הוא הציג לי את כל הגדרות שהביוס מעלה בהתחלה.. ואז עוד פעם חזר למצב הרגיל (מסך שחור).. וזה אחרי שניתקתי את כל החיבורים.. מהמחשב..(ספק, מסך וכו'.) מה אתם אומרים …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ראיתי בטסק מנג'ר מחשב עם ליבה אחת (P4 3.0ghz) גרף של שתי ליבות. הלוח אם הוא עם צ'יפסט 915 כך שאין שום מצב שהמעבד הוא ליבה כפולה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהTask Manager מציג שתי ליבות??
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הי, אז אתמול אחרי 3 שנים ללא בעיות ,המחשב פתאום לא נדלק. הוצאתי וחיברתי את הספק כח מחדש ללוח אם ואז הוא כן נדלק ,לאחר שהוא נדלק הוא שאל אותי אם להפעיל את וונדוס בסייפמוד ואמרתי לא והוא הופעל כרגיל והכל עבד טוב ויפה. היום בבוקר המחשב שוב לא נדלק אבל הפעם בכלל לא . שמתי לב שכשניסיתי להדליק בבוקר הוא כאילו התחיל להידלק ואז שוב כבה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב התחיל להיות איטי ומעצבן, אז החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אחרי הפירמוט - כאשר רציתי להתקין את ה-WIN כונני ה-CD (יש שניים - DVD וצורב) לא מגיבים: אחד מהם - זה שמוגדר מישני אם זה משנה, לא נפתח כלל (יש אור אבל המגרה לא נפתחת), והשני נפתח אבל המחשב לא מצליח לקרוא ממנו. אני רוצה לציין שהדיסק התקנה של ה-WIN הוא מקורי, ואף עבר בדיקה במיקרוסופט אחרי שסיפרתי להם על הבעיה (שלחתי אליהם, הם בדקו והחזירו). ניסיתי עם דיסק אחר של WIN - אבל הבעיה לא נפתרה. מה שמוזר זה שלפני הפירמוט לא היתה בעיה של קריאה מהכוננים - והכל התחיל אחרי הפירמוט. עוד משהו - כשאני מעלה את המחשב מכונן A לוקח הרבה זמן לזהות את הכוננים - ואחרי שהמחשב עולה במצב DOS אני מצליח ל"הכנס" לאותיות שהוגדרו לכוננ…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב האם ראוטר אלחוטי קרוב מפריע לתפקוד של מקלדת ועכבר אלחוטיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התקנתי את הtuniq tower ובשביל זה כידוע הייתי צריך לפרק את הלוח אם (LGA775) עכשיו הבעייה היא שאני חושד שהלוח אם לא יושב עכשיו בדיוק כמו שהיה (החיבורים האחוריים טיפה יותר בתוך המחשב) והבעייה היא שקורה הרבה שאני פותח את המחשב והמסך לא עולה, כל המאווררים מסתובבים והדיסקים עובדים אבל שום דבר לא מגיב חוץ ממה שנראה כמו רצף נסיונות של הCD לקרוא דיסק השאלה שלי האם יכול להיות שב"תנוחות" מסויימות של הלוח אם נוצר איזשהו קצר או משהו שגורם לזה ואם אני אפרק אותו שוב וארכיב יותר קרוב למה שהיה זה ייפתר או שאולי זו בעייה אחרת אזכיר שבמקרים מסויימים המחשב עולה והווינדוס עולה והכל בסדר
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי ווינדוס לא עשיתי פורמאט ועכשיו במקום 320 GB יש לי 127 האם הבעיה היא בהארד דיסק או בגלל שלא פירמטתי? התקנתי שוב את הווינדוס עם פורמט (כולל מחיקה ויצירה מחדש של פרטישן) ועדדין זה מזהה רק 127 GB
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-