עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות אבל משהו יותר פשוט מפוטושופ.... יש לי ת'תוכנה אבל היא מסובכת מאוד למתחילים.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by NosNos22,

חיפשתי בהרבה מקומות איפה אפשר להשיג ערכה מלאה (או חלקית לפחות) שתבצע את כל הבדיקות לגילוי תקלות חומרה לכל הרכיבים במחשב, אבל כל מה שמצאתי זה HIRENS אם מישהו עם תעודה או מומחה לדבר יכול לתת את שמות התוכנות ולתרום לאתר ולאנשים אז מה טוב רק לא לשכוח לתת לינקים להורדות דרך אימיול או ביטטורנט ;D

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by DORAZABI,

התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  6. עשיתי C-MOS כדי לאפס הגדרות: לוח MS-7173 העברתי את הג'מפר למקום שצריך, חיכיתי 5 שניות ובטעות הדלקתי את המחשב לפני שהעברתי חזרה את הג'מפר איזו טעות! הייתי אמור להעביר חזרה את הג'מפר למקום שלו לפני ההדלקה נבהלתי וכיביתי את המחשב, והחזרתי את הג'מפר למקומו עכשיו המחשב נדלק ולא רואים כלום :'( אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by nadaviko1,

שלום, עשיתי Clean בטעות לכונן SSD וכל הפרטישנים נעלמו. באותו רגע ישר כיביתי ולא כתבתי שום דבר חדש לכונן אך ניסיתי כמה וכמה תוכנות שחזור פופלאריות וכולן ללא יוצא מן הכלל מצליחות למצוא לי רק את הפרטישן היחיד שהוא לא שימושי ובגודל 100 מגה. איך יכול להיות שאני לא מצליח לשחזר שום דבר מהכונן? יכול להיות שזה בגלל שהמידע לא נכתב פיזית כמו שנכתב בהרד דיסק?

8. אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DilayD,

לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור ‎3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by KoM,

עשיתי בדיקת זיכרון עם התוכנה הזאת... והיא מצאה כי הזכרונות שלי תקינים לחלוטין, אבל עדיין מדיי פעם ופעם המערכת עושה ריסטרט פתאומי, או לא עולה מושלם... מה עכשיו ? :

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  11. חיברתי את המחשב ל TV דרך יציאת ה TV OUT, אך עדיין אינני מצליח לראות דרך הטלויזיה. להלן מספר תמונות להמחשת הבעיה. מישהו יכול להצילני ?!?

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  13. שמעו עשיתי סריקה עם 2 התוכנות הבאות: Spy Sweeper hijackthis היתי יכול לעשות גם עם ספי בוט אבל לא היה לי קוח עם זה יצטרך רק תגידו ואני יעשה.. עכשיו העלתי לה את 2 קבצי הלוג שזה הביא לי אז אם אפשר תגידו לי מה לימחוק ומה להשאיר.. ורך עגב עשיתי את הסריקה הזאתי ביגלל שהמחשב שלי כבר התחיל להישתגע(פיתאום קופצים כל מיני חלונות המועדפים משתנים אתר הבית משתנה..המחשב פתאום מתכבה ויש כל מיני דברים מוזרים בתאסק מנגר ועוד..) עם ההודעה מצורפים 2 קבצים של הלוגים שהתוכנות הוציאו לי..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום רכשתי את חבילת ה upgrade לחלונות 7 הכל עבד כמו שצריך ואפילו להפתעתי לא הייתי צריך לעדכין את הדרייברים שלי. אבל..... אחרי מספר שעות שהמחשב דולק ללא שימוש כאשר אני חוזר לעבוד עליו, המחשב תקוע ברמה שאפילו העכבר לא עובד. כמובן שגם המקלדת בכלל לא מגיבה. לבסוף אני נאלץ לעשות כיבוי לא חוקי, וכך כל פעם התהליך חוזר על עצמו. יש לי מחשב יחסית חזק. גם העכבר שלי וגם המקלדת מחוברים בכבל למחשב. וזה חיבור ישיר למקום של המקלדת ועכבר ( לא חיבור usb ) אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כונ…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by ciauai,

עשיתי עכשיו עידכון ביוס לF4 לפי מה שאני רואה העידכון הצליח, יכול לקרות משהו ללוח אם? אם כן עשיתי גיבוי של הביוס הקודם להחזיר אותו?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  16. פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. אורח NEWORDER
    Started by אורח NEWORDER,

התקנתי חלונות מחדש ולאחר התקנת כרום וכניסה למשתמש דרך הכפתור למעלה אני לא רואה את הBOOKMARKS ממה זה ולמה זה? זה לא אמור להיות מסונכרן איתם?

18. שידרגתי את המחשב שלי לAMD 2500 ABIT NF-... זיכרונות של קינגסטון... וזהו! נשארתי עם הכרטיס מסך הישן שלי... G-force 2 ועם ההארד דיסק הישן... WD 40GB 7200 וזהו... נראה לי... בקיצור... עשיתי שתי פרטישנים של NTFS והתקנתי XP... ומשום מה כל הזמן יש לי כאלה קרטועים כלומר המחשב נתקע כזה לאיזה שניה שתיים ואז ממשיך כרגיל... בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הבאתי לו את המחשב עם windos xp pro ואז הוא היתקין לי windox xp home סבבה היתקין לי וזה ניכנסו לי מלא וירוסים עשיתי פורמט החזרתי את הwindosx xp pro שהיה לי וזה עכשיו ביכללללל המחשב עובד לעט נורא ..אני ינסה להסביר את זה..שאני כותב פה מקליד זה לא עושה כלום שאני פותח את מחשב שלי וזה זה עושה קצת בעיות הwinamp ניתקע לא ניתקע רק השיר עובד לעט נורא.. אחרכך שאני מפעיל תוכנת שיטוף slsk נגיד גם זה מעיט ...ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע לי מלא פעמים עד שהוא קולט אותו ועובד חלק.. ומתי שאני נגיד סתם מפעל icq גם השיר ניתקע והעכבר עובד לעט ..אני חושב שהמערכת שלי יכולה להיתפוצץ שוב מה הפיטרוון של הבעייה הזאת......... הוא סתם שם לי פיקס 5200 לוח אם חדש..+256 גיגההרץ 400 מגהרץ מה אני כול לעשו…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by avive2004,

שלום חברים. חזרתי מהעבודה לפני כשעה וכשנכנסתי לחדר ראיתי שיוצא מהמחשב עשן!! כמובן שהורדתי טת השאלטר ניסיתי לבדוק מה מקור השריפה וכשהעשן התפזר ניסיתי להדליק מחדש. המחשב לא נדלק, אבל המנורה של הלוח אם כן נדלקת (כביכול יש מתח). אז כביכול זה לא ספק או לוח אם (תקנו אם אני טועה) ולדעתי אכלתי אותה חזק דווקא במעבד, אם יש לכם רעיונות מה יכול היה להשרף ברמה של עשן בקיץ הקשה שלנו אני אשמח אם תכוונו אותי מה לעשות ועל הדרך אם תוכלו להמליץ על חנות זולה ברמת גן/תל אסיס לבדיקת מחשבים (אקנה חלק לבד אלא אם כן המחיר באמת משתלם, אני רק רוצה שיגידו לי באיזה חלק מדובר כי פעם כבר היייתי בטוח שמדובר בחלק זפציפי קניתי ובסוף זה לא היה זה) נכתב מהאיפון אז אם התחביר קצת מוזר אני מצטער תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by nirnir93,

אני מכין כמה מצגות פאוורפוניט ממש כבדות עם אנימציות מורכבות שלא באו בסקוט של הפאוורפוניט (ריבוע בגודל חצי מצגת שמתנדנד ונופל לדוגמא) וכל פעם שאני רואה את המצגת היא לא עובדת חלק-בין אם זה עוצרת באמצע וחוזרת לפעול אחרי שנייה, והאנימציה לבנתיים זזה(הכל עוצר ואחרי שנייה זה קופץ למיקום חדש) או שזה עוצר לפני שזה מתחיל לעשות את האנימציה. ההאצה הגרפית בפאוורפוינט עצמו מופעלת ובמחשב אי אפשר להפעיל אותה איך אני גורם לאנימציות לרוץ חלק? יש תוכנות לזה? או שפשוט צריך לנקות את הזיכרון או רוגלות ודברים שתופסים מקום בזיכרון ודיסק קשיח?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by thedag,

חיברתי למחשב פאנל USB של ASUS בשם: ASUS USB/MIR 1.11 עם חיבור SATA כזה... ואני מחבר אליו USB אבל כשאני מחבר אל ה USB משהו הוא כותב לי USB Device Not Recongized כאילו ה USB לא מזוהה... יש לי לוח אם P4V8X-MX תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by ShacharP,

שלום לכולם, שאני מחבר את הפלאפון לדוגמא ל- USB 3.0 של הפאנל הקדמי במארז הוא מתנתק ומתחבר ככה ברצף אחרי שנייה, הכבל תקין כי שאני מחבר בפאנל האחורי של הלוח אם זה עובד כמו שצריך, בנוסף אם אני מחבר לדוגמא כונן קשיח חיצוני אז נדלקת הנורית של הכונן הקשיח אבל המחשב לא מזהה אותו כאילו לא חיברתי בכלל, ובפאנל האחורי כן עובד. מה שכן עובד זה דיסק און קי (כנראה צריך פחות מתח או משהו) למה זה קורה? אני צריך להוריד איזה דרייבר של הלוח אם אולי לUSB 3.0 שיתמוך בפאנל הקדמי? קצת פרטים רלוונטים: לוח אם Gigabyte GA-B85M-D2V מארז NZXT Phantom 240 מערכת הפעלה Windows 8.1 Pro x64 ביוס מעודכן תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by alex542,

לאחרונה החלפתי לוח אם והפאנל הקדמי לא עובד(usb עובד אודיו לא). בדקתי בספרי ההוראות וכנראה יש שינוי כלשהו בחיבור של הפינים. השמאלי של הישן והימני של החדש. איך אני צריך למקם את הפינים בחדש? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים