עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tzahi04,

אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by iakovl,

המחשב לא רוצה להידלק במצב רגיל (הוא מתחיל להשתגע) אלא רק בSAFE MODE אני פונה לפורום הנ"ל מכיוון שאני חושד שזאת בעיית חומרה אם טעיתי אנא העבירו את הת'ראד למקום הנכון

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by blackbimer,

האם יש דרך לאבטח דיסק קשיח? דרכי מניעה כלשהם.? וואלה זה מפחיד לאללה שיפול פתאום מידע של שנים... מה עושים?

4. לצוות הפורום שלום ברשותי מחשב P-3 עם לוח אם של אינטל הבעיה שלי שאני מצליח להדליק תמחשב הוא נדלק אך המסך לא תחילה החלפתי כרטיס מסך וזה לא עזר שלב שני ניתקתי את כל הכרטיסים וזה גם לא עזר הוצאתי זכרונות + סוללה של ביוס וזה גם לא פתר נשארו לי 2דברים לעשות או להוריד ממנו את הרכיבים החושבים ואת השאר לזרוק לים אוו להחליף לוח אם לפני שאני עושה תמעשים האלה יש סיכוי שזה ספק כוח ומה האחוזים לכך?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  5. בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by xena2305,

שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hck,

שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xena2305,

ברשותי מעבד amd athlon 64 bit זכרון 1 מגה של מיקרון כרטיס מסך רדאון 9800 פרו 128 מגה זיכרון של sepphire הרצתי משחק(far cry) ברזולוציה של 1024 על 768 עם מקסימום פרטים וזה עבד מצויין,כשניסיתי לשחק עם 1152\864 רזולוציה המשחק לא עבד חלק, איזה רכיב אני צריך לשפר כדי להשיג ביצועים יותר טובים?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by ranash,

כשהמחשב במאמץ (משחקים לדוגמה) לאחר קצת זמן הוא מתחיל לקרטע ולהאט ולבסוף מכבה את עצמו. לאר ניסיון הדלקה הוא מתכבה פעם-פעמיים וכאשר נדלק סופית לוקח לו זמן להתחיל לעבוד. ההודעה שמתקבלת היא Overclocking failed! F1 for setup F2 for defaults ואפפעם לא נוסה אוברקלוק על המחשב. מיד לאחר קריסה כזו נמדדה (בהדלקה-בביוס) טמפרטורת מעבד של 72 צלזיוס (וככל שהזמן עבר היא התחילה לרדת). בזמן עבודה שוטפת הטמפרטורה עומדת על סביבת ה 40+. המחשב שלי: intel P4 2.8 (לא פרסקוט) לוח אם Asus P4p800se כ.מסך gf fx 5200 תודה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. אהלן יש לי רמקולים נורא ישנים של ALTEC LANCING דגם ACS33 2 סטלייטים וסאב וופר מהרמקול ה"ראשי" מתחבר כבל כמו PS\2 לסאב וופר מהסאב וופר יוצא כבל סטיראו רגיל לכרטיס קול (וחיבור לחשמל כמובן) עכשיו הבעיה היא שהחיבור של ה PS\2 לסאב וופר נהרס ניסיתי לקחת כבל PS\2 של מקלדת ולחבר את החוטים הפנימיים בעצמי הבעיה שאני לא מצליח לדעת איזה חוט הולך לאן, זאת אומרת מה חשמל ומה של הרמקולים וכו'. ניסיתי די הרבה אפשרויות, כלום לא עזר... אני לא בטוח שניסיתי את כולם מה שכן הצלחתי להפעיל אותם חשמלית אבל עדיין לא שומעים, זאת אומרת הכבלים הפנימיים של החשמל כנראה מחוברים יש למשהו רעיון מה לעשות? החיבור מתאים לסאב למרות שהוא ממקלדת אבל לא שומעים... תודה מראש למומחים! יניב

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by SandSt0rm,

לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 ATI והוא עשה לי בעיות, אז החלטתי לעדכן את הדרייבר שלו. הורדתי את הדרייבר הכי חדש, מחקתי את הדרייבר הישן והתקנתי את החדש. בסוף ההתקנה אתחלתי את המחשב, ואיך שהוא עלה קפצה לי הודעה של EROR שהדרייבר לא בסדר ואי אפשר לפתוח את מרכז הבקרה. מחקתי את הדרייבר החדש כי חשבתי שמשהו בו דפוק, והתקנתי מחדש את הישן. אבל, שאתחלתי את המחשב קיבלתי שוב הודעת EROR שונה קצת, אבל באותו סגנון כמו מקודם, ובקיצור אני עכשיו תקוע בלי כרטיס מסך שעובד במחשב. מי שמבין מה הבעייה בדיוק (כי אני לא) אז אני מבקש שיענה במהירות האפשרית. תודה.

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by Mamimo,

טוב הלך לי הלוח הישן וחלטתי ללכת על "NF7-S2" בעיקר בגלל השם ותג המחיר. אני יודע שזה לא ל OC וזה לא קריטי לי. יש לי בעיה, יש לי שני זיכרונות DDR 266 והם לא עובדים ביחד, בעצם גם כל אחד לחוד עושה בעיה. מסתבר שצריך לשים את הזיכרונות DIMM3 ל DIMM1 בסדר הזה! ז"א כאשר שמתי רק סים אחד ב DIMM1 היו לי בעיות, כאשר שמתי שני סימים ב DIMM1 ו DIMM2 (כדי שלא יהיו DUAL הם לא מתאימים אחד לשני) היו בעיות. הן נפתרות (לפחות כך אני חושב) כאשר אני שם אחד ב DIMM3. עכשיו אם אחד ב DIMM3 אז אני לא יכול לשים את השני משום שה הופך ל DUAL!!! ואז windows מסרב לעלות. בעיקרון בדקתי אותם ב MEMTEST והם עשו בעיות יחד ב DIMM1 ו2 וכאשר אחד היה ב DIMM3 לבד או בדואל עם השני ה MEMTEST לא מצא כל בעיה, אך כאמור, ה …

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיית מקום בהארד דיסק : יש לי 120 GB אבל העניין הוא שבמחיצה E: יש לי רק 16 GB מקום פנוי כאשר עשיתי ספירת "מלאי" יצא לי שאמור להיות 24 GB פנוי (מתוך 40 של המחצה) איך אפשר לתקן את הבעייה הזאת זה מעצבן נורא כי אחרי פורמט זה חוזר עריכה : מנהלים יקרים אם ת'ראד זה אינו שייך לפורום העבירו אותו אך הינני צריך פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. שלכם יבגני ל.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by nimrodim,

מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. יש לי בעיה בהצגת רזולציה של 600X800 על מסך LCD SDM-M81 של SONY. הבעיה מופיעה רק במשחקים. בתצוגה חלק קטן של מש שאמור להיות החלק העליון של המסך מופיע בתחתית ומתקבל מסך מפוצל. המסך מחובר לכרטיס RADEON 9600PRO. הבעיה הופיעה גם עם כרטיס GEFORCE 4. נסיתי גם לעדכן עם DRIVER מתאים מהאתר של SONY. ברזולוציה של 1024X768 אין בעיה כזאת. כרגע המסך מחובר ליציאת VGA ולא DVI דרך "ממיר" קטן.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  18. אהלן. לחבר שלי נדפק ההארדיסק. עד כדי כך שאפילו שמחברים אותו למחשב אחר כסלייב לא ניתן לקרא אותו. הטכנאי אמר לו שההארדיסק נדפק ו...שהוא מחליף לו גם את הספק שלדעתו אחראי למצב (כמובן שצריך לשלם על כך...). האם ידוע לכם על מקרים כאלו? אני לא מתכוון בתאוריה אלא ממש מעשית, האם יכול להגרם נזק כזה רק ל HD מהספק, בעוד כל הלוח מתפקד מצויין ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ohadbx,

קיבלתי היום דיסק קשיח חדש- ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה מטמון. בגלל שיש לי כבר דיסק קשיח שמתי את הג'מפר לסלייב, חיברתי והמחשב עלה טוב ויפה- רק שהדיסק לא מופיע ביחד עם שאר הדיסקים הקשיחים. החלק המוזר הוא שהוא כן מופיע ברשימת מנהלי התקנים של ווינדוס (וגם של התוכנה אוורסט), ומופיע גם הדגם הספציפי. בתוכנה אוורסט הדיסק מופיע, אבל כשאני לוחץ עליו כדי לקבל עוד מידע הוא מציג חלון אפור. איך אני מוסיף את הדיסק לאחרים? (ווינדוס XP) תודה מראש. נ.ב. ניסיתי גם להורות לווינדוס לבצע עדכון לדרייבר, אבל הוא אומר שאין שום עדכון חדש. נ.ב.2 הורדתי גם את התוכנה partition magic (גרסאת הדגמה), וניסיתי ליצור שם מחיצה חדשה על הכונן- אבל מופיע הודעה שזו גרסאת הדגמה ולא קורה כלום.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. יש לי פה לוח שאני עושה עליו כמה ניסויים... פעם, כשחיפשתי לו דרייבר, נראה לי שמצאתי שהוא תוצרת PCPARTNER או משהו כזה. הצ'יפסט הוא SIS 5600. ב CPU-Z, בלשונית ה Motherboard, שדה היצרן נשאר ריק. בכל מקרה, יש לו כ.קול מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. המחשב מריץ Win98, אבל בשום מקום מתוך הווינדוס אני לא רואה שיש כזה רכיב. חשבתי שאולי זה על DISABLE בביוס או משהו כזה, אבל לא מצאתי את זה. דגם הלוח הוא 35-8819-02, כ. הקול שיש עליו הוא Creative Vibra 16 XV, אבל גם בחיפושים לא מצאתי אותו כרכיב על לוח, אלא רק ככרטיס חיצוני, PCI או ISA. אז מה אני אמור לעשות בשביל להפעיל אותו? האם זה בביוס? האם זה בווינדוס? האם יכול להיות שיש ג'אמפר שמגדיר שלא יעבור בכלל, ואז אני צריך להתחיל לחרוש …

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. אז ככה, המחשב דלק והוריד סרטים, אני באתי מביצפר הדלקתי תמסך ולא ראו כלום כאילו המחשב בסטנדביי עשיתי ריסט ושוב לא ראוים כלום! החלפתי את הכרטיס למשו ישן שהיה בבית, והבעייה היא הכרטיס מסך... עכשיו אני קניתי בקיאספי, מישו יודע איך השירות שלהם והאם הם יעשו לי בעיות? כי בטלפון הם נשמעו נחמדים.. אמרו תבוא נבדוק ונחליף עם תתגלה בעייה יש לציין שכשהדלקתי תמחשב לא היו שום צפצופים ושום כלום... יש לכם מושג מה הבעייה ? ושוב איך השירות של קיאספי?? בבקשה תענו מהר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה קניתי הגה של Logitech, Wingman Formula Force GP ב PCH. איזה יום ההגה שלי הפסיק להגיב (חבר שלי חיבר מאוורר למחשב באמצע שהוא פועל - אז כנראה ההגה נשרף או משהו) ונתתי אותו לתיקון במסגרת האחריות, אחרי שבועיים שלושה שהיה ב"טיול" במעבדת היבואן הלכתי להביא אותו (לפני 10 דקות) וכשאני מחבר אותו הוא עדיין לא עובד (פשוט המחשב לא מזהה משהו מחובר אליו...). בדקתי גם אצלי (חיבור USB) שעובד -המודם מחובר אליו וגם אצל אח שלי שיש לו מחשב חדש... אני לא יודע מה לעשות (עוד שבועיים עד ש"יתקנו"...) סרטןןןןן רציתי לשחק ביום כיפור ;D סתם... עריכה:!!!!! טוב אז קודם כל אני רוצה להתנצל בפני PCH סליחה. ההגה כן עובד - אני כבר אסביר - פתחתי את הפאנל הקדמי כדי לסים שם מאוורר - ובמארז שלי יש גם …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום לכולם לפני כמה ימים ניקיתי את המאווררים במחקשב(את כולם כולל של הכרטיס מסך ושל ה"אינטל") ואז חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב. הכל נדלק ועובד חוצ מהמסך שלא נדלק ופתאום נשמעים כמה צפצופים. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך(GF 4 MX 440) וצדקתי. ניסיתי עם כרטיס מסך ישן שהיה לי בבית והמסך נדלק. מה קרה? מה הבעיה? תודה רבה וצום קל.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן פירמטתי את המחשב.... וגיביתי את כל המסמכים שלי שזה יצא 12 גיגה בערך עכשיו אני הולך לאיפה שגיביתי ומופיעים שמה כמה קבצים עם סיומת GHS או GHO ונראה לי שזה התיקיות שגיביתי........ WTF הולך פה? עריכה: עוד כמה בעיות.. המחשב איטי פי 8 בערך מתי שאני מדליק את המחשב ואחרי שהווינדוס עולה זה עושה לי כזה למטה שזה מזהה חומרה.... את ההארדיסק השני!! מה החרא הזה?!

25. Started by iSneak,

שלום, חיברתי מחשב, הכל טוב ויפה, בביוס הכל מוגדר כמו שצריך. אני רוצה לפרמט דרך הווינדוס (ההתקנה), הוא אומר לי שההארד דיסק אינו מחובר. בדקתי את כבלי ה IDE, מחובר ועוד איך מחובר. ניסיתי דרך ה Fdisk, אך גם שם הוא לא מזהה שום הארד דיסק, וההארד דיסק מזוהה בביוס. מישהו יודע אולי מה הבעיה, ואיך לפתור אותה?

• 11 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים