עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ניסו,

סמן העכבר זז על גבי המסך ללא שליטה...מבקש פיתרון לכיוונון או שליטה המחשב הנייד מסוג דל...בעל שני עכברים 1.בצורת כפתור ו 2. פאד עכבר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by SuperStyle,

טוב אז היה לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק ... אז הוצאתי את המעבד וראיתי שהפינים קצת עקומים. אז סידרתי את כל הפינים אבל אחד היה ממש עקום אז ניסיתי לסדר והוא נקרא אז חסר לי פין אחד. הפעלתי את המחשב ועבד טוב אבל אני אל בטוח אם כדאי להמשיך להדליק את המחשב זה מסוכן שחסר פין? אם כם מה עושים?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  3. אנשים היום הרכבתי פעם ראשונה תמחשב שלי לבד כלומר הכול מחלקים למשהו שעובד ועכשיו באתי להתקין ווינדוס ובדוס שהמחשב עולה כלומר פסוט זה רושם לי שהערכים של המעבד השתנו נא לגשת ל cmos ולשמור את ההגדרות למה הוא מתכוון? אגב הלוח הוא 8kda3j והמעבד a64+3200 ם כן הטמפ לא משוה בסיסות ה51 בהפעלה מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by עידן20,

אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XP פתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוט אני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  7. שלום לכולם, סביר להניח שכל מי שמסתובב בפורום הזו פירק/הרכיב איזה חלק במחשב במו ידיו. אני בטוח שכולם שמעו כאן כל מיני כללים לגבי עבודה על המחשב החל מדברים כמו לנתק מהחשמל ועד לסדר הארקה לידיים. בסופו של דבר, תמיד יש כללים מוגזמים וכללים שבאמת כדאי להקפיד עליהם. בוא ננסה לבנות קובץ חוקים קטן וריאלי לגבי עבודה על המחשב, על מה אתם מקפידים שאתם עובדים על המחשב?

• 11 תגובות
    • 695 צפיות
  8. קראתי שה5v- לא רלוונטי במחשבים חדשים ולא צריך להתייחס הקטע הוא שיש לי סטייה גדולה בו זה סתם בולשיט או שצריך להתייחס?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by BigMs,

שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  10. ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by WizMaster,

שלום, בזמן האחרון אני שומע כל מיני קליקים מכיוון המארז, כאשר כל קליק מלווה בתקיעה רגעית של המחשב. AMD 3200+ WD 160GB 1GB DDR GIGABYTE X800 GTO. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום. החלפתי הארדיסק שעשה לי קצת בעיות וחיברתי את החדש בדיוק כפי שהיה הקודם - מאסטר יחיד ובודד. התקנתי XP ממש בקלות ובמהירות ושמתי לב שכעת הביוס עולה מאוד לאט - ז"א שהמסך עם הלוגו של הלוח אם (אינטל אם זה חשוב) תקוע כמעט 50 שניות לפני שאני מקבל מסך דוס ורק לאחר מכן עולה הXP במהירות יפה בהחלט. מה קרה פה ? האם זה קשור להגדרות של הביוס ? איך מתקנים את זה ? כמובן שאם תזדקקו למפרט - ארשום אותו פה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by 10 eliko,

שלום רב . מקווה שזה הפורום הנכון .. ביעה היא .אחרי טעינת המערכת אחרי (הכדורים הנעים ).יש מסך שחור .לאחריו יש את מסך בריוך הבא . שאלתי היא .. 1 המסך השחור . 2 המסך ברןך הבא תקוע . לאחר מכן מערכת ההפעלה עולה . ב-msconfig -רק האנטי וירוס עולה . מערכת ההפעלה xpsp3. הדיסק נבדק עם תוכנה של היצרו -סמסונג. אנסה להעלות סירטון שממחיש את הבעיה (אם מותר ).. מעבד p4 +1gb זיכרון +כרטיס מסך radon 9200 se תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by asaf556,

יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by royk,

היי, התקנתי WindowsXP Pro אחרי פורמט, ללא תוכנות נוספות למעט דרייברים. ישר עם עלייה ראשונה של המערכת (בכל פעם) אני מנסה להפעיל יישום ע"י ה - shortcut מה - taskbar וה - icon נראה לחוץ אך תקוע למשך כ - 15 שניות ???. במקביל אני עדיין יכול לפתוח בחופשיות חלונות אחרים, כגון My Computer. החלפתי לוח אם (Abit IS7-G), פסלתי בעיית זיכרון (1GB Kingston), דיסק קשיח (WD 120Gb) נבדק ונמצא תקין. יש לציין שאחרי ה - 15 שניות hold - המחשב עובד פגז! תודה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. אז ככה, לפני כמה זמן החלה תופעה מוזרה במחשב, שלפני שהוא מעלה את הווינדוס (עוד לפני מסך הטעינה של הווינדוס) הוא מראה מסך שחור וכאילו הוא טוען משהו, רק שזה לוקח לו רבע שעה (!!!). הבעיה ממשיכה גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס ככה שלדעתי זו בעיית חומרה, תקנו אותי אם אני טועה. המחשב אצלי כבר 6 שנים ועוד לא נתקלתי בדבר כזה מוזר, אף פעם לא היו לו בעיות טעינה ועלייה ובטח שלא לקח לו כמעט 20 דקות לעלות... צירפתי תמונה של המסך טעינה הזה (ציירתי בצייר, יצא בול חח). כל השערה תתקבל בברכה. תודה לעוזרים ולכל מי שינסה לעזור. פנטיום 3 1000 (שבדרך כלל טס מהר וחזק, ונותן ביצועים הרבה יותר טובים ממה שנראה לפי הנתונים שלו) ווינדוס אקס פי פרו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  17. שלום, יש לי בעייה שמציקה לי כבר די הרבה זמן: עליית מערכת ההפעלה (Windows 7 64bit) מאוד איטית על המחשב שלי, למרות שלדעתי היא אמורה להיות מהירה יותר. מרגע הדלקת המחשב לוקח 2:30 דקות עד ש-Windows עולה וטוען את כל התוכניות שלו. אז אמנם אין לי SSD, אבל זה עדיין נראה לי מוגזם. זה המפרט שלי: GigaByte P67A-UD3-B3 Intel Core i5 2500K @3.3GHz Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB G.Skill DDR3 CL9 4GB X 2 AMD Radeon HD6950 Coolermaster CM 690 צילמתי סרטון וידאו שמראה את תהליך ה-boot, אפשר לראות בו כמה זמן לוקח כל חלק. אולי זה יעזור לנתח את הבעיה. האם מדובר בבעיית חומרה? תוכנה? מה אפשר לעשות, חוץ מלקנות SSD? אשמח לעזרה ועצה! תודה

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by SuBeX,

לאחרונה המחשב שלי (בן שלוש כמעט יימ שימו ) החל בצורה פתאומית לקפוץ ל- 100 אחוז CPU USAGE שמתלווה בעליית טמפ' המעבד ל-56~59 מעלות ויחד איתו גם הכרטיס מסך שעובר את ה-50 מעלות. אני חייב לציין שהתקנתי לאחרונה BIG TYPHOON וחידשתי משחה טרמית, אבל בהתחלה לא היו את הבעיות האלו וגם דאגתי לשים מספיק משחה והמאוורר מחובר טוב טוב ללוח. המפרט שלי הוא: מעבד - P4 2.8 GHZ?478 - לא פרסקוט. לוח אם ABIT IC-7. כ. מסך -RADEON 9600XT. כל השאר לא רלוונטי, אלא אם כן מישהו ישאל. מה הבעיה? סרקתי לוירוסים וכו' ואין כלום וגם הורדתי תוכנה לבדיקת הפרוססים במערכת וכולם מוכרים, אז מה יש? תודה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון אני עד לתופעה מוזרה במחשבי, כל ישום שאני פותח(Thunderbird,WINAMP,FIREFOX), לוקח לו כמה שניות כדי להעלות ולהפתח. יש לי 768 זיכרון, AMD 1800. לא נראה לי שהבעיות נגרמות מזה שהמחשב לא הכי חדש. האם ישנה אפשרות שזה בגלל ההארד דיסק? MAXTOR 60GB מלפני שלוש שנים? תודה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, לאחרונה יש למחשב/מסך שלי בעיה רצינית. בכל פעם שאני מדליק את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה לוקח למסך דקות ארוכות לאתחל ולהעלות את הוינדוז, למחשב עצמו אין בעיה הוינדוז עולה ישר, אם למשל המחשה נכנס למצב שינה באמצע שיר ישר כשאני מדליק אותו השיר ממשיך אך יש עוד דקות ארוכות של מסך שחור או מהבהב עם הלוגו של החברה BENQ מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by swisaman,

ברשותי המפרט בצד,שמתי לב שהעליה של הוינדוס נהייתה איטית משמעותית למרות שאני על SSD(ולמרות שאני על SATA2) האם ניתן לבדוק אם אכן הבעיה היא בSSD ולפעול בהתאם?במשחקים שמותקנים על הSSD לדוגמא המהירות טעינה של המפות לא השתנתה והיא עדיין עניין של שניות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by st4ck,

יש לי בעיה בUSB זה מה ההודעה שמופיע לי כל הזמן וכשאני לוחץ מופיע זה ואני לוחץ על הכול וכלום לא עובד כל שנייה מתנתק לי המקלדת והעכבר משהו יודע איך לסדר את זה???

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שמתי לב לכך, שבימים האחרונים, מאז שניקיתי את פנים מארז המחשב שלי מאבק, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, מופיעה לי הודעה על "עליית מתח ביציאת הרכזת": כאשר אני לוחץ על הסמל שבאיזור ההודעות, מופיע לי החלון הבא: לאחר זמן מסויים, ההודעה נעלמת כלא הייתה, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המחשב שלי למצב שינה. יצויין כי כל ההתקנים שמחוברים ליציאות ה-USB שבמחשב שלי מזוהים (עכבר ומקלדת מחוברים ליציאות בלוח האם. מדפסת, מצלמת אינטרנט, אוזניות + מיקרופון ומכשיר אל פסק מחוברים ל-4 היציאות של כרטיס ההרחבה USB 2.0 [כרטיס די ישן]). מה יכול לגרום לבעייה הזאת?

• 9 תגובות
    • 10.8k צפיות
  25. מתלבט בין XP, 7,8 המפרט: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz ram 4 GB win 8 pro 64 bit השימוש שלי זה אינטרנט וקיובייס (תוכנה לכתיבת מוזיקה ועריכת סאונד) באינטרנט אני נוטה לעבוד עם הרבה טאבים (יכול להגיע עד לכמה חלונות שבכל אחד מהם כמה טאבים, כרגע יש 14 טאבים סהכ לדוגמא..) איזה ווינדוס מהשלושה צורך הכי פחות משאבים / הכי 'קל משקל'? ואשמח לעוד המלצות חוץ מהווינדוס- למשל לעבור חלק בין הטאבים, בלי לחכות כמה דק' לפעמים.. יש לזה פתרון? .. תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים