עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liran2003,

הכונן הוא של סוני. כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא מגיב והוא עושה רעש כאילו שהוא עומד להפתח אבל הוא לא. חיפשתי ומצאתי שאם נותנים מכה קטנה במחשב, מעל הכונן, בזמן לחיצה על כפתור הפתיחה, הוא נפתח. מה הבעיה פה? איך אפשר לפתוח אותו בלי מכות :s05:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!

3. Started by Gliding,

היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by erezo,

התקנתי אתמול את האופיס החדש גרסה 2013 ופעם הייתי יכול ליצור אייקון של אאוטלוק על שולחן העבודה (לא קיצור דרך רגיל) שדרכו הייתי יכול להיכנס למאפיינים של האאוטלוק ולהגדיר הגדרות חשבון מייל ע"י הערך ברישום HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{00020D75-0000-0000-C000-000000000046} אבל זה לא תופס בגרסה 2013, האם הערך השתנה? יש מיקום אחר ברישום של WINDOWS 7 ליצור את האייקון האמיתי ולא הקיצור דרך? תודה מראש לכל מי שיודע את התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by alex125,

שלום רב אני רוצה לגדל למחשב שלי את זיכרון יש לי שאלה מה אני צריך לדע לפני שאני קונה את זיכרון ואם אני יכול לקח זיכרון שלא דומה למה שיש לי כבר בקצר לא אותה חברה אם זה יעשה לי נזק למחשב?? בקצר זה טוב לא טוב

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by Niv golan,

שלום קיבלתי מחשב פנטיום 3 ויש לו איזה בעיה רצינית ... כאשר הייתי מדליק את המחשב הוא היה מצפצף ולא היה תמונה על המסך....החלפתי כרטיס זיכרון ולא היה יותר את הצלצולים אמרתי אולי כרטיס מסך ...החלפתי כרטיס מסך ועדיין לא רואים תמונה על המסך והמאוורר של הכטיס מסך עובד.. המאוורר של המעבד עובד...הספק כוח עובד...סידרום נפתח...יש בו כרטיס מסך ita וכרטיס קול אני לא יודע איזה סוג...יש usb בנוי על הלוח מה אני עושה תעזרו לי בבקשה כי אני כבר מיואש .... תודה..

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  7. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dor444,

השקעתי מעל 2500 שקל במחשב והייתי מצפה שיהיה סוס עבודה בשביל מה שאני צריך.. המטרות שלי הם בעיקר תוכנות קלות, משחקים לא כבדים במיוחד, הרבה גלישה באינטרנט ואני נוטה לעבוד מהר עם המחשב ולפתוח הרבה חלונות בו-זמנית. כרגע הוא מאכזב ומרבה להיתקע בכל פעולה.. בייחוד בסרטונים ובהעלאת חלונות/תיקיות/תוכנות. המפרט הוא כזה: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אני שוקל …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. אז ככה מזערתי את הGTA IV והמחשב בקושי הגיב עד שנפתח מנהל המשימות לקח זמן וכשנפתח ראיתי 100 אחוז מאמץ על דיסק קשיח ... אני כבר מועצבן רצח מהעניין המזד**ן הזה של ה100 אחוז = מחשב מגיב לאט או נתקע כשיש 100 אחוז (אבל לפעמים מגיב בסדר), פעמיים היה במעבדה ולא זוהה כלום .. זה מחרפן ! תודה לעוזרים .

• 36 תגובות
    • 11.6k צפיות
  10. Started by mastercod,

יש לי בעיות בחומרה ואני רוצה לבדוק עם תוכנה ממש מקצועית שתבדוק כל חלק במחשב יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. Started by שיר93,

יש לי לפטופ חדש (ווינדווס 8) ופתאום משהו נדפק בו, נכון יש את השורה הזאת למטה איפה שההתחל? אז משהו השתבש בה, איפה שאמור להיות הסמל של ההתחל אין אותו אלא אם מעבירים עליו את העכבר ואז הוא מופיע (בתמונה העברתי את העכבר ובגלל זה רואים אותו), כל הסמלים שיש שם (אינטרנט, וורד וכאלה) התרחקו קצת מהצד הימני, בצד שמאל מופיע הסמל של ההתחל ומעליו יש קבוע סמל של הגדרות, ובנוסף לכל כשאני מעבירה את העכבר בצד השמאלי של המחשב לא מופיעים הדברים שהופיעו פעם (איפה שהיה הכיבוי, ההגדרות וכל השאר..). הנה תמונה, אני מקווה שתבינו למה אני מתכוונת: https://imagizer.imageshack.us/v2/13...537/tWTD9B.... איך אפשר לסדר את זה? הכוונה שלי היא לסדר את הסמלים שיופיעו כמו שהיו פעם כי משהו שם השתבש, ולהחזי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Sheirf,

אהלן אנשים אני חייב עזרה ,אז ככה: אני בא מדליק את המחשב ובתהליך של עליית הווינדוס מופיעה לי הודעה כזאת "NTLDR is missing" "Press Ctrl+Alt+Del to restart" והווינדוס לא עולה יש לכם מושג מה עושים? או למה זה קשור? יש משהו דפוק?.. תודה רבה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by AiXC,

כבר פעמיים היו לי ריסטרטים באמצע המשחק, פתאום שומעים זזזזזז כזה ואז ריסטרט. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. התופעה: אני מדליק את המחשב לאחר שהיה כבוי נניח יום שלם. הוא לא מציג כלום על המסך פונה לכוננים מגיע לכונן קשיח וז נתקע תוך שהוא משמיע קול חזק של מאוורר. אני מכבה וחוזר על התהליך עוד מספר פעמים ואז הוא עולה בצורה תקינה וללא כל רעשים. כשפתחתי את המארז לאיתור מקור הרעש ראיתי שהוא מגיע מהמאוורר של כרטיס המסך. אני חושד בכרטיס המסך שמאיזו שהיא סיבה בזמן ההדלקה ספקי המתח שעל הכרטיס לא מתעוררים כמו שצריך (אולי קבלים מקצרים) ורק אחרי כיבוי והדלקה נוספים הם מתעוררים. ייתכן שקבל לא תקין לפני שהוא מתקלקל סופית יש לו את תופעות המעבר הללו. האם יש בסיס לחשד שלי או שכדאי לבדוק דברים אחרים.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. פתחתי את האשכול הזה לא מזמן: http://hwzone.co.il/community/threads/549170-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%93%D7%A4%D7%A7#.VC5yzRYXeLA עד היום חשבתי שזה בעיה בכרטיס שהוא נדפק או משהו, החלפתי כרטיס מסך אתמול ועדיין הבעיה קיימת אולי מישהו יודע איך לסדר את זה אחת ולתמיד סוף סוף? ד"א עוד בעיה שיש לי בדרך כלל שהייתי מפעיל את המחשב תוך 13 שניות כבר הוא היה דלוק והכל טוב (SSD) עכשיו עם הכרטיס החדש כשאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע ב BIOS ורק אחרי 2~3 דקות הוא נדלק, אני לא יכול להכנס ל BIOS ולא ל boot setup, אם אני לוחץ על איזשהו כפתור שזה בהתחלה אני מגיע למסך שחור עם שני רווחים …

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jacky1996,
    • 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by MagnuM_47,

יש לי בעיה במאורר של הלוח-אם הוא פעם עובד ופתאום מספיק איך שבאלו... הכל מחובר טוב בדקתי את הכבל חשמל שמחובר ללוח-אם וכל בסדר... מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by amir.o,

אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controller אני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Impreza,

חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. שאני מאפס את ההגדרות בביוס הוא עושה לי OC מעלה את הבאס של המעבד ל 266X12 ואת הזכרונות מוריד ל 266X2 זה מוזר הברירת המחדל אמורה להיות 200X12 מעבד וזכרונות 333X2 למה זה ככה ? ואי אפשר לשחק במכפלה כלום אז אני נאלץ לסדר את זה ידני להוריד את המעבד ל 200 ולעלות את הזכרונות ל 333 משהו אולי דפוק בלוח אם ? כי המחשב עושה מצויין רק בביוס קורה משהו מוזר , אני מכוון בביוס את הזכרונות 667 אני נכנס ל CPUZ רשום 250X2 איך יכול להיות 500MHZ ולא 667MHZ ? שאני נכנס לביוס רשום 667MHZ !!! עריכה : עשיתי CLR CMOS כלום המחשב עולה רגיל לא מאפס את עצמו והכי מוזר שאני מגמפר את ה CLR BIOS המחשב לא אמור לדלוק והוא דולק רגיל ממש מוזר העניין הוא שהמחשב עובד רגיל אבל הזכרונות 500MHZ שזה מבאס אותי והלוח ל…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by arake,

יש לי צורב חדש כאילו כמה חודשים ושאני צורב דיסקים הם קופצים אני לא יודע למה זה לא רק שיר אחד וזה לא רק פעם אחת מה לעשות?? יש אחריות לזה או מה ?? זה הדיסקים? ובדקתי זה קשור למהירות צריבה כי הורדתי את זה עד הסוף

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by dor123,

שלום לכולם: כאשר כיביתי אתמול את המחשב, לאחר הופעת מסך הכיבוי, הופיע לי לפתע מסך כחול. צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל): מה גרם לבעייה?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by sharon500,

מחשב P4 לוח אם ASUS P4GE-VM המחשב לא נדלק בלחיצת כפתור. וגם לא בקיצור הפינים של ההדלקה. הנורה שעל הלוח דולקת אבל המחשב לא נדלק. האם יכול להיות שהלוח הלך?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by Raz20,

יש לי כרטיס מסך מסוג radeon x300se וכל פעם עולה לי הבעיה הזו כשאני מפעיל את המחשב בלי כל קשר להפעלה מחדש של המחשב , אחרי זמן מה המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש ומעלה לי את ההודעה הזו , זו הודעה בקשר ל - ATI וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך וזה לא עזר מה אפשר לעשות.. :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.