עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Keman,

הי ! אם למישהו יש כאן מושג בכרטיסי מג'יק של "רוגב" ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Nati121,

שלום חברה!יש לי בעיה מאוד מציקה מאז שקניתי את המחשב לפני חודש וחצי בערך יש לי כל מיני תקיעות (בתקיעות הכוונה היא שהמשחק נתקע לשנייה וחוזר וככה זה ממשיך) ועיוותים של צבעים(בעיה בכרטיס מסך?) עדכנתי את הדרייברים של ה כ. מסך כ.קול בקיצור של מה שאפשר עידכנתי אפילו הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב אמרו שהדרייברים לא מעודכנים אז הם עידכנו לי אותם בעצמם באותו זמן היתה לי מערכת הפעלה WIN 7 ULTI הם אמרו לי הכי עדיף לשים XP כדי להימנע מכל הבעיות ואמרו לשים XP 32BIT והכל היסתדר (שזה היסתבר כחירתות)עכשיו ני עם XP PRO 32 BIT ועדיין אותם בעיות עידכנתי כל מה שאפשר לעדכן והבעייה ממשיכה. עכשיו אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך כי זה פשוט לא הגיוני שהבעיה הזאת תמשיך! יש לי אחריות ל 3 שנים לפי הת…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by gam,

שלום, נעלם לי אחד הדיסקים הקשיחים מהמחשב( הווינדוס לא מראה לי)מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  4. הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום אנשים הבעיה היא שהיום קניתי כרטיס מסך מKSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik כרטיסמסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי אותו יחד עם ספק ועוד זכרון של 1GB והכל טוב ויפה ומדהים... חיברתי את הכרטיס המסך לספק עם 6 פינים וחיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך לפי הציור הוא פועל יפה מאורר הכל אבל הנה מתחילה הבעיה כשאני מחבר את הכרטיס המסך ללוח אם כמו שזה אמור להיות המסך לא נדלק וכשזה מתחיל לפעול יש נורה קטנה על הכרטיס מסך בצבע אדום שמהבבת.... כשאני לא מחבר את הכרטיס מסך ללוח אם כמו שזה לא אמור להיות המסך נדלק... ויא אפשר להתקין דרייברים וכו' כי זה לא מזהה את הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי ! תודה למגיבים תמונה של החומרה שלי : http://i…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Raz20,

יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב שלי כבה לי מספר פעמים באמצע משחק: CALL OF DUTY 4. (אני יודע שזה ישן, אבל זה סיפור ארוך) במשחקים אחרים דוגמת SIMCITY 4, COMPANY OF HEROES הוא לא כבה, כמו כן גם בעבודה עם מכונות וירטואליות וכ'ו. מפרט המחשב הוא: מארז: antec p280 לוח אם: asus sabertooth 990fx מעבד: amd fx-8150 קירור למעבד: scythe ninja 3 rev.b כרטיס מסך: gigabyte gv-n670wf3-2gd ספק כוח: seasonic x660w דיסקים קשיחים: כונן 1 SSD: SAMSUNG 830 128GB, ועוד 4 כוננים מגנטיים מיצרנים שונים בנפחים שונים שלא עולה על 500GB. את המאווררים של המארז לא חיברתי ללוח אם אלא ישירות לספק כוח, לא הוספתי מאווררים או ביצעתי שינויים כל שהם במארז. אני משחק ברזולוציה נמוכה יחסית: 1024*1280 (זה המקסימום של המסך נכון ל…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. יש לי את הדיסק שקיבלתי ? להתקין ממנו או שיצאו דרייברים חדשים שמתקנים .. דברים כי יש לי רמקולים 5.1 גם של creative.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by dondon,

שלום! יש לי בעיה בעת שאני מנסה לכבות את המחשב... כשאני מנסה לכבות אותו רגיל דרך-->התחל-->כיבוי המחשב--->כיבוי , הוא פשוט נתקע (במצב דולק) ולא מצליח לכבות את עצמו. אם אני לוחץ ריסטרט ומיד אחר"כ מנסה לכבות באותה הדרך, הוא נכבה בלי בעיה וכמו שצריך. גם אם אני מכבה אותו דרך לחיצה ארוכה על הכפתור הגדול במארז הוא נכבה בלי בעיה. מערכת הפעלה :WIN XP PRO. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by o.k,

ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by jud5,

הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש

15. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by captainz,

כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by kubeb,

יש לי שני מחשבים, בראשון התכוונתי להתקין ווינדוס ואז לאחר טעינת קבצי ההתקנה קיבלתי מסך כחול וזה חזר על עצמו.. התחלתי לקרוא ולהתעניין וקיבלתי המלצה להשתמש בתוכנה MHDD או משהו כזה שמוחקת את ה BOOT של הארד דיסק, מפה לשם עשיתי את זה אבל היא מחקה לי את המחיצות! מבוהל לקחתי את הארדיסק למחשב השני לבצע ניסיון שיחזור של הרבה תמונות וחומרים לפי תוכנת השיחזור באמת לא היו בארדיסק מחיצות, התחלתי את השיחזור במחשב השני ולאחר כמה דקות המחשב כבה. כשאני מדליק אותו שוב, נידלק המחשב, יש נורות חיווי אבל כאמור הוא לא עולה, המסך לא מקבל סיגנל ונשאר עם נורית כתומה. לפעמים הוא מתכבה שוב אחרי כמה שניות. עוד שפתחתי את המחשב השני שמתי לב שהמאוורר של המעבד במחשב זה לא עובד, וסביר להניח שזה היה ככה הר…

18. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום מורכב מהמעבדה.. עכשיו אני הייתי צריך להתקין את הווינדאוס אני בא מתקין באמצע ההתקנה איך שזה עושה ריסט אני לא רואה מסך כאילו כשהבהתחלה הדלקתי שמעתי פיפ קטן כזה והמחשב עלה כמו בכל מחשב הפיפ כמו בכל מחשב רגיל שמדליקים אותו לא מהרמקולים.. מהמחשב ... בקיצור אחרי זה אני מתחיל להתקין ושזה עושה ריסט בהתקנה אחרי שזה עושה ריסט אז כבר לא ראו מסך וגם לא שמעתי פיפ בהפעלה מחדש.. בסדר נגעתי מאוחרה השארתי את זה אחרי 10 דקות שוב עלה עם מסך בסדר אחרי זה זה שוב עשה בהתקנה ריסט ושוב המסך לא עלה ועד עכשיו אני מנסה לטפל בזה ולגעת בחיבורים לבדוק שהכל בסדר... מה אני עושהה? שאני מדליק את המחשב גם יש רעשים מוזרים טיפה בלי פיפ ואז המסך כאילו נדלק אבל לא רואים כלום..…

20. Started by satlan1,

שלום יש לי בעייה רצינית במחשב.. עד אתמול הכל פעל בסדר, היום הפעלתי את המחשב והטעינה של הXP קפאה.(הקו הכחול הזה שזז..). עשיתי ריסטים וזה לא עזר. ניסיתי להכנס למצב בטוח וזה גם לא עזר, כל פעם זה נתקע שזה טוען את הדרייבר mup.sys משהו כזה. בסוף לחצתי על האפשרות של הפעם האחרונה שהמחשב פעל.(ברשימת מצבים של מצב בטוח, מצב בטוח עם אינטרנט..) וזה פועל. השאלה היא אם בפעם הבאה שאני אפעיל את המחשב זה יפעל בסדר או לא? ואם לא מה הבעייה ומה אני צריך לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by DuDeAss,

או קיי חבר שלי שדרג את המחשב לאחר שהתקלקלו לו החלקים הישנים לחלקים הבאים: amd 2000+ motherboard gigabyte rz 2004 geforce 4 mx 440 asus 64 mb 40 ג'יגה הארד דיסק 512 DDR RAM וספק כוח של 300 וואט דגם המסך הוא: e700b lg עכשיו הוא טוען שהמחשב בזמן שהוא מבצע פעולה כמו לשחק במשחק אז המחשב פשוט קופא שום דבר לא קורה והוא חייב לעשות ריסט הדבר הזה קורה גם בצפיית סרטים על המחשב וכו'.. יכול להיות שאיזה חלק רופף שם? או משהו התקלקל? מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. Started by Vol,

שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  23. מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. היי, ערב טוב אתמול בלילה (3) שמתי להורדה כמה קבצים ביוטורנט, והלכתי לישון. היום בבוקר (12) קמתי וגיליתי שהמחשב מכובה. חשבתי שמישהו כיבה אבל כשניסיתי להדליק ראיתי את ההודעה הבאה: a disk read error occurred, press crl+alt+del to restart אין לי מושג למה זה ואין לי מושג מה לעשות.. הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את המחשב ולנקות אותו, מעבר לזה אני לא רוצה לגעת בלי לדעת מה אני עושה... בבקשה תעזרו לי, תודה רבה מראש!! דור

25. שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.