עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ybass096,

אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by tryf,

יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. שלום בירשותי לוח של GIGABYTE מבוסס NF הלוח מדגם GA-K8NF-9 עכשיו יש לי 4 מודולים של זיכרונות של KINGSTONE CL3.5 עכשיו ברגע שאני מכניס את כל המודולים 4X512 כלומר 2GB המחשב עולה אך יש בעית יציבות הוא נוטה לעשות RESTART כלומר לא יציב אך ברגע שאני עובד עם 1.5GB כלומר 3X512 הבעיה ניפטרת וכן ניסיתי לעבוד עם מודולים שונים ב1.5GB והכל עובד בהצלחה הבעיה היא לא במודולים זה בטוח במה כן יכול להיות זאת השאלה? חשוב לי לציין שהמחשב עבר פירמוט הכל מבחינה תוכנתית פשוט הכל רק BIOS נישאר לשחק עם התיזמונים VOLTAGE וכל השיט הזה....שאני מעדיף לא להיכנס לזה בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by NaorYfrach,

איפה אני אמור למרוח את המשחה על הריבוע השחור במרכז שכתוב עליו nvidia או על כל הריבוע ? והמשחה זה כמו נוזל כזה כמו דבק לבן ? וכמה למרוח על המקום ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by בוזגלו מחשבים,

קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????

6. שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. הצילו! המודם שלי (pci) השתגע: כל פעם שאני מחבר אליו את קו הטלפון, הוא פותח את הקו, דהיינו הקו נהיה תפוס. אפילו כשהמחשב כבה. (גם אם אני מפרק את המודם מהמחשב! חשוב מאד לציין שזה כבר קרה לי פעם ומצאתי דרך גוגל פתרון לבעיה באמצעות איזשהי פקודת מודם במסוף (ששכחתי לרשום), אבל עכשיו אני לא מוצא כלום. זה קרה בעקבות ניתוק של הקו טלפון באמצע קבלת פקס. תודה רבה לכל מי שיודע!! יאיר

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by bullet,

טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by oitb,

הwindows לא מזהה את סוג המעבד שיש לי הוא רושם לי amd hammer family prosssesor unknow model יש לי amd 3800x2?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש ושאני מכבה אותו הרבה פעמים יש הודעה שמופיעים בה מספרים שמתחילים ב 0X השאלה היא אם זה הזיכרון פגום או המערכת הפעלה (כרגע יש לי XP בעיברית וזה מזעזע). איזה תוכנה הכי טובה לבדיקת זיכרונות? אם זה לא מהזיכרון מה עוד יכול לגרום לבעיה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by gif,

היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. תמונה מצורפת. הכל התחיל מזה שהביוס הפסיק לזהות את כל ה2.5 ג'יגה של זיכרונות שברשותי. החלפתי מקומות ביניהם והבעיה נפתרה, לאחר מכן פתאום התחלתי לקבל את ההודעה הזו... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by _Daniel_,

למה הגה חדש של לוג'יטק לא עובד עם GTA SAN ANDREAS??? המשחק מזהה את ההגה אבל הדוושות לא פועלות וההגה עצמו כן.. עם משחקים אחרים ההגה כן עובד והדרייברים שלו מותקנים ועובדים.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by eladsaad,

שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by lagadol1,

שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. טוב אז לפני כשבועים קיבלתי את המחשב ויש בו כרטיס קול על הלוח יש לי רמקולים 5.1 של logitech וחיברתי אותם וסידרתי וכולם עובדים אבל שאני רוצה להנמיך באס אז זה לא מזיז ויוצא שהחדר שלי כמו במלחמה.... איך אני מסדר את הבעיה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  18. אתמול בלילה המחשב הוריד כל הלילה קבצים שלי..... בתוכנה LIMEWIRE אבל כשהתעוררתי היום הוא פתאום היה רק מסך שחור..... המחשב עושה עכשיו גם רעשים כל פעם שהוא חושב מה שהוא לא עשה קודם.....אולי הקובץ דפק אותו....אני ממש חייב לתקן אותו... ואני לא יכול ללכת למעבדה מסביות אחרות... בבקשה תגידו מה לעשות...אני מכנסי תדיסק של המערכת הפעלה לשני הכוננים והוא לא מזההה!!!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by blackwolf,

שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!

20. Started by mazoneli,

יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו

21. Started by maxpen11,

שלום לכולם יש לי את הלוח אם הזה GA-G31M-ES2L וקניתי לו עוד סטיק של 2GB RAM אז עכשיו יש לי 4GB RAM עכשיו לחצתי על המחשב שלי קליק ימיני מאפיינים ומופיע לי שיש לי רק 2GB RAM מה הסיבה לכך ? יכול להיות שלא שמתי טוב את הסטיק ? החיבור נשרף ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by nim901,

היום הוצאתי את ההארד דיסק שלי כדי לנקות את המקום שלו ואת ההרד דיסק עצמו אחרי זה חיברתי אותו למחשב ומאז אני לא יכול להכנס למחשב - אחרי הצגת הסמל של הוינדוס מופיע מסך כחול ומחייב אותי לעשות ריסט, מה ניתן לעשות ? (פירמוט היא האפשרות האחרונה שלי)

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by talikooo,

שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים