עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב חדש מפנדס (קירור מנועה, טוניק טאוור), והפעלתי בו רייד עם שני HDS של 250 גיגה (WD2500AAKS, WD2500JD, סאטא 1, סאטא 2 בהתאמה), את הדיסק סאטא 1 לקחתי מהמחשב הקודם מפרט בסיסי: asus p5kr 2gb supertalent 800MHZ ddr2 q6600 7800GTX (לקחתי מהמחשב הקודם, כי אני לא אשתמש במחשב למשחקים הרבה) liberty 400w dxx עכשיו, אני משתמש בקנטרולר של אינטל בשביל רייד (ich9r זה הנורת'ברידג' של הלוח שלי). לפני הפרמוט (התקנת ווינדוס XP, עם SP1, מקורי כמובן.), המסך boot של אינטל שמתאר את המערכי רייד הראה לי את הרייד של שני הדיסקים הקשיחים שלי, ואמר כי הוא פעיל ושני הHDS תקינים ופעילים והמערך פעיל. (אחרי שהגדרתי את הRAID 0 שלהם כמובן, זה לא קורה לבד.) אז הכנסתי את הדיסק התקנה של XP, ואת הדיס…

2. Started by hadash,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין בו vista השאלה היא אם אני אמור לפרמט את ההרדיסק בפירמוט מלא? או שלא צריך בכלל לפרמט? ואיך אני מפצל את ההרדיסק שלי לשניים יש לי 250GB ואני רוצה 125 כל כונן...עשיתי את זה בעבר אבל שחכתי מישהו מוכן להזכיר לי?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by aavichai,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by devilon,

אני שם דיסק נקי מעתיק עליו שירים ומנסה לצרוב לא משנה באיזה מהירות זה עושה לי שגיאה ולפעמים גם כשאני מנסה לצרוב שוב על אותו דיסק הוא אומר שיש בו משהו ואין בו כלום http://img380.imageshack.us/img380/6320/untitledml0.jpg מה לעשות כדי שזה יצרוב? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by jambo7,

יש לילדים שלי מחשב ישן סלרון 433 mhz ולוח אני חושב של pc partner או משהוא כזה הבעיה שלי שכאשר אני מדליק את המחשב או עושה אתחול המחשב לא נדלק אבל כשאני מוציא את הסוללה ומחזיר הוא עובד, ואם צריך לעשות אתחול הוא לא ידלק עד שנוציא לו את הסוללה ונחזיר האם יש פתרון לבעיה תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. ידידה שלי קנתה מחשב, באנו להתקין את הוינדוס אקספי פרו והוא נותן לגשת להראדיסק (מבוסס סיראל אטא), הביוס מזהה את הארד דיסק, התקנה של וינדוס לא נותנת ליצור פרטישנים ולפרמט אותו. ככה לפחות אני רואה את בעיה! מישהו יודע משהו על נושא נתקל בבעיה כזאת ? (מישהו התקין וינדוס אקספי על מחשב חדש שיש בו רק הארדיסק סיראל אטא? הכל הלך חלק?) אולי זה משהו אחר ? יש רעיונות מה זה יכול להיות? וכמובן פתרונות.... כל מידע התקבל בשמחה תודה ערן

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. שלום כבר כמה זמן יש לי כיבויי מסך אקראים ורק אחרי ריסט המחשב חוזר לעבוד.הזיכרונות חדשים ולכן אני פוסל את האפשרות ואת המערכת הפעלה התקנתי נקי מחדש. יכול להיות שהכרטיס מסך עושה בעיות?? את הדיסק הקשיח מחקתי לגמרי ולא פורמט אלה UNLOCATED אשמח לקבל פתרונות.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by d pro,

יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by alf@,

קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by uorieldahan,

1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by KL-xXx,

הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום.. לפני כמה ימים ניקרע לי חוט ירוק שיוצא מהמאוור של המעבד (יש שלוש חוטים עליו ירוק שחור וצהוב). עכשיו הירוק ניקרע לי והמחשב נידלק רגיל והכול! עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב המנורה של הלוח אם נידלקת אבל אין המחשב מת לא נידלק ולא כלום! יכול ליהות זה ביגלל החוט הירוק שניקרע? אם לא מה יכול ליהות שהמחשב לא נידלק..? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by dog_foot,

שאני מעלה את המחשב הוא מחפש SATA וזה מאט לי את האיתחול, זה סתם לוקח זמן כי אין לי בכלל SATA, מישהו יודע איך לפתור את זה? ניסתי לחפש בהגדרות אבל לא מצאתי, זה מפריע כי זה לוקח 20-30 שניות מהזמן של האיתחול.. Asus P4P800-E DELUXE i865PE זה הלוח אם שיש לי הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by mokisho,

יש לי וינדוס XP מחשב בעל לוח P5W DH ומעבד E6600 ברגע שאני לוחץ על כיבוי אז המחשב מתחיל להסגר אבל ברגע שהוא נסגר הוא ממתין 3 שניות ונדלק שוב רק לחיצה ארוכה של 4 שניות מכבה את המחשב איך אני יכול לשנות את הוינדוס או בביוס את ההגדרה הזאת של כיבוי (ניסיתי להתקין ביוס חדש 1407 וגם זה לא עזר )

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by MATOK,

P4 1.8\256MB\כרטיס מסך מובנה\ספק ג'נרי. המחשב אחרי פירמוט עולה יותר מידיי לאט..העכבר זז לאט. התקנתי אנטי וירוס,תוכנה נגד רוגלות,winrar,וכו'. מה יכולה להיות הבעיה..אני משתגע כבר מזה..בבקשה תעזרו.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. תודה לעוזרים מראש. סליחה אני יודע שזה לא שייך לפה אני מעביר לפורום כוננים קשיחים, מצטער.

19. Started by Ac-Boy,

יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by stam,

נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by oz12,

בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by buzz man,

טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by PCguy,

היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by Imtheman,

שבת שלום חברים בעיה מוזרה ומעצבנת!!! כל פעם שאני מנסה לפתוח את החלון של החיפוש השימוש במעבד עולה ל100% והאקספלורר משום מה תופס לי 22000 קילו בייט מהזיכרון והחלון של החיפוש בכלל לא נפתח!! למישהוא יש פיתרון??

25. Started by GuillotineX,

sorry about my bad engkish my hdd dont working so i am runing knoppix so i dont have hebrew after windows crashed i rebooted the pc and nothing showed up on the IDE list of cd-roms and hdds so i put my hdd in another pc and it showed up in the boot screen with error "error with S.M.A.R.E.T" and in windows the hdd was in the device manger but not in "my computer". another thing i tried is to put anoter hdd in my pc and booting was good but the minthe the boot screen past a blue message showed for a seconed and the pc rebooted and i am almost sure thet this screen wasn't the "blue screen" in knoffix the hdd dosen't show up vary sorry about the bad english

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים