תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זה קורה בכל מיני מצבים, אני לא בטוח אבל מתישהו עם המוסיקה עכשיו הורדתי את הAUTO RESTART וראיתי שיש מסך כחול פעם ראשונה שאני רואה אחד כזה על המחשב הזה אחרי הריסט ניסיתי להגיד לכמה שיותר מידע התמונה הראשונה , זה מהפרטים של התקלה השניה - השניה זה מתוך הפרטים לא זוכר בדיוק איפה אבל ראיתי את הנתיב את הזה שזה כביכול נראה לי מקור הבעיה אז ניסיתי להגיע אליהם אבל הם נעלמו שניסיתי להעתיק אותם השלישית והאחרונה זה שניסיתי לשלוח למייקרופסוט פרטים של הבעיה אז הEROR הזה קפץ לי מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם HD של 160GB. עוד מהפירמוט עצמו הוא לא זיהה את כל הנפח שלו בזה שהוא רשם שיש רק 137GB. חשבתי שאני יסיים יתקין את התוכנה Partition magic וזה מה שיפתור לי את הבעיה כמו פעם אבל התוכנה Partition magic גם לא זיהתת לי את הנפח שחסר לי בהרדיסק. יש לי גרסה די ישנה של Windows שהיא הכי נוחה בשבילי לשימוש, אז יכול להיות שבגלל הגרסה הישנה הוא לא מזהה. אבל אם עוד משלב הפירמוט הוא לא זיהה לי אני מאמין שיש בעיה קצת שונה. בBIOS הוא מזהה לי את הרדיסק בשם Samsung HD160HJ.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק ובצורב..? המחשב מזהה רק אחד מהם כאשר שניהם מחוברים. כלומר הארד דיסק מחובר על אותו כבל עם הצורב IDE והמחשב מזהה רק את הארד דיסק למרות שהצורב מקבל מתח אז אני מניח שהצורב בסדר זה רק בעיה של ג'ימפור. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים שניהם בלי ג'מפרים אז אולי אני צריך לג'מפר את הצורב כי אני לא יודע איך אין לי חוברת ולא רשום כלום מאחורה יש לו ! ! ! ! ! ! 6 פינים איפה אני אמור לשים את הג'מפר כדי שיעבוד? ההארד דיסק מוגדר אצלי כסלייב. בבקשה עזרה אני משתגע כבר כמה ימים שאני יושב על זה ולא עוזר כלום.. תודה לצדיקים!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול onboard הוא עבד תקין עד לפני חודשים, פתאום משום מקום הוא התחיל להשמיע רעשי לוואי. יש רעש כזה סטטי מאוד חלש וכשיש מוזיקה אז שומעים פשוט חרא ממש כמו פול ווליום ברמקולים ממש זולים. יש לכם רעיון איך לפתור את זה? נ.ב. הרמקולים נבדקו (מן הסתם) הם לא הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קיבלתי לפרמט מחשב ישן פנטיום 3 שעד עכשיו עבד בסדר גמור. הבעיה היא שבהתקנת חלונות XP הוא מראה שגיאות של העתקת קבצים ואז מציג מסך כחול עם מגוון הודעות שמשתנות כל פעם. או שהוא פשוט מציג מסך כחול של IRQL. בכל מקרה, בדקתי את הזכרונות אחד אחד, והם בסדר גמור, ניסיתי עם כרטיס מסך אחר והוא בסדר גמור. השגיאה חזרה על עצמה גם כשעשיתי התקנה באמצעות הדיסק הקשיח עם העתקת הקבצים לפני. גם חלונות 98 לא הצלחתי להתקין עם מסך כחול באמצע. הדבר היחיד שנשאר זה הלוח, אבל אני חושד שמדובר בהגדרות BIOS, מכיוון שהמחשב עבד עד עכשיו בסדר גמור. ניסיתי לעשות DEFAULT ושוב אותן תקלות. אני פתוח לרעיונות חדשים.
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאולי זה לא המקום,אבל לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת. המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 כ.מסך:8800GTS 640 זכרון:320 GB קבלתי ב DMrk : 9500 בערך,האם זה נחשב טוב? גל
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini+42aca ) זה מה שאני מקבל לפי ה windbg (ד"א יש פה אשכולים נעוצים ממש מועילים) זה קורה לרוב באמצע משחקים ובלי שיופיע מסך כחול (למרות שבהגדרות הגדרתי שכן יופיע) קישור למידע על הקובץ http://www.file.net/process/nv4_mini.sys.html מה עלי לעשות בישביל להפסיק את המטרד הזה? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חברה שלום! יש לי אינטרנט 5M ויש לי כרטיס רשת על הלוח אם יש לי לוח אפ P5B DLX . עכשיו אני יודע בוודאות זה כרטיס 10/100/1000 אבל הוא לא נותן לי 1000 רק 100 ניסית להכנס להגדרות וגם שם הוא נותן לי אפשרות בחירה שרק עד 100 מי יודע למה?? הוודאןת זה כרטיס 10/100/1000
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפעמים אני גולש סתם באינטרנט אקספלורר, וללא כל מעשה מיוחד או זמן קצוב מופיעה הודעת שגיאה כזאת פתאום והאקספלורר נסגר: מישהו יודע מה הבעיה? או למה זה קשור ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב שפועל על Vista בהתחלה הוא היה מפעיל לי את הכונן הנייד אבל עכשיו הוא לא מקצה לי אות כונן ואני לא יכול לגשת אליו בכלל.. מישהו יכול לעזור לי בנושא?.. אני חייב את זה כי יש לי שם דברים חשובים..
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 8600 GTS של Gigabyte. האם יש אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי אליו ולהקליט את מה שמשודר? האם יש לכרטיס הזה Video in שאפשר לעשות בו שימוש או שאני חייב כרטיס טלויזיה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים הוצאתי את הכונן קשיח מן החשמל שחיברתי מחדש ראיתי שהמחשב חושב שאין לי כונן קשיח חשוב לציין שניסיתי את כל החיבורים כולל S.ata תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-