תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות כדי לחבר?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל הUSB כבל רשת כבל מוזיקה לא עובד חוץ מהמסך שהוא כן עובד והמחשב עצמו נידלק נכנס לווינדוס..., הערה....---כשאני עושה ריסטארט למחשב אז כמו שרובכם יודעים יש מסך לפני שהוא נכנס לוינדוס ושם כתוב לאיזה מוד ברצוני להיכנס....אז במסך זה המקלדת כן עובדת...רק כעולה הוינדוס כלום לא עובד... מה אני עושה !!!!??? יש לי וינדואוס 7 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם היביאו לי מחשב עם כרטיס מסך, לא מצאו את ה דיסק ,רק את החוברת. ובתוכנה של evereset רושם כך NIVIDIA RIVA TNT2 MODEL64/MODEL64 PRO עכשיו הגירסה 21.83 אני לא מוצא באתר של ניבידיה, יש להם שם גירסה אחרת ,יתכן שהוחלפה לגירסה שונה? תודה למי שיכוון אותי
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים.. טעיתי בפורום סליחה.. למחוק
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש ברשותי Gtxp כבר שנתיים נדמה לי ,אני משתמש באותם דרייברים , כשאני משחק בפיפה ( וזה התחיל עוד מפיפה 04 + יורו ) 2005 הקול ( כולל שדרנים + פסקול , הכל ) נשמע כאילו הוא בFast Motion ( ציפציף כזה ), ממש סיוט אי אפשר לשחק , אמרתי שזה בטוח בדרייברים , הצלחתי להשיג את ה501 ( יש לי 401 ) והדרייברים של הכ.קול לא הוסרו ( גם לא מצליח להסיר ) כל הזמן שאני מנסה להתקין הוא רוצה ריסט כדי להסיר לגמרי את הקודמים ( אבל גם אחרי מספר ריסטים אני מקבל את אותה הודעה ) . עזרה ! קישור לדרייברים חדשים ( וטובים ) או איזה פאץ' שינוי הגדרות . ( יש לציין שזה רק במשחקי הכדורגל של Ea )
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1.למה הווינדוס מזהה רק 256 זיכרון ram למרות שיש לי 1024 2.באתחול המחשב (לפני windows) יש ריצודים של המסך לכל האורך. יש לי מסך viewsonic va912 מה הסיבה האם זה נפוץ ? 3.יש לי hard disk wd 250 gb למה ב windows הוא מראה שיש לי רק 236 gb ? 4.יש לי בעיה בהגדרת טלויזיה כמסך משני יש לי כרטיס ati radeon x1600 pro לא הצלחתי להגדיר ואין לי מושג מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הייתי עם 10 מסמכים פתוחים וטרם שמרתי "פנקס רשימות". יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם? אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9600XT עם הדרייוור הכי עדכני ואני מקבל הודעת שגיאה ב WINDOWS שיש בעיה בדרייוור וצריך לבטל את ההאצה בחומרה. האם יש פתרון לבעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לילדים שלי מחשב ישן סלרון 433 mhz ולוח אני חושב של pc partner או משהוא כזה הבעיה שלי שכאשר אני מדליק את המחשב או עושה אתחול המחשב לא נדלק אבל כשאני מוציא את הסוללה ומחזיר הוא עובד, ואם צריך לעשות אתחול הוא לא ידלק עד שנוציא לו את הסוללה ונחזיר האם יש פתרון לבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים ויסטה אחד מהם נייד שמחוברים לרשת דרך 3com ראוטר הבעיה שבמחשב הבייתי שעובד כל הזמן עם טורנט קורס כל כמה ימים עם שגיאה tcpip.sys driver... כמה שהפכתי את כל הרשת ופירמוטים לא עזר מה שכן שמתי לב שכשהנייד עובד גם 24 שעות אז הבייתי קורס יותר משהו כמו כל 20 שעות יכול להיות שזה הראוטר ???? בxp לא היה לי את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי באג במחשב (XP) כל חלון, תיקיה או לא יודע מה שאני פותח הוא כותב לי על דוח שגיאות... מה אני אמור לעשות? (עשיתי סריקה לוירוסים ולא נמצא כלום). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-