תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי כל כ7+- שעות עושה ריסט ואני חושב שזה בעית חומרה. איך ניתן לפתור זאת? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz Prescott L2 Cache: 1MB לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz זיכרון: 2x256 MB DDR SDRAM
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב amd 64 bit 3000 לוח אם גיגהביט 512 זיכרון hard disk 80 giga ניראה לי sata דיסק windows sp1 מקורי בכל חודש ה win קורס ... לפעמים ביגלל ה norton לפעמים ביגללה office ולפעמים מסתם תוכנה אחרת אך הסתדרתי... היום ניסיתי לעשות פורמט בפני שהמחשב לא עבד ולא עלה ה win ... פירמטתי... כשסימתי שניה אחר כך ה win נתן הודעה שגיאה(שאומרת "למחוק את האנטיוירוס או משהו"למרות שזה גמר לפרמט...ככה שאני לא מצליח להפעיל ה win אחרי הפורמט.. ליפני שעשיתי פורמט ולא עלה הwin המחשב כתב לי הודעה שחסר קובץ בשם hal.dll... אחרי שעשיתי פורמט המחשב כתב לי שהוא לא מצליח להעלות את ה win וכותב NTLDR MISSING עכשיו לא משנה מה אני יעשה נידפקתי....... אני לא מצליח להתקין את הwin....מה לעשותת…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שבוע שעבר מחשב חדש במטרה להפוך אותו למכונת המשחק שלי. המחשב הוא פנטיום 3.4 עם 2 ג'יגה של RAM, כרטיס מסך Winfast PX6600TD (256m ובקיצור, לא מחשב שצריך לעשות צרות כל כך מהר עכשיו הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מריץ משחקים שדורשים ביצועיים גרפיים גבוהים אז המחשב יוצא לדסקטופ או מאתחל את עצמו בצורה ספונטנית אחרי בערך עשר דקות עד שעה של הרצה חלקה לחלוטין של המשחקים. כשנתתי לחנות ממנה קניתי את המחשב לבדוק את הבעיה, אצלם לא הייתה הבעיה שהופיעה אצלי בבית. אפילו הייתי שם בחנות ושיחקתי במשך זמן העולה על הזמן שהבעיה בדרך כלל מופיעה, מה שהוציא את עניין התקלה בכרטיס המסך (שלא נדבר על זה שכבר עידכנתי דרייברים והכל) עכשיו, כשחזרתי עם המחשב הביתה הוא המשיך לעשות לי את הצרות מ…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הלוח GA-M61PM-S2 לבין palit 8800GT??? אני כבר משתגע מזה...הלוח כל הזמן פונה לכרטיס המסך ON BOARD במקום לGT, הדרך היחידה לגרום לו לעלות את הGT היא לחבר קודם את כרטיס המסך הישן RADEON X300, לעלות איתו את המחשב, לכבות והעלות את המחשב עם GT..רק ככה הוא מצליח לזהות את הGT,לפחות עד הריסטרט הבא. הבעיה לא בכרטיס, החלפתי לכרטיס אחר (זהה לשלי) ועדיין הייתה אותה הבעיה. כשהכרטיס עולה הוא עובד מצויין. כבר הורדתי עדכון לביוס וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן; יש לי נגן סאנדיסק E140 ששאלתי מאחותי לאחרו מותו הפתאומי של אייפודי היקר ; בכל מקרה, הנגן הפסיק להזדהות ע"י המחשב (בתחילה הוא היה מזוהה). אני חושב שיתכן שזה קורה כתוצאה מניתוק לא בטוח של הנגן מהמחשב (למרות שאני מקפיד לעשות זאת....), בכל מקרה, יש דרך כלשהי לתקן זאת? *אני בטוח שזו לא בעיה במחשב עצמו, מאחר וניסיתי לחבר את הנגן ב3 מחשבים שונים, והוא עדיין מסרב להזדהות.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ראיתי בטסק מנג'ר מחשב עם ליבה אחת (P4 3.0ghz) גרף של שתי ליבות. הלוח אם הוא עם צ'יפסט 915 כך שאין שום מצב שהמעבד הוא ליבה כפולה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהTask Manager מציג שתי ליבות??
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני סובל מריסטרטים פתאומיים כבר מעל חודש , ורק במשחקים . אין תדירות קבועה זה יכול להיות 6 פעמים ביום ולפעמים גם רק כל יומיים , זה קורה רק במשחקים ביחוד GTA החדש אבל גם קרה ב ET וגם ב rome total war ביטלתי את ה OC שהיה לי וזה לא עזר הטמפ" אצלי לא השתנו וזה קורה ללא קשר לטמפ" . כבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הדרייברים העדכניים ולא עזר קראתי במדריך באתר ובדקתי עם MEMTEST 6 שעות וללא ERRORS , לאחר הפרמוט האחרון לא התקנתי אף תוכנה מלבד החובה(NERO , KASPERSKY אנטי וירוס ) ודרייברים המעודכנים ולא עוזר. ביטלתי את האופציה ל RESTART אוטומטי אבל הוא עדיין מרסט את עצמו ולא נותן מסכים כחולים אני לא ממש יודע מה עוד לעשות אז אם מישהו יכול לבדוק את קבצי ה MINID…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם פנטיום 3 והתפרק לו ההיטסינק והתופסנים הלכו לאיבוד (נשאר אחד)... איך אני יכול להדביק\לחבר\או כל דבר אחר אבל שהמחשב יוכל לתפקד...
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם בתופעה זו. המחשב החל בעשיית "ריסטים"( עדיין לא עלו כתוביות מאתחל עצמו) לאחר מכן נתקבלה הודעה זו על המסך: overckocing failed! please enter setup to re-configure your system press f-1 to setup / f-2 to load befault velues and conitinue . עליי לציין שלא ניסיתי כלל לעשות overckocing או משהו הדומה לזה,ממש באופן פתאומי. המון תודה מצפה לעזרתכם החיונית!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן קניתי מחשב חדש עם 64MB זיכרון פנימי, לאחר מכן הוספתי עוד 64MB והמחשב עבד עם 128MB בכללי. לאחר כ-3 שנים קניתי סטיק נוסף של 256MB ולאחר שחיברתי אותו, ה-64MB הפסיקו לעבוד. האם ישנו פתרון לבעיה? האם ה-64MBx2 יעזרו לי? את המפרט של המחשב שלי ניתן למצוא בחתימה.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לשנות את האות של אחד הכוננים שלי הוא אמר לי דבר כזה: "תהליך זה עשוי לגרום לכך שתוכניות יפסיקו לעבוד" מה לעשות, מה המשחקים והתוכנות שמותקנות לי על הכונן יפסיקו לעבוד אחרי שאני ישנה לו תאות!?!? עזרה....
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היה לי במחשב הארד דיסק רגיל (IDE?) והבאתי עוד אחד SATA,התקנתי על החדש את הוינדוס ושאני רוצה לחבר את הישן (עליו יש עדיין את הווינדוס עם דברים שאני צריך) המחשב לא מעלה את הוינדוס. יש לי שני כונני סי די רום ששניהם על CS ושיחקתי את כל הג'מפרים של ההארד דיסק הישן אבל הווינדוס פשוט לא עולה לי. איך אני מעלה את המחשב עם ההארד דיסק הישן בכדי להעביר לחדש את כל מה ששמרתי ואז אני כבר אמחק אותה לגמריי?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מרגע שהוא נדלק הוא עושה זמזומים כאלו אינסופיים המחשב והכל עובדים כאילו משהו במאוורר נוגע במשהו יש למישהו מושג על הבעיה הזאת הספק הוא ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אתמול עד 4 בבוקר אני על המחשב ועבד לי חלק בלי שום בעיות .. היום בבוקר אני מדליק אותו הוא פועל רגיל מגיע לדף של שולחן עבודה רואים את הדף שניה ואחרי זה כל המסך ניהיה פסים עדיין רואים אבל ממש מטושטש את המסך ואי אפשר ללחוץ על כלום מה אני יכול לעשות בקשר לזה עכשיו אני מדבר מהמחשב הישן שלי
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח 8kda3j ומעבד AMD ניוקאסל 3200+ בביוס המחשב כותב לי שיש לי 1.55 (ובפוסט 1.60) בVCORE של המעבד אבל בכל תוכנה (CPUZ AIDA32 וכו ) הוא כותב לי 3.0 +- ואף כותב לי שה12V שלי על 10 וכל מיני כאלה דברים עכשו , המחשב פועל בסדר גמור במשחקים (11000 3dmarks ב2003) אבל כשאני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני נתקע ב210 באס, לא מצליח לעבור את זה אני על קירור סטוק, אבל ניסיתי אפילו להצמיד מאורר גדול ומזגן למחשב ולא עזר השאלה היא, מה הולך כאן? האם כדאי לי לממש אחראיות? (הכוונה לא להגיד להם שהא"ק לא הולך.. חח, אלא להגיד להם שהמחשב מתחרפן ומראה לי נתונים שגויים מה שלאחרים הוא לא עושה) עריכה : אוקי, הורדתי גרסא מעודכנת של CPUZ והוא מראה לי שהללוטג בסדר, אז כנראה שפשוט כל שאר התוכנות…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בזמן האחרון היה לי בעיות עם הHD והוא היה מאוד איטי, חשבתי כבר שהוא הלך, קיבלתי 90-100 נקודות בPCMARK2002. לקחתי את אותו IDE והעברתי אותו לSecondary, ואז הHD פעל מעולה וקיבלתי 992 בPCMARK2002, שזו תוצאה טובה מאוד לHD כמו שלי. אז, יכול להיות שהלך חיבור הPrimary? יש לי עדיין אחריות על הלוח, אני רק רוצה להיות בטוח אם יש טעם לקחת את המחשב לתיקון, או שמקור הבעיה במשהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-