עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by Evilized,

זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by udi,

שלום קניתי לוח חדש MSI "K8N Neo2 Platinum" יחד עם מעבד AMD 3200 כאשר אני עושה ריסט למחשב { דרך WIN או אפילו ידני } המחשב מסרב לעלות מחדש הביוס עצמו מסרב לרוץ { לא נשמע הרעש הביפ כאשר מעלים את המחשב בפעם הראשונה } המליצו לי לעשות עידכון ביוס ללוח - איכן אוכל להוריד את קובץ של הביוס ואיך מתקינים אתו ? } שאלתי מה יכולה להיות הבעיה חיבור לא נכון של הריסט ללוח ? בעיה בספק { למרות שהוא חדש מסוג ANTEC } תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi msi 7383 VEr 1.0 G31m2 VEr 1.0 אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב. רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה.. בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם. ידוע לי כי אם היה לי כרטיס…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by gjook,

יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by stam,

נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  8. סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by alex15,

יש לי בעיה בבלוטוט הוא לא מזהה לי את הפלאפון עם הבלאוטוט וגם כל מה שאני מקרב אליו מוצרים של בלוטוט יש אפשרות שאני חייב להחליפ אותחו ? דרך אגב התקנתי את הדריברים שלו לפני יומיים הןא עבד עכשיו לא ... :s05:

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  10. המחשב שלי לאחר נסיון הדלקה אינו נדלק, נורית לוח אם ירוקה דולקת, אך כשמגיע ל-BIOS משמיע צפצוף אחד וכבה. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 21:00:11 נתקתי הכל ועדיין אותה תופעה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by oziz_2,

הי, אז אתמול אחרי 3 שנים ללא בעיות ,המחשב פתאום לא נדלק. הוצאתי וחיברתי את הספק כח מחדש ללוח אם ואז הוא כן נדלק ,לאחר שהוא נדלק הוא שאל אותי אם להפעיל את וונדוס בסייפמוד ואמרתי לא והוא הופעל כרגיל והכל עבד טוב ויפה. היום בבוקר המחשב שוב לא נדלק אבל הפעם בכלל לא . שמתי לב שכשניסיתי להדליק בבוקר הוא כאילו התחיל להידלק ואז שוב כבה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by zame,

אהלן חברה לאחרונה התקנתי ויסטה על המחשב יש לי לוח אם של msi מסוג pt8 neo-v 8237 משו כזה בזמן האחרון המחשב כל פעם קורס לי עם מסך כחול שאומר משו על זיכרון dump או על עידכון ביוס אין לי מושג מה הכוונה שם ובדיוק מה רשום כי זה סופר עד 100% ומפעיל מחדש את המחשב אני חייב עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב נוחת אחרי 10 דקות של עבודה אפילו שאני לא נוגע בו האם התקנת מערכת הפעלה מחדש תעעזור ? תודה לעוזרים ( כפיר)

14. Started by free fraek,

יש לי בבית מחשב עם פנטיום 3 והתפרק לו ההיטסינק והתופסנים הלכו לאיבוד (נשאר אחד)... איך אני יכול להדביק\לחבר\או כל דבר אחר אבל שהמחשב יוכל לתפקד...

15. הקובץ הוא קובץ video כל פעם שאני אפילו רק מסמן אותו עם העכבר, לא מפעיל אותו, הוא נותן לי את ההודעה הזאת של הוינדוס send/dont send error ניסיתי להוריד את הקובץ הזה מספר פעמים ועדיין אותו דבר כאילו הוא "נגוע" או משהו. הערה: ניסיתי להפעיל אותו בכמה תוכנות.

16. Started by GRiM,

לפני הרבה זמן קניתי מחשב חדש עם 64MB זיכרון פנימי, לאחר מכן הוספתי עוד 64MB והמחשב עבד עם 128MB בכללי. לאחר כ-3 שנים קניתי סטיק נוסף של 256MB ולאחר שחיברתי אותו, ה-64MB הפסיקו לעבוד. האם ישנו פתרון לבעיה? האם ה-64MBx2 יעזרו לי? את המפרט של המחשב שלי ניתן למצוא בחתימה.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by Dubek,

שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  19. חבר'ה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס XP בשנית. משום מה המחשב לא מזהה שום התקני שמע (רמקולים, מיקרופון, אוזניות) ואני לא שומע שום דבר! מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by barbaba,

שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן - סלרון 1 גיגה 256 מגה זיכרון . קניתי צורב DVD של NEC . חברתי את הצורב החדש לחיבור של הצורב הישן הרגיל (החלפתי ביניהם ) והחיבור הוא מאסטר. יש גם כונן DVD רגיל במחשב . צריבת דיסקים רגילה מתבצעת ללא תקלות , צריבת DVD אינה אפשרית . נרו נתקע בתחילת הצריבה .והלכו כמה דיסקים בנסיונות לצריבה איטית ,ונסיון לצרוב בכל מיני פורמטים של DVD מה הבעיה ? אני לא יודע מה לעשות ....

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. אחרי כמה דקות של משחק במשחקים כבדים (SUPREM COMMANDER, DEVIL MAY CRY 4) אני מקבל את הודעת השגיאה הנוראה מכולם...המסך הכחול אני לא חושב שזה בעייה של התחממות של איזשהו רכיב בגלל שיש לי תוכניות ניטור לכרטיס הגרפי ובנוסף לכך נראה כי הבעיה מתרחשת בין אם 42 בדירה מעלות או בין אם המזגן עובד על 16 מעלות ופינגונים מחליטים לבנות איגלו בחדר שלי. קיוותי שאולי יהיה לכם הצעות איך להעלות על הבעיה? בינתייםמישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה שיכולה לאתר את הבעיה כגון תוכנה שמבצעת בדיקתBENCHMARKING לרכיבים השונים מבחינת המתח והטמפרטורה אני אשמח אולי כדי להוסיף שלפני כחודשיים הוספתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב שלא הסכימו לעבוד לי עד אשר העלתי את המתח דרך הביוס לזכרון בקצת מה שגרם להם לעבוד בצור…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. אני חייב עזרה בקשר למקלדת.. קניתי לפני כמה ימים מקלדת של microsoft נראת טוב לא אלחוטית.. דגם אין לי ממש מושג משו nature אני יודע על הדיסק רשום lntellType Pro 2.2 lntelliPoint 4.11 אקיצר אני מנסה להשתמש בא ואין לי מושג איך להתקין אותה. הכפתורים החדשים למשל של הווליום והנגן, של הדף הבית וכל זה עובדים למרות שעדיין אני רוצה לכוון אותם אם אפשר (ז"א למשל בכפתור מסנג'ר להשים את מסנג'ר 7 לא של הווינדוס). אבל הבעיה העיקרית היא כפתורי הF. הם לא עובדים! F5 למשל לא מרענן בשום מצב, וF5 F6 F7 F8 הכפתורים שבלעדיהם אי אפשר לעבוד בפלאש ארבעתם לא משפיעים על הפלאש בגרוש אני חייב לשנות את זה לכוון אותם להתקים מה עושים?? בעצם אולי הם כן עובדים למה בפלאש הכפתור היחיד שמגיב הוא F6 אבל הוא לא עו…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. האם הוספת כרטיס קול לוח MSI "K8N Neo2 Platinum" תשפיע על ביצוע המחשב בכך שתוריד את ההעומס של הקול מהמעבד לכרטיס הנוסף האם השיפור באמת מורגש או שזה רק ביזבוז של כסף ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by tvholic,

שלום כולם, יש לאחי בעיה בכונן DVD של המחשב. משום מה הכונן קורא רק מדיות עם + ולא קורא דיסקים צרובים עם הסימן + מישהו יודע למה ומה הבעיה? הכונן אמור לקרוא את שני הסוגים. (ככה כתוב במפרט שלו בכל מקרה...) אגב, הכונן זה optiarc dvd rw AD 5170A כדאי לעדכן את מנהל התקן? תודה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by elad_rabi,

יש לי מצלמת רשת Creative Vista והלך לי לאיבוד בדיסק עם הדריוור איפה אני יכול למצוא???

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים