תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בוקר טוב אני רוצה לאחד מחיצות בדיסק במחשב המחיצה של C קטנה הורדתי תוכנה EASEUS מישהו יכול להסביר לי איך אני מאחד מחיצות ל C בתוכנה השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה נגן MP3 USB פשוט...הנגן הגיע רק עם דיסק דרייברים ל-Win98, חוץ מזה כלום.. לפי מה שהבנתי, בשביל להכניס שירים לנגן כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו ולהעתיק אליו שירים..משום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קובץ MP3 הוא אומר לי שהדיסק הוא Write Protected ולכן אני לא יכול להעתיק אליו שירים. הוא גם אומר לי לבטל את הדבר הזה. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק אצת המחשב, המסך עובד, אבל בשלב שבוא צריך להיות מסך הטעינה של חלונות, המסך נכבא ואני לא רואה כלום. ניסיתי להחליף מסכים, כרטיסי מסך, ספקי כח ולהתקין חלונות מחדש. בשלבה מסויים בהתקנה, המסך מחשיך. וזהו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? מחשב: AMD ATHLON XP 2500 barton leadtek k7ncrgpro onboard video 256 mb ddr 333mhz samsung
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הי ! אם למישהו יש כאן מושג בכרטיסי מג'יק של "רוגב" ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את המתח המקסימלי שהמחשב שלי צורך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל פעם שאהי נכנס לווידוס אני מקל את ההודעה שיש בתמונה , לפי מה שהבנתי הוא מחפש עוד כרטיס מסך שיעבוד ב SLI כאשר יש לי רק כרטיס אחד!!! אם כן ,מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שהודעה זו לא תציק לי כל פעם???? ועוד שאלה, איך אני מבטל את הסמל המעצבן של windows security alerts ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה צצה לי בעיה, כעבור רבע שעה שהדלקתי את המחשב מתחיל ציפצוף שלא מפסיק,אני חושב שהוא בא מהספק. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-