תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים שניהם של WD בממשק SATA. אחד בנפח 120GB (עליו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני בנפח של 250GB. האחרון פשוט נכבה לו בזמן העבודה על המחשב (אני שומע את ה"קול" של הכיבוי שבוקע מהמארז) ונדלק שוב רק כשמתבצעת גישה לכונן. הבעיה בשום אופן לא קיימת ב-XP 32BIT. מישהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב שלי החדש!! אני הדלקתי אותו בבית וכשהלוגו של הווינדוס עולה אני מקבל blue screen ואז יש בוט. כשבדקתי את הerror code של הלוחח אם קיבלתי הוא מציג code שנקרא A2. לוח אם asrock extreme4 gen3 מעבד 2500K זיכרון ddr3 hyperblu kingstone 1600 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, קניתי את הצורב להלן ^ בינואר השנה,ומאז הוא עובד סבבה,צורב DVD ISO קורא DVD בלי בעיה אבל היום שהכנסתי אליו CD רגיל,הוא פשוט לא קורא אותו,לא משנה כמה פעמים אני מכניס ומוציא,מעדכן firmware אבל זה לא משפיע... לעוד מישהו הייתה בעיה עם הצורב הזה? או שזה פשוט צורב עם עינית CD דפוקה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב נמצא בעבודה בעיקרון וכניראה מי שהתקין אותו בחנות מחשבים שם לו כונן Floppy ולא הסיר אותו כמו שצריך ונשאר לי בתוך המחשב שלי כונן A שלא בשימוש בכללובנוסף לזה כשאני סוגר את המחשב או עושה רסטארט אני מקבל הודעת שגיאה שקשורה לדיסק שצריך להכניס ל Floppy מישהו יודע איך אפשר למחוק ידנית את הכונן הזה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היה לי במחשב הארד דיסק רגיל (IDE?) והבאתי עוד אחד SATA,התקנתי על החדש את הוינדוס ושאני רוצה לחבר את הישן (עליו יש עדיין את הווינדוס עם דברים שאני צריך) המחשב לא מעלה את הוינדוס. יש לי שני כונני סי די רום ששניהם על CS ושיחקתי את כל הג'מפרים של ההארד דיסק הישן אבל הווינדוס פשוט לא עולה לי. איך אני מעלה את המחשב עם ההארד דיסק הישן בכדי להעביר לחדש את כל מה ששמרתי ואז אני כבר אמחק אותה לגמריי?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתקין את הדרייבר דרך הדיסק של הלוח אם, והקול לא עובד פשוט.. פעם דרך התקנה מאותו הדיסק הכול היה עובד פרפקט. זה מופיע בdevice manager כ- multimedia controller תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי את הtuniq tower ובשביל זה כידוע הייתי צריך לפרק את הלוח אם (LGA775) עכשיו הבעייה היא שאני חושד שהלוח אם לא יושב עכשיו בדיוק כמו שהיה (החיבורים האחוריים טיפה יותר בתוך המחשב) והבעייה היא שקורה הרבה שאני פותח את המחשב והמסך לא עולה, כל המאווררים מסתובבים והדיסקים עובדים אבל שום דבר לא מגיב חוץ ממה שנראה כמו רצף נסיונות של הCD לקרוא דיסק השאלה שלי האם יכול להיות שב"תנוחות" מסויימות של הלוח אם נוצר איזשהו קצר או משהו שגורם לזה ואם אני אפרק אותו שוב וארכיב יותר קרוב למה שהיה זה ייפתר או שאולי זו בעייה אחרת אזכיר שבמקרים מסויימים המחשב עולה והווינדוס עולה והכל בסדר
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב עושה לי לאיזה שנייה מסך כחול ואז עושה לי ריסט.. אני אפילו לא מספיק לקרוא מה רשום שם
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ממען מלעשות POST. בהתחלה חשבתי שאולי הלך המעבד, אז ניסיתי מעבד אחר והמחשב גם לא עלה..ניסיתי לוח אחר ומחשב לא עלה. ניתקתי את כל הכבלים, הוצאתי את הזכרונות..השארתי רק את המעבד הספק והלוח דולקים..ועדיין המחשב ממען מלעלות אני מתחיל לחשוד שזה הספק, למרות שהוא לא מראה סימני מוות או משהו כזה הוא עושה רושם של עובד כרגיל..דרך אגב הספק הוא FSP350GLN אז זהו...ניסיתי לעשות כמעט כל דבר שאני יודע וזה לא עזר אשמח לקבל עזרה תודה, אריאל
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב אני חייב פעם אחת ולתמיד לסדר את זה כבר כמה חודשים שלא השתמשתי במחשב הנייח שלי בגלל הבעיה הזאת ועליו כל המשחקים וכל הדברים החשובים נמצאים אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה.. המחשב לפעמים קופא ברמה שגם הסאונד מתחיל פתאום להיות תקוע אבל עדיין שומעים אותו זאת אומרת כמו תקליט שבור אבל שומעים וכל המחשב קופא אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט ידני בכפתור ההדלקה של המחשב.. בעיה נוספת היא כמובן המסכים הכחולים שאין לי מושג מה הם רוצים ולמה פתאום הם הופיעו למרות שאני חושד מאוד בתוכנה שהורדתי וכבר מחקתי אותה כי היא לא עזרה אבל נראה לי שמאז קרו המסכים הכחולים אבל לא בטוח אל תפסו אותי במילה בקיצור אני חייב עזרה לפתור את זה למי שצריך.. המפרט שלי הוא מלפני שנה בערך מחשב יחסית חדש לא אמורות ל…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך אני מוציא את המעבד ? יש עליו כאלה צלעות קירור שתפוסות ממש חזק, איך אני מוציא? המעבד הוא סוקט 423
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה נגן MP3 USB פשוט...הנגן הגיע רק עם דיסק דרייברים ל-Win98, חוץ מזה כלום.. לפי מה שהבנתי, בשביל להכניס שירים לנגן כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו ולהעתיק אליו שירים..משום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קובץ MP3 הוא אומר לי שהדיסק הוא Write Protected ולכן אני לא יכול להעתיק אליו שירים. הוא גם אומר לי לבטל את הדבר הזה. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-