תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי ווינדוס לא עשיתי פורמאט ועכשיו במקום 320 GB יש לי 127 האם הבעיה היא בהארד דיסק או בגלל שלא פירמטתי? התקנתי שוב את הווינדוס עם פורמט (כולל מחיקה ויצירה מחדש של פרטישן) ועדדין זה מזהה רק 127 GB
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברה לפעמים המחשב מפסיק להגיב וכשאני עושה ריסט הוא רושם לי error read disk משהו כזה אני נותן כמה מכות למארז עושה ריסט והמחשב עולה רגיל מישהו מוכן להסביר לי איך פותרים את התופעה המעניינת הזו?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בס''ד שלום לכום! יש לי בבית אינטרנט רשת ויש מחשב אחד שגולש ואחד שלא שלי לא גולש ולפני כמה ימים הוא היה גולש היתקשרתי לתמיכה והם אמרו לי שהכרטיס רשת לא מותקן או משהו כזה התקנתי מהדסיק של המחשב של אחותי ועדיין לא פועל ניכנסתי לההתקנים שלי ואין שמה תכרטיס רשת עם סימן שאלה ולא כלום http://zix.co.il/viewer.php?id=829074218.JPG זה מה שיש אם בבקשה אפשר עזרה איפה הוא נהלם עם הסימן שאלה ומה צריך לעשות כדאי להתקין אותו בעזרת ה' כמו שצריך ואם אפשר בבקשה לא להגיב בשבת תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איפה אני אמור למרוח את המשחה על הריבוע השחור במרכז שכתוב עליו nvidia או על כל הריבוע ? והמשחה זה כמו נוזל כזה כמו דבק לבן ? וכמה למרוח על המקום ?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ארור בהתקנה עזרה בבקשה:the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit תרגום לעיברית:התוכנית של התקנה של נוידיה לא יכלה לאתר כל נהגים שמתאימים עם הציוד הנוכחי שלך.התקנה עכשיו תיצא בבקשה עזרה תודה לפותרים עריכה:מי יכול לחפס ליייי את הקובץ או הדרייבר בבקשה תעזרו לייייייי האתר נימצאה פה:http://www.guru3d.com
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מציקה. כשאני מוריד דברים באקספלורר או פותח כמה חלונות. המחשב מושהה כל פעם לכמה שניות עד שאני יכול ללחוץ על משהו. דוגמא: אני מוריד משהו, ברגע שזה מסיים, אני רוצה ללחוץ על Close וזה לא נותן, אלא רק אחרי כמה שניות. ניסיתי לפתור את הבעיה, אך ללא הצלחה. ואז שמתי לב, שגם כשהאקספלורר שלי סגור, מופיע לי בTask Manager שהאקספלורר רץ. (ולא, אני יודע מה ההבדל בין ה explorer של הויינדוס ל iexplorer - אז זו לא הבעיה). יש לי WIN XP SP2, אני מוריד עידכונים ואפילו התקנתי את IE7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אך לשווא. המפרט של המחשב שלי מופיע בצד, מחשב חדש, דנדש. דרייבירים מעודכנים לדעתי ו....זהו, נגמרו לי הרעיונות... אם למישהו יש רעיון או כיוון, אז בשמחה. אגב, יש …
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב -כבר הרבה זמן שהמחשב שלי לפעמים פשוט נתקע ואני צריך לעשות לו ריסאטרט דרן הכפתור...לקחתי את המחשב שלי כבר לפירמוט כמה פעמים וזה חוזר על עצמו..המחשב בדרך כלל נתקע שאני על האינטרנט ואז מופיע לי למטה בשורת התחל שהאינטרט התנתק אחרי ים זמן...וגם כשהוא מתנתק, המחשב משמיע קול מוזר שרק המחשב נתקע שומעים אותו...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תראו היה לי כבר סטיק של 512זיכרון של חברה לא מוכרת במחשב והבאתי עוד סטיק 512 חדש אבל של KINGSTON... בקיצור כשחברתי את שתיהם המחשב ציפצף אז חשבנו שיש אי תאימות בין הזכרונות אז הבאנו עוד KINGSTON זהים ועדיין אותה בעייה שמנו לב שרק סלוט אחד עובד..אם מנסים להשתמש באחד מהשניים האחרים זה מצפצף... מה יש משהו שצריך לעשות בביוס או משהו שאני לא יודע עליו לפני שמתקינים?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שמעו חברה אני חייב עזרה... קניתי כרטיס טלויזיה מדגם: כרטיס טלוויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP RM יש בוא 4 יציאות: 1. חיבור לרדיו או כבלים 2. חיבור remote עיינית לשלט 3. חיבור S-Video 5 פינים 4. חיבור בננה וידאו צהובה רגילה עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אמור להיכנס הסאונד של הממיר... ועם אפשר מדריך מלא להתקנת כרטיס טלויזיה מהדגם הזה..!! תודה לכל העוזרים.. הינה תמונה גם קשור..:: אני רוצה לדעת מה צריך להיות הגדרות של הקול שם..!! ::
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה שבדרך כלל שאני רוצה להדליק את המחשב הוא נדלק ממש לשניה אפילו לא משמיע רעש רק האורות נדלקים וישר נכבה... לעיתים רחוקות הוא נדלק כמו שצריך ואז הוא עובד חלק אבל בדרך כלל יש את הבעיה הזו... אני יודע שכל החומרה במצב טוב ומתאימה ללוח האם שלי ולגירסת הביוס וגם בדקתי פחות או יותר שאין שום קצרים במערכת... עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
intel p4 mem 128 לא אם לא ידוע המחשב עולה בלי בעיות עד שהוינדוס עולה, אחרי כמה שניות המחשב נתקע, השורה של התחל נעלמת וכשלוחצים על CAD מקבלים הודעה שהאפשרות ננעלה. ניסיון להשתמש בנורטון גוסט שיש לו, לא עזר (מחשב מתעלם מזה בבוט) אני חושב שזה ווירוס, אבל אפשר אי אפשר לבטל דברים בעליה (אין זמן לפתוח msconfig או כול דבר אחר) יש פיתרון בלי לפרמט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב חיצוני Asus ZenDrive U9M ואני לא מצליח לצרוב נסיתי גם דרך התוכנה שמגיע עם בצורב בדיסק וגם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנה בשם 'burnaware' בכל פעם הצריבה מתחילה וממש בהתחלה מופיעה שגיאה ללא שום נתון מה השגיאה ובכל פעם שאני מנסה הדיסק הולך לאבדון כיוון שהחומר לא נצרב אבל לא ניתן להשתמש בדיסק כיוון שהמחשב מזהה אותו כדיסק שהוא לא ריק אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי. לאחרונה עשיתי איפוס למחשב ולאחר מכן התחלתי לראות את התלת מימד שלי קצת מטושטש ולא מקודד וגם את המשחקים. ואני מגדיל את הטקסטים בהגדרות גם הם מטושטשים. מה עושים והאם זה קשור לכרטיס מסך? עדכנתי דרייברים ולא עוזר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי תמחשב כמעט שנה ושקניתי אותו קיניתי 2GB RAM 800MHZ לאחר בערך חודשיים קניתי עוד 1 GB ככה שיש לי 3GB עכשיו אני לא מבין למה אבל בתוכנה S&M כתוב שיש לי רק 2GB וזה ממש מוזר... זה 3 כרטיסים של 1 GB... תמונה: http://img403.imageshack.us/my.php?image=70904735go0.jpg איך זה הגיוני? עריכה: שחכתי להגיד לוח אם :asus p5k SE
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס 800 עכשיו אני צריך לפרממט את המחשב ולא עולה לי מהדיסק .. זה משו בלוח שאני לא מתמצא בזה.. אייך מעלים מהדיסק..??
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-