עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הצילו! המודם שלי (pci) השתגע: כל פעם שאני מחבר אליו את קו הטלפון, הוא פותח את הקו, דהיינו הקו נהיה תפוס. אפילו כשהמחשב כבה. (גם אם אני מפרק את המודם מהמחשב! חשוב מאד לציין שזה כבר קרה לי פעם ומצאתי דרך גוגל פתרון לבעיה באמצעות איזשהי פקודת מודם במסוף (ששכחתי לרשום), אבל עכשיו אני לא מוצא כלום. זה קרה בעקבות ניתוק של הקו טלפון באמצע קבלת פקס. תודה רבה לכל מי שיודע!! יאיר

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by gif,

היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. תמונה מצורפת. הכל התחיל מזה שהביוס הפסיק לזהות את כל ה2.5 ג'יגה של זיכרונות שברשותי. החלפתי מקומות ביניהם והבעיה נפתרה, לאחר מכן פתאום התחלתי לקבל את ההודעה הזו... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by nimrods,

איך מוחקים או מסירית netwafe .? תודה לכול העונים...!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. היי רציתי לשאול, אם אני מוחק כמה דפים מסויימים מההיסטוריה ב chrome, האם יש אפשרות לראות אותם שוב? או שיש צורך בתוכנות נוספות כדי לשחזר את הדפים הללו? תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by eladsaad,

שלום לכולם אני התקנתי לוח של ASUS P4S800D שבבים של SIS עם כרטיס מסך FX5200 צורב DVD ודיסק קשיח של WD 80 8 MB הבעייה היא כזאת שלאחר השלב הראשוני של התקנת XP לאחר שהוא מעתיק את הקבצים ועושה הפעלה מחדש אחרי הביוס הוא אומר לי שהדיסק EROR ולא עושה לי BOOT ומעלה את המשך ההתקנה של ווינדוס . ניסתי כמעט הכל החלפתי לוח אותו לוח אבל חדש לא עזר החלפתי 3 דיסקים קשיחים גם WD אותו דגם גם לא עזר עשיתי התקנה מדיסקים שונים של וינדוס ולא עזר נסתי הגדרות ביוס שונות ולא עזר הגירסא של הביוס מעודכת 1011 החלפתי זכרון ולא עזר נסתי לנתק את הצורב או הDVD ולנסות להתקין פעם מהDVD ופעם מהצורב ולא עזר נסתי התקנה ב NTFS ישר מהדיסק ללא FDISK ולא עזר נסתי GHOST ולא עזר נסתי ספק לא עזר מה עוד נשאר??? …

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by ragee,

שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by blackwolf,

שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!

14. הי כולם. לאחרונה התגלתה לי בעיה במחשב שלפעמים הוא פשוט מאתחל את עצמו ונתקע באמצע ורק לאחר הודעה בביוס שאני מקבל שהיה שינוי במהירות המעבד בבוט הקודם שקרס ואז הווינדוס עולה והוא רושם לי שהמערכת שוחזרה. אני חייב לציין שהטמפרטורה של המחשב תקינה והמחשב נקי מאבק אני מקפיד לנקות והטמפרטורה כאמור היא כ-33 מעלות בממוצע במנוחה. אני מקפיד לסרוק וירוסים ווSPYWARE ואני עובד עם פיירוול. אני רוצה לציין גם שאני מגלה כל כמה זמן SPYWARE במחשב ומוחק ואחרי שהמחשב קורס הSPYWARES חוזרים. מישהו יכול לכוון אותי? אולי זו בעיית חומרה למרות שלא נראה לי. אולי צריך פירמוט או ריפאיר? בתודה ניב

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by talikooo,

שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by Raz20,

יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by itcoh,

יש לי כמה שאלות: 1.למה הווינדוס מזהה רק 256 זיכרון ram למרות שיש לי 1024 2.באתחול המחשב (לפני windows) יש ריצודים של המסך לכל האורך. יש לי מסך viewsonic va912 מה הסיבה האם זה נפוץ ? 3.יש לי hard disk wd 250 gb למה ב windows הוא מראה שיש לי רק 236 gb ? 4.יש לי בעיה בהגדרת טלויזיה כמסך משני יש לי כרטיס ati radeon x1600 pro לא הצלחתי להגדיר ואין לי מושג מה לעשות

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  19. רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by liad142,

היי חברים אני בדרך כלל לא מכבה את המחשב. הוא נכנס למוד של סליפ אחרי כמה זמן שאני לא משתמש בו בדרך כלל שאני חוזר אני לוחץ על הכפתור התחלה והוא מתעורר ומגיע לאיפה שהייתי פעם אחרונה בזמן האחרון כשאני לוחץ המחשב לא חוזר למסך פשוט נדלק לכמה שניות מדליק אורות והכול אבל לא חוזר לעצמו כדי להתחיל להשתמש במחשב אני צריך לכבות לגמרי מהכפתור ורק אז להדליק מחדש והוא חוזר להיות רגיל ניסיתי למצוא אולי איזה משהו באינטרנט אבל לצערי ללא הצלחה אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by bbnbbn,

יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by omry3000,

שלום! לאחרונה צצה לי בעיה, כעבור רבע שעה שהדלקתי את המחשב מתחיל ציפצוף שלא מפסיק,אני חושב שהוא בא מהספק. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה, עומרי.

23. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by The Prophet,

כשאני מפעיל את המחשב הוא משמיע לי 4 ציפצופים, ולא מראה לי כלום על המסך. נסיתי להחליף כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי אפיק לזיכרון - לא עזר. ד"א - אני חייב לציין שהמחשב עובד, אבל זה לא מראה לי כלום על המסך. אשמח לקבל עזרה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  25. החלפתי לוח אם ,אך אני מעוניין לא לפרמט ולהחזיר את הארדיסק כמו שהוא היה לי amd chipest nvidia החלפתי למעבד אינטל chipest sis האם יש אפשרות להסיר דרייברים בדרך כלשהיא מבלי להכנס לוינדאוס? למשל:hirens boot cd תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.