תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב שלי החדש!! אני הדלקתי אותו בבית וכשהלוגו של הווינדוס עולה אני מקבל blue screen ואז יש בוט. כשבדקתי את הerror code של הלוחח אם קיבלתי הוא מציג code שנקרא A2. לוח אם asrock extreme4 gen3 מעבד 2500K זיכרון ddr3 hyperblu kingstone 1600 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הי. לאחרונה מחשב של מכר שלי מקבל מסכים כחולים פעם בכמה ימים. בנתיים זה קרה פעמיים, ולכן מצורפים שני Minidump-ים. בראשון כתוב שזה בגלל תקן USB (למיטב ידיעתי) ובשני לא הצלחתי להבין ממה נובעת הבעיה. אשמח אם תוכלו לעיין בקצבים ולתת את דעתכם. יש לציין שהתקן USB היחיד שנוסף לאחרונה הוא UPS של חברת Advice. http://advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 יכול להיות שהדרייברים שלו עושים בעיות? אם זה אכן בגללם, אני אשמח להפסיק אותם ולהשתמש ב- UPS Interface של Windows אבל עד עכשיו Windows לא מזהה אותו והדרך היחידה לתקשר עם ה- UPS היא דרך התוכנה הדפוקה שלו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
[Thu Sep 29 19:10:01 2005] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. מזה אומר??
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SATA ועוד הארד דיסק IDE 133 כאשר אני מחבר את ה IDE הוא פועל אבל מאוד מאוד לאט !! מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
החיבור פשוט הפסיק לעבוד ניסיתי לעשות הכל לעדכן bios דרייבר חדש כלום לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחקים הכבדים כמו הביושוק והלוסט פלאנט למי שמכיר... יש לי את הכרטיס eVGA GeForce 8800GTX 768MB KO ACS3 (עשו לו אוברקלוק במפעל) הבעיה היא שהוא נתקע במשחקים אחרי 2-40 דקות וצריך לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה... למשל בביושוק הו פתאום נתקע עם ריבועים כאלה אדומים קטנים שקצת מהבהבים למי שמכיר... העניין הוא שהרצתי בלילה 15 פעם את ה 3D MARK על רזולוציה מטורפת של 1920 על 1080 והוא לא נתקע בכלל!! אני לא מבין מה הבעיה שלו אבל אני יודע שמאמצים אותו הוא מגיע ל-70 מעלות ויותר למרות שאני גם הוספתי לו עוד מאורר שמביא עליו אויר מלמעלה.... מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש את הלוח אם ms-7005 ויש לו את הכרטיס מסך 5200fx (שיצא לו קבל אחד אבל הוא הלחים אותו) הקיצר בלוח אם שלו יש גם כרטיס מסך פנימי וכשהכרטיס הפנימי מופעל והמחשב עבד טוב (לא נתקע באמצע העליה לוינדוס ) אבל כשהfx5200 מחובר הוא כן נתקע ( באמצע העליה לוינדוס גם במצב בטוח) אז חשבנו שאולי הכרטיס נדפק כי יצא לו הקבל ואולי ההלחמה לא היתה הכי טובה אז בדקנו אתה fx5200 במחשב של חבר שלי וזה עבד אצלו חשבנו שאולי ה agp נדפק אז שמנו כרטיס מסך אחר tnt2(אני חושב) והמחשב עבד רגיל ולא נתקע חשבו כבר אולי זו בעיה של דריברים אז החלטנו בסוף גם לפרמט התקנו את xp מחדש אבל עדין יש את הבעיה אז הכרטיס fx5200 תקין הagp תקין אין בעית דריברים אבל הכרטיס מסך לא עובד עם הלוח אם הזה(ד"א …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המסך משגע אותי לפעמים בא לו לעבוד ולפעמים לא.. יש לי מסך של LG L1730S ועוד מסך של LG שאין לי מושג מהדגם שלו אבל הבעיה היא לא בו המסכים מחוברים ביחד דרך הכרטיס מסך ורואים בשנייהם את אותו הדבר דרך dualview המסך הבעייתי עבד והכל בסדר אבל פתאום הוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר והנורה שלו נשארת ירוקה אבל במסך עצמו לא רואים כלום אני יכול לכבות ולהדליק 100 פעם והוא יראה את מה שנראה בתצוגה בערך לשניה וחצי ואז יכבה עכשיו עשיתי ריסט לביוס חיברתי בחזרה את הזיכרון הוצאתי את הכבלים של המסך וחיברתי החלפתי בניהם הוא עדיין עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו בערך 100 פעם עזרה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מציקה. כשאני מוריד דברים באקספלורר או פותח כמה חלונות. המחשב מושהה כל פעם לכמה שניות עד שאני יכול ללחוץ על משהו. דוגמא: אני מוריד משהו, ברגע שזה מסיים, אני רוצה ללחוץ על Close וזה לא נותן, אלא רק אחרי כמה שניות. ניסיתי לפתור את הבעיה, אך ללא הצלחה. ואז שמתי לב, שגם כשהאקספלורר שלי סגור, מופיע לי בTask Manager שהאקספלורר רץ. (ולא, אני יודע מה ההבדל בין ה explorer של הויינדוס ל iexplorer - אז זו לא הבעיה). יש לי WIN XP SP2, אני מוריד עידכונים ואפילו התקנתי את IE7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אך לשווא. המפרט של המחשב שלי מופיע בצד, מחשב חדש, דנדש. דרייבירים מעודכנים לדעתי ו....זהו, נגמרו לי הרעיונות... אם למישהו יש רעיון או כיוון, אז בשמחה. אגב, יש …
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini+42aca ) זה מה שאני מקבל לפי ה windbg (ד"א יש פה אשכולים נעוצים ממש מועילים) זה קורה לרוב באמצע משחקים ובלי שיופיע מסך כחול (למרות שבהגדרות הגדרתי שכן יופיע) קישור למידע על הקובץ http://www.file.net/process/nv4_mini.sys.html מה עלי לעשות בישביל להפסיק את המטרד הזה? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תראו היה לי כבר סטיק של 512זיכרון של חברה לא מוכרת במחשב והבאתי עוד סטיק 512 חדש אבל של KINGSTON... בקיצור כשחברתי את שתיהם המחשב ציפצף אז חשבנו שיש אי תאימות בין הזכרונות אז הבאנו עוד KINGSTON זהים ועדיין אותה בעייה שמנו לב שרק סלוט אחד עובד..אם מנסים להשתמש באחד מהשניים האחרים זה מצפצף... מה יש משהו שצריך לעשות בביוס או משהו שאני לא יודע עליו לפני שמתקינים?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום \יש לי מכונה ורטואלית בשם וירטואל בוקס יש לי שם שרת אחד וwin7 אני מצליח לעשות בבין שני המחשבים ping אבל אני לא מצליח להפעיל את האקטיב דירקטורי עליו מה אני צריך לעשות בשביל שהם יעבדו ביחד איך אני רשום את הwin באקטיב דירקטורי תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בגלל הדירקס 9c תעזרו לי אנשים זה אומר שאין לי את זה במשחק אבל זה מותקן אז איפה ההסרה? של זה... המשחקים לא עולים לי
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך אני מוציא את המעבד ? יש עליו כאלה צלעות קירור שתפוסות ממש חזק, איך אני מוציא? המעבד הוא סוקט 423
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-