עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by motorishta,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by meir3420,

שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

3. Started by itay89,

16 צבעים ו32 צבעים וזה צריך להיות סיביות והיה לי פעם יותר אפשריות

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום, קניתי צורב חיצוני Asus ZenDrive U9M ואני לא מצליח לצרוב נסיתי גם דרך התוכנה שמגיע עם בצורב בדיסק וגם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנה בשם 'burnaware' בכל פעם הצריבה מתחילה וממש בהתחלה מופיעה שגיאה ללא שום נתון מה השגיאה ובכל פעם שאני מנסה הדיסק הולך לאבדון כיוון שהחומר לא נצרב אבל לא ניתן להשתמש בדיסק כיוון שהמחשב מזהה אותו כדיסק שהוא לא ריק אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by mazoneli,

יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו

6. Started by moshe20,

יש לי בעיה במשחקים שעכשיו היא כל הזמן בתחלה הייתה פעם ב.. עכשיו כל הזמן. שאני מעלה את המחשק המחשב נתקע ומאתחל את עצמו עדכנתי כל הדרייברים והכל אפילו פירמטתי את המחשב ועדיין זה חזר עשיתי בדיקת חום ונתן לי תוצאה מוזרה סתכלו

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by דנינו,

לאחרונה שאני שומע מוזיקה ובו זמנית נכנס לאקספלורר לגלוש באתרים זה גורם לשירים להשמע מחורבש כאילו המחשב עמוס ! התקנתי את הכרטיס קול מחדש וזה לא עזר. מה צריך לעשות ?? לפרמט ?? בתודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם < הודעה ראשונה שלי בפורום P: > אז ככה יש לי בעיה, יש לי מארז של HEC שבא אם שני מאווררים אחורי שמוציא אוויר בגודל 120, וקידמי שמכניס אוויר בגודל 120 גם הוא. יש לי במחשב לוח אם של Gigabyte - K8NF-9. כשקיבלתי את המחשב אני חושב ששני המאווררים עבדו מעולה והכל היה בסדר. אני כל כמה זמן פתחתי אותו בשביל כל מיני דברים.. פעם להתקין צורב פעם לחזק פה ושם ושטויות כאלה.... עכשיו אתמול פתחתי אותו עוד פעם וקלטתי שהמאוורר הקידמי לא פועל!! חיפשתי את הקבל שלו ומצאתי אותו מנותק ! עכשיו חיפשתי איפה לחבר אותו, וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!! על הלוח אם יש לי שני חיבורים של מאוורר כזה שאליהם מחוברים המאוור של המעבד והמאוור האחורי !! חיפשתי אולי אני יכול לחבר אותו לאחד הרכיבים…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by mtao21,

עזרה איך מגלים שמעבד לא עובד? הדלקתי מחשב ומחשב עובד אבל לא עלה מסך וגם מקלדת ועכבר לא מראים לי שהם פועלים למרות נסיתי עם כמה יציאות usb מלוח אם ונסיתי עם ספק אחר עדיין אותו הבעיה ואפילו החלפתי לוח אם שני ואותו הבעיה. אפילו ניתקתי דסיק קשיח ssb והכל רק לוח אם מעבד וספק ואפילו נסיתי עם מקלדת ועכבר לא עובדים ובדקתי עם מקלדת ועכבר במחשב נייד וזה עובד. אפילו הוצאתי קירור מעבד והרגשתי מעבד מתחמם זה אומר שזה עובד? אבל לא עלה במסך מה בעיה זו? בחיים לא נתקלתי בעיה הכי מוזרה לקחת סיכון ולרכוש מעבד חדש ולבדוק אןו לשלוח למעבדה שיבדקו מעבד בלבד? תודה על המענה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by D@Nte,

שלום, יש ברשותי את כרטיס המסך ATI RADEON X700 PRO, ולפני חודש עשו לי (המעבדה של באד) פירמוט למחשב ובדרך גם עידכנו לי דרייברים. הכל היה בסדר בגלל ששיחקתי רק במשחק אחד (HL2) אבל כאשר רציתי להתקין משחק אחר אמתי אם כבר אז אני גם אעדכן דרייבר לכ. מסך ומאז אחרי שהתקנתי את העידכון כל משחק עושה לי שגיאה בגלל הדרייבר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קרה עם העידכון האחרון (שיצא ב-19) ? אולי כדאי שאני אחכה עידכון הבא מתי שהוא בכלל יצא ? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ![br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 15:53:00 מישהו לפחות יכול להגיד לי אם ל-ATI יש נציגות בארץ ? יש מישהו או משהו שאני יכול לפנות אליו במקרה כזה ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by Nightwind,

קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחנות של יתקינו לי windows. בקיצור קיבלתי את המחשב שלא מותקנת בו מערכת הפעלה. לקחתי דיסק עם win xp pro וניסיתי להתקין וזה כל הזמן מראה לי אחרי הטעינה של הwindows מסך כחול לאיזה חצי שניה ואז הוא עושה reset. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by maxoirodi,

ערב טוב! או קיי... אז במחשב שלי יש 512MB RAM - 256 x 2 אבל כל התוכנות במחשב (כולל WINDOWS) אומרות שיש לי רק 448MB. אני היסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שם את שני הכרטיסים עם 256 כל אחד אבל למה בתוכנות זה רושם לי פחות? מישהו יכול להסביר לי וגם אם יש פתרון לבעיה זו? תודה!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. לפני מספר חדשים רכשתי כרטיס מסך חדש, 9800gt למחשב עם מעבד Q6600 ו2 ג'יגה ראם. לאחר ניסיון לשחק במשחקים בעלי גרפיקה טובה (crysis לצורך העניין אך לא רק) המחשב בשלב מסויים קפא, והצבעים התחילו להתעוות וליצור צורות כך שהמחשב לא מגיב. הנחתי שהבעיה בהתחממות של הכרטיס אז שמתי מאוורר והנחתי אותו שיקרר את המחשב וזה פעל מצויין. לאחרונה ניסיתי לשחק crysis warhead ומתרחשת אותה בעיה לא משנה באיזה חוזק המאוורר. שאלותי הם: האם זו עדיין בעיית התחממות או משהוא אחר? האם המשחק דורש גרפיקה כל כך גבוהה בהשוואה לשאר המשחקים שהכרטיס לא עומד בעומס? האם יש טעם לנסות לנקות אבק? איך אפשר לטפל בבעיית ההתחממות אם זו עדיין הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה המחשב שלי נהייה איטי אחרי פרק זמן של כ חצי שעה ולפעמים נתקע ו איאפשר לעשות כלום אלא רק RESTART . עשיתי MEMTEST - יצאה תקין הלוח נראה בסדר אין כבלים נפוחים ספק כוח ו מאוורר מעבד הוחלפו עשיתי בדיקת מעבד אם תוכנה OCCT מראה לי RUNNING -98.68%/99.15 האם זה תקין? החום של המעבד שאני מדליק את המחשב הו 53 -55 ובמאמץ הוא 60-64 אני כבר לא יודעה מה אפשר לבדוק עוד. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by tronado,

על איזה F צריך ללחוץ כדי להכנס לחלון שאפשר לבחור את זה\?

16. Started by goldyoav,

ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור מכשיר MP3. אני מכניס אותו לחיבור הקדמי או האחורי של המחשב הסייר נותן לו אות אבל שפותחים את הכונן לא רואים את הקבצים והספריות ולא ניתן לעתיק קבצים למכשיר פתחתי את ניהול הדיסקים ולא רואים את הדיסק והאות של המכשיר אני רוצה לציין שמכשיר עובד בחשבים אחרים בלי בעיות ובמחשב הזה מחוברים ל- USB גם מודם חיצוני ומדפסת והם עובדים מצויין ללא בעיות כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Snufkin,

יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. היום פירמטתי לחבר תמחשב היתקנתי הכל עשיתי כמה ריסטרטים ואז היתקנתי DAEMON TOOLS אני עושה ריסטרט ואז פתאום רק התמונה הראשונה של הלוח אם עוברת וואז מופיע מסך שחור ולמעלה בצד שמאל יש קו אחד כזה _ שמהבהב ועל כל כפתור שאני לוחץ יש ציפצוף של שנייה וזהו אני לא יכול להתקין וינדוס מהתחלה ולא כלום..אז חשבתי אולי בעיה בזיכרון אז פתחתי תמשחב יש לו שני זיכרונות כל פעם הוצאתי אחד ונסיתי עם האחרת להפעיל ולהפך ואותה הבעיה והמחשב יחסית חדש אני לא זוכר בדיוק מפרט רק לוח אם של אינטל מעבד נראה לי ארבע ליבות וכרטיס מסך 7300GS וגיגה זיכרון 2X512 ואני כבר בביאוס ישבתי אצלו מלאה שעות התקנתי תוכונות דברים ואז בום זה מה שקרה..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by shoomil,

D:\EMULE\Incoming\(Celeb) bloodsport .wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTempor…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. כשאני מדליק את המחשב של חבר שלי הוא מביא שגיאת DMA CONNECTION משהו כזה.. ועוד איזה משהו על FATAL ERROR. ולפעמים בפוקס זה נדלק עובר את שגיאות הראשונות אך מגיע לשגיאה חדשה שצריך להגדיר משהו בBOOT MENU הא נו את הDEVICE הראשון אני חושב. הוא החליף לוח אם כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מבין מה פירוש השגיאות הראשונות.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by zvikico,

הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by ellell,

שלום. הפעלתי את המחשב והנה לפני שיעלה את "הלוגו" של הוינדוס XP הופיע הודעה הזאת . windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root> \system32\ntoskrnl.exe> please re - install a copy oy pf the above file אינני מבין איך נוצרה הבעיה. וגם איך לתקן את הבעיה. עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by gorff5,

שלום לכולם יש לי מחשב amd 64 bit 3000 לוח אם גיגהביט 512 זיכרון hard disk 80 giga ניראה לי sata דיסק windows sp1 מקורי בכל חודש ה win קורס ... לפעמים ביגלל ה norton לפעמים ביגללה office ולפעמים מסתם תוכנה אחרת אך הסתדרתי... היום ניסיתי לעשות פורמט בפני שהמחשב לא עבד ולא עלה ה win ... פירמטתי... כשסימתי שניה אחר כך ה win נתן הודעה שגיאה(שאומרת "למחוק את האנטיוירוס או משהו"למרות שזה גמר לפרמט...ככה שאני לא מצליח להפעיל ה win אחרי הפורמט.. ליפני שעשיתי פורמט ולא עלה הwin המחשב כתב לי הודעה שחסר קובץ בשם hal.dll... אחרי שעשיתי פורמט המחשב כתב לי שהוא לא מצליח להעלות את ה win וכותב NTLDR MISSING עכשיו לא משנה מה אני יעשה נידפקתי....... אני לא מצליח להתקין את הwin....מה לעשותת…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים