תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אחי ישב לי במחשב ועשה רסטרט משום מה. המחשב לא עלה ועלה מסך ראו תמונות. אז אחי קרא לי, לחצתי אנטר.המחשב עלה. ומיד לאחר שהמחשב עלה עשיתי רסטרט. המחשב לא הסכים לעשות רסטרט ומשום מה המסך נתקע על חלון הכיבוי. ונלחץ סטנד ביי. לאחר מכן המחשב סרב לעלות, כיבתי את המחשב דרך לחצץ 0-1 בספק. הדלקתי, הביוס התאפס, ושוב אותו המסך המוזר לחצתי אנטר המחשב עלה. עשיתי עוד פעם רסטרט והפעם כרגיל. עשיתי עוד פעם רסטרט החזרתי את הOC. ועכשיו המחשב עובד כרגיל . מה הייתה הבעיה? ומה זה המסך המוזר? עוד משהו חשוב לפני שהופיע המסך נשמעו נקישות מהרמקול שבתוך המארז, לא צפצופים אלה נקישות! תעזרו לי... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מבעיה שכשמדליקים את המחשב הוא כיאילו לא מגיע לשלב של טעינת הwindows ורק כשעושים ריסט הוא מסתדר והכל עובד מצוין מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשת זמינים המון תדריכים לנושא זה, אבל אף אחד מהם לא פתר לי הבעייה. אני מעוניין לקיים פגישת זום ולבצע במהלכה משאל משתתפים. אופצית ה-polling אינה מופיעה אצלי. אני משתמש בגירסה החינמית של זום ואני משתמש רשום.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש מספר סרטים שכאשר אני מנהס להעבירם אני נתקבל בהודעה הזאתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב של חבר, שכבר עבר פירמוט לא מזמן בגלל בעיה אחרת (אחרי שבועיים של שימוש בערך, באופן כללי מההתחלה יש בעיות) זאת כנראה בעיית חומרה, למרות שעשיתי לו MEMTEST86 במשך 3 שעות לא מצא שום בעיה והחלפתי זיכרונות ועדיין קיבלתי מסכים כחולים, מה שמוזר שזה לא בעיה קבועה, כל פעם מסך כחול אחר, יכול להיות שזה משהו בהגדרות של ההארדיסק SATA? הוא מוגדר על צ'אנל 2 מאסטר כרגע. הנה התמונות: אכן תמונות קשות יש למישהו מושג? תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין בו vista השאלה היא אם אני אמור לפרמט את ההרדיסק בפירמוט מלא? או שלא צריך בכלל לפרמט? ואיך אני מפצל את ההרדיסק שלי לשניים יש לי 250GB ואני רוצה 125 כל כונן...עשיתי את זה בעבר אבל שחכתי מישהו מוכן להזכיר לי?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר תקופה די ארוכה. כל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא נדלק מחדש. הכוונה היא שיש רעשים כאילו מתבצעת עלייה חלקית, אבל לא מופיע כלום במסך ולאחר זמן מה ישנה הודעה שאין סיגנל למסך. אם אני מחכה מס' שעות, המחשב עולה בסדר - כנראה התקרר. בנוסף יש לי בעיה עם כונן סידי וצורב סידי (שניים נפרדים). הם לא קוראים דיסקים - לא צרובים ולא מקוריים. כשאני מכניס סידי לאחד מהם, זה גם נשמע כאילו הוא לא מצליח לפעול - יש מעין רעש קצר של ניסיון לקרוא את הסידי ואח"כ סתם אור מהבהב. לפעמים גם אין את הרעש ויש רק את האור המבהב. הצורב חדש יחסית ושני נכוננים קראו בעבער את הדיסקים שכרגע הם לא מצליחים לקרוא. אני חושש שמדובר בספק כוח דפוק (מחשב בן 6~) אבל אני לא בטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המלצתם לי על חרא ראוטר של 3COM 11g office connect שמתחבר למחשב הראשי שלי עם כבל רשת ולמחשב אחר דרך כרטיס רשת USB שבא עם הראוטר של 3COM. יש לי מלא ניתוקים של המחשב שמתחבר בצורה אלחוטית ועשיתי FIRMWARE UPDATE להכי חדש ועדכנתי את הדריברים של הכרטיס רשת וזה לא עוזר זה נהיה עוד יותר גרוע כי עכשיו שאני מתחבר ל BITCOMET אחרי 10 שניות הראוטר לא מזוהה מהמחשב שלי והכל לא עובד. הרבה פעמים אני צריך להוציא את הראוטר מהחשמל בשביל שהאינטרנט יחזור ואז זה מתנתק בלי סוף. עכשיו הגעתי למצב שאני בכלל לא יכול להתחבר לראוטר עם המחשב המרוחק והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת ממש עלובה, אז ניסיתי לעשות repair על הCONNECTION של הכרטיס רשת USB וזה לא משלים את הפעולה ולא מצליח לקבל IP חדש. היו הרבה …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, החלפנו אינטרנט בבית לסיבים של בזק 1000 מגה. הכל עובד כמו שצריך. במקביל קיבלתי מחשב נייד חדש (יד שניה) המחשב בהתחלה לא הראה את רשת ה wifi הביתית בכלל (כן הראה רשתות של השכנים לצורך העניין וגם נקודה חמה ניידת). לאחר שיחה ארוכה עם בזק עשו פעולה כלשהי ועכשיו הרשת גלויה גם במחשב הנייד. המחשב מתחבר ומתנתק כל כמה שניות מה wifi. בזק התנערו מאחריות ואמרו שזה משהו במחשב וברגע שרואים את הרשת במחשב זה לא קשור אליהם. מדובר במחשב DELL I7. האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המערכת החדשה שלי. אבל היום פתחתי את הבפנוכו של המחשב, ואני רואה שהמאורר של הCPU (core2 duo 6300) מקרטע: עובד כמה שניות, ומפסיק, ואז מנסה לפעול שוב, יש לי איזה רעש חשמלי מעצבן כזה, אולי נדלק אולי לא וחוזר חלילה. האם זה פעולה תקינה של המאורר שאיזהשהו חלק בלוח אם או תוכנה של הלוח אם (gigabyte 965P-DS3) או שהמאורר דפוק?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים, אני חדש פה, ולמען האמת ההבנה שלי במחשבים קרובה לאפס.. הדבר הכי מסובך שעשיתי היה להוסיף עוד מקל RAM, וכנראה שגם את זה לא כמו שצריך.. התקנתי כרטיס RAM נוסף במחשב שלי, בגלל שהוא לא זהה לכרטיס האחר, התקנתי אותו על אותו ערוץ. בכל מקרה, מאז שהתקנתי את הכרטיס- אין סאונד במחשב. ההנחה שלי הייתי שההתעסקות שלי בתוך המחשב הוציאה משהו מהמקום, אבל אני לא מצליח לראות משהו לא בסדר. אני משתמש בכרטיס קול OB. בנוסף זה משום מה עשה בעיות עם SC2, שקורס לי אחרי משהו כמו 15 דקות של משחק, אבל זה לא קשור אליכם, ומשום מה קורה רק עם SC2. כל עזרה שתוכלו לתת- תבורכו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היום החלטתי שנמאס לי לראות את הכבלים במחשב שלי והתחלתי לסדר אותם שמתי איזולירבנד על הכבלים של הספק והסתרתי אותם אחרי זה שבאתי להדליק את המחשב הוא לא נידלק אני לוחץ על המפסק וכאילו הוא מת לא ניראה לי שהספק נישרף כי הלד של הלוח אם דולק(נכבה מתי שאני מוציא את הכבל של הספק) ???? עזרה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
המחשב שלי לאחר נסיון הדלקה אינו נדלק, נורית לוח אם ירוקה דולקת, אך כשמגיע ל-BIOS משמיע צפצוף אחד וכבה. אודה על עזרתכם.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 21:00:11 נתקתי הכל ועדיין אותה תופעה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב שלי החדש!! אני הדלקתי אותו בבית וכשהלוגו של הווינדוס עולה אני מקבל blue screen ואז יש בוט. כשבדקתי את הerror code של הלוחח אם קיבלתי הוא מציג code שנקרא A2. לוח אם asrock extreme4 gen3 מעבד 2500K זיכרון ddr3 hyperblu kingstone 1600 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה במחשב השני שליי ניסיתי לפרמט אותו הוא ניכנס למשסך הכחול מריץ הכול טוב ויפה ומתי שצריך לעשות אינטר בפעם הראשונה כדי לפרמט אז הוא רושם לי שזה ניכשל ואת ההודעה הזו .. " make sure any hard disk drives are powered on and properly connected toyour computer,and that anydisk-related hardware configuration is correct. this may involve runninga manufacturer-supplied diagnostic or setup program. " מה \ה ומה אני צריך לעשות .? זה דחוףף... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-