תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב ניד . לפני כמהימים הוא פתח את המחשב בצורה לא הכי זהירה ובגלל זה נשבר הציר שמחבר את המסך ללפטופ. המחשב הוא של לנובו עם אחריות של IBM. בIBM אמרו לו שהציר עולה להם 100 שקל , האנטנה של הקליטה לטענתם גם ניזןקה וגם היא עולה 100 שקל. על העבודה עצמה הם רוצים 800 שקל!! ז"א 100+100+600!!! יש אפשרות לתקן מחשב נייד לא בחברה לה הוא שייך? יש טכנאים פרטיים שמתקנים? מישהו מכיר? נראה לי סכום ממש מוגזם הIBM האלו דורשים
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם המחשב שלי אחרי OC למעבד AMD ATHLON 64 3200+ וההתכניות שאני פותח בו כל הזמן נתקעות.. והמעבד נמצא כמעט קבוע על 100% עבודה.. מישו יודע מה הבעיה? איך מורידים את המעבד מ100%? תודה רבה אריאל
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס טלויזיה, התקנתי אותו,חיברתי,רואים.. הכל מצויין רק מה, עכשיו כל הזמן שמדליקים את המחשב, בהתחלה,כשהוא אמור לטעון את הווינדוס XP, מופיעה הודעה: scaning bios-image inhard drive ורק אחרי המון כיבויים וריסטים הווינדוס סוף סוף עולה. מישהו יודע למה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פרמטתי את כל המחשב (שני כוננים C ו D ) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הווינדוס,זה בהתחלה מעתיק את הקבצים של הווינדוס, עושה רסטרט למחשב, ובמקום להמשיך להתקין את הווינדוס זה חוזר לאותה נקודה - "press any key to boot from cd" אם אני לוחץ על משהו זה חוזר למסך הכחול שבוחרים איפה להתקין את הווינדוס\לפרמט כונן וכו.. אם אני מחכה זה כאילו טוען את הווינדוס אבל תקוע.. ניסיתי לפרמט ולהתקין הרבה פעמים ועם כמה דיסקים - אותו דבר ..זה לא ממשיך להתקין אחרי הרסטרט.. יש לי שני כונני CD: DVD של LG DVDRW צורב של NEC והארד דיסק 120 גיגה פרטים בביוס: primary ide master- הארד דיסק 120 גיגה primary ide slave- NOT DETECTED secondary ide master: NEC DVDRW הצורב דיוידי secondary ide slave- HL-DT-STDVDR…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמעו פירמטו לי את המחשב והתקניו לי את הדרייברים הכל יפה התקנתי את הקאונטר סטרייק עובד סבבה אבל כל המישחקים האחרים שלי כמו GTA SA ופיפא 07 לא עובדים זה אומר לי שאין לי מאיץ גפי עכשיו היה לי אותם מותקנים אז מה הביעה?? תמונה: למי שרוצה גם לינק: http://img463.imageshack.us/my.php?image=erorys9.gif
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! קניתי מערז חיצוני עבור HD שלא היה במישוש. אני רוצה לראות ממנו סרטים והשאילה שלי האם זה יכול לדפוק אותו ? כמה זמן מומלץ לעבוד מכונן נייד כזה בלי לכבות אותו? תודה,
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עכשיו אני באמצע התקנת וינדוס ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה פשוט נתקע ולא מפעיל כלום זה קרה גם בוינדוס הקודם כשהייתי צריך להפעיל מחדש זה לא נתן לי וזה קורה גם כשאני יוצא מהBIOS זה נתקע על מסך שחור ולא עושה כלום מה לעשות זה דיי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1.למה הווינדוס מזהה רק 256 זיכרון ram למרות שיש לי 1024 2.באתחול המחשב (לפני windows) יש ריצודים של המסך לכל האורך. יש לי מסך viewsonic va912 מה הסיבה האם זה נפוץ ? 3.יש לי hard disk wd 250 gb למה ב windows הוא מראה שיש לי רק 236 gb ? 4.יש לי בעיה בהגדרת טלויזיה כמסך משני יש לי כרטיס ati radeon x1600 pro לא הצלחתי להגדיר ואין לי מושג מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D יש לאבא שלי מחשב והוא כל הזמן מתכבה מעצמו או שלפעמיים העכבר לא עובד ושמדליקים את המחשב אז יש אור אדום מהעכבר למטה ואז מפסיק... החלפתי לו היום ספק כוח וזה שוב ממשיך ממה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר במחשב של חבר. כבר כמה ימים שהמחשב "גמגם" - היה עושה ריסטרטים ללא תלות במשך זמן מסוים. בהתחלה הריסטרט היה מלא והיה עולה עד למערכת כרגיל, בהמשך פשוט לא ראו כלום על המסך והיה צריך לכבות את המחשב. באחת מהפעמים כבר הופיעה הודעה שהביוס דורש שחזור (או משהו כזה), הוכנס דיסק של הלוח והביוס שוחזר. הבעיה הסתדרה פחות או יותר, תדירות הריסטרטים פחתה, אם כי עדיין הייתה קיימת. לפני זמן מה היה ה"ריסטרט הסופי" - ומאז לא רואים כלום על המסך. מגיע חשמל למערכת - כונני CD, מאווררים, HD, נוריות לד, מקלדת הכל מקבל חשמל - ועדיין אין סיגנל וידאו. כיבוי והדלקה של המסך מהכפתור גורר הודעה "NO SIGNAL". המחשב נקי לחלוטין מאבק. נבדק עניין כרטיס מסך - הוצא נוקה והוחזר בשנית - אך לא עזר. …
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-