תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היום הוצאתי את ההארד דיסק שלי כדי לנקות את המקום שלו ואת ההרד דיסק עצמו אחרי זה חיברתי אותו למחשב ומאז אני לא יכול להכנס למחשב - אחרי הצגת הסמל של הוינדוס מופיע מסך כחול ומחייב אותי לעשות ריסט, מה ניתן לעשות ? (פירמוט היא האפשרות האחרונה שלי)
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי 5850 XTREAM מחובר HDMI לכרטיס וגם לטלויזיה דרייברים מעודכנים וינדוס 8 במאפיינים של הדיספלי לא מראה עוד מסך
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום קניתי היום הארד דיסק חיצוני הכל היה טוב ויפה העברתי קצבים עד שפתאום הוא כל הזמן ביקש ממני לעשות אתחול להארד דיסק עשיתי ועכשיו נוצרת בעיה שכאשר אני מכניס אותו לusb הוא משמיע צליל כאילו הוא איתר אותו אבל אני לא יכול לראות במחשב שלי את הכונן שלו הדגם הוא maxtor basics external hard drive
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית... אני צריך להרכיב צורב DVD ממחשב ישן על מחשב חדש. הצורב הוא עם חיבור IDE, והלוח כמובן חדש לגמרי. האם אני צריך להרכיב את הפין שמסמן שהצורב הוא SLAVE כדי שההארד דיסק יזוהה ככונן C הראשי, או שזה יקרה אוטומטית ? (ההארד דיסק מחובר כמובן בחיבור SATA 2).
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב הכונן דיסקטים עושה רעשים מוזרים ,ואז ב WIN הוא לא קורא שום דיסטק שניכנס אליו ניסיתי לנתק וחבר מחדש לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן athlon xp 1600+ ובו 2 חיבורי usb בלבד... אחת הסיבות שהעדפתי תמסך lg f700p היא בגלל שהוא מוסיף לי עוד usb אחד... (יש לו שניים אמנם אבל במילא הוא תופס לי חיבור אחד במחשב..) אבל משום מה מסתבר שאין לו מספיק כח כדי לספק שני חיבורים... :-\ בחיבור אחד שמתי תעכבר ובחיבור השני אני לא מצליח להשתמש לשום דבר (נגן mp3 וכ'ו...) והוא רושם USB Hub Power Exceeded האם יש אפשרות לסדר את זה..? ???
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא עובד לי בקידמת המארז האודיו (הווינדוס לא מזהה חיבור נכנס. (ה-usb ו-sata) מקדימה כן עובדים מה לעשות? דבר שני הייתי שמח לשמוע מאנשים דברים מעניינים על המארז. כי אני לא מבין בזה בכלל. (לדוגמא רק היום גיליתי שלא חיברו לי בחנות את הכבל למאוורר עם הלידים מקדימה.) דני. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד DELL כאשר אני מנסה לעביר קבצים מהמחשב (קבצים גדולים ) לוקח למחשב זמן להעביר אותם או שהוא לא מצליח להעביר אותם למה (אני מעביא אותם העמצעות כבל USB ו)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני לא רואה כלום במסך ניסיתי להחליף כרטיס מסך וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה ביצועים נמוכים במשחקים, אני אחרי פורמט והמחשב נקי מוירוסים. המפרט שלי הוא: i5 2400 @ 3.10GHz GSKILL 8.00 GB (2x4)@ 624MHz Ge Force GTX460 1023MB Sea gate ST500MD002 500GB 7200RPM ASUS P8H61M X יכול להיות שמשהו גורם לצוואר בקבוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל הכל עובד טוב, והבעיות מתחילות כשאני בא לחבר אותו למחשב הנייד. כמו שאתם בטח יודעים, במחשב ניידים החיבור של ה FIREWIRE הוא קטן כזה (רק 4 פינים במקום 6) קניתי את הכבל המתאים (בצד אחד 6 ובצד שני 4), ואמרו לי שזה יעבוד, ושבעצם 2 הפינים הנוספים הם בשביל חשמל, אבל אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה בגלל שהכרטיס קול גם ככה מקבל חשמל מהקיר... ניסיתי את החיבור והוא לא עבד.... אמרו לי לנסות לתלוש את ה"מגנטים" האלה שבקצוות של הכבל (המגנטים האלה נגד הפרעות), וזה גם לא עזר... יש אולי כמה סוגים של כבלים?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CSS מופיעים לי מסכים כחולים. בד"כ עם הודעה 00000024*0 ופעם אחת 0000008E*0 מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר קניתי מחשב וכעת הוא לא עובד ז"א הוא לא נדלק האם יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5KC וכרטיס מסך Asus EN8500GT Silent graphics card בממשק PCI-E לאחרונה התחיל המסך לוגו של Asus שמופיע עם הדלקת המחשב להיות "מחורר" כלומר שיש נקודות בתמונה שנהיו שחורות, בנוסף הכתובת שמופיעה לפני תחילת טעינת הוינדוס של חברת J-Micro (שלפי מה שכתוב שם היא זאת שיצרה את הבקר שאחראי על ה PCI-E) נהייתה משולבת באותיות קטנות וגדולות ללא חוקיות ובחלק מהכתובת גם בג'יבריש. לאחר מכן הוינדוס מתחיל לעלות ומופיע Blue Screen שמדבר על קבצי Dump ועל כך שחומרה כלשהיא גורמת לוינדוס לא להצליח להעלות. גם לאחר פרמוט והתקנה מחדש של הוינדוס זה לא הועיל והוינדוס מצליח לעלות רק במצב של Safe Mode אני חושד שמדובר בבעיה בכרטיס מסך או בלוח האם בחלק שאחראי על יציאת PCI-E פעם אחת התקנתי …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך לרכוש אוזניות חדשות. האוזניות האלחוטיות (אירפודס ודומיהן) התחילו להיות מאוד פופולריות בשנים האחרונות. איך הן מבחינת איכות? מה היתרון והחסרון שלהן ביחס לאוזניות חוטיות? האם הדבר היחיד שאפשר לחבר אותן אליו הוא פלאפון? אני משער שהן עובדות באמצעות בלוטות' ואז אי אפשר לחבר למחשב רגיל, אבל אולי אני טועה. ואם הן מומלצות, אשמח להמלצה לדגם. הן אמורות לשמש למוזיקה ולשמיעת פודקסטים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מחשב ראשון: מחשב נייד HP Pavilion Ze2152ea לא נדלק, אחרי פירוק והתקנת הסוללה יש איזה שהוא הבהוב של שניה מנורת-ההפעלה אחרי לחיצה על הפעלה. אותו כנל לגבי חיבור לחשמל עם או בלי סוללה (הבהוב של שניה) . לחיצה נוספת על הפעלה לא נותנת אפילו הבהוב מנורת-ההפעלה, רק לאחר פריקת מתח היינו פירוק סוללה\ניתוק מחשמל. - קראתי בפורום שאולי ישנה בעיה בסוללה הפנימית - הגעתי לסוללה הפנימית ואין בעיה היא מלאה. המחשב עבד במשך 3 שנים בלי בעיות מיוחדות (אני גר באיזור חם מאוד ולא היו בעיות התחממות) , וגם תוקף האחריות עבר. האם זה מה שאני חושש ? הלך הלוח\מעבד ?? :s05: מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion Ze4615 שיובא אישית מארה"ב לפני 4 שנים (לא באחריות..) גם כן אותו מצב (הבהוב של שינה בלחי…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלשלום רכשתי את המחשב והכל עבד מעולה.. השתמשתי במצלמה בתוכנת מסנג'ר לייב.. והכל הלך חלק.. למחרת ניסתי שוב לפתוח לחבר את המצלמה והוא לא אפשר לי.. הייתה הודעה שרשמה שהמצלמה בשימוש ברגע זה... אבל אין סיכוי כאילו... סגרתי פתחתי את המחשב שוב .. ושוב לה הצלחתי. ניסתי להוריד אולי דרייבר מהאתר של HP אבל שוב לא קרה דבר. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.. זאת בעיה ממש ממש מעצבנת.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם בתופעה זו. המחשב החל בעשיית "ריסטים"( עדיין לא עלו כתוביות מאתחל עצמו) לאחר מכן נתקבלה הודעה זו על המסך: overckocing failed! please enter setup to re-configure your system press f-1 to setup / f-2 to load befault velues and conitinue . עליי לציין שלא ניסיתי כלל לעשות overckocing או משהו הדומה לזה,ממש באופן פתאומי. המון תודה מצפה לעזרתכם החיונית!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-