עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה, היה לי צורב ישן מאוד שחשבתי שאולי יעבוד במחשב שלי אז חיברתי ולא עובד עכשיו שניסיתי להחזיר תכונן הרגיל שלי והמחשב לא מזהה אותו. מדובר בכונן DVD (לא צורב) שאני לא יודע מה סוג החיבור שלו אבל המחשב בערך בן שנה אז אני מאמין שזה לא חיבור ישן מידי. בין המחשב לכונן יש 2 חיבורים אחד חשמל ואחד שנראה כמו השמאלי פה http://www.maadiran.com/persian/IMAGES/sata-pata.jpg תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by mano02,

אממ יש לי בעיה שמשום מה התחילה היום. הסאונד במחשב שלי עובד - מוזיקה וכד' אבל אחרי כמה זמן הוא פשוט לא עובד. כאילו הוא נכבה והווינאמפ למשל לא מפעיל שירים. הוא משאיר אותם על מצב 00:00 כך שהבנתי שזאת לא בעיה למשל ברמקולים. כל פעם שאני עושה רסטרט אז הסאונד שוב עובד אני לא יודע אם זה נכבהאחרי זמן מסויים - למשל שעתיים כי עד כה בשלושת הפעמים שזה קרה, זה קרה אחרי שהפסקתי זמנית את הווינאמפ ולא במהלך ששמעתי מוזיקה. מישהו נתקל בזה פעם ? כי ממש אין לי כוח לעשות כל יום 5 פעמים רסטרט למחשב. זאת גם לא בעיה רק בווינאמפ או בשירים שעד כה פעלו מעולה. אחרי התקלה אני מפעיל סרטים ואין פסקול או כל הצלילים של המסנג'ר גם לא פועלים - כאילו כל המערכת סאונד שלי שבקה חיים אבל אחרי רסטרט הכל שב לקדמות…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by evgeni_hellboy,

איך אני בודק את תקינות הלוח אם ואת תקינות הספק כוח במחשב?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by amittt,

כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by orzilca,

אהלן חברה יש לי בעיה עם הזכרונות במחשב יש לי לוח Abit NF8 ועד היום היו לי 2 כרטיסי זכרון של TwinMos DDR400 256MB (הלוח תומך ב-Dual Ram) היום קניתי כרטיס של 512 מאותו הסוג הרכבתי אותו במקום אחד של 256 ומשומה המחשב קולט רק את ה-256.. ניסיתי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-512 והוא מזהה אותו אני לא מבין למה זה.. עברתי גם על ההגדרות בביוס לא מצאתי דרך כלשהי לבטל את האפשרות של ה-DualRam למישהו יש מושג איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by itay89,

16 צבעים ו32 צבעים וזה צריך להיות סיביות והיה לי פעם יותר אפשריות

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. תאור המצב: מסך חדש של יונדאי,דגם Q995 ,CRT 19' שטוח, מחובר למפצל ביחד עם 4 מכשירי חשמל אחרים, המפצל נמצא קרוב למסך. הבעיה: לפעמים, בלי שום התראה או תזמון הגיוני, המסך מתחיל להבהב בין גוון צהוב כהה מגעיל, לבין המצב הנורמלי. יש לציין, שהמסך הקודם שהיה לי, IBM E74 הוחלף בדיוק מכיוון שהבעיה הזו הופיעה בו, מה שמעלה את החדש שלא מדובר בבעיה במסך עצמו אלא במשהו אחר. לי זה נראה כמו בעיה בחשמל. עצות והערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by ikehgl,

לאחרונה קיבלתי הודעות תחת הכותרת טעות. הן מופיעות זו לאחר זו, כמו סריה של קלפים, אחת מאחורי השנייה. בהודעה נאמר שלא הצליח למצוא את הקובץ מצויין בהודעה. בכל הודעה יש שם של קובץ אחר אבל המכנה המשותף לקבצים זה ההתחלה: utt והסוף:. tmp מופיעה גם הכתובת שבה כביכול לא נמצא הקובץ: C-USERS-ADM-APPDATA-LOCAL-TEMP איך מתפטרים מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by D@Nte,

שלום, יש ברשותי את כרטיס המסך ATI RADEON X700 PRO, ולפני חודש עשו לי (המעבדה של באד) פירמוט למחשב ובדרך גם עידכנו לי דרייברים. הכל היה בסדר בגלל ששיחקתי רק במשחק אחד (HL2) אבל כאשר רציתי להתקין משחק אחר אמתי אם כבר אז אני גם אעדכן דרייבר לכ. מסך ומאז אחרי שהתקנתי את העידכון כל משחק עושה לי שגיאה בגלל הדרייבר. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קרה עם העידכון האחרון (שיצא ב-19) ? אולי כדאי שאני אחכה עידכון הבא מתי שהוא בכלל יצא ? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור ![br]פורסם בתאריך: 31.07.2007 בשעה 15:53:00 מישהו לפחות יכול להגיד לי אם ל-ATI יש נציגות בארץ ? יש מישהו או משהו שאני יכול לפנות אליו במקרה כזה ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. איך אני עושה גיבוי לביוס במקרה והעידכון לא מצליח לי? יש אפשרות כזאתי?

14. Started by omri9180,

שלום, יש לי 3 זכרונות במחשב 2 ocen 256 200Mh'z ואחד super talent 256 200Mh'z עכשיו עם אני שם אותם בסדר של אחד OCEN אחד SUPERTALEN ואז עוד OCEN אז זה גורם לתקיעות ומסכים כחולים והוא מזהה לי גם 512 ועם אני שם אותם בסדר 2 1supertalen ocen אז הכל עובד חלק אבל הוא עדיין מזהה לי רק 512 http://www.siz.co.il/my.php?i=uedn51zwwmgq.jpg super talent http://www.siz.co.il/my.php?i=kdmndvmed44o.jpg ocen x2 פה הוא מזהה לי 768 http://www.siz.co.il/my.php?i=rmzmmgjiklwv.jpg רק פה הוא מזהה עכשיו יש לי עוד שאלה יש לי גם מעבד pentium4 2.80 Gh'z prescott ושאני נכנס למנהל משימות הוא מראה לי שיש לי שני ליבות זה נכון או שזה סתם באג תודה להעונים

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. ואיך בודקים אם החלק הזה דפוק במחשב שלי? פשוט הרגע פירמטתי והתחילו לי מסכים כחולים..

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by fritzi24,

שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by SyLeR,

שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!

19. Started by hakimon1,

סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by hadash,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין בו vista השאלה היא אם אני אמור לפרמט את ההרדיסק בפירמוט מלא? או שלא צריך בכלל לפרמט? ואיך אני מפצל את ההרדיסק שלי לשניים יש לי 250GB ואני רוצה 125 כל כונן...עשיתי את זה בעבר אבל שחכתי מישהו מוכן להזכיר לי?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים