תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משתמש ב-C-Media 3D Audio Configuration, נכנס ל-Main Settings ומגדיר את הרמקולים שלי ב-Rear Panel Audio Jack. הכול טוב ויפה, אבל אחרי Boot ההגדרות נעלמות ושוב יש להגדיר מחדש על מנת לשמוע סאונד במחשב... מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה מחשב, באנו להתקין את הוינדוס אקספי פרו והוא נותן לגשת להראדיסק (מבוסס סיראל אטא), הביוס מזהה את הארד דיסק, התקנה של וינדוס לא נותנת ליצור פרטישנים ולפרמט אותו. ככה לפחות אני רואה את בעיה! מישהו יודע משהו על נושא נתקל בבעיה כזאת ? (מישהו התקין וינדוס אקספי על מחשב חדש שיש בו רק הארדיסק סיראל אטא? הכל הלך חלק?) אולי זה משהו אחר ? יש רעיונות מה זה יכול להיות? וכמובן פתרונות.... כל מידע התקבל בשמחה תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד DELL כאשר אני מנסה לעביר קבצים מהמחשב (קבצים גדולים ) לוקח למחשב זמן להעביר אותם או שהוא לא מצליח להעביר אותם למה (אני מעביא אותם העמצעות כבל USB ו)
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היום פירמטתי לחבר תמחשב היתקנתי הכל עשיתי כמה ריסטרטים ואז היתקנתי DAEMON TOOLS אני עושה ריסטרט ואז פתאום רק התמונה הראשונה של הלוח אם עוברת וואז מופיע מסך שחור ולמעלה בצד שמאל יש קו אחד כזה _ שמהבהב ועל כל כפתור שאני לוחץ יש ציפצוף של שנייה וזהו אני לא יכול להתקין וינדוס מהתחלה ולא כלום..אז חשבתי אולי בעיה בזיכרון אז פתחתי תמשחב יש לו שני זיכרונות כל פעם הוצאתי אחד ונסיתי עם האחרת להפעיל ולהפך ואותה הבעיה והמחשב יחסית חדש אני לא זוכר בדיוק מפרט רק לוח אם של אינטל מעבד נראה לי ארבע ליבות וכרטיס מסך 7300GS וגיגה זיכרון 2X512 ואני כבר בביאוס ישבתי אצלו מלאה שעות התקנתי תוכונות דברים ואז בום זה מה שקרה..מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... במחשב של אחי מותקן סלוט אחד של זכרון DDR400A של TWINMOS 256MB עכשיו, הנתונים במחשב מראים לי שיש רק 192MB במחשב ובדקתי את זה עם התוכנה אוורסט ועם המאפיינים שבמחשב שלי ישנו על הלוח אם כרטיס מסך מובנה של VIA . איך אני יכול להחזיר את הזכרון שאבד לי ?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אתמול, כאשר חיברתי את ספק הכוח החדש שהזמנתי, Hec 300Watt, גיליתי, לצערי, שמשך זמן עליית מערכת ההפעלה "Windows Xp" הפך מ-10 שניות ליותר מדקה. השלב שבדר"כ מתארך הוא הקטע שבוא הפסים הכחולים שמופיעים לפני עליית ווינדוס מתארכים לדקה. רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה, אם היא נפוצה, והאם יש בכלל פיתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי. אתמול בערב המסך של המחשב נכבה לי והמחשב נתקע, הוצאתי אותו מהחשמל, חיכיתי כשעתיים והחזרתי אותו, הוא פעל לדקות ספורות ואז שוב המסך נכבה והמחשב נתקע, אבל הופיע לי מסך עם משהו Frequency. הוצאתי את המחשב מהחשמל למשך הלילה והדלקתי בבוקר, שוב המסך נכבה והמחשב נתקע. חזרתי מבית ספר והפעלתי את המחשב, התקלה שהזכרתי קרתה אבל גם היו מקרים שהמסך נשאר דולק אבל המחשב עצמו היה קפוא. מה אפשר לעשות? טל.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המלצתם לי על חרא ראוטר של 3COM 11g office connect שמתחבר למחשב הראשי שלי עם כבל רשת ולמחשב אחר דרך כרטיס רשת USB שבא עם הראוטר של 3COM. יש לי מלא ניתוקים של המחשב שמתחבר בצורה אלחוטית ועשיתי FIRMWARE UPDATE להכי חדש ועדכנתי את הדריברים של הכרטיס רשת וזה לא עוזר זה נהיה עוד יותר גרוע כי עכשיו שאני מתחבר ל BITCOMET אחרי 10 שניות הראוטר לא מזוהה מהמחשב שלי והכל לא עובד. הרבה פעמים אני צריך להוציא את הראוטר מהחשמל בשביל שהאינטרנט יחזור ואז זה מתנתק בלי סוף. עכשיו הגעתי למצב שאני בכלל לא יכול להתחבר לראוטר עם המחשב המרוחק והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת ממש עלובה, אז ניסיתי לעשות repair על הCONNECTION של הכרטיס רשת USB וזה לא משלים את הפעולה ולא מצליח לקבל IP חדש. היו הרבה …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי זה הביוס החדש להורדה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 אני רוצה את הF4 כדי לתקן את הזיכרון עכשיו אין לי כונן דיסקטים אז מה אני עושה אך אני מעדכן?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הקובץ מצורף להודעה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הינה התוכנה '>http://www.2send.us/"] דברו איתי בפרטי כל מי שמכיר ויש לו יקבל תמורה רצינית לא מצאתי פורום יותר מתאים..
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חבר'ה לאחרונה יש לי בעיה מסויימת שבעבר ולא הייתה קיימת... בזמן האחרון אני מריץ משחקים על הכרטיס מסך שלי ATI X1900GT 250MB( לכרטיס אין עוד אפילו 3 שנים של שימוש,ראוי לציין שיש לי מחשב חדש וחזק) משחקים כמו קריסיס אוו לדוגמא המשחק האחרון שהעלתי הוא ניד פור ספיד אנדרקובר המשחק עושה בעיות גם על הרזולוציה הנמוכה ביותר! יש קווים שחורים על המסך לא רואים את הכביש ואת המכוניות הכל מטושטש ויש בעיות של צבע וכו'... חשבתי שפתרון הבעיה הוא לבטח עידכון הכרטיס.... אז הורדתי עידכון והתקנתי מחדש והפעלתי את המחשב מחדששש אך הבעיה שוב הופיעה אני לא יודע מה לעשות צריך את עזרתכם בהקדם האפשרי ... תודה לעוזרים... !
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו לא היה לי בעיה לצרוב על מדיות DVD+R בצורב ה GSA-H62N של LG שיש לי. עתה כאשר אני מנסה לצרוב עם מדיות DVD-R עם תוכנת NERO או ImgBurn הצריבה נעצרת כבר בהתחלה. (עם DVD+R אין בעיה). ראוי לציין: א. עם צורב ישן יותר במחשב הישן אני מצליח לצרוב בלי בעיה עם אותן מדיות. ב. ה GSA-H62N הנו צורב חדש לגמרי שקנית ממש בימים אלו יחד עם מחשב חדש. אנא עזרתכם דני
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים שניהם של WD בממשק SATA. אחד בנפח 120GB (עליו מותקנת מערכת ההפעלה) והשני בנפח של 250GB. האחרון פשוט נכבה לו בזמן העבודה על המחשב (אני שומע את ה"קול" של הכיבוי שבוקע מהמארז) ונדלק שוב רק כשמתבצעת גישה לכונן. הבעיה בשום אופן לא קיימת ב-XP 32BIT. מישהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחרונה התקנתי ויסטה על המחשב יש לי לוח אם של msi מסוג pt8 neo-v 8237 משו כזה בזמן האחרון המחשב כל פעם קורס לי עם מסך כחול שאומר משו על זיכרון dump או על עידכון ביוס אין לי מושג מה הכוונה שם ובדיוק מה רשום כי זה סופר עד 100% ומפעיל מחדש את המחשב אני חייב עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות המחשב נוחת אחרי 10 דקות של עבודה אפילו שאני לא נוגע בו האם התקנת מערכת הפעלה מחדש תעעזור ? תודה לעוזרים ( כפיר)
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מסך שלדעתי הוא מעולה (IIYAMA VM PRO 413), לאחרונה הייתה בו תקלה ולקחתי אותוו ל KSP (עדיין באחריות), הפלא ופלא הם טיפלו לי בו מהר, והודיעו שהספק הוחלף. כמובן שבדקתי שהמסך עולה עוד ב KSP, אך אבוי כשהגעתי הביתה הוא עלה וריצד נורא, חשבתי וחשבתי ואז העלתי את קצב הריענון ל 80 (המסך שהשתמשתי בו בינתיים עבד על 75), עדיין ריצד, אז העליתי אותו ל 100HZ שזהו המקסימום למיטב זיכרוני ב 1024X768. ואז המסך לא ריצד יותר, או כך זה נראה לפחות. כיום כשאני מסתכל על המסך קצת מקרוב והרקע לבןן אני עדיין רואה את הריצודים הללו באופן מאוד מאוד מוחלש. אג כשאני מדבר על הריצודים אני מתכוון לריצוד לרוחב המסך. התמונה באופן כללי (בשימוש רגיל ומשחקים) בהירה ברורה וחדה ביותר (בהרבה מהמאג שהשתמשתי…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הקובץ הוא קובץ video כל פעם שאני אפילו רק מסמן אותו עם העכבר, לא מפעיל אותו, הוא נותן לי את ההודעה הזאת של הוינדוס send/dont send error ניסיתי להוריד את הקובץ הזה מספר פעמים ועדיין אותו דבר כאילו הוא "נגוע" או משהו. הערה: ניסיתי להפעיל אותו בכמה תוכנות.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חבר'ה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס XP בשנית. משום מה המחשב לא מזהה שום התקני שמע (רמקולים, מיקרופון, אוזניות) ואני לא שומע שום דבר! מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-