תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד תוכנה וחומרה וכל מיני כאלה, ולכן לקחתי את המחשב הישן של אבא שלי ופירמטתי אותו, עכשיו אני מנסה לשים עליו ווינדוס XP חדש והוא אומר לי שהקוד לא נכון, מה אני עושה עם זה? איך אני יכול להתגבר על העניין, ניסיתי עוד כמה קודים מהאינטרנט וזה לא עבד, יש למישהו רעיון מה אני עושה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מסך דק מסוג LG, ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות דברים מוזרים.. האור שלו (הקטן הזה למטה) הבהב כל הזמן ואחרי כמה זמן הוא נדלק (המסך). היום קמתי והמסך לא נדלק בכלל.. זה לא קשור לכבלים כבר בדקתי. זה גם לא קשור למחשב, אך ורק למסך.. ייתכן שככה הוא נשרף בלי שום התראה ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל הזמן. היום זה התחרפן לגמרי וכל כמה דקות יש מסך כחול. שללתי אפשרות של חום, וגם עשיתי פורמט למחשב. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכל החברים. יש לי מחשב מיני של Gigabyte שלא נדלק. בדקתי את יציאת הספק והוא מוציא את המתח הרצוי 19 וולט כך שהבעיה היא לא בספק. פתחתי את מכסה המחשב ולא ראיתי איזה רכיב שרוף. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני שולח את המחשב לתיקון במעבדה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו לחבר שלי יש מחשב מבחינת נתונים בדיוק כמו שלי פרט לספק שאני לא יודע... אבל הבעיה היא שאין לו ויורסים וספייוורים (אחרי אלפי בדיקות) ולמרות זאת המחשב שלו פועל לאט מאוד יחסית לשלי לא בעייה של מאווררים כי פתחנו וניקינו ובכל זאת לא עזר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי כמו שרשמתי בכותרת יש לי מחשב חדש (רץ משהו כמו שבועיים) והוא קופא בזמן עבודה בווינדוס...זה יכול להיות אחרי שנפעלתי את החיפוש, את ADAWARE, סתם אחרי כמה שעות שהוא נשאר דלוק בגלל הורדה או דקה אחרי שעלה הווינדוס.... העבר לא זז אבל כלום לא מגיב (גם לא ALT+CTRL+DEL, ריסרט "פותר" את הבעיה) אני לא מאמין שזה בגלל SPYWARE או וירוסים, פעם ראשונה שהוא קפא הייתה יום-יומיים אחרי שהפעלתי אותו (עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט אפילו) ובנוסף הרצתי ADAWRE +SPYBOT כל יומיים-שלושה ואני עובד גם עם NOD32 אתמול בלילה הרצתי MEMTEST במשך 6.5 שעות ולא קיבלתי כלום הטמפרטורה של המעבד הייתה בערך קצת פחות מ20 מעלות לאחר מכן (אם זה רלוונטי בכלל) המפרט: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GI…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמעו בכונן c יש לי 37.3 ג'יגה ולא יודע פתאום הזיכרון ירד ל 29.7 ג'יגה וצריך להיות לי 34 ג'יגה זה כאילו אחרי החישוב לכל מה שיש בכונן ואני עכשיו שואל אותכם מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את כל הזיכרון שנעלם לי אני כבר ניסיתי לעשות תדבר הזה עם הקבצים המוסתרים אבל כל הקבצים שייכים לווינדוס ואני לא יכול למחוק אותם אתם יודעים מה צריך לעשות? ויש לי עוד שאלה איך אני שם תדבר הכחול הזה כשאתה ניכנס למחשב שלי שנותן לך כל מיני קיצורים לתיקיות האלה לא יודע לחצתי על משהו וזה נעלם לי תמונה: http://img459.imageshack.us/my.php?image=2695yi6.png תודה..
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת כשאני מפעיל את המחשב(בדרך כלל אחרי שבוע/שבועיים שאני בא מהבסיס) המאוורר הראשי של המעבד לא עובד והמחשב עושה צפצוף... אני מפעיל כמה פעמים את המחשב מחדש וממתין קצת ואז המאוורר מתחיל לפעול.. למה זה?
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אתמול, כאשר חיברתי את ספק הכוח החדש שהזמנתי, Hec 300Watt, גיליתי, לצערי, שמשך זמן עליית מערכת ההפעלה "Windows Xp" הפך מ-10 שניות ליותר מדקה. השלב שבדר"כ מתארך הוא הקטע שבוא הפסים הכחולים שמופיעים לפני עליית ווינדוס מתארכים לדקה. רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה, אם היא נפוצה, והאם יש בכלל פיתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הסידירומים שם אבל כשאני נכנס למנהל התקנים אני רואה אותם, אני לא מבין מה הבעיה? תודות מראש.....
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שאני מפעיל את PRO EVOLUTION SOCCER 4 ו 5 יש מין טשטוש כשיש תזוזה לאורך כל השורה בחלק העליון של המסך ניסיתי לחבר ב VGA והבעיה נפתרה ניסיתי לראות אולי הבעיה במסך ובדקתי עם מסך אחר והבעיה חוזרת מה יכולה להיות הבעיה נ.ב. התקנתי דרייברים חדשים והבעיה הזאת רק במשחק הזה gigabyte x800xl 256mb samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקי, ישלי מחשב P3 850 לוח אם ASUS וספק כוח 260W ... בהתחלה כאשר המחשב היה מועמס הוא היה עושה ריסט לבד ... ונפעל מחדש עכשיו כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב ראיתי שהוא לא נדלק .. החלפתי את השקע למקום אחר עדין לא עבד .. פתחתי תמחשב ניקיתי אבק, הוצאתי זיכרונות וכרטיס מסך ניקיתי אותם גם והחזרתי ועדין לא פועל ... למישהו יש מושג למה ?? יכול להיות הספק כוח נשרף ? ואם כן, אני יצתרך לקנות יותר מ 260W ?? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-