תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב והוא לא עולה.. אפילו לא מגיע למסך של הווינדוס. כשאני מעלה אותו הוא כותב: מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה?!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב ישן. אחרי שהמחשב עושה startup מדיסק ההתקנה ובוחן את החומרה מופיע מסך המוות הכחול. אני לא מצליח לעשות כלום. אפילו לא פורמט. המחשב עבד מצויין לפני זה. מה שכן, שמתי לו HD ישן של 6GB שמותקן עליו כבר XP וכל שאר הפריטים נשארו זהים: 512+256MB Ram. AMD 1.6Ghz Ati Radeon 9100 Asus A7s motherboard יש לציין שהXP הנוכחי שמותקן על המחשב עובד כרגיל למיטב ידיעתי אבל אני מעדיף לפרמט בכ"ז. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אתמול, כאשר חיברתי את ספק הכוח החדש שהזמנתי, Hec 300Watt, גיליתי, לצערי, שמשך זמן עליית מערכת ההפעלה "Windows Xp" הפך מ-10 שניות ליותר מדקה. השלב שבדר"כ מתארך הוא הקטע שבוא הפסים הכחולים שמופיעים לפני עליית ווינדוס מתארכים לדקה. רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה, אם היא נפוצה, והאם יש בכלל פיתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השארתי את האינטרנט דולק כבר כמה פעמים כמה שעות אחרי שאני חוזר זה מתנתק איך אפשר להשאיר אותו שיהיה דולק פלייייז !?!!?!?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מאתמול בערב חלק מהמקשים בזמן לחיצה התחלפו לי למספרים לדוגמא אבגדה4ז1טיכ2מנסעפ0קרשת מה אני ע|שה? יש לי מחשב נייד של Fujitsu Siemens מ|זר בי|תר ת|דה... :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה בערך עם הנתונים הבאים מעבד intel i5 כרטיס מסך nvidia 470gtx זיכרון 4 gb לפני כחודש בעררך המחשב החל להיכנס למצב של freeze ככה שהמסך נתקע בתמונה מסויימת ולא ניתן לעשות כלום.... אפילו לחיצה על ריסט לא מפעילה מחדש - לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי שבמארז כן מכבה את המחשב. היום המצב החמיר ---- איך שאני מדליק את המחשב הוא מוציא צפצוף יחיד ביף של שנייה בערך הוא נראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא עולה ואני לא מבין מה יכול לגרום לבעיה מישהי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי מאיפה הבעיה נובעת???
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היום החלטתי שנמאס לי לראות את הכבלים במחשב שלי והתחלתי לסדר אותם שמתי איזולירבנד על הכבלים של הספק והסתרתי אותם אחרי זה שבאתי להדליק את המחשב הוא לא נידלק אני לוחץ על המפסק וכאילו הוא מת לא ניראה לי שהספק נישרף כי הלד של הלוח אם דולק(נכבה מתי שאני מוציא את הכבל של הספק) ???? עזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש אבל ממש מביכה,קיצר נגרמו לי הדפים אז מדפסת אומרת לי לשים עוד אני שם לוחץ עוד פעם על ההדפסה אבל מדפסת לא שואבת דפים רק עושה בכאילו אבל לא שואבת...המדפסת חדשה אז החלפתי את הדפים רק פעמיים,פעם ראשונה היית ממש מזמן ואז זה כן עבד,אני פשוט לא זוכר מה עשיתי בהודעה של HP כותבים REMOVE TOP COVER OF INPUT TRAY...איזה TOP COVER בדיוק? קיצר בעיה דפוקה לגמרה,אבל אולי מישהו נתקל במשהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך, ובשבוע האחרון כל איזה יומיים בערך הוא עושה לעצמו ריסטרט, המחשב נקנה בחנות ועבר שם בדיקה לפני שהגיע אלי, פתחתי את המארז וכל המאווררים עובדים, מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב הוצאתי את כל החומרה ניקיתי אותה והחזרתי עכשיו המחשב לא נדלק הנורה על הלוח אם נדלקת לחצי שניה ונכבת שוב אנא עיזרו לי :'( הספק הוא אשר אני 410W THERMALTAKE XASER ויש בו זרם כשאני מחבר אותו לחשמל וכאשר אני מדליק את הספק יש זמזום מתוך הספק שנשמע כל הזמן וכשאני מכבה את הספק הוא מפסיק
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היה לי במחשב הארד דיסק רגיל (IDE?) והבאתי עוד אחד SATA,התקנתי על החדש את הוינדוס ושאני רוצה לחבר את הישן (עליו יש עדיין את הווינדוס עם דברים שאני צריך) המחשב לא מעלה את הוינדוס. יש לי שני כונני סי די רום ששניהם על CS ושיחקתי את כל הג'מפרים של ההארד דיסק הישן אבל הווינדוס פשוט לא עולה לי. איך אני מעלה את המחשב עם ההארד דיסק הישן בכדי להעביר לחדש את כל מה ששמרתי ואז אני כבר אמחק אותה לגמריי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין כרטיס HD2600 חדש הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד הפסיק לעבוד.. יכול להיות שזה קשור לזה שהכרטיס אמור להוציא גם סאונד בHDMI? אשמח אם מישהו ישתן לי רעיון
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק ובצורב..? המחשב מזהה רק אחד מהם כאשר שניהם מחוברים. כלומר הארד דיסק מחובר על אותו כבל עם הצורב IDE והמחשב מזהה רק את הארד דיסק למרות שהצורב מקבל מתח אז אני מניח שהצורב בסדר זה רק בעיה של ג'ימפור. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים שניהם בלי ג'מפרים אז אולי אני צריך לג'מפר את הצורב כי אני לא יודע איך אין לי חוברת ולא רשום כלום מאחורה יש לו ! ! ! ! ! ! 6 פינים איפה אני אמור לשים את הג'מפר כדי שיעבוד? ההארד דיסק מוגדר אצלי כסלייב. בבקשה עזרה אני משתגע כבר כמה ימים שאני יושב על זה ולא עוזר כלום.. תודה לצדיקים!!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אפשר לינעול היסתדרתי נידלק הספק ואחרי זה הוא היתפוצץ הצלחתי להפעיל את המחשב אם איזה ספק מסריח של 280w
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-