תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי הארדסיק חדש 200 גיגה אחרי שהישן שלי... עבר זמנו.. היום קיבלתי אותו, באתי להתקין אותו הכנסתי הכל כשורה ואז שאני מפעיל שמעתי ככה "צפצוף ארוך - ואחריו 3 ציפצופים קצרים" מהר נכנסתי לmanual של הלוח אם וראיתי שזה בעייה בכרטיס מסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך וכלום לא עוזר יכול להיות שזה אבק בסלוט? ואם לא, אז מה הן האפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר הזה שרק לאחרונה החלה להופיע.. בדף הראשי הכל בסדר אבל בכל דף שקשור לפורום כל הכיתוב שם הוא בענק!! במחשב אני עובד ברזולציה של 1152*846 (לא נראה ממש קשור..) למה זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסנכרון בין ווידאו לסאונד נדפק, עצירה והפעלה (מאותו המקום) מתקנת עד לפעם הבאה. בכל הנגנים. במחשב השני עם אותו הנגן אין את התופעה... מוזר ביותר... מישהו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש במחשב, אין לי את הקובץ הזה... מה לעשות? אולי יש לכם קישור להורדת הקובץ הזה? תודה רבה. שיר.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול שבא ON BOARD ואני חושב שהוא לא עובד ניסיתי לחבר רמקולים אחרים וזה עדיין לא עובד מבחינת הגדרות המחשב מזהה אותו ולא נראה שיש בעיה-אבל פשוט לא שומעים כלום(כמובן שכל בקרי השמע נמצאים על ווליום גבוה) יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ע"מ לבדוק את זה יותר לעןמק לפני שאני הולך להחיף/לתקן אותו?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קניתי HDD נייד לניגון סרטים זה הפריט http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=120129855595&rd=1&rd=1 ראיתי שהוא מנסה למצוא אותו ולא מצליח אגב, יש לי XP 64 BIT ________ נפתר ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
16 צבעים ו32 צבעים וזה צריך להיות סיביות והיה לי פעם יותר אפשריות
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הייתי עם BIOS F12 עדכנתי לF14, ומאותו רגע ברגע שאני מבצע אתחול הבקר RAID / IDE לא מצליח למצוא כוננים והמחשב נתקע. בסוף ניתקתי את כל הכוננים והחזרתי את הBIOS לגרסא F13 שאתה הכל עובד בסדר גמור, אפילו הגדרת הRAID נשמרה. סתם ככה לא היה אכפת לי אבל הF14 תומך במעבדים שה F13 לא תומך בהם מעבדים בסטפינג R0 אם אני לא טועה. מצד שני אני לא יכול לוותר על הRAID שלי וכן על הצורב וקשיח נוסף. הבקר הוא של JMICRON ומובנה בלוח. מישהו מבין למה זה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי (P3 800MHZ, 128MB sdram 13) רץ מאוד לאט גם ביחס לעצמו בזמן האחרון. בדקתי ב-sisoftware sandra והתוכנה המליצה לעשות את הדברים הבאים: 1. לבדוק את ה-IDOQ, לא ברור לי מה זה, ולא מצאתי בביוס אפשרות להגדיר את זה או את המצבים שהם מזכירים. 2. הכרטיס המסך והלוח אם לא מצויים על ה-AGP המתאים. אני מצרף בתמונה את ההודעות שגיאה ואת המסך על ה-AGP. כל סיועבלהבין איך לשפר את הביצועים תעזור מאוד! תודה ושנה טובה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
של המחשב באופן ניכר?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר במחשב של חבר. כבר כמה ימים שהמחשב "גמגם" - היה עושה ריסטרטים ללא תלות במשך זמן מסוים. בהתחלה הריסטרט היה מלא והיה עולה עד למערכת כרגיל, בהמשך פשוט לא ראו כלום על המסך והיה צריך לכבות את המחשב. באחת מהפעמים כבר הופיעה הודעה שהביוס דורש שחזור (או משהו כזה), הוכנס דיסק של הלוח והביוס שוחזר. הבעיה הסתדרה פחות או יותר, תדירות הריסטרטים פחתה, אם כי עדיין הייתה קיימת. לפני זמן מה היה ה"ריסטרט הסופי" - ומאז לא רואים כלום על המסך. מגיע חשמל למערכת - כונני CD, מאווררים, HD, נוריות לד, מקלדת הכל מקבל חשמל - ועדיין אין סיגנל וידאו. כיבוי והדלקה של המסך מהכפתור גורר הודעה "NO SIGNAL". המחשב נקי לחלוטין מאבק. נבדק עניין כרטיס מסך - הוצא נוקה והוחזר בשנית - אך לא עזר. …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב של IBM דגםA50 אך במחשב אין לי אפשרות להוסיף כרטיס מסך יש לי רק מובנה ואני מאוד רוצה לחבר אותו לטלויזיה חברים המליצו לי על האתר הזה שרק אתם תוכלי לייעץ לי ולעזור לי תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה pme wakeup call שאני מדליק אותה המחשב לאחר שאני מכבה אותו נידלק בערך אחרי חצי שעה לבד הקטע שהיא בהגדרות ברירת מחדל ביטלתי והיא לא עושה את זה ולא המחשב לא מכובן לפי זמן להידלק אז מה הקטע
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS מחדש, ובמהלך ההתקנה לפרמט את הכונן הראשי, C. מדובר בגרסא שכוללת SP2. אני לא מוצא אופציה של פירמוט במהלך ההתקנה והמסכים הכחולים... אני גם לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק של ההתקנה... מישהו יכול להדריך אותי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כיום יש לאימי מחשב pentium 3 1000 עם 256 זכרון ועם מערכת הפעלה 98. התוכנה עובדת במחשב אך יש מדי פעם תקיעות,התוכנה תוקעת את המחשב וצריך לעשות reset. שאלתי היא כזו(אני מקווה שמישהו מכיר את התוכנה),האם כשאני אחליף ל- 2000 ויווסיף עוד 512 זכרון,התוכנה תעבוד יותר טוב? אני מבין ש-98 לא יודע להסתדר עם הרבה זכרון,האם 2000 כן? כמו כן,האם 2000 יודע להסתדר עם כמות "לא שלמה" של זכרון ,כמו כאן. אני מתכוון לכך שזה לא בכפולות של 2,אלא מקל אחד של 256 ושני של 512. זה הלוח אם : http://www.asus.com.tw/mb/socket370/cuv4x-c/overview.htm כמו שתיראו הלוח תומך ב- sdram pc133 ,האם יש היום אפשרות לקנות היום כזה זכרון? יש מישהו שמתעסק בעריכה ויכול לתת עיצות מנסיונו האישי? אני מודה לכם .
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
סגרתי את המחשב שלי ויום אחרי זה פתחתי אותו ואחרי שהכנסתי את הסיסמא למשתמש הופיעה לי השגיאה הבאה "Windows cannot load the user's profile but has logged you on with the default profile for the system. DETAIL - The system has attempted to load or restore a file into the registry, but the specified file is not in a registry file format. ונכנסתי כאילו למשתמש חדש כל ההגדרות של המחשב של האופיס של הכל מחדש וכל המסמכים תמונות קבצים נעלמו מהמחשב!!! זה מחשב שאני עובד איתו ויש לי בו קבצים חשובים מאוד שאין לי אפשרות לשחזר. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והוא רושם שאי אפשר לשחזר אני משתמש באנטי וירוס של node32 וסרקתי והוא מצא איזה וירוס..( מוזר שנכנס וירוס עם האנטי וירוס הזה) מישהו יו…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מעבד P-4 2.8 לוח אם: GIGABYTE P4P800-VM , כרטיס מסך R9600 XT 128 חדש כול פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המחשב ניתקע הכול התחיל אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה ,לפני זה היה לי GF 4 440 ולא היה לי בעיות כאלו, ניסתי כול מיני סוגים של דרייברים אבל הבעיה לא ניפתרה מה יכול להיות הסיבה לכך???
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-