עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oris,

ממש לפני שאני זורק מהחלון המחשב: i5 עם 4 גיגה. כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר. בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים. הפתרון הזמני שמצאתי: קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות. גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים. ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל. עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד. נואש בתודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. קיבלתי דיסק קשיח חיצוני "3.5 בנפח 2 טרה של seagate. לאחר חיבור ב-USB למחשב עם מערכת הפעלה XP sp3 , מופיעה הודעה שנמצאה חומרה חדשה והיא מוכנה להפעלה. אבל בפועל הדיסק לא מקבל אות כונן ולא מופיע תחת המחשב שלי. כשצריך לבצע הוצאת חומרה הוא כן מופיע אבל בלי אות כונן. אגב בחלונות 7 מופיע באופן תקין כולל אות כונן. שאלתי : האם לXP יש מגבלת נפח ( כללית או לכל דיסק בנפרד ) ואם כן, האם יש פתרון ? תודה אשמח לתשובה. אריה.

• 41 תגובות
    • 8.9k צפיות
  3. Started by abyss20,

הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by NiTrOAcHiLeSs,

אוקיי אז ככה: יש לי מחשב עם Win Xp Sp2 וכשאני עוזב את המחשב לכמה דק' בלי לגעת בו הוא ננעל... עכשיו כשאני חוזר הוא מבקש ממני להכניס לו סיסמא כדי לפתוח את הנעילה .... עכשיו אם אני לוחץ אישור הנעילה נפתחת גם כן... מה שאני רוצה לשאול זה איך אני מסיר את הנעילה הזו כי לי לא זכור שאני יצרתי סוג כזה של נעילה.... תודה מראש.....

5. Started by erezMASTER,

שלום, לאחרונה נקלעתי לבעיה דיי מוזרה. ברגע שאני מכניס את ה- DATA TRAVELER של KINGSTON, המחשב קולט את זה כ- USB 1.1 כאשר בעבר זה לא היה קורה. מוצגת מול עניי הודעה ליד השעון הדיגיטלי: This usb can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 Port. ניסיתי כל כניסת USB במחשב. אשמח לקבל כל תגובה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, היום ישבתי בבית וסתם באתי להיכנס למשחק בטלפון שלי ( נקסוס 4 ) ופתאום המסך נהפך כולו לשחור ומרצד כזה... כל איזה דקה שניים הוא רוטט וממשיך באותו מצב.... הוא כבר ככה שלוש שעות ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לחבר למטען למחשב סוללה אי אפשר כי צריך להוציא את ההברגה ואני לא רוצה להסתכן.... וגם עכשיו חג ואף מוקד תמיכה של החברה שקניתי ממנה לא פתוח הקיצר כל ה... תעזרו לי בבקשה חג שמח רועי..

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. שלום זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ושמעתי רק דברים טובים ממנו אם זאת אם אני עובר על אחד החוקים בבקשה אנא סליחה. המחשב נייד dell מחיר 3500 3 שנים אחריות למשחק רשת קומבט ארנס ולשרטוט solidworks המחשב שווה תמחיר 3500 ₪ תודה על עזרה וסליחה על חפירה:)

10. Started by Fat_Fred,

כשהשתמשתי במחשב הייתה הפסקת חשמל רגעית(הכל כבה וחזר שוב ברגע) לאחר מכן כשהדלקתי אותו, לפני כונני ה IDE היה שם המעבד והמחשב לא המשיך לעלות,לא הייתה הודעה DETECTING IDE המחשב פשוט הפסיק לעלות... כמו כן נורת החשיבה האדומה דולקת בקביעות במצב המתואר...ניסיתי ליתר ביטחון לנתק ולהחזיר כונני IDE אך זה לא עזר... אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח אם יגיב להודעה זו. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by RonCohen,

משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  12. לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי). בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'. כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות : כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל". לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by or_si2,

למי שלא זוכר העליתי אשכול על הבעיה לפני בערך חודש או חודשיים...אבל עכשיו המחשב עובד בערך אז אני יכול להריץ כל מיני בדיקות על הזיכרון כמו שהצעתם! אני אספר מההתחלה את הבעיה! מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE בהתחלה, שהלכתי לקנות רציתי זוג זכרונות במהירות 533, כמו שתומך הלוח שלי, המוכר אמר שזו רק המהירות המירבית וזה בכל מקרה יעבוד על פחות קיבלתי שני סטיקים של חברת TEAM במהירות 667 שכשבועיים עבדו מצויין ואז התחילו לעשות בעיות. בהתחלה, אחרי כשעה משחק המחשב קפא וכל מה שעשיתי הוא פשוט נתקע ולא זז בכלל, כאילו איבד את ההכרה. אחרכך זה רק הלך ונהיה גרוע, זה קרה עוד בפתיח של המשחק (Sims2) ואחרכך גם בע…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by za-david,

קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KaBuKiM,

בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by barca150,

יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by yoavgazit,

היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה

18. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Player3,

אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by DuDsAn,

האם קיים כזה דבר? אני מעוניין בטכנאי שמתמצא ברמה גבוהה בגיימינג ולא יסתכל פה ושם ויגיד הכל בסדר ושככה המחשב צריך לרוץ כאשר בפועל הוא מתייחס לוובינג ווינדוס. יש לי מחשב גיימינג כבד שלא מספק את הסחורה ואני בטוח שמשהו לא בסדר וניסיתי כבר דיי הרבה דברים / בדיקות . אשמח אם למישהו יש המלצה על טכנאי כזה אם בכלל קיים. תודה.

• 60 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. Started by sofix4,

יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by חיה.,

שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by מושון1,

שלום רב, הרכיב של כרטיס הרשת או בורד בלוח הלך ובמקומו התקנו כרטיס רשת pci פשוט של אדימקס כאשר מתקינים את הדרייבר הפלופי מצפצף האם מישהו יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים