תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי). בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'. כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות : כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל". לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי…
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
למי שלא זוכר העליתי אשכול על הבעיה לפני בערך חודש או חודשיים...אבל עכשיו המחשב עובד בערך אז אני יכול להריץ כל מיני בדיקות על הזיכרון כמו שהצעתם! אני אספר מההתחלה את הבעיה! מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE בהתחלה, שהלכתי לקנות רציתי זוג זכרונות במהירות 533, כמו שתומך הלוח שלי, המוכר אמר שזו רק המהירות המירבית וזה בכל מקרה יעבוד על פחות קיבלתי שני סטיקים של חברת TEAM במהירות 667 שכשבועיים עבדו מצויין ואז התחילו לעשות בעיות. בהתחלה, אחרי כשעה משחק המחשב קפא וכל מה שעשיתי הוא פשוט נתקע ולא זז בכלל, כאילו איבד את ההכרה. אחרכך זה רק הלך ונהיה גרוע, זה קרה עוד בפתיח של המשחק (Sims2) ואחרכך גם בע…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לציין שהשאלה היא למטרת ידע ואין מדובר בתקלה שאני צריך לפתור. אז ככה, הבעיה היחידה שלי בהרכבת מחשב חדש היא בחיבור לוח האם למארז, הבעיה היא בחיבור הכבלים הקטנים מהמארז ללוח האם, אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך העניין הזה עובד, לפי אילו סימנים הולכים או אם יש איזשהו סדר סטנדרטי מסוים. תודה מראש לכל המגיסים שיכולים לעשות לי סדר בעניין.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות steelseries 5h v2 usb ופיתאום התחילה לי בעיה שהאוזניות מתנתקות לי ואני לא שומע כלום.. מתי שאני עושה ריסט למחשב או מנתק את האוזניות מאחורה מה USB ומחבר זה מסתדר לי.. ואז אחרי כמה דקות זה שוב מתנתק. התקנתי דרייברים לאוזניות מחדש וזה לא סידר. הייתי בטוח שהבעיה הזאת באוזניות, אז קניתי חדשות ועדיין יש את אותה הבעיה! אז מה שניראה לי שהבעיה היא או במחשב או שאני צריך להחליף דרייברים של הלוח אם. כי לא החלפתי מאז שקניתי אותו (שנתיים+) מישהו יכול אולי להביא לי דרייברים ללוח אם? כי לא הצלחתי למצוא משהו שניראה לי טוב.. וזה הלוח אם שלי: ASUS P5B DELUXE או שיש למישהו רעיון איך לסדר את זה? או שפשוט לקחת את המחשב לתיקון? =\ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? אני מעוניין בטכנאי שמתמצא ברמה גבוהה בגיימינג ולא יסתכל פה ושם ויגיד הכל בסדר ושככה המחשב צריך לרוץ כאשר בפועל הוא מתייחס לוובינג ווינדוס. יש לי מחשב גיימינג כבד שלא מספק את הסחורה ואני בטוח שמשהו לא בסדר וניסיתי כבר דיי הרבה דברים / בדיקות . אשמח אם למישהו יש המלצה על טכנאי כזה אם בכלל קיים. תודה.
-
- 60 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: E6750 2GB DDR2 CORSAIR GIGABYTE P35-DS3 LEADTEK PX8800GTS 320MB כשטמפ' החדר 27° ויש מאוורר שמכניס אוויר גם מקדימה וגם מהצד (NZXT APOLLO), תוכנת אוורסט מראה שבמנוחה הכרטיס עומד על 71° זה הרבה נכון?? אגב-- מה זה AUX? ספק כוח? ועוד משהו - מהירות הסיבובים של המאווררים כמו שרשומה בתוכנה גבוהה ולא הגיונית. אפשר לתקן את זה או משהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, הרכיב של כרטיס הרשת או בורד בלוח הלך ובמקומו התקנו כרטיס רשת pci פשוט של אדימקס כאשר מתקינים את הדרייבר הפלופי מצפצף האם מישהו יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק דחוף לשני דרייברים:נמחקו לי: samsung cd-r/rw sw-252f hl-dt-st dvd-rom gdr8162b מי שיעזור לי הוא גדול תודה מראש בנצי
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מצלמת WEBCAM של החברה VIEWCOM (זאת מצלמה קטנה כזאת) יצא לי לראות אותה עם עוד כמה שמות של חברות (מצלמה יחסית קטנה עם מעמד שאפשר לכוונו כמו מנורת לילה)... בכל מקרה, קרה ואיבדתי את הדיסק התקנה שלה. בצורה "מפתיעה" XP לא מזהה אותה ודורש את הדיסק התקנה. לאחר שייגעתי בחיפושים באינטרנט אחר ה DRIVER (לא קיים באתר התוכנה, וכן לא באתרים בארץ) אני פונה אליכם, באם ברשותכם את דיסק ההתקנה ותוכלו לשלוח לי את ה DRIVERים המתאימים. תודה רן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...יש ברשותי לוח מדגם Asus z87 A ראיתי שיצא ביוס חדש שפותר בעיה של DTS עם הדרייבר של הקול לכן החלטתי לעדכן...העדכון פתר את הבעיה אך שמתי לב שעכשיו ה Core Voltage הוא 0.000 ועולה לפעמים בעת מאמץ...כמו כן ראיתי (גם בAi suite 3 וגם בCpuZ) שהתדר של המעבד מתחיל מ3.6 ועולה ל 3.8 לשם השוואה לפני העדכון הוא היה עולה מ3.4 לטורבו של 3.8 והמתח של הליבות היה נע בין 0.8 ל1.2 אבל אף פעם לא ירד ל0.000...האם זה תקין?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 256SDRAM WINXP מדפסת משולבת HP 5610 ברגע שאני מדפיס מסמך המחשב נתקע , עכבר מקלדת לא זזים. ניסיתי לעשות מספר דברים: כרטיס USB PCI חדש, הגדלת הזיכרון הוירטואלי,החלפת כבל USB והתקנה מחודשת של הדררייברים. שום דבר לא עוזר , המחשב ממשיך להיתקע. ** המחשב לאחר החלפת דיסק קשיח שנהרס. (דיסק חדש 80 , מערכת הפעלה חדש.) אנא תנו לי פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק קשיח חיצוני שמתחבר למחשב בUSB, ויש עליו חומרים רבים וחשובים מאוד. השאלתי אותו לחבר שאמר לי שכשהוא חיבר אותו למחשב שלו זה הקפיץ לו הודעה שיש עליו וירוסים. אני אישית לא משתמש באנטי וירוס כבר שנים רבות ועד היום אין בעיות... מה הדרך הכי נכונה ובטוחה לנקות אותו מוירוסים עם שמירה על החומר? אני מתכוון מבחינת הסכנה למחשב שלי ולדיסק עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב LENOVO 510S. ומותקן עליו כרגע כרטיס רשת INTEL AC-3165. כמו כן יש לי ראוטר של פרטנר שאמור לתת לי מהירות גלישה של 200 M בפועל כשאני בקרבת הראוטר בסלון אכן מקבל מהירות של כ 180M אבל בחדר של הילד שנמצא במרחק של כ 6 מטר מהראוטר בקושי מקבל 20 M הציעו לי לקנות מגדיל טווח של EDIMAX AC750WIFI אבל מסתבר שהוא רק מגדיל טווח ולא מגדיל מהירות גלישה וההצעה השנייה הייתה לקנות כרטיס רשת חיצוני שיתמוך במהירות 200M שהראוטר מספק. לפני שאקנה ואבזבז עוד כסף אשמח לוודא שאכן זה הפיתרון הנכון ואם כן מה כרטיס הרשת המומלץ שיוכל לעקוף קיר שמפריד בין הראוטר בסלון לחדר של הילד ויספק לו מהירות גלישה הקרובה ל 200M כדי שישחק בפורטנייט אצלו בחדר ויעזוב אותי ב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [D:\Downloads\Mini102805-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for ntoskrnl.exe - Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 1) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp1.020828-1920 Kernel base = 0x804d4000 PsLoadedModuleList = 0x8054be30 Debug session time: Fri Oc…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי תקלה במחשב [כרגע אני כותב מהלפטופ של אחותי] במהלך פעילות שגרתית במחשב לפתע האינטרנט נתקע ולא הצליח להתחבר. עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא עובד. המחשב נדלק ומסך הלוגו של ג'יגבייט מופיע והמחשב נשאר ככה. אי אפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס הוא פשוט לא מגיב לכלום. פעולות שניסיתי לעשות: הוצאתי את כל הכרטיסים מהמחשב עד שנשאר הכרטיס מסך בלבד. הוצאתי סוללת הביוס הפעלתי ואז החזרתי וזה לא עזר. מה עושים?? ???
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
במחשב של חבר, באמצע שימוש, המחשב העלה מעט עשן, מיד הוא ניתק אותו מהחשמל וכיבה אותו, הוא פתח את המחשב וראה שנשרף משהו, אפשר לראות בתמונות שהעלתי. מישהו יודע להגיד במה מדובר, האם מסוכן להשתמש במחשב ככה, ומה עלות תיקון משוערת? מדובר במחשב גיימרים של לנובו (לא זוכר את הדגם המדויק)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-