תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות?? המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש, פיוניר 107 שמשהוא הביא לי מארה"ב. יש לי בעית צריבה של DVD רגיל ®. הוא צורב בסדר RW וכן CD-R. השגיאה שאני מקבל היא משהוא בסגנון נפל ב- Disk At Once. השגיאה קוראת ממש בסוף לאחר שכל הצריבה הסתיימה. הצורב מחובר לבד על כרטיס הרחבה IDE. השתמשתי בקונקטור האחרון של הכבל IDE וכמו כן הסרתי את ה- jumprer שקובע master/slave . אני משתמש בצריבה בדיסקים הלבנים. תוכנת הצריבה נרו 6 אשמח לקבל רעיונות מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
למאווררים של הנייד שלי יש מצבי רוח. הם מפיקים לרוב רעש די חזק של אוורור, ולפעמים (אני חושב שזה לפי תרמו-סטט) הם חוטפים קריזה ועושים אפילו רעש חזק יותר לכמה זמן. המצב היה ככה מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים), ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון. כדאי שאציין שלפעמים כשאני מריץ עליו משחקים "כבדים" (יחסית למה שהוא יכול להחזיק.. שזה לא ממש "כבד") הוא מתכבה כעבור כמה דקות בדרך כלל, אבל כשהוא בבית שלי הוא לא מתכבה בדרך כלל - אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה, ועל השולחן בבית שלי יש לו איוורור ו-1000 כיווני אוויר. רציתי לדעת: 1)האם למישהו מכם הייתה בעיה דומה בנייד? 2) כמה עולים מאווררים נורמליים לנייד 3) האם זה נכון שקשה להתאים מאוורר לניידים? שזה משתנה מנייד לנייד? 4) האם הליך ההתקנה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי וירוסים ובנוסף המחשב משתגע לפעמים ועושה ריסרט וכל מיני כאלה . יש לי וינדוס אקספי ואני רוצה לפרמט את המחשב ואחרי זה להתקין וינדוס מחדש... איך אני עושה את זה בדיוק??? תודה..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי חברה! יש לי 2 בעיות נורא מציקות שממש לאחרונה החלו ואני ממש לא יודע למה הם החלו ואיך להמתודד עם זה ???....הבעיה הראשונה היא עם כרטיס המסך (ati radeon 9800 pro). עד לאחרונה הוא פעל ממש כשורה. בשבוע האחרון אני לא מצליח להוציא תמונה לטלוויזיה לא במצב clone ולא ב extended. ניסיתי הכל אבל הכל!!! החלפתי את כל הכבלים והמחברים למגבר ו/או לטלוויזיה התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר, הורדתי רזולוציוה במסך ובטלוויזיה, שיחקתי כם כל אופצייה אפשרית שעות אבל פשוט כלום! האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה מתי שהוא? האם יש דרך לבדוק מה דפוק? הבעיה השנייה (שיכול להיות קשורה כי זה החל גם בשבוע האחרון...) היא שה spdif מתנהג ממש מוזר. אני מצליח לשמוע 'divx Mp3, wav וכו' באופן רגיל דרך המגבר ביציאת …
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 1 עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית..(אגב יש לי adsl) ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך שתסבירו לי איך עושים ומה צריך לקנות... מההתחלה ועד הסוף אני לא מבין בזה... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי לפעמים פריזים במחשב והוא נתקע כל מה שצריך לעשות זה ריסט....הכל מותקן חדש יש דרייברים ויש מה שאתם רוצים! לא יודע מה לעשות....עד שכתבתי את ההודעה הזאת המחשב נתקע פעמיים....רעיונות? למישהו יש תופעה כזאת? קרה לו?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-