עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by squeezo,

אני לא מאמין שמישהו פה יצליח לעזור לי עם הבעיה כי היא נוגעת ספציפית להתקן אבל ננסה -) יש לי נגן אם פי שלוש של e.digital מדגם MXP 100 וכל ההתקני יו אס בי שלי עובדים טוב. רק את ההתקן הספיצי הוא עושה לי כל פעם בעיה בהתקנה ומפעיל לי את המחשב באמצע ההתקנה. יש מושג?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ETB,

יש לי בעיה של חוסר יציבות במתחים לליבה, הולטג' על 1.65, ובתוכנות הניתור הוא מציג מתחים אחרים לגמריי ממה שהוא אמור לעבוד, מה גם שהוא לא יציב בשיט, המתח לליבה נע בין 1.616-1.63 ובמקרים מסויימים הוא אף יורד ל1.600. מה יכול לגרום לנפילות מטח כזו קיצונית. כמו כן המתחים במסילות השונות בספק שלי (HEC-300W), בתוכנות הניטור השונות ובביוס הוא מציג: ה 12V+ = 11.73 ועם מולטי מטר- 11.93 5V= 4.95 ועם מולטי מטר- 5.12 עושה רושם שהלוח מזייף במדידת המתחים (האומנם?) אני חושד שגם הספק הזה מגביל אותי הOC. ועם מישהו נתקל במתחים כאלו בעם הספק של hec.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by tomer87,

אני מנסה להתקין דיבריים של ATI וכל פעם שאני מתקין ומרסט את המחשב(לא משנה איזה גרסא!!)...נוצרות לי הבעיות הבאות!!!... אם תוכלו למצוא לי איזה פתרון...כי אני חייב לעדכן את הדרייברים...לחדש יותר!!! תומר בכר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  5. אני כל כך מסתבך עם כל הקטע הזה של התקנת דרייברים !!!! אני נכנס לסייב מוד כדי להסיר את הקאטאליסט הישן ואז אני אמור להכנס בחזרה לסייב מוד כדי להתקין את הקאטאליסט החדש או להעלות את הווינדוס כרגיל???!! אני צריך עזרה כי אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש אני מעלה את הווינדוס וזה נותן לי איזהשהיא סוג של שגיאה שקשורה להתקנת הדרייבר החדש.... מישהו יכול עזור לי בבקשה...הוראות התקנת מחדש או משהו בסגנון !!! ???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by iSneak,

ברשותי PowerColor X800 XT PE. היום, ללא שום פעילות מצידי במחשב בכלל, המסך התחיל להשתגע, כאילו שמו עליו אפקט Noise אדום. אני זוכר שלמישהו זה קרה וכולם אמרו לו שהלך לו הכרטיס מסך. האם הלך לי הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by THX,

שלום רב המחשב הוא מחשב חדש פנטיום 4 3ghz פרסקוט לוח אם של אסוס p4p800 se דיסק קשיח של wd 80gb sata זכרון 512 של קינגסטון מחשב לאחר התקנה חדשה של דיסק משולב xp+sp2 לא מצליח להתכבות שמנסים לכבות אותו דרך התחל->כיבוי נותן מסך כחול ניסיתי כבר לפרמט כבר את המחשב מחדש דיי מייאש גם בגלל שזה מחשב חדש וישר על התחלה יש בעיות אשמח לקבל עזרה בעניין

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by James,

לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by davidz,

יש לי מחשב נישא איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב usb 1 או ב usb2 ? האם זה עניין של חומרה בלבד או שאפשר לעדכן זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב עם WIN XP וכרטיס מסך ATI RAGE 128 . אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך. ניסיתי להוריד DRIVER מהאתר של ATI שמתאים ל XP וזה לא עזר כמו כן התקנתי DX9 לפני ההתקנה של ה DRIVER מישהו יודע מה הבעיה ??? בתודה מראש על כל תשובה TOMY

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by kipi-man,

אין לי משוג למה אבל ככה: יש לי במחשב 512 mb ddr עכשיו כל פעם שאני משתמש רק ב200 mb המחשב נהיה איטי מאוד .. אני לא יודע למה אם מישהו יודע או שיש ל ופיתרון אני אשמח שהוא יגיב כאן ..

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by miky,

חברה זה קורה כבר הרבה זמן אני לא מבין תראו יש לי מדפסת psc 1110 all in one והנורה של בדיקת המחסניות מהבהבת מה קורא בדקתי באתר לא הבנתי כלום.עזרה?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. המחשב לא מוכן לפעיל את הווינדוס, שהוא עולה ומנסה לעשות BOOT מההארד דיסק אז הוא עושה מיד RESTART. טוב נו זה אולי זה בעיה בהארד דיסק, סבבה, נכנס לBIOS מגדיר לעשות BOOT מסידירום, מכניס WINXP PRO BOOTABLE מפעיל מחשב, ומתי שהוא מנסה לעשות BOOT מהCDROM הוא כותב FAILTURE , מנסה לעשות BOOT מ HD ולא מצליח ועושה RESTART. גם ה FLOPPY הוא לא מצליח! מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. שהמחשב עולה וכותב את שמות ההתקנים (HD CDROM וכו) הוא כותב אותם במין שיבוש מוזר כזה... למישהו יש פיתרון ? חשבתי שאולי זה בעיה בזיכרון, שמתי זיכרון חדש וזה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Brembo,

שלום. אני מקווה שסמתי את זה בפורום המתאים. שלשום אני מדליק את המחשב ולאחר שהווינדאוס נטען (XP) הוא עושה לי מעין disk checking ורושם שיש בעיה עם Fat 32, אני יודע שזה קשור להארד דיסק שלי אבל אני לא יודע מה הבעיה, עשיתי איחוי דיסק והכל והבעיה לא ניפתרת. הויינדאוס עובד חלק והכל אבל מעצבן שזה עושה לי כביכול את הבדיקה הזאת של c: ובסוף הוא עוד מבטל אותה. השאלה שלי ממה הבעיה נובעת ואיך אפשר לסדר אותה? מבקש עזרה דחופה ! בברכה, מאור.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by BedBoy,

1) בכונן C זה מראה לי על 40GB במקום 80GB ... העניין הוא שהטכנאי חילק את זה למחיצות.. והוא אמר שב"לחיצת כפתור אחת" מחזירים את כונן D ואז יש 40GB ב C ו 40GB ב D ... אבל אני לא יכול להתקשר עכשיו לטכנאי... ואין לי כוח לחכות עד מחר כמובן!! אז אם מישהו יודע בבקשה איך ב"לחיצת כפתור אחת" אני מחזיר את כונן ה D הבלתי נראה?? ד"א אני יודע ובטוח שזה 80GB ... 2) באוורסט מראים לי בטמפרטורות על AUX ... מה זה? 3) (אי אפשר לערוך כותרת) מאז שהתקנתי את הדרייבר של ATI ושל המקלדת .. הלחצנים הקטנים שלהם מהשורה למטה (איפה שיש Start) לא נעלמים לי!! איך מעיפים את הבני זונות?? 4)אני חייב אנטיוירוס כי הטכנאי התקין רק פיירואל ואני חייב אנטיוירוס.. אז אם למישהו יש לינק לפנדה או לאחד אחר שהוא טוב..…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by Runny,

ההתקנה של הדרייבר של הRemote Wonder הולכת חלק עד לשלב סיום ההתקנה בו אני מקבל את ההודעה "a service installation section in the inf file is invalid" וכמובן הדרייבר לא מותקן ומופיע לי ב"Device Manager" דרייבר של "USB Device" בשגיאה ניסיתי להחליף פורטים של USB ולהתקין גירסה חדשה של הדרייבר אך ללא הואיל. אם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות אשמח לתגובתכם בתודה מראש רני נ.ב. ATi לא ממש עונים למיילים המנומסים שאני שולח להם...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by shmulikg,

המחשב שלי איטי ואני לא יודע למה ?הוא בן שנה intel pentium 4 2.8C ghz לוח אם -ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך FX5200 עבר פירמוט ועדיין איטי ... אין שום תוכנת ריגול !!!! או וירוס ... הוא עולה מאוד לאט ,שנה עד שעולה וינדוס ... כל התקנה של משהו לוקחת הרבה יותר זמן ... :s05: :jump1:

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. Started by Da-Funk,

שלום רב לכם אנשים יקרים! מכיוון שראיתי שיש כאן אנשים שהם בעלי תבונה גבוהה ביותר, חשבתי שאולי סוף סוף אתם תוכלו לעזור לי. בן דוד שלי הוא אלוף הארץ בפיפא 98, 2001 ו- 2003, והוא רוצה לעבור לשחק בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2 בפיפא. הוא קנה מתאם למחשב ומכיוון שפיפא לא תומך בג'ויסטיק של סוני פלייסטיישן 2, הוא שינה ב- regedit, את ההגדרה של הג'ויסטיק של הסוני פלייסטיישן 2, שייחשב כאילו הוא ג'ויסטיק של לוג'יטק... זה הצליח לו והכל תקין חוץ מבעיה אחת שמתעוררת במשחק. הבעיה היא שכאשר הוא לוחץ על האופציה של ה- Off The Ball (רק מי ששיחק במשחק מכיר את זה, בעקרון הדבר מאפשר שליטה בשני שחקנים בו זמנית ע"י שני הסטיקים האנלוגיים), אז הוא צריך להשתמש עם הסטיק השני בשביל להזיז את השחקן השני, …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by superginiman,

יש לי את הבעיה המוכרת של 1000XXXX COULD NOT BE READ מה אני עושה בשביל למצוא את הבעיה?

24. Started by assaf990,

אפשר לחבר לוח AMD למרז של P2? כי המארז קצת קטן? והאם הספק יתאים?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. אני חושב שזה קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט ומ שחק בו זמנית באיזה משחק המחשב שלי נתקע פתאום. יש לי 3.0G ו-512 זיכרון ולא נראה לי שהמחשב מתאמץ מדי ולא יכול לעמוד בעומס... זה לא שאני משחק דום 3 או משהו כזה. למה זה קרוה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים