תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום כרטיסי מסך... פה מצאתי יותר מתאים... היה כרטיס מסך 8800GT עם דרייברים מותקנים הוא נהרס לי... אז רציתי לוודא שזה באמת הכרטיס מסך שנהרס לי וביקשתי מחבר שלי שיביא לי את שלו.. יש לו.. ATI RADEON 5XXX משהו... והתקנתי גם את הדרייברים שלו.... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש... 6870... והתקנתי גם את הדרייבים שלו... השאלה היא האם אני צריך למחוק את הדרייברים של הכרטיסים הקודמים?? אם כן אז איך אני עושה את זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה.. אני כבר סובל יותר משנה מרעש מעצבן ביותר מאחד המאוררים (רוב הסיכויים שזה של המעבד), הרעש מתגבר כאשר יש עומס על הזכרון, המחשב מתחמם בצורה מטורפת (עד 69 מעלות)... אני פשוט לא יכול לסבול את זה יותר. הייתי בבאג הם ניקו לי אותו וזה חוזר על עצמו אחרי יום יומיים. צריך עזרה, כנראה שאני אצטרך להחליף מאוורר, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש דרך למצוא את השם של הכרטיס קול חוץ מלבדוק במפרט של המחשב כדי שאני יוכל להוריד לו דרייבר ? ניסיתי עם aida32 ולא ממש הצלחתי ויכול להיות שזו לא התוכנה המתאימה אז אם למישהו יש הצעות הן יתקבלו בברכה !
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני אישית חושב שאולי הבעייה קשורה איכשהו לחומרה - אבל אם לא העבירו את הנושא לפורום המתאים. בכל מקרה, הבעייה היא שכאשר המחשב עולה, הוא משמיע 2 צפצופים ולא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה! - ופשוט עושה ריסט שוב ושוב. מה שמוזר הוא שהתופעה קרתה ל-3 מחשבים שונים בזה אחר זה! (שהיו מחוברים ברשת..) אולי זהו וירוס כלשהו שתוקף את החומרה אם יש דבר כזה? אודה למי שיכול לעזור לי לאתר את התקלה..
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי. פרמטתי מחשב ישן של חבר להתקין לו מחדש XP . הכל הלך יפה . פירמטתי את הדיסק. המחשב עושה ריסטרט ראשון אחרי הפרמוט. (עוד לא הגעתי למסך עם כמה זמן עוד נשאר ולא להגדרות המקום והשעה) . מופיע המסך השחור שעליו מופיע סמל וינדוז. יש פס שבו רצים ריבועים כחולים משמאל לימין (מתחת לסמל) והוא נתקע אחרי כמה שניות וזהו. קראתי איפה שהו שאולי הדיסק התקנה שרוט או משהו אך העתקתי אותו לדיסק חדש ועדיין לא קורה כלום מישהו יכול לעזור? כבר פירמטתי כמה פעמים והכל שוב חוזר על עצמו. חנן
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אבל זה התחיל מאז ששיפרתי את המחשב שמתי לו מלא דברים טובים ועשיתי פרמטים והכל כלום לא עוזר.. עכשיו הבעיה זה רק במישחקי רשת =\ הכל ניתקע ואז אני מקבל הכל מרוח ומגעיל ואי אפשר לשחק אמרו לי אולי זה בעיה בשרת במישחק אבל זה במלא מישחקי רשת וגם מישחקים שהיו עובדים חלק במחשב הקודם אז הינה תמונות ומיפרט של המחשב =] מקווה שזה המקום מיפרט: ווינדס אקס פי intel core 2 duo cpu 2G RAM 2.54GHZ כרטיס מסך ג'י פורס 9800GT והכל בסדר שלחתי את זה לתיקון זה לא תחמם יותר מידי והכל מתאים ביחד אז זה לא הבעיה..=\ הינה כמה תמונות http://img49.imageshack.us/i/client2009070903595596.jpg/ מקווה שתוכלו לעזור =\ אהה ועוד כמה דברים.. מישחקים לא של רשת אני מרית חופשי וטוב! …
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חיברתי את הצורב דיוידי ללוח אם שלי עם הכבל של הHDD זה יכול לפגוע בביצוים של הצורב או של המערכת עצמה? החיבור הוא IDE והHDD שלי הוא SATA2 תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, חברים נתקלתי היום בבעיה נורא מוזרה במקלדת שלי. ישבתי מול המחשב, ובשלב מסוים זזתי ממנו לכמה דק', אבל ברגע שחזרתי שמתי לב ש S , W, X וסביר להניח שעוד כמה מקשים שעוד לא שמתי אליהם פשוט לא עובדים. באופן טבעי הנחתי שאולי הבעיה מקורה במקלדת עצמה, אז דבר ראשון חיברתי איזו מקלדת אחרת שפשוט יושבת בבית. שמתי לב שאותם כפתורים שלא עבדו בראשונה עובדים במקלת השנייה, אבל במקלדת השנייה, כפתורים אחרים, שכן עובדים בראשונה התגלו כלא עובדים. גיגול מהיר לצערי לא הביא לי תוצאות שהצליחו לעזור לי, ואני נמצא בשיבוש נורא מתסכל, אם מישהו יוכל לגלות לי ממה דבר כזה נובע ואיך אפשר לטפל בזה, אני אודה לו מאוד. נתנאל.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מסך לפטופ של מכשיר שהתקלקל, רציתי לחבר את המחשיר למחשב נייח ישן שיש לי כי המסך שלו נשרף (של המחדב הנייח הישן) מצאתי את ה pinouts של דגם מסך הלפטופ שלי אבל אין לי מושג מה אני עושה הלאה איך מתאמים בין היציאות ויציאות חיבור החשמל גם. זקוק לעזרה כמה שיותר מהר. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום כל חיבור של אמצעי איחסון מקפיץ הודעה על -התקן זה מסוגל לעבוד במהירות רבה יותר. השאלה האם מותקן אצלי במחשב usb 1.0 ןאם כן איזה בקר מתאים לשדרוג? כל ההתקנים תומכים ב usb 2.0 מפרט main bord msi i945g ver 4.0 Ceon DDR2 1GB 533MHz os windows 7 ultimate האם ניתן גם להשתמש לאחר השידרוג גם בהתקנים שנמצאים usb 1.0 או שאלה מתבטלים? האם המהירות תגדל או שלא יהיה שינוי עקב דגם הלוח ? ובקרי הusb 0.1 תודה
-
יש לי בעיה כבר תקופה די ארוכה. כל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא נדלק מחדש. הכוונה היא שיש רעשים כאילו מתבצעת עלייה חלקית, אבל לא מופיע כלום במסך ולאחר זמן מה ישנה הודעה שאין סיגנל למסך. אם אני מחכה מס' שעות, המחשב עולה בסדר - כנראה התקרר. בנוסף יש לי בעיה עם כונן סידי וצורב סידי (שניים נפרדים). הם לא קוראים דיסקים - לא צרובים ולא מקוריים. כשאני מכניס סידי לאחד מהם, זה גם נשמע כאילו הוא לא מצליח לפעול - יש מעין רעש קצר של ניסיון לקרוא את הסידי ואח"כ סתם אור מהבהב. לפעמים גם אין את הרעש ויש רק את האור המבהב. הצורב חדש יחסית ושני נכוננים קראו בעבער את הדיסקים שכרגע הם לא מצליחים לקרוא. אני חושש שמדובר בספק כוח דפוק (מחשב בן 6~) אבל אני לא בטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להכנס לכונן, או מכבה את המחשב באה הודעת שגיאה שמצורפת פה מה מקור הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מעבד AMD 64Bit 2800 לוח של Gigabyte פתאום התחיל בסדרת ציפצופים מוזרה, כמו רעש סטטי של רמקולים בווליום גבוה.נשמע כמו קצר. בBoot בלי הזכרונות הוא מצפצץ נורמלי (ביפים בקצב של זכרונות לא מותקנים) החלפת כרטיס המסך לא עוזרת, כמובן ששאר הרכיבים, מלבד המעבד, הוסרו. הזכרונות וכרטיס המסך לבטח תקינים - הותקנו במחשב נוסף ונבדקו. אין לי אפשרות לבדוק את לוח האם והמעבד (תושבת 939, המחשב הנוסף בבית ישן יותר). והשאלה, האם מישהו נתקל בסדרת הציפצופים הנ"ל ויכול לכוון אותי יותר מדוייק האם באמת לוח האם מקולקל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מיזמן הארד דיסק חדש! הכל טוב ויפה!הוצאתי את ההארד דיסק הישן הכנסתי תחדש!מגיעה לקטע שאחרי חילוק למחיצות והעתקת קבצים של וינדוס!הוא עושה ריסט!וכל הסיפור מתחיל מחדש[אפילו ששניתי בביוס לעלות מההארד דיסק] עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות רישום של הארדיסק SATA בביוס!והבעיה שלא הבנתי איך בידיוק!יש לי את הדיסק ההתקנה של הלוח אם פה אבל אין לי את ספר היצרן מדובור בדיסק SATA2 של SEAGATE ולוח אם GA-K8NF-9 ניראה לי... עכשיו המחשב גם לא מזהה את ההארדיסק גם במערכת עובדת[הוא אמור לזהות אותו כמחיצה אבל הוא לא..] שמח אם תעזרו לי תודה ויום טוב...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מע' ההפעלה Windows XP על דיסק SATA ואני יודע שצריך את הדרייבר כבר בתחילת ההתקנה עלמנת שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק . הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט את הדרייבר כדיי שאוכל להתקינו על דיסקט, אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייבר . הלוח שיש לי הינו של Gigabyte nvidia-nforce2 chipset: nvidia nforce2 ICP תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחשב המריץ ווינדוז XP SP2 לפתע פתאום הפסיקו העכבר והמקלדת המחוברים דרך כניסות PS2 לעבוד אתחול מחדש של המחשב לא עזר ניסיתי לחבר עכבר USB אבל גם הוא לא עובד יש למישהוא רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-