עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fore,

לפני שבוע התקנתי סרגל של yahoo toolbar הוא יושב למעלה על הדפדפן ואני לא מצליח להוריד אותו. מה עושים? הצלחתי להוריד אותו זמנית בעזרת view אבל אחרי שאני נכנס מחדש לאינטרנט הוא חוזר. תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

3. Started by noykyx,

שלום, לאחרונה הווינדוס7 שלי (32 ביט)עושה בעיות,זה התחיל בריסטרטים שהצלחתי להיפטר מהם וכרגע מכבה את עצמו למסך כחול שאומר שיש בעיה בחומרה. ניסיתי לפרמט ולהחליף ל64 ביט,אבל הוא פשוט לא מאפשר לי.. שהוא מגיע למסך שאמורים לבחור בו את הכונן,הוא לא מעלה לי כלום,רואים רק מסך בצבע תכלת.. כנראה בגלל בעיית התוקף שלו שעבר,כמו שיש לכולם עכשיו. אז אני רוצה להשתמש בתוכנה HIREN BOOT בשביל למחוק את כל הכוננים לגמרי, ולהצליח לפרמט ל64 ביט. אם מישהו יכול לתת לי מדריך איך להשתמש בה למטרה הזו,כי אני לא מוצאת בשומקום. יש לציין - אף פעם אני לא מעדכנת את המחשב,זה מבוטל אצלי,המעלות של המחשב במצב מעולה,אין וירוסים אין כלום והמחשב חדש יש לי אותו 3 חודשים. תודה לעוזרים<:

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by Ronit_H,

קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by Satlan,

חברים כאשר אני משחק ACT OF WAR לאחר איזה 5-10 דקות המחשב פשוט קופא לגמרי המשחק נתקע וחייבים ריסטרט .. ממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by idoido18,

שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by ezana9,

אני מחבר את הכרטיס מסך למסך והמסך לא מגיב האור של המסך לא משתנה לירוק הוא נשאר כתום! וכשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי הוא עובד ! יש למישהו מושג מה הבעיה ? כי הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך וזה לא עוזר... רק אחרי שפירמטתי את המחשב הוא התחיל לעשות בעיות ! הכרטיס שלי הוא GeForce8400GS

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. במחשב אחד (פנטיום 4A בן 6 שנים) הוא מזהה את ההארדיסק אבל בביוס אין אפשרות לבחור אותו כBOOT במחשב שני (נקנה לפני חודשיים) הביוס נותן לי לבחור אותו כBOOT אבל כשאני מעלה את המחשב הודאת שגיאה באותיות גדולות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM AND PRESS ENTER מה לעשות כדי שאני אוכל לעשות ממנו BOOT ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by DeadHunt,

הבעיה קצת מסובכת אני חושב. הרמקולים מחוברים והכל טוב פשוט יום אחד הפעלתי את המחשב רציתי לשמוע שירים ולא היה קול. כשאני ניכנס לנגן הוא כותב שיש בעיה ה DEVICE משהו מוזר.. איך אפשר לסדר את זה? אגב אין קול בשום דבר! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by adizarko,

הבעייה היא כדלקמן: פירמטתי את המחשב חילקתי למחיצות והכול עובד טוב ויפה. ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי שעה שעתיים פתאום מופיע לי מסך כחול עם כל מיני שגיאות. לפעמים אני מצליח להעלות אותו בsafe mode ולפעמים הוא עולה לי כרגיל. בנוסף מידי פעם ישנן תוכנות כמו האנטי וירוס שלפעמים לא מצליחות לעלות. מישהו מכיר את הבעייה הזאת ואת הפיתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  12. זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by motorishta,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by 1st,

מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by kotevnir,

שלום היה רעש של פיצוץ מהמחשב הנייח ומאז הוא לא נדלק. פתחתי את המארז ווידאתי שלא נשרף אחד הקבלים, הנורת לד על הלוח אם לא דלקה ולכן חשדתי בספק כח. החלפתי את הספק כח ועכשיו יש אור על הלוח אם אבל המחשב עדיין לא נדלק. המחשב אפילו לא מנסה להידלק המאווררים לא זזים בכלל, אין שום צליל. אני כבר מתחיל להתאייש,מה יכולה להיות התקלה?

16. קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by odedy,

יש לי כונן CD עתיק שלא קורא DVD Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [CD-ROM drive] LG CD-ROM CRD-8522B עשיתי עדכון לדרייבר דרך מערכת ההפעלה (xp pro) אך ללא הועיל האם זה סימן שהגיע זמן להאזין לקול הקידמה או שיש דרך בה אני יכול למשוך איתו עוד קצת

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by rollita,

המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?

19. Started by rambo88,

שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. יש לי 2 הארד דיסקים שמחוברים בחיבורים הישנים הכבלים האפורים, ועכשיו קניתי הארד דיסק חדש 250 גיגה בחיבור sata חיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך כולל חשמל והכל, אבל הוונדוס ויסטה לא מזהה אותו. באתר החברה של הלוחות אם חיפשתי דרייבר ולא מצאתי לויסטה. מה עושים?? ד"א הלוח הו pm8m תודה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by talisman,

המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. אז ככה קמתי בבוקר לאחר שהשארתי את המחשב דולק כרגיל בלילה ואני רואה שהוא כאילו עשה ריסטרט ונתקע אז עשיתי לו כיבוי והדלקתי ואז עולה לי הודעה : primary master hard disc error ולמעלה יש את הלוגו כזה של החברה american megatrends .ורשום למטה לחץ על F1 להמשך וזה לא נותן לי כלום.הצלחתי לעלות WINMINI אבל הארדק נראה שהוא ריק... מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?? תודה מראש יוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by jermi123,

היה פעם אתר זול שמוכר windows 10 enterprise ב7$ או PRO ב3$ מישהו זוכר איך קוראים לו

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. שלום חברה יש לי כמה בעיות שאני לא מבין... 1} עד לפני חצי שנה הייתי יכול להריץ במחשב שלי כמעט כל משחק טוב שיש... למעט כמה ממש כבדים... עכשיו אני לא יכול אפילו להריץ משחקים פשוטים מאוד... אני חושב שהבעיה הזו נובעת מכרטיס המסך אולי ... אתמול פתחתי את המחשב שלי וראיתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד {והכל מחובר כמו שצריך}... [glow=red,2,300]אני חושב שנשרף לי הכרטיס מסך או שאולי רק נהרס הקירור שלו... אחד מהשניים...[/glow] 2} בעיה נוספת שיש לי זה שנגיד אני מריץ משחק הכי קל שלא מעמיס על הכרטיס מסך בכלל... ופתאום כל המחשב נתקע... ולפעמים גם קורס... ומתכבה לי... ולפעמים מדליק עצמו מחדש והמסך לא נדלק לי {כאילו לא מחובר לכרטיס מסך}... אבל המחשב והכל כן נדלקים... והמסך מראה…

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  25. אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים