עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב אז ככה, התקנתי את המחשב מחדש - הכל קומפלט - כשסיימתי ניתקתי את הספק לבדוק איתו מחשב אחר שנשרף לו ספק - והחזרתי הכל למקומו, עכשיו - המחשב נדלק - המנורה שעל הלוח אם נדלקת והוא לא מגיב - גם אם אני מסיר את כל הכרטיסים כולל הזיכרון הוא אפילו לא מצפצף... ניסיתי לאפס ביוס אך ללא הועיל... מה קרה פה? מה הלך? האם יש תקווה? מיואש!!! תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב החדש שהיא כאשר שאני מכניס דיסק כל שהוא לסידי רום ואז נכנס למחשב שלי כדי להפעיל אותו המחשב שלי פשוט נתקע ולא מגיב ושאני מנסה לסגור את החלון של המחשב שלי הוא עושה לי סיים משימה וככה אני לא מצליח להתקין שום משחק או תוכנה. תעזרו לי בבקשה. המפרט שלי בחתימה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. אוקיי, מי שעוקב אחרי הפורום הזה יודע שזאת כבר הפעם ה-800 שאני מתלונן על בעיות עם ההארדיסק שלי, זה כבר הארדיסק שלישי שעבר במחשב שלי, כרגע אני עובד על WD80GB אבל שוב ההארדיסק עושה רעשים של אתחול, יש לציין ההארדיסק הזה דיי חדש (פחות משלושה/ארבעה חודשים). הרצה של תוכנת ניטור חומרה active smart שמיועדת לניטור הארדיסקים הראתה שההארדיסק תקין לחלוטין... הבעיות הללו קורות בעיקר כאשר התקן IDE נוסף מחובר במחשב כמו צורב, בהתחלה חשבתי שהוא הגורם לבעיה עד שהסרתי אותו והבעיה חזרה על עצמה, אומנם הפכה לפחות שכיחה, אבל עדיין חזרה על עצמה... חשבתי אולי בעיה בלוח אם, אבל אני דיי מתקשה להאמין, חשבתי בעיה בכבל IDE, קניתי חדש, עדיין יש בעיה... נשארתי עם הספק, אני חושד בו בגלל קולות האתחול שבוקע…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. שלום, כאשר אני מנסה להפעיל חלק מהתוכנות במחשב שלי קופצת לי ההודעה הבאה : The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application. אני לא יכול למחוק תוכנות או להתקין מחדש. פירפוקס וגוגל כרום כן עובדים. ניסיתי להריץ את הפקודה הנ"ל sfc /scannow אבל היא נתקלת בבעיה כאשר היא מגיעה ל-81% ואני מקבל את ההודעה הזו: Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log" ניסיתי גם להשתמש ב system restore אבל גם זה לא עובד. מחקתי והתקנתי מחדש את microsoft visual c++ 2005, 2008,2010 גם לא עבד. מערכת הפעלה: Windows…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by evyatar334,

מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by idoido18,

שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.

8. Started by AntiFacebook,
    • 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. היום פירמטתי לחבר תמחשב היתקנתי הכל עשיתי כמה ריסטרטים ואז היתקנתי DAEMON TOOLS אני עושה ריסטרט ואז פתאום רק התמונה הראשונה של הלוח אם עוברת וואז מופיע מסך שחור ולמעלה בצד שמאל יש קו אחד כזה _ שמהבהב ועל כל כפתור שאני לוחץ יש ציפצוף של שנייה וזהו אני לא יכול להתקין וינדוס מהתחלה ולא כלום..אז חשבתי אולי בעיה בזיכרון אז פתחתי תמשחב יש לו שני זיכרונות כל פעם הוצאתי אחד ונסיתי עם האחרת להפעיל ולהפך ואותה הבעיה והמחשב יחסית חדש אני לא זוכר בדיוק מפרט רק לוח אם של אינטל מעבד נראה לי ארבע ליבות וכרטיס מסך 7300GS וגיגה זיכרון 2X512 ואני כבר בביאוס ישבתי אצלו מלאה שעות התקנתי תוכונות דברים ואז בום זה מה שקרה..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by gif,

היי ,תקשיבו יש לי בעיה חמורה: אני מדליק את המחשב ואז יש לי מסך שחור שאומר לי שהווינדווז לא יכול לעלות בגלל שחסרים קבצים או שהם הרוסים הוא הביא לי רשימת קבצים:משהו של סיסטם 32 ועוד כמה קבצים מה לעשות???הווינדוז לא עולה גם עם הסייף מוד! איך אני יכול לתקן את זה בלי לפרמט את המחשב??? תודה!זה מזה דחוף!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  11. אחרי כמה דקות של משחק במשחקים כבדים (SUPREM COMMANDER, DEVIL MAY CRY 4) אני מקבל את הודעת השגיאה הנוראה מכולם...המסך הכחול אני לא חושב שזה בעייה של התחממות של איזשהו רכיב בגלל שיש לי תוכניות ניטור לכרטיס הגרפי ובנוסף לכך נראה כי הבעיה מתרחשת בין אם 42 בדירה מעלות או בין אם המזגן עובד על 16 מעלות ופינגונים מחליטים לבנות איגלו בחדר שלי. קיוותי שאולי יהיה לכם הצעות איך להעלות על הבעיה? בינתייםמישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה שיכולה לאתר את הבעיה כגון תוכנה שמבצעת בדיקתBENCHMARKING לרכיבים השונים מבחינת המתח והטמפרטורה אני אשמח אולי כדי להוסיף שלפני כחודשיים הוספתי עוד שני גיגה זיכרון למחשב שלא הסכימו לעבוד לי עד אשר העלתי את המתח דרך הביוס לזכרון בקצת מה שגרם להם לעבוד בצור…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by bazir,

יש לי בעיה במחשב -כבר הרבה זמן שהמחשב שלי לפעמים פשוט נתקע ואני צריך לעשות לו ריסאטרט דרן הכפתור...לקחתי את המחשב שלי כבר לפירמוט כמה פעמים וזה חוזר על עצמו..המחשב בדרך כלל נתקע שאני על האינטרנט ואז מופיע לי למטה בשורת התחל שהאינטרט התנתק אחרי ים זמן...וגם כשהוא מתנתק, המחשב משמיע קול מוזר שרק המחשב נתקע שומעים אותו...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. יש לי לוח אם מסוג : LANPARTY UT nF4 Ultra-D של DFI. יש לי שני כרטיסי זכרון של 512 MB כל אחד. היום קניתי כרטיס זכרון נוסף של 1GB של חברת transcend מסוג DDR400. אבל משום מה, ברגע שהכנסתי את הכרטיס לסלוט שלו, המחשב לא עולה לי. אני מוציא אותו, המחשב עולה. אני מכניס אותו שוב, והפעם לסלוט אחר, ושוב המחשב לא עולה. מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by smulikon,

לחבר שלי יש מחשב ניד . לפני כמהימים הוא פתח את המחשב בצורה לא הכי זהירה ובגלל זה נשבר הציר שמחבר את המסך ללפטופ. המחשב הוא של לנובו עם אחריות של IBM. בIBM אמרו לו שהציר עולה להם 100 שקל , האנטנה של הקליטה לטענתם גם ניזןקה וגם היא עולה 100 שקל. על העבודה עצמה הם רוצים 800 שקל!! ז"א 100+100+600!!! יש אפשרות לתקן מחשב נייד לא בחברה לה הוא שייך? יש טכנאים פרטיים שמתקנים? מישהו מכיר? נראה לי סכום ממש מוגזם הIBM האלו דורשים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום, עד עכשיו לא היה לי בעיה לצרוב על מדיות DVD+R בצורב ה GSA-H62N של LG שיש לי. עתה כאשר אני מנסה לצרוב עם מדיות DVD-R עם תוכנת NERO או ImgBurn הצריבה נעצרת כבר בהתחלה. (עם DVD+R אין בעיה). ראוי לציין: א. עם צורב ישן יותר במחשב הישן אני מצליח לצרוב בלי בעיה עם אותן מדיות. ב. ה GSA-H62N הנו צורב חדש לגמרי שקנית ממש בימים אלו יחד עם מחשב חדש. אנא עזרתכם דני

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. שלום לכולם. מדובר במחשב של חבר. כבר כמה ימים שהמחשב "גמגם" - היה עושה ריסטרטים ללא תלות במשך זמן מסוים. בהתחלה הריסטרט היה מלא והיה עולה עד למערכת כרגיל, בהמשך פשוט לא ראו כלום על המסך והיה צריך לכבות את המחשב. באחת מהפעמים כבר הופיעה הודעה שהביוס דורש שחזור (או משהו כזה), הוכנס דיסק של הלוח והביוס שוחזר. הבעיה הסתדרה פחות או יותר, תדירות הריסטרטים פחתה, אם כי עדיין הייתה קיימת. לפני זמן מה היה ה"ריסטרט הסופי" - ומאז לא רואים כלום על המסך. מגיע חשמל למערכת - כונני CD, מאווררים, HD, נוריות לד, מקלדת הכל מקבל חשמל - ועדיין אין סיגנל וידאו. כיבוי והדלקה של המסך מהכפתור גורר הודעה "NO SIGNAL". המחשב נקי לחלוטין מאבק. נבדק עניין כרטיס מסך - הוצא נוקה והוחזר בשנית - אך לא עזר. …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שלום לכולם,אני מקווה שאני בפורום המתאים. לפני כשבוע קיבלתי את המערכת הנ"ל מארה"ב, לאחר חיבור המערכת לחשמל דרך מתאם זרם, המערכת פעלה בצורה מצוינת במשך שבוע. לפני כיומיים המערכת פשוט שבקה חיים,כלומר באופן בלתי מוסבר הפסיקה לפעול ולצרוך חשמל. ניסתי להחליף שקעים ומתאמים ניסתי את המערכת על כמה מחשבים שונים בחיבורים שונים ואין כלום המערכת פשוט לא פועלת משום מה(כל הכבלים מחוברים באופן תקין) מישהוא יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? למי צריך לפנות במידה והמערכת דורשת תיקון? תודה מראש על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by dor0x,

קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה... עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני ש…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני... ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני! אפשר לעשות משהו עם זה??? כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!! כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה.... עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..) ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן... אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGER מישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by junkkiller,

אוקיי אז ככה הבעיה : יום שישי הרכבתי לחבר שלי את המפרט הבא ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI 15.5% 2,070 ש"ח 1 Corsair HX Series 620W PSU 15.5% 1,015 ש"ח 1 Lian-Li Aluminum Full-Tower PC-201B Black 15.5% 1,590 ש"ח 1 Western Digital 500GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD5000YS WD5000YS 15.5% 1,148 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 15.5% 225 ש"ח 2 ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe 15.5% 3,690 ש"ח 1 Sony PlayStation 3 Offical HDMI Cable 15.5% 219 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 15.5% 3,090 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 15.5% 299 ש"ח 1 Creative SoundBlaster X-Fi X…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by aerosmith,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי איתו בעיות... החלקים בו (ההארד דיסק והסידי רום הם SATA) יש לי מחשב רגיל שאני משתמש בו כבר איזה 3 שנים ולא נראה לי שזה SATA , מה הסוג האחר? ומה יותר מתקדם, האם אני יכול לבקש מאייבורי(איפה שקניתי את המחשב) להחליף לי את ההארד דיסק והסידירום שלא יהיו SATA אלא משהו אחר? (יש מצב IDE?) תודה רבה לעוזרים. (הבעיה זה שאני מנסה להתקין את ההווינדוס אחרי כמה שלבים הוא מעלה לי מסך כחול שיש שם בעיה משהו עם PCI.SYS...)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. אני מקווה שזה המקום המתאים אז ככה יש לי מחשב E6750 1GIG 800MHZ KINGSTON 8500GT 512 WD160GB עכשיו אני רוצה לדעת למשל אחרי שאני מסיים לשחק CRYSIS או כל משחק כבד אני יוצא חזרה ל וינדוס ויש דבר מעצבן שלוקח לו איזה 20 שניות לחזור לתפקד כאילו הוא ממש איטי אחרי שאני יוצא מהמשחק כאילו עד שהכל עולה לוקח לו זמן אז אם מישהו שמבין במה זה קשור בזכרון או ב דיסק קשיח ? תודה לעוזרים(:

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  25. שלום לכולם יש במחשב של אבא שלי בעיה... כל כמה שניות בערך [בעיקר במשחקים \ מתקין משהו] המסך במקום תמונה יש מסך שחור ואז התמונה חוזרת... המסך דיי חדש אז אני לא חושב שזה ממנו... והמפרט הוא כזה: מעבד 2.66 [אינטל ישן] לוח אם [ניראה לי asrock לא זוכר] חצי ג'יגה זיכרון ]DDR 1] כרטיס מסך geforce fx 5500 הארדיסק wd 80gb ספק ג'נרי לדעתי זה הספק שכל פעם שיש עומס אז המחשב עושה את זה... למישהו יש כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים