תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מאתמול בערב חלק מהמקשים בזמן לחיצה התחלפו לי למספרים לדוגמא אבגדה4ז1טיכ2מנסעפ0קרשת מה אני ע|שה? יש לי מחשב נייד של Fujitsu Siemens מ|זר בי|תר ת|דה... :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חדש. חיברתי אותו והמחשב מזהה חומרה חדשה אבל אני לא רואב אותו במחשב שלי. אני יודע שאני צריך ללכת למחשב שלי ואז ל-MANAGE אבל מה אני עושה אח"כ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר מארז ליציאת כח MOLEX מהספק . ליציאה זו יש 4 פינים. לאיזה יציאות אני מחבר את המאוורר?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש , זה לא קשור לקירור כי יש לי תוכנת מעקב Everest יש לי מספיק מקום על המחשב , יותר מ- 50 ג'יגה פנוי מתוך 250 ג'יגה . וזה לא בגלל משהו שאני עושה ספציפי . יש למישהו שמץ של מושג למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה משהו חדש שהתחיל אצלי היום המחשב מתחיל להיתקע קצת ואז עושה ריסט או ישר ריסט אני מצליח לחבר את זה לזמן בו אני מעמיס הרבה על הכוננים הקשיחים שלי אבל זה יכול להיות לא קשור מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מאז אתמול בערב לא משנה מה אני עושה המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול! קישור לקבצי ה MINIDUMP שלי http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=3BADSWO9BIS2W1FAOVUQWCRHU1 בבקשה אנשים תעזרו
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלשלום רכשתי את המחשב והכל עבד מעולה.. השתמשתי במצלמה בתוכנת מסנג'ר לייב.. והכל הלך חלק.. למחרת ניסתי שוב לפתוח לחבר את המצלמה והוא לא אפשר לי.. הייתה הודעה שרשמה שהמצלמה בשימוש ברגע זה... אבל אין סיכוי כאילו... סגרתי פתחתי את המחשב שוב .. ושוב לה הצלחתי. ניסתי להוריד אולי דרייבר מהאתר של HP אבל שוב לא קרה דבר. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.. זאת בעיה ממש ממש מעצבנת.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה:Octek Rhino P4X266A-A4P ויש לי בשבילו עדכון ביוס איך אני מעדכן את הביוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיות יציבות עם המחשב שלי (מפרט בצד). המחשב עושה לעצמו ריסטרט, יוצא מתוכנות (הודעות שגיאה) ומתרסק. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בתוכנה, ופירמטתי את המחשב, אבל ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. *פתחתי את המארז וניקיתי אבק. *בדקתי טמפ'- והטמפ' תקינה (52). *פירמטתי-לא עזר. *חיפשתי קבלים נפוחים על הלוח אם- לא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי כמו שרשמתי בכותרת יש לי מחשב חדש (רץ משהו כמו שבועיים) והוא קופא בזמן עבודה בווינדוס...זה יכול להיות אחרי שנפעלתי את החיפוש, את ADAWARE, סתם אחרי כמה שעות שהוא נשאר דלוק בגלל הורדה או דקה אחרי שעלה הווינדוס.... העבר לא זז אבל כלום לא מגיב (גם לא ALT+CTRL+DEL, ריסרט "פותר" את הבעיה) אני לא מאמין שזה בגלל SPYWARE או וירוסים, פעם ראשונה שהוא קפא הייתה יום-יומיים אחרי שהפעלתי אותו (עוד לא הייתי מחובר לאינטרנט אפילו) ובנוסף הרצתי ADAWRE +SPYBOT כל יומיים-שלושה ואני עובד גם עם NOD32 אתמול בלילה הרצתי MEMTEST במשך 6.5 שעות ולא קיבלתי כלום הטמפרטורה של המעבד הייתה בערך קצת פחות מ20 מעלות לאחר מכן (אם זה רלוונטי בכלל) המפרט: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GI…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב...אני אספר בקצרה לפני כמה ימים פניתי לפורום בבקשה לעזרה במשך תקופה מאוד ארוכה,המחשב שלי סבל מתקיעות ראנדומאליות...היה ברור לי שמדובר בבעית חומרה ובאמת זו היתה בעיה בספק הכוח. לפני ששלחתי את המחשב לבדיקה,אירעה בעיה נוספת-והווינדוס הפסיק לעלות תוך כדי הצגת ההודעה NTLDR IS MISSING,PRESS CTRL+ALT+DEL TO CONTINUE הקיצר,המחשב עבר בדיקה-ונמצא כי הספק היה הבעיה של התקיעות....[היה לי ספק 520W של SUNSHINE...ספק ג'נרי מחורבן] קניתי ספק חדש- HEC Ace power 580W power supply+super silent cooler+blue led fans ככה שהבעיה מסודרת... בבדיקה של הטכנאי של כונן קשיח אחר,המחשב תפקד מצוין אך עכשיו יש לי בעיה עם הכונן הקשיח שלי פרט להודעה הקודמת,עכשיו כל פעם שאני פותח את המחשב מוצגת לי ההודע…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשקע של ide2 הלוח פשוט לא מזהה שום פריט שאני מכניס לשם, למשל עד עכשיו היה מחובר לide1 ההרדיסק ול2 סידירום וצורב, פתאום הכל הכוננים נעלמו ואני לא מצליח לחבר שום דבר לשם החלפתי כבל לא עוזר ניסיתי בכל הדרכים של המסטר וסלב גם לא עוזר פשוט לא מזהה, אם אני מחליף ושם את הצורב/סידירום בide1 זה מזהה, ניסיתי גם לאפס את הביוס גם לא עוזר מישהו יודע מה זה יכול להיות ? דרך אגב זה הלוח אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655TX%20Ultra.htm#
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות את הצורב(DVD) והכונן DVD(שנייהם LG) במחשב שלי ושום תוכנה לא יכולה להשתמש בהם(נרו לדוגמא) :-\ אין לי מושג מה לעשות,ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור : תודה מראש, עומרי
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-