תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
...לא מודינג, לא שמודינג פשוט רוצה לחבר כרטיס קול ישן, כדי שאני אוכל לחבר את הג'ויסטיק ...הבעיה שלי היא... שאני לא יודע איך להוציא את הלוחות האלו שמאחורי המארז, כדי לפנות מקום ללוח חדש :'( אני לא יודע איך ולא רוצה להסב נזק... אני רגיל במארזים לראות פשוט בורג אחד, מבריגים החוצה, ומוציאים את הכרטיס... ככה זה נראה אצלי... האם אפשר בבקשה עזרה?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הייתי באמצע כתיבת טקסט למשהו. והייתי צריך להקטין את האותיות ובטעות במקום 10 עשיתי בלי לשים לב 100000. אז עכשיו זה לא נותן לי לעשות ביטול. כלום השתיק לגמרי. ושאר המחשב פועל רגיל. סגרתי את מה שיכולתי שיהיה מקום אבל זה לא עוזר. אז אשמח שתעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לאחרונה המחשב מתנהג מוזר: עשה לי ריסטרט אחרי שנתקע פתאום בלי הודעה וכלום... נסגר לי האינטרנט פתאום כלומר מתנתק בלי להגיד כלום נתקע לי EXPLORER או כל מיני תוכנות עם ERRORS של WINDOWS.... יש לי WINXP SP2 ו אני מנוי אצל נטוויז'ן
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאט לאט נלך שלב שלב... המחשב שלי - מופיע בחתימה שלי - בקשה תעיינו כדי לקבל רושם כללי על החלקים.... עכשיו לבעיות: בעייה 1 : כרטיס מסך שמתחמם (כנראה) תיאור הבעייה: כל פעם שאני משחק במשחק, המחשב מרסטרט אץ עצמו בצורה אוטומטית שאלה: איך פותרים הבעייה? בעייה :2 מאוורר שנכבה לפעמים תיאור הבעייה: יש לי מארז ג'רני איתו קיבלתי מאוורר ג'רני שקוף עם לדים כחולים, כהמחשב פועל לפעמים אפשר לראות את המאוורר פועל ואת הנורות דולקות ולפעמים המאוורר לא פועל והנורות קצת דולקות (ממש חלש) אין למאוורר הזה שום מערכת שליטה חיצונית או משהו בכיוון שיכול לקבוע בשבילו את מהירות הסיבוב וכיוצא בזה... שאלה:מהו הגורם לבעייה הזו? ואיך ניגשים לפתור אותה? בעיה 3 : כרטיס טלוויזיה שמסרב לפעול תיאור הבעייה: יש …
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הכרטיס לפעמים מופיע במנהל התקנים עם סימן שאלה או שלא מופיע בכלל יש איפה שהוא דרייבר חדש שאני יכול להוריד לו?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
P4 1.8\256MB\כרטיס מסך מובנה\ספק ג'נרי. המחשב אחרי פירמוט עולה יותר מידיי לאט..העכבר זז לאט. התקנתי אנטי וירוס,תוכנה נגד רוגלות,winrar,וכו'. מה יכולה להיות הבעיה..אני משתגע כבר מזה..בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi msi 7383 VEr 1.0 G31m2 VEr 1.0 אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב. רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה.. בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם. ידוע לי כי אם היה לי כרטיס…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עד עכשיו כאשר רציתי להוריד כתובית או קובץ לטורנט הייתה לי האפשרות "האם ברצונך לפתוח או לשמור " וכשלוחץ על פתח לא מגיב. כיצד לתקן בעיה זו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה משהו חדש שהתחיל אצלי היום המחשב מתחיל להיתקע קצת ואז עושה ריסט או ישר ריסט אני מצליח לחבר את זה לזמן בו אני מעמיס הרבה על הכוננים הקשיחים שלי אבל זה יכול להיות לא קשור מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כותה לי כל הזמן את השגיאה הזאת(באנגלית) מה אני עושה ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מאז אתמול בערב לא משנה מה אני עושה המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול! קישור לקבצי ה MINIDUMP שלי http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=3BADSWO9BIS2W1FAOVUQWCRHU1 בבקשה אנשים תעזרו
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הי, אז אתמול אחרי 3 שנים ללא בעיות ,המחשב פתאום לא נדלק. הוצאתי וחיברתי את הספק כח מחדש ללוח אם ואז הוא כן נדלק ,לאחר שהוא נדלק הוא שאל אותי אם להפעיל את וונדוס בסייפמוד ואמרתי לא והוא הופעל כרגיל והכל עבד טוב ויפה. היום בבוקר המחשב שוב לא נדלק אבל הפעם בכלל לא . שמתי לב שכשניסיתי להדליק בבוקר הוא כאילו התחיל להידלק ואז שוב כבה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקלה: שדרגתי מחשב ל Celeron 2.6 abit is7e2 256DDR 333 ו 256DDR400 קיים: HD 30 & xp pro Gforce 4 mx 64M CDRW & DVD LAN Card הג'מפרים מכוונים וכך גם הביוס בדקתי את כל הכרטיסים והכל תקין אך מתי שמסך האקספי עולה בדוס הוא "עושה" לעצמו ריסט. הערכה שלי שצריך להתקין את האקס פי עוד פעם על הרכיבים החדשים. מה אם כן הבעיה? תודה, Double-R.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של memtest ואחרי 3 שעות הופיעו שגיאות אמרו לי שכדי לבדוק אם זה מהלוח או מהזכרונות אני צריך להעביר סטיק אחד בין הסלוטים על הסלוטים האדומים הוא מוצא שגיאות תוך 5 דקות על הצהובים חיכיתי רק 10 דקות אבל לא מצא בכל מקרה שקרו לי כל הבעיות הזכרונות היו על הסלוטים הצהובים תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק ובצורב..? המחשב מזהה רק אחד מהם כאשר שניהם מחוברים. כלומר הארד דיסק מחובר על אותו כבל עם הצורב IDE והמחשב מזהה רק את הארד דיסק למרות שהצורב מקבל מתח אז אני מניח שהצורב בסדר זה רק בעיה של ג'ימפור. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים שניהם בלי ג'מפרים אז אולי אני צריך לג'מפר את הצורב כי אני לא יודע איך אין לי חוברת ולא רשום כלום מאחורה יש לו ! ! ! ! ! ! 6 פינים איפה אני אמור לשים את הג'מפר כדי שיעבוד? ההארד דיסק מוגדר אצלי כסלייב. בבקשה עזרה אני משתגע כבר כמה ימים שאני יושב על זה ולא עוזר כלום.. תודה לצדיקים!!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-