עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yogbob,

שלום, יש לי לפטופ גיימינג בן כ-שנה (בדיוק נגמרה האחריות לפני כחודשיים). מדובר ב- AsusROG zephyrus M. יש לי תקלה שנמשכת הרבה זמן והיא לא מתרחשת באופן קבוע מה שמקשה על מציאת הפתרון - המקלדת מפסיקה פשוט לעבוד כלל. שללתי את כל הצד התוכנתי וזה כולל עדכון דרייבים, פרמוט של הווינדוס כמה פעמים והכי חשוב הבעיה מתרחשת גם בביוס ובאתחול של boot חיצוני ככה שזה לא תוכנה בוודאות. כשהמקלדת עובדת היא עובדת בצורה מלאה ותקינה ושהיא מפסיקה לעבוד כלום בה לא עובד. התאורה במקלדת כן עובדת ולא מפסיקה. בהרצת דיאגנוזטיקת חומרה של האפליקציה של My Asus מופיע לי שיש בעיה במטען והסוללה. לא נתון מידע מעבר ל: "there may be an issue with the batte…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. שלום, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, המפרט: מעבד E7400 לוח GIGABYTE E7AUM-DS2H כרטיס מסך מובנה GF9400 זכרון 4GB DDR2 כונן קשיח WD10EADS - 1TB לפי מה שידוע לי הכונן הזה מהיר מאוד, אבל משום מה ההעברת מידע ופתיחת RARים במחשב מאוד איטית - המהירות לא עולה על 5 מגה לשנייה... אפילו במחשב הישן שלי אני מגיע ל20 מגה בשניה... מישהו מוכן לשפוך לי קצת אור על הנושא? זה פשוט מרגיז. חשוב לציין שהבעיה היא לא בדיסק קשיח כיוון שהוא היה מותקן אצלי במחשב קודם על מנת שאני אמלא אותו בסרטים, ולא הייתה לי את הבעיה הזו. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by alon2,

יש לי כרטיס קול שבא ON BOARD ואני חושב שהוא לא עובד ניסיתי לחבר רמקולים אחרים וזה עדיין לא עובד מבחינת הגדרות המחשב מזהה אותו ולא נראה שיש בעיה-אבל פשוט לא שומעים כלום(כמובן שכל בקרי השמע נמצאים על ווליום גבוה) יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ע"מ לבדוק את זה יותר לעןמק לפני שאני הולך להחיף/לתקן אותו?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר).

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. כל הUSB כבל רשת כבל מוזיקה לא עובד חוץ מהמסך שהוא כן עובד והמחשב עצמו נידלק נכנס לווינדוס..., הערה....---כשאני עושה ריסטארט למחשב אז כמו שרובכם יודעים יש מסך לפני שהוא נכנס לוינדוס ושם כתוב לאיזה מוד ברצוני להיכנס....אז במסך זה המקלדת כן עובדת...רק כעולה הוינדוס כלום לא עובד... מה אני עושה !!!!??? יש לי וינדואוס 7 64 ביט

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. Started by Trol,

שלום, מופיע לי במנהל התקנים סימן שאלה צהוב ורשום "בקר קול של מולטימדיה", וזה לא יכול להיות שזה הכרטיס קול, כי אני התקנתי את הדרייבר ההתקני ביותר, וחוץ מזה שומעים מצויין, אין בעיה של מוזיקה, אז מה זה בדיוק הדבר הזה? (איזה בור אני חח), הינה תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3227/66jb.jpg תודה לעוזרים, שבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by adizarko,

הבעייה היא כדלקמן: פירמטתי את המחשב חילקתי למחיצות והכול עובד טוב ויפה. ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי שעה שעתיים פתאום מופיע לי מסך כחול עם כל מיני שגיאות. לפעמים אני מצליח להעלות אותו בsafe mode ולפעמים הוא עולה לי כרגיל. בנוסף מידי פעם ישנן תוכנות כמו האנטי וירוס שלפעמים לא מצליחות לעלות. מישהו מכיר את הבעייה הזאת ואת הפיתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס מסך מסוג 7600 gs. יש לי בעיה בקריאת מהירות השעונים של הכרטיס אוורסט מראה לי מהירות נמוכה בהרבה ממה שהדרייבר מראה לי! נ.ב לפני ואחרי oc זה אותו דבר המהירות נראת הרבה יותר נמוכה באוורסט מאשר הדרייבר. המהירויות המקוריות הם זיכרון 533 עיבוד 400. מצורפת תמונה שמראה את הבעיה! מה זה יכול להיות? תודה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  10. Started by meir3420,

שלום לכולם.... יש לי מחשב יחסית ישן (לא דואל) ועליו מותקנת מערכת הפעלה Windows Xp... לפני כמה חודשים המחשב החל לשלוח לי מסכים כחולים ובהם פירוט הבעיות במחשב בשפת תכנות כנראה (במספרים)... הנחתי שהזיכרון הפנימי נשרף ולכן השקעתי וקניתי Kingston 512Mb 400Mhz Cl3 DDR גם לאחר חיבור הזיכרון החדש למחשב הבעיה לא פסקה..... התחלתי בחיפושים אחר הבעיה ולא הצלחתי למצוא אותה... לכל העוזרים שירשמו תגובה לחפש בגוגל כבר עשיתי את זה ולא בדיוק הבנתי מה הם רוצים... והרי הבעיה.... אשמח לפתרון.... תודה.... כמובן שבמסך הכחול היו כתובים עוד דברים אבל לפניכם החלק החשוב DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP - 0X000000D1 (0XC4D07D35,0X00000002,0X00000001,0XF87354F9 USBHUB.SYS - ADDRESS F87354F9 BASE AT…

11. Started by aviramb,

המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by mDs,

הורדתי את הדריבר החדש של nvidia ולא כתוב שם מתאים גם ל6800.. זה נכון? אם כן.. איזה דריבר אני צריך להתקין ומאיפה?!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by PointOfView,

קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by The-Fox,

הלוח EPOX 8RDA3+ התקני ה USB 2: iAUDIO X5L ו מצלמה דיגיטלית של סוני. הכל עבד בסדר גמור עד שאתמול זההחליט שזה לא מזהה את ההתקנים. בהתחלה חשבתי שהבעיה בנגן, אבל אז ראיתי שהבעיה מופיעה גם כאשר אני מנסה לחבר את המצלמה. הבעיה היא שכל התקן שאני מחבר לא מזוהה: מקווה שזה מסביר את הבעיה קצת יותר טוב. התקני ה USB 1.1 עובדים בסדר גמור. ועוד דבר, יש לי מסך IIYAMA 454 שיש לו USB HUB, הבעיה היא שהוא תומך רק USB 1.1, אבל כשאני מחבר את אחד מהתקני ה USB 2 אליו הוא מזהה אותם אך כמובן שזה לא ממש עוזר כ יזה די איטי. אם יש לכם רעיונות למה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה אני אשמח, תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by redti,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך בזמן האחרון כל משחק תלת מימדי שאני משחק לאחר זמן גורם לקריסת המחשב.. ואז כשהמחשב עולה הוא לא מסוגל להריץ שום דבר תלת מימדי ובכלל פועל נורא חלש כשאני אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ומתקין מחדש הוא מסתדר... ואז שוב פעם משחק משהו והוא קורס מישהו יכול לעזור לי בבקשה נמאס לי כבר!!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. מחקתי הכל מהאייפוד אני לא מסתדר עם הכשיר המרגיז הזה ...והתוכנה המרגיזה קובעת לי מה לשמוע אז ככה ניסיתי למחוק את כל מה שיש על האייפוד ולעשות רסטור .... האייפוד אחריי שהכל מחוק ...אומר לי שמשהו תופס 76 מגה ! אני לא מבין את זה אין עליו כלום הוא פשוט לא מודע למה שיש עליו ולא מראה לי ... אני עדיין חדש בעסק תעזרו לי הפעם ? מה לעשות ....אך זה שהדבר המפגר הזה לא מודע לכזה דבר זה סתם תפוס לי 76 מגה הגיוני ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by hezibt12,

בוקר טוב הכונן DVD לא מוכן לקורא סרט מקורי ולא סרט צרוב אבל אם אני שם איזו שהוא דיסק למשל של תמונות שהדיסק עצמוו הוא DVD הוא כן קורא אותו יש לציין שכונן הוא של חברת LG ראו תמונה : http://img161.imageshack.us/img161/4311/32610045tk1.jpg

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by omri9180,

שלום, יש לי 3 זכרונות במחשב 2 ocen 256 200Mh'z ואחד super talent 256 200Mh'z עכשיו עם אני שם אותם בסדר של אחד OCEN אחד SUPERTALEN ואז עוד OCEN אז זה גורם לתקיעות ומסכים כחולים והוא מזהה לי גם 512 ועם אני שם אותם בסדר 2 1supertalen ocen אז הכל עובד חלק אבל הוא עדיין מזהה לי רק 512 http://www.siz.co.il/my.php?i=uedn51zwwmgq.jpg super talent http://www.siz.co.il/my.php?i=kdmndvmed44o.jpg ocen x2 פה הוא מזהה לי 768 http://www.siz.co.il/my.php?i=rmzmmgjiklwv.jpg רק פה הוא מזהה עכשיו יש לי עוד שאלה יש לי גם מעבד pentium4 2.80 Gh'z prescott ושאני נכנס למנהל משימות הוא מראה לי שיש לי שני ליבות זה נכון או שזה סתם באג תודה להעונים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by ben060,

יש לי מחשב נייד הוא כל הזמן מתנתק נראה לי שיש בעיה במגע בחיבור של החשמל והמחשב. כשהמחשב היה תקין אני זוכר שהחיבור בין השניים היא קשה יותר והיה צריך להפעיל מאמץ קטן. היום הוא מחליק לשם די בקלות מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת הבעיה והאם יש חנות שיכולה לסדר לי את זה ולהליץ את כל השנאי

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. הרכבת BT על E2180 בלוח P35 DS3L, איך מרכיבים?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by urich,

האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה

24. Started by oded15,

שלום קניתי היום הארד דיסק חיצוני הכל היה טוב ויפה העברתי קצבים עד שפתאום הוא כל הזמן ביקש ממני לעשות אתחול להארד דיסק עשיתי ועכשיו נוצרת בעיה שכאשר אני מכניס אותו לusb הוא משמיע צליל כאילו הוא איתר אותו אבל אני לא יכול לראות במחשב שלי את הכונן שלו הדגם הוא maxtor basics external hard drive

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  25. יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.