תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי קובץ של משחק מכווץ , השם שלו הוא : [PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition הוא תופס 3.35GB כשאני מנסה לפתוח אותו אז מופיעה לי הודעת שגיאה : E:\emule0.47a\Incoming\[PC GAME] Midnight Club 3 DUB edition.iso ניסיתי לפתוח את הקובץ המכווץ הזה בתוכנה D-Tools וזה עדיין לא פותח את המשחק
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך בזמן האחרון כל משחק תלת מימדי שאני משחק לאחר זמן גורם לקריסת המחשב.. ואז כשהמחשב עולה הוא לא מסוגל להריץ שום דבר תלת מימדי ובכלל פועל נורא חלש כשאני אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ומתקין מחדש הוא מסתדר... ואז שוב פעם משחק משהו והוא קורס מישהו יכול לעזור לי בבקשה נמאס לי כבר!!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ברשת ואפילו פניתי ליצרן שהבטיח ולא חזר אליי
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע עוד לפני שהוא מגיע לוינדוס וניסתי גם להריץ אותו בסיף מוד והוא נתקע באותו מקום גם כן.... מה לעשות????
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב, קודם כל לא לצחוק- טעות מפגרת אבל נעשתה. בן דוד שלי מסיבות כאלה ואחרות נכנס למאיפייני תצוגה ושם "DISABLE THIS DEVICE" הWIN אותחל ועכשיו הוא עם מסך שחור- ז"א הכל עובד- אבל הכ.מסך "מוכבה". איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? (צריך רק ENABLE THIS DEVICE) יש לו WINXP ניסינו לעשות את זה על עיוור (אני במחשב שלי הולך בעזרת TAB וחצים עד לחלון המיועד ואומר לו כמה TABים צריך ללחוץ כדי להגיע לאותו חלון- לא עבד) ממש טעות מפגרת איך מתקנים אותה? (ניסינו לעשות RESTORE מSTARTUP SCREEN - לא מופיעה לו האפשרות בכלל) מה עושים? (חוץ מלפרמט הכל ולהתקין מהתחלה...)
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב,התקנתי את כל התוכנות,משחקים ואז נזכרתי ששחכתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך אז נכנסתי לאתר של נודיה והורדתי תדרוייר הכי חדש אבל כשבאתי להתקין הוא רשם לי את זה.. אהה ויש לי גיפורס 256..(כרטיס ישן יחסית) עריכה:משום מה אני לא מצליח לעלות את התמונה אז אני פשוט ירשום את מה שרשום שמה: זה רשום בתוך ריבוע של ERROR The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. setup wiil now exit ובסוף יש לי אפשרות ללחוץ OK ואז זה יוצא מההתקנה מידית.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי כרטיס מסךGeForce FX5700 עם צג כזה .. וכול כמה דקות הכרטיס מסך שלי מצפצף לי כמו שעון כזה מרגיזזז.. זה מטרףף בהתחלה חשבתי שזה שעון שאני לא מוצא אותו או משהו כזה.. עד שגיליתי שאני סוגר את המחשב שאין ציפצופים שזה מצפצף אז על הכרטיס מסך עצמו יש צג כזה קטן שמראה את הטמפרטורה ועוד משהו והוא מהוווב.. כזה אז הבנתי שזה מהכרטיס מסך .. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להשתיק את זה.. זה משגע אותי ומה הצפצוף הזה אומר ?? תודה רבה לכול העוזריםםם
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
כל הזמן מופיעים לי הודעות כחולות במשחקים שכתוב: bad_pool_called ו-kernel_apc_pending_during_exit הקבצי מינידאמפ מצורפים. אשמח אם תוכלו לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יום אחד אני מפעיל את המחשב ובהתחלה אחרי בדיקת הזכרון ואחרי שהוא מוצא את הסידי וההרד-דיסק הוא כותב לי שיש שגיאה וצריך לבדוק את ה-hardware monitor בה bios. יש לי את לוח האם הזה- asus p4t533-c עם הביוס המקורי(acpi bios revision 1003) ומעבד intel pentium 4 2000Mhz קיצר אני נכנס לשם power>harware_monitor וליד ה-3.3v voltage+ המתח משתנה בין 2.91V ל-2.92V וזה מופיעה לי בצבע אדום. האם זה חמור? מה גרם לזה? וכמובן איך אני פותר את זה???? :-\ בתודה מראש לכול העוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני משתמש בצורה כמעט קבועה בTVOUT של הכרטיס שלי (כמו במפרט) בעזרת התוכנה TVTOOL. אתמול פתאום התחלתי לקבל הודעות שגיאה מTVTOOL (משהו כמו Problems in user data) שגררו כיבוי של התוכנה. העפתי את TVTOOL והתחלתי לעבוד עם NVIEW - רואים כמו שצריך על הטלויזיה אבל כל כמה שניות יש הבהוב של פסים לאורך כל המסך (על מסך המחשב אין הבהוב). קורה כמעט רק בוידאו, כשהמסך סתם עובד, בלי עומס אין בעיה. מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו - ה FSB שלי קצת מומהר (p4 1700@2000) יכול להיות שבגלל שהיה אתמול חם יחסית הכרטיס לא עמד בזה? יש בזה היגיון? זו פעם ראשונה שזה קורה והכרטיס הזה עבר את כל הקיץ בלי שום בעיה.. (לפי האתר של TVTOOL הצ'יפ הספציפי של הTVOUT הזה הוא רגיש להפרעות מגנטיות, אבל עד כדי כך??)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עכשיו אני באמצע התקנת וינדוס ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה פשוט נתקע ולא מפעיל כלום זה קרה גם בוינדוס הקודם כשהייתי צריך להפעיל מחדש זה לא נתן לי וזה קורה גם כשאני יוצא מהBIOS זה נתקע על מסך שחור ולא עושה כלום מה לעשות זה דיי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים, אני חדש פה, ולמען האמת ההבנה שלי במחשבים קרובה לאפס.. הדבר הכי מסובך שעשיתי היה להוסיף עוד מקל RAM, וכנראה שגם את זה לא כמו שצריך.. התקנתי כרטיס RAM נוסף במחשב שלי, בגלל שהוא לא זהה לכרטיס האחר, התקנתי אותו על אותו ערוץ. בכל מקרה, מאז שהתקנתי את הכרטיס- אין סאונד במחשב. ההנחה שלי הייתי שההתעסקות שלי בתוך המחשב הוציאה משהו מהמקום, אבל אני לא מצליח לראות משהו לא בסדר. אני משתמש בכרטיס קול OB. בנוסף זה משום מה עשה בעיות עם SC2, שקורס לי אחרי משהו כמו 15 דקות של משחק, אבל זה לא קשור אליכם, ומשום מה קורה רק עם SC2. כל עזרה שתוכלו לתת- תבורכו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להפעיל חלק מהתוכנות במחשב שלי קופצת לי ההודעה הבאה : The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application. אני לא יכול למחוק תוכנות או להתקין מחדש. פירפוקס וגוגל כרום כן עובדים. ניסיתי להריץ את הפקודה הנ"ל sfc /scannow אבל היא נתקלת בבעיה כאשר היא מגיעה ל-81% ואני מקבל את ההודעה הזו: Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log" ניסיתי גם להשתמש ב system restore אבל גם זה לא עובד. מחקתי והתקנתי מחדש את microsoft visual c++ 2005, 2008,2010 גם לא עבד. מערכת הפעלה: Windows…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב שלי באופן קבוע מתקשה לזהות חיבור של מדיה חיצונית דרך ה-USB ואני מבלה זמן רב בהוצאה והכנסה של ה-USB לכל כניסה קיימת עד שנוצר זיהוי. מצד שני, את המקלדת, העכבר והמדפסת הוא מזהה בקלות. מצד שלישי, מדובר במדיות שהתקנתי את דיסק הפעלה (=דריבר) שלהם: מצלמות / סלולארים חיפוש דרייברים בדרך כלל מוביל אותי אל כל מיני עזרים מעצבנים שלא מקדמים אותי הרבה. לוח האם שלי הוא Gigabayte 965. :s05: איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-